|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 23:00:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Goriška 2008
3.1.2008 7:47:14   
ninula
Bambina enako tudi tebi!!!!

Goriška srečno in zdrave dojenčke in mamice pa lahke porode vsem!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.1.2008 23:47:39   
*talcy*
....žogimarogi...hvala za priporočilo...
....a ima katera g. zavrtanik ki dela u šempeterski bolnišnici...baje je ful fajn sam nevem če vzame druge....da nu fulll zsedena???.............!!!!!.......

pupe če priporočate še katero mi prosm napište

HVALA.... 

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.1.2008 23:49:05   
*talcy*
AJA......PA SREČNO VSEM PUPAM...NAJ BO TO LETO ČIMLEPŠE.....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
8.1.2008 11:51:36   
...Martina...
Srečno, zdravo, ljubezni polno novo leto. In da bi vse rodile zdrave otročičke...

Ma kje ste pupe? nič vas ni videt brat...

lp vsem

*talcy*, mene tudi Margičeva ni naredila UZ. Mi je samo pregledala z roko in ful mi je tipala po trbuhu. Tako da ne vem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
9.1.2008 7:36:48   
ninula
Ojla zdej sem pa prow malo žalostna.....ma kje ste vse? user posted image

*talcy* pravijo da je zelo fajn Zavrtanikova ma da ne sprejema več novih. Probi za vsak slučaj.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 406
9.1.2008 10:27:31   
Nasy
ojla pupe, kako je kaj pr vas? jaz sem ku en slon že, žogi marogi, medve sva nekje na istem, ti si malo naprej od mene, ma v glavnem na podobnem. zdej imam ponoči pogoste izlete na wc, se mi zdi, da še bolj pogosto ku na začetku nosečnosti.
Bodte pridne!
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 407
9.1.2008 11:14:05   
fragola
Punce srečno novo leto in da bojo vaši otročički zdravi in pridni!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
9.1.2008 11:19:51   
Alina975
ojla, jz sem tud z goriškega konca - marčevka. Se vam priključim mal kasneje - bolje pozno kot nikoli.
Vsem skupaj voščim srečno, zdravo in veliko lepih trenutkov z majcenimi bitjeci :).
Nasy, jz in ti pa sva praktično sosedi, če si z Bilj user posted image
Lp vsem.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 409
9.1.2008 13:12:05   
...Martina...
živijo pupe,

Ninula, končno... ma kje si? Nič te ni na forum več... si dobro? kako je s tvojim bušijem? Verjetno je že kar bala? V kašnem tednu si zdej?

Alina975, dobrodošla, jaz ne spadam več to, ma sem vselih. Tako sledim kaj se dogaja. Lepo da si se pridružla....

user posted image  vsem.

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 410
9.1.2008 13:53:05   
Alina975
Martina hvala za dobrodošlico. A ti že maš otročka ali otročke?user posted image

Alina
Življenje je lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 411
9.1.2008 14:07:10   
ŽogiMarogi
Ola pupe!

Kako ste?  Alina dobrodošla!
Meni se nič ne da, za bebico sva vse pripravila, torba za v porod. je tudi pripravljena, tako da zdaj samo še odštevam in upam, da mine še vsaj 3 tedne preden bo kej.

Drugače pa bolj slabo spim, me vse nekaj boli, pa sabost se mi je začela nazaj. Mali se pa še kar ni obrnil, ne vem kaj čaka.

Kaj zdej, a se bomo dobile kaj al ne. Drugače bom jst bolj težko pršla, ker se bliža moj datum.

Ale, lepo se imejte, se grem mal zleknit, ker že več kot uro visim na netu.

Neposredna povezava do sporočila: 412
9.1.2008 14:31:27   
Alina975
Oj ŽogiMarogi hvala tud tebi za dobrodošlico user posted image . Kdaj maš rok, pa od kod si točno, če smem?

Alina
Življenje je lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 413
9.1.2008 23:11:44   
Nasy
Alina, dobrodošla! Ja, bila sem iz Bilj ja, zdej sem to samo še tko, v zrakuuser posted image ko odprem ustauser posted image ampak jst se ne dam. Tudi jaz sem marčevka, pridruži se nam tudi na marčevkah, če se še nisi!

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 414
10.1.2008 10:08:14   
ninula
Ojla pupike!

Alina dobrodošla še iz moje strani.
ŽogiMarogi upam da se ti obrne eden od teh dni tvoj user posted image , moji svakinji se je zadnjo minuto ka so že bli pripravljeni na carski, je malo ponagajal user posted image .

Jst sem tudi da bi bil že čas da se dobimo. najboljši da ena reče dan in pole vidimo če vsim odgovarja. Meni je v bistvu skoraj vseeno.
pa dejte hitro z predlogi ka če ne o res kera prej rodila user posted image .

Martina moj boče je že res ku bala sem pa v 21 tednu. Ti kako si? 25. imam morfologijo in me je malo strah, ma bomo tudi to preživeli. Sem malo pomirjena ka vsak dan poslušam user posted image  od user posted image  ka mi je Fragola posodla angelsound. Je fulll dobro ka zdej točno vem kje ga iskat in ka grem na pregled se smejem ka sestra ga full težko najde in se matra. Jih ne mara kej preveč ka se zmeri obrne in pokaže rito ka mi delajo UZ. user posted image .

Je mela kera morfo pr Kerkočevi? Je fajn? Povejte mi vaše izkušnje.

Fragola kako je blo prvi dan v službi? Si preživela, meni je blo na pregledu zoprno ka me je pregledala in me je ful bolelo user posted image .

NE POZABIT NA SREČANJE IN POVEJTE KDAJ BI SE VE DOBILE!!!!!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 415
10.1.2008 12:03:38   
...Martina...
Ninula kaj res? superca dej ta angelsounds... pole bomo tudi mi kupli... seveda, ko bomo imeli kej poslušat... he he, madonca že v 21t hard si že prek pol... za sedobit, meni ni panike, kadar česte. Sej me uzamete zraven ne?

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.1.2008 8:39:32   
ninula
...Martina... itak da te vzamemo zraven sej si bla in boš ena od nas user posted image .

Včeri smo šli po nov avto.....še en član več in je blo treba kupit bol veliko makinouser posted image . Ja ni kej. Drgači pa sem danes ustala že ob 5.30 ka je bla moja user posted image  slaba tako da sem bla že ob 6.30 na veterini in smo opravlči rentgen in UZ in hvala bogu ni nč hudga. Se pa trenutno goni in ima verjetno menstrualne krče user posted image . Vidiste niti psom ni prkrajšano. Meni je zdej tako fajn da je nimam user posted image .
Jutre gremo v Ikeo ka mora moj user posted image  neki v Padovo tako da se vstavmo še tam, malo pofirbcat.
Drgači pa sem bla včera v Popku v Lj in mi je moj lubi kupu kanotirco pridem maja, in ka sem pokazala mami prvo sploh ni poštekala pole pa je šla v tak smeh user posted image .

Še dobro da je petek user posted image , tudi če je vreme škifo, se bomo pa odpočile.
Uživajte vikend!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
11.1.2008 12:46:45   
*talcy*
goriška in okolica kaj je z vami...pavzirate???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 418
12.1.2008 10:36:32   
Nasy
Ja, zgleda, da je res ratala pavza..slišim, da imate dol okoli 13 stopinj, tle je tudi toplo,sicer kaka stopinja manj a prav nič zimsko. Pa piha prav toplo, se vidi, da je primorka prišla na ta koncuser posted image ni nč zime večuser posted image Ko bi še dež nehal, bi bilo super.

No, se bomo kaj zmenile za srečanje al ne? Jaz sem bolj za vikend, če se da, takrat je več možnosti, da pridem, sicer se mi 30. začne porodniška in bom morda kak dan več dol a prav veliko ne, da me kaj ne preseneti.
In ja, Martina, kako sploh pomisliš, da te nebi hotle! Jst te že čem videt!user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
12.1.2008 11:49:19   
Alina975
Ojla, jutro oz. dan tudi goriški strani user posted image . Nasy, ti si pa res leteča, če sem prav razumela, se kar dosti muvaš iz enega konca Slovenije v drugi.
Jz grem tud počasi pripravljat kosilce - danes bo ribca (morski list). Samo še idejo kako ga prpravit moram najt.
Goriške nosečke, tudi vam en lep vikend, čeprav kiselkast...ampak dobra volja velja.
Pozdravček.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
12.1.2008 12:04:36   
ŽogiMarogi
Ola!

Kako vreme prav za spat. No sej tud to paše user posted image  .  Gledava smučanje, itak ni nič z našimi, sam mi delajao pa gušt. Letos nič smučanja user posted image , ma bo pa drugi sonček, tako da....
Jest imam tudi AngelS. in je kar vredi poslušat, sicer zdaj poslušam samo takrat, ko ga kaki dan ne čutim in boljmiruje, je pa kar neko olajšanje. Čeprav ti lahko ta napravca tudi  kako paniko naredi.

Alina sem priseljena v Staro goro. Tako da smo si vsi dokaj blizu. 

Ninula v četrtek sem imela pregled in očitno se je obrnil, saj ta teden tako kobaca, da sploh ne vem kje ima kaj, se nateguje, da mi rata prav deformiran trebuh. Upam da ostane v tem položaju.

Glede srečanja zaradi mene lahko tudi nasledji vikend.

Nč grem jest zdaj kosilo do konca naredit..danes bodo klobasice. Lep vikend....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.1.2008 15:08:18   
Nasy
Alina, ja sem kašenkrat fajn leteča jauser posted image nimaš kej, je tko z mano, da sem doma iz Bilj, kjer imam starše in 12 letno sestrco, moj je dolenjc, preselila sva se pred kratkim v deželo suhe robe, prej sva bila pa v LJ. V Domžalah imam še G tko da moram bit letečauser posted image Ampak ni panike. 

Neposredna povezava do sporočila: 422
12.1.2008 18:34:58   
Alina975
Ja, fajn, da si dajemo korajžo tle gor user posted image . Zdej ne vem, če jz spadam v vaš randi glede na to, da sem se vključla v goriško debato relativno ksno in se verjetno vse že bolj poznate med sabo.
Bom pa ful vesela, če boste povable tud mene na zmenek user posted image .
Upam, da uživate sobotni večer, jz sem namreč bolj osamljena danes, je šel moj v nočno user posted image . Tko bom bolj ali manj visela pred totaro (beri: TV). Še dobro da mam vedno dobro družbo user posted image , po mojem bom kar čutla nek "primankljaj", ko bejbice ne bo več v bočetu user posted image . Prej sem si neki ogledovala une rute za nosit user posted image ; ne zdi se mi slaba zadeva. Kaj pa vi mislite o tem?
Lep večer goriške user posted image .

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.1.2008 18:49:36   
Nasy
Ma itak, da je dobrodošla vsaka, zakaj nebi bla ti, Alina? Še dobro, da si nas najdlauser posted image A ne, pupe? Ne rečem, če bi mene ne htele zraven, k nisem več uradno dole doma..aja, sej nisem prašala, sej me še česte, ne?user posted image

Moj je na srečo kr dosti doma zdej, ima tako službo, sej pole bo pa skozi delal, odvisno, kako mu šef piše. 

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 424
12.1.2008 20:07:38   
Alina975
Hvala Nasy user posted image , pole lahko računam, da se nam obeta en maratonski čvek, vsaj ponavadi je tako, kadar pridejo ženske na kup, da ne govorimo, če so noseče user posted image user posted image user posted image .
Ko se kej zmente, me obvestite, sicer bom naslednji teden bolj malo na forumu, ker grem spet v službo - zadnji mesec user posted image pred porodniško, juhuu. Zdej sem bila skor dva tedna na bolniški in jemala antibiotike, zaradi močne viroze, v ponedeljek pa spet, še zadnji rukuser posted image .
Mejte se, papa.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......