|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2008
6.12.2007 9:02:02   
ŽogiMarogi
jutrčko!

Bzz dons je pa kr mrzlo. Ma važno da bo sonček, že če jutri slabo napovedujejo.  Pr nas se je miklavž že ustavu in poskrbel za najino zdravje s sadjem, lešniki, pa tudi kaka čokoladica je padla.  No kaj pa pri vas? 

sxy  allora da ti odgovorim na vse user posted image  : Če si že kaj prebrala v reviji ali knjigi, potem ti prva 4 predavanja ne bodo zanimiva. Namreč najprej je govora o sami nosečnosti in poteku, potem je o zobozdravstvu... Sem že vse vedla. Zanima so predavanja o porodu - ti pokažejo in razložijo potek, potem o dojenju in dobro je da greš na dihalne vaje in zadnji dve predavanji o novorojenčku in dojenčku. NA koncu je pa še obisk porodnišnice, kjer ti pokažejo porodno sobo. 
To je odvisno od posameznika kaj ga zanima. Se tudi vidi ker na nekaterih predavanjih nas je bilo zlo malo, na drugih pa gužva.  Pa še tko je, da je kar zgodnja ura, pol pa sva iz šihta direkt laufala na predavanje in si bil pol že ves crknjen, ko si domov pršu. Čeprav trajajo predavanja le 1 uro, no kadar so dihalne vaje po 2 uri.
Evo zdaj sem se razpisala in ti vsaj približno prikazala kako to zgleda. user posted image

zdej grem pa na eno švoh user posted image

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.12.2007 11:42:16   
...Martina...
Ojla goričanke...
Sej vas je zmeraj več. Superca... in kolko jih poznam, k sploh niso na ringaraja!!!

Ninula, ej sej to se nama je nam zgodilo. Se spomneš na Krasu. Cel smeh. Glede g. pa, ma kaj res hodiš k Barbari Venier??? Joj, kaj ni fajn? Mene je imela zdej v bolnici, ko sem imela splav. Mene je bila ful fajn in bi ful rada šla k njej si odstranit še pregrado na maternici. Ma kje ima ordinacijo? Al hodiš v bolnico?
Glede strahu pa je res hard, samo da je vse uredi. Ma Ninula, ne se sekirat, uživaj itak bo vse uredi. Boš vidla. Srečno. Pošiljam ti enega user posted image  za srečo.

Žogimarogi, pa res smo se lahko že srečale, pred časom sem bila tam fulkrat in ful nosečki je bilo. Joj kolko jih ima.... Z njo sem zadovoljna, za enkrat mi ni dala še slabega vtisa, razen ji malo zamerim, ker mi nikoli ni ugotovila pregrade na maternici. Sploh me prej ko sem zanosila delala nobenih pregledov razen PAP test. Ma verjetno ona dela te stvari po standardih...

Sxy dobrodošla na goriški.

Uživaje december...

Martina

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.12.2007 7:47:50   
ninula
Oj ...Martina... ja sej je bla tidi meni do zdej fulll fajn, samo se mi zdi da se ji ne da več. Še preden sem zanosila je govorila in mi predavala o nosečnosti, zdej pa kadar je treba pa nič, še dobro da imam vas ki vas lahko vprašam o vseem.
Drgači pa ima ordinacijo v bolnici, v starem delu, v 1.nadstropju, mimo krvodajalcu do konca. Sprejema pa vsak četrtek zjutro. se pa moraš prej naročit na tel.: 3301191.
Drgači kako se počutiš? pa hvala za user posted image . Enako tudi tebi.

Danes sem fullll slabo spala in sem vesela da bo viken, čeprav pravijo da bo oblačno in deževno, se mi že zdi da ne bom vidla Pule user posted image . Se bom pa odpočila kavču pred tv. 

Ej punce kakšne vozičke pa boste kej nabavle? Jst sem se prow zaljubla v Jane slalom pro.Je pa kar zasoljena cena, sploh pa tle pr nas. Se ga bolj splača v Italiji. Moj user posted image je že vajen da ponavadi mi je lepo vse kar je drago, je vidu že pr hiški ka smo jo opremljali user posted image .

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.12.2007 8:26:12   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Juhuuuu, sam da je petek in da bomo jutri lohk spali. user posted image

Joj vozički, mi ga mormo ta mesec nabavit ali pa vsaj tako j po novem letu, sicer bom prej rodila user posted image . Sm pa tudi jest nora na trokolesnik Jane slalom, sam me možek kar grdo gleda, ker je cena taka, da dol padeš. Ma pro reeeess pretiravajo, saj ni zlat. Je pa glede na IT cenejši za skor 100 eurou.  Ma smo prečekirali že vse vozičke, sej vsi trokolesniki pridejo cca od 550 do 700 eurou, seveda komlet - tris. 
Moj se bolj nagiba k Cam-u ker je cenejši,  ali pa Chicco (ma meni ni všeč). Sta pa chicco in janein mislim da bavy confort (ta je full težek) edina, pri katerih se lahko košara montira tudi v avto.

Tako da sva prav v dvomu kerega kupit, mogoče bom mal nonico naštimala, da mi kej prispeva za voziček. user posted image . Ker ga ne vi kupovala sam za prvega  otroka ampak še za kakega - upam.

Danes moram na socialno in me je kar kriza, to mi najbolj teži hodit s temi papirji okoli. PA ku bi vsaj imeli pameten urnik, ne da moram med službo, pol pa ure notr nazaj nosit. user posted image

Ale bodte pridne in božajte bušije.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.12.2007 10:35:26   
fragola
Žogi Marogi tudi meni so vozički Jane najlepši, tako, da pomojem midva ko bova kupovala bova verjetno Jane!
Drugač kako ste kaj pupe? Jaz sem prav malo jezna, ko pride petek pride slabo vreme ni prav greh! Včeraj pa tako lepo vreme in jaz sem pršla domou iz službe skoraj ob petihuser posted image , tako, da sončka ni blo več!
Ma upam, da se bo vreme kaj popravilo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 380
7.12.2007 13:34:01   
...Martina...
Živijo pupe!

Ninula hvala za podatke o dr. Venier. Bom vidla, če bom imela korajžo jo poklicat. Mogoče bi jo vsaj za mnenje. Pole bom vidla. Glede nje, pa sem jaz dobila ful lep občutek, ker je z mano bila ful prijazna in vse mi je razložila in narisala celo matrnico, pregrado.... Verjamem, pa da imajo tam ful dela. Ne moreš verjet, koliko žensk nas je bilo v bolnici tisto noč kot jaz. V sobi nas je bilo 7. Ena noter druga ven in ker je kirurg je po moje ful zaposlena.

Glede vozičkov pa.... pravijo da voziček kupi nono. Vsaj ko sem bila jaz noseča so se tako hvalili. he he, dejte izkoristit, sej itak vsaki vam bo kej kupu.

Želim vam lep vikend, jaz bom počivala na kauču, da se mi malo napunjo baterije.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.12.2007 13:59:02   
fragola
Glede vozičkov pa.... pravijo da voziček kupi nono.

Zakaj pa naj bi ga kupu nono? To prvič slišim!
Ma mi si ga bomo, kar sami, če če kakšen kej dat naj dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
7.12.2007 15:33:13   
...Martina...
Oj Ninula, ma kaj ima kak e-mail? Poglej če ti kje rata. hvala ti.

lp

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 383
12.12.2007 0:35:35   
Anonimen
Jaz tud prvič slišim to. Mi smo ga sami kupili. Pero moji frndici ga je kupila tašča taka navada pri njih.

Neposredna povezava do sporočila: 384
12.12.2007 8:41:55   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Kje se vse skrivate, nekam zatišja je tu gori. Danes sm tko slabo spala, ta mau je non stop brcau, pa spodnji del trebuha me je bolel, pa še danes nisem dobra. Ne vem, mogoče bom kar do G šla, da bom pomirjena. Ta ponedeljek je še tko dalč, takrat imam pregled.

Glede vozička, pr meni bo prispevala nona, sam verjetno ne v celoti, ker je mal predrago, tako da upam da bova od Jane vzela. Čeprav je res draaag, ampak če ga ne sama kupiva, pol bi še blo. user posted image

Še 8 delovnih dni, pa zaključim, juhuuu, komej čakam. Upam da bo vse vredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.12.2007 11:44:12   
...Martina...
Žogimarogi, prav imaš, res se vse skrivajo. Vse zaposlene z veselim decembrom.

Še osem dni, superca. Uživaj zadnej trenutke, moja prijateljica je bila kar malo slabe volje, ko je morala proč od dela, ma ne zaradi dela, od sodelovk, od strank... Zdaj pa je supeca.

Lep pozdrav....

Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 13:56:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 387
12.12.2007 14:17:22   
...Martina...
O Fragola, kolko mi je žal zate in za tvoje drage. Mi gre kar na jok.user posted image user posted image user posted image Bodi močna in če kaj rabiš, jaz sm to.

Imej upanje, kot ga imam jaz. Tudi če je težko...si moramo dati korajžo.

Srečno
Martina

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.12.2007 7:34:51   
ninula
Fragola drži se in bodi močna!!!! Bo tudi zate pršu čas pestvanja in crtanja, samo ne obupaj. Ta svet je narobe user posted image .

Boste vidle obe z Martino da poleti boste spet user posted image  in drugo leto veselo pestvale!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
13.12.2007 10:45:56   
...Martina...
Ninula, Bog te usliši. Jaz res upam da bo tako.
Če ne, ti, kako si? Niče kej dosti se ne javljaš? Verjetno ni časa... še ta veseli december, ki zahteva veliko časa za delo, darila, prijatelje, domače.... Lepo se imej in uživaj nosečnost....
Aja, glede Dr. Venier, sem se odločla in jo poklicala... je bila ful prijazna in mi je vse obrazložila. Res hvala Ninula za številko.

Kepo se imejte.... in lp

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.12.2007 21:06:17   
hypo77
evo mene po dooolgem cajtu

fragola, žal mi je,  drži se  user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj čakam da mine ta nori december - znorela bom

jst sem bla na prisilnem počivanju v bolnici v nedeljo, sem malo krvavela ma je hvala bogu vse OK.

Mali brca  ku zmešan - aja fantka mamo, če niso falili, je pa po "standardih" za 1 teden večji. Se sploh ne sekiram, ker svakinjo so celo nosečnost strašli kako velik je otrok in oh in sploh, rodil pa se je v mejah normale nič posebno velikega ni blo.

Neposredna povezava do sporočila: 391
14.12.2007 8:06:17   
ninula
Ojla ma dej ta teden je prow di meruser posted image . Komi čakam da gre mimo. Same slabe novice.user posted image  user posted image .
Hypo77 pazi nase in na pikca pa imaš prav da se ne sekiraš. Eni moji prjatlci pa so skozi govorili ku je majhen vaš otrok da je mislna da bo rodila palčka pa je bla prow normalno velika punčka.Samo neki strašjo da bi pa kej prjaznega povedli pa ne. Mi gre prow na user posted image .
Uživajte vikend!!!

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.12.2007 22:55:20   
fragola
Večer nosečke, za novico veste, ker vam je napisala moja prijateljica bambina, na žalost me je tudi mene doletela ta nesreča! Žalostna sem, močna tudi nisem, vendar mam upanje da bom tudi jaz kmalu postala mama. Drage punce želim vem veliko sreče in da bo vse v redu z vašimi otročički!!!!

Lep pozdrav, fragola

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.12.2007 16:50:31   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Se prav malo dolgočasim, ker moram bolj počivat. Ta naš user posted image  tako brca, sedi full nizko, se je očitno nazaj obrnil, tako da me tako brca v mehur, da se mi zdi , da mi bo ušlo. Včasih prav fajn boli. V petek sem bila na pregledu zaradi otrdevanja, tako da mi je dala kar na bolovanje, več magnesola moram pit, maternični vrat je zaenkrat še zaprt. Meni je pa tud rekla da je mal mlajši, sam še v mejah normale. Upam da bo OK in da ob zdržau čim več, vsaj 6 tednov.

Kako me že ritne mišice in boki bolijo od tega ležanja, tako bi se na hrbet ali trebuh obrnila jaoooo.

Fragola user posted image   user posted image user posted image  drži se, upanje umre zadnje! Vem da ti je težko, ampak boš videla, da te sonček še čaka. 

Ta internet mi doma dela tako počasi, da se bom manj pogosto javljala. user posted image  

Pazite na bušije in lepo se imejte...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.12.2007 7:45:08   
ninula
oj punce kje ste vse??? Sej tle na goriškem ni tako mraz da bi zmrznile user posted image .

No jst sem srečna ker je petek in končno težko pričakovani dopust. Mi smo včeri krasili drevč, kej pa vi? No v nedeljo pa bomo verjetno z mamo pekle potice.

Komi čakam da gre to leto mimo in da se prkaže novo v upanju da bo kej boljše kot 2007. Meni so se dogajale samo grde reči v tem letu, razen to da sem zanosila seveda user posted image .
No punce javite se kej pa vesele praznike kjerkoli že boste. 

Neposredna povezava do sporočila: 395
21.12.2007 14:06:32   
...Martina...
Živijo pupe z goriške, Ninula ima prav, sploh vas ni. Jaz večkrat gledam forum in smo kar nazaj z datumi.

Če slučajno ne bo časa priti na forum, vam želim lepe praznike. Naj vam Božiček uresniči vse vaše želje.

Lep praznujte in ne jest preveč potičke.... user posted image Ninula....

Lp

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.12.2007 18:32:28   
Nasy
hojla pupeuser posted image me ni blo dolgo, ker smo glih v selitvi in brez neta, zdej pa bom malo bolj pogosto. Ma kaj slišim-berem..Fragolauser posted image žal mi je zate, res! Tako ku mi je prou za vsako, k se ji zgodi! Sam kaj češ, danes se mi zdi, da je že prav redko, da kašna zanosi v prvo in pole tudi donosi in rodi. Sej bo, boš vidla! Vse boste kmali nosečke srečke!
Tle, kjer sem jst zdej, je pa prava zima, zunaj more bit enih 10 minusa, če ne več, je vse belo zunaj, malo snega. Mojga skozi hecam, da če bo kak beli-severni medo pršu, kaj naj nardimuser posted image on sicer pravi, da medoti zdej spijo ma beli medoti verjetno zdej uživajo v svoji zimi tako da prav možno, da kašen prilomasti tle mimouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 397
23.12.2007 0:18:41   
*talcy*
..pozdravljene Goričanke in okoliš...
jst sem imela 3 mesce nazaj splav in moja g. me sploh ni pregledala tako da sem se odločila da zamenjam g. ...a mi priporočate katero??? PROSIM!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 398
28.12.2007 17:16:36   
ŽogiMarogi
Ojla!

Pa je res zatišje tu gori. Je videt da so prazniki. No jst uživam, sem prav decembersko razpoložena, bajta je vsa okracljana, zdaj pa samo še čakava prehod v novo leto in seveda na odpiranje daril, ki jih je Dedek Mraz prnesu. user posted image   To leto bova kar doma preživela, se bova že česa domislila, se bova pa mal crtala.

Evo bila sva tudi v shoppingu, tako da je sobica skoraj pripravljena. Kupila sva posteljico, previjalno, banjico in voziček. Sam posteljica je še v škatlji, uff ko je treba vse sestavljati.  Kupila pa sva voziček od Jane v IT za 630 eur. So kar dragi, ampak sej so vsi trokolesniki tolko. Pa zdržati mora vsaj za dva froca. user posted image

talcy čudno to da te ni pregledala, saj te po splavu obvezno mora pregledati po prvi menstruaciji. user posted image  No v glavnem Mrgičeva je zlo fajn, sam je že v letih tako da ne vem če sprejema oz. bo po mojem kmalu končala. Hvalijo pa tudi, hm zdaj mi ne pride na misel kako se kliče, ima pa ambulanto, tam kjer margičeva v Zdravstvenem domu, 1. nadstropje.  Je ena mlada, tudi porodnica.

Zdej pa pičim še drugo prebrat, pol pa že možek pride iz službe. Kako fajn, skori več ne vem kateri dnevi so, ko ni treba v službo. Prav nič je ne pogrešam. user posted image .

Lepo se imejte, uživajte na silvestrovo in SREČNO 2008, naj bo to leto polno dolgodivščin, uspešno, pa da se nam vsem uresniči ta velika želja - biti MAMICA!

papa

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.12.2007 14:25:53   
Nasy
Ojla pupe, ne morem verjet, tudi tole imamo sončke, sicer je precej bolj mraz, kukr pr vas(tle je baje -3) ma vsaj sončke jeuser posted image zdej se bomo počasi odpravli v bližnjo vas gledat žive jaslice, če ne bomo zmrznli. Lahko, da bo tle za spremembo namest oslička kr severni medveduser posted image Še dobro, da mi je bunda pravuser posted image .

Uživajte še te zadnje dneve tega leta in vse dobro v letu 2008! Da bi vse ble fajn mamice ali pa, da vsaj plusek zagledate tiste, ki to želite!!!

user posted image user posted image
lepo praznujte!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Citroen Xsara picasso vs.Grand Scenic
OliveOyl

Katerega bi izbrale?

a) Grand Scenic (58%)

b) Picasso (42%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!