|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
11.1.2008 19:10:47   
ašun
pa še nekaj sem pozabila povedat. Danes mineva natanko 1 leto odkar sem zagledala magični in težko pričakovani + na CBuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
11.1.2008 20:47:35   
LINA31
123a...drži se. Te full razumem kako ti mora bit grozno, ker sem tudi jaz čist bad zaradi tega ledvičnega refluksa, ki ga ima morda Žan. Da ne govorim o tem kako je grozno, ker skos okrog zdravnikov letaš. Recepta za izboljšanje počutij mam ni. ŽAL. S časoma se prilagodiš situaciji.
Uapm,d a bo vse ok.

dojenje... dojim polno. Takrat, ko želi jest mu dam, tako da nimava nobenga redauser posted image user posted image . Na 2 do 3,5 ure čez dan. Proti večeru tudi na 1 uro, ponoči pa zdrži 4-5 ur.

lulanje...mi imamo s tem že full prakse, zaradi vnetja sečil, ki ga je imel pri dveh mesecih. No, moram povedat, da so me v pediatrični kliniki full čudno pogledal, ko sem rekla,d a sem vrečko dala sama gor. Pravijo, da so to resne stvari in da so za to zadolžene sestre, saj mora biti povsem sterilno narejeno. Pol pa vediuser posted image user posted image  Urin mora biti oddan čim preje, ali pa da ga daš v hladilnik, ker se baje v eni uri, na sobni temperaturi bakterije podvojijo??

previjanje...jaz ga previjam na 2 do 3 ure, ponoči pa ne. Ponavadi ga zvečer ob 23.00 in potem zjutraj ob 8.00. Ko se pokaka ga tudi jaz takoj previjem. Jaz ga na tolk pogost previjam, ker ma vedno full polno plenico.

google skupina.. imamo svojo stran spetembrke. Guppy je to zrihtala, tako da jo kontaktiraj. Mislim, da ji moraš napisat zasebni e-mail.

Tako...mislim, da sem vse napisala.
No, mi smo drugače ok. Malo zmatrani, saj je bil uricult spet pozitiven, pa smo bli na pediatrični, pa so vzel še oni urin in kri, pa nič ne kaže, da bi bilo vnetje. Vse je v normalahuser posted image user posted image . Če bo vs epo sreči gremo v torek na MCUG.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
11.1.2008 20:53:21   
helenav
Punce..mi pa smo danes papcali rižolino...od 30ml, ga je pojedlakar 25ml in nič ni ven pljuvala in si nisme mogla kaj, kot da jo slikam in vam jo pokažem:

user posted image

kupila sem v DM od Nestle, tisto ki se z vodico meša....

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 178
11.1.2008 22:03:56   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

No, pa še eno bolj ali manj čudno vprašanje:

Kolikokrat na dan user posted image previjete? Jaz ga pred vsakim hranjenjem, edino ko se pokaka ga takoj previjem, ponoči pa ga ne previjam. In se malo sprašujem če plenica (skoraj obvezno mora biti nemške izdelaveuser posted image ) zdrži celo noč oz. do 12 ur (no, zjutraj je pol to samo še ena 2-kilska kepauser posted image ), zakaj je pol dobro da ga podnevi na vsake 3 ure previjemuser posted image . Plenice pa tudi niso najbolj poceniuser posted image .

če bi jih jaz previla pred vsakim hranjenjem, bi propadla na plenicah. ŽE tako porabim mesečno okoli 200 plenic na naših dveh ritih. PAč zamenjam po potrebi...sem pač šparovna. Pa njima s tem očitno nič ne škodim, ker imata lepi in zdrtavi ritki.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
11.1.2008 22:07:11   
Pikica pokica
Helenav,  user posted image  user posted image  user posted image  za rižolino! Upam, da bo tudi moja pupa rada jedla user posted image . S sinom sem imela blazne težave pri uvajanju.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 180
11.1.2008 22:09:59   
Anonimen
Jaz jo previjem ko slišim ali voham da je pokakana.  To je kake 4-5x na dan.Pri pleničkah šparam tako, da jih kupujem v Leclercu. Imam št. 3 4-9kg, pa se mi zdijo majhne. Ji ful na konec ritke zlezejo in potem se mi zgodi, da se mi čez vse cunjice pokaka.

Pri dojenju tudi jaz nimam nobenega reda. Ko se ji zahoče dobi.

Helenav: kok je pa  Klarica luštkana. Res je prava lepotička. Pa prav vidi se, da te s takim navdušenjem gleda.
Si ji kar z navadno žličko dala?

PikicaPokica: O škoda da te ne bo user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
11.1.2008 22:47:24   
Anonimen
123 - user posted image user posted image user posted image  Matija še ima tudi mehko fontanelo, pa P ni nič rekel, da bi bilo kaj narobe. Na nekem španskem forumu sva z mojim celo zasledila, da se lahko zarašča celo do 2. let. In AD3 mu dajem redno.

Ko sem videla Klarino slikico sem se zamislila. Komaj smo hodle rojevat, zdaj pa malčki začenjajo papat....., kam leti čas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
11.1.2008 23:37:19   
sandra85
večer

Enej spi, dragi še dela, pa sem mal pokukala...

cuma tvoja Tinkara je res vlkauser posted image sej sem te zadnjič tuki spraševala, kolko meri, saj sem vedela da mora bit par cm večja od Enejauser posted image
123a en velik user posted image za vas!!!!!!!!!!!!!
previjanje previjem ga 6-7x na dan
zaj bo kera rekla, da pretiravam, ampak to je stvar vsake posameznice, js vem da se Enej boljše počuti ko ima prazno plenico. ponoči ga ne previjam
dojim na 3 ure, ponoči pa zdrži zadnje dni točno 9 ur
ašun lepo da si se nam po dolgem času oglasila...glih danes sem malo brala na "drugi čvekalnici"
a lahko od tam vzamem mere tvoje Žane?
tianna js bom dala moje mleko (upam da ga bom čez 2 meseca seveda še vedno imela) kdaj boš ti začela z GH, ker polno dojiš?
včeraj smo se na poti iz Lj zgubljali po tvojih krajihuser posted image smo iskali klavnicouser posted image ker smo mogli po nek pršut...nekje v Dutovljah...
avtosedež user posted image concord imajo samo na soncku...preko spleta pa nebi tega naročevala, ker hočem da mi vse lepo osebno razložijo! smo šli gledat v BC v Lj in ga nimajo/sploh jih nimajo v BC niti na obali!
razprodaje sploh ni nobene gužve v CP!!!!! sploh mi ni žal da smo šli...saj smo nakupli tooooliko pajackov, žabic in pižamic, da bo zaj mir vsaj za 3 mesece-upamuser posted image
skoraj smo imele eno srečanje "ljubljančank"user posted image ampak žal so nekateri mal bubaniuser posted image , pol pa smo imele "mini" srečanje "ljubljančank"user posted image LEPO JE BILO!!!

lep večer!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.1.2008 23:53:13   
nana 27
Previjanje. 4x do 6x na dan (2x dopoldne, 2x popoldne in pred spanjem) in je odvisno od tega, kolikokrat se pokaka. Imamo pa Leclercove plenice št. 4. Nefretiti, katero barvo Leclercovih pa imaš (zeleno, roza ali temno zeleno)?  Duska, res je..čas hitro beži.  Ana, upam, da bo vaša noč bolj mirna in da je res "le" alergija na kozmetiko.Helenav, user posted image  za prve žličke!!!! Guppy, kje se skrivaš? Kako se kaj počutiš? 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 184
12.1.2008 0:22:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Guppy, kje se skrivaš? Kako se kaj počutiš? 

nana imaš ZS

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 185
12.1.2008 7:28:53   
nana 27
Dan! Ana b, bi kavo? Jaz jo ravno pijem. Kakšna je bila noč?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 186
12.1.2008 7:51:57   
Anonimen
Jutro!

Naša žabica drema, jaz pa user posted image . Današnja noč je bila od 3h naprej zelo nemirna. Po moje zaradi včerajšnjega drugega cepljenja.

Šparanje: tiste, ki uporabljate Aptamil: v industrijski prodajalni Kolinske v Ljubljani stane 11€. Za primerjavo - v BC stane več kot 16€. Če kupiš dve škatli v industrijski trgovini, že skoraj prišparaš za ene pleniceuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
12.1.2008 8:09:10   
ana b
Jutro!

Sem že spila svojo jutranjo dozo. Hvala za dobre želje in očitno ga je prejšnjo noč nekaj zelo matralo, ker je bila ta občutno boljša. Sicer se je zbujal, vendar je hitro zaspal nazaj in ni bilo nobenega premetavanja in čohanja.
Če že mora biti kaj, naj bo raje kozmetika kot hrana, ker ob še eni dieti, bom pa resno morala razmišljat, da razširim kuhinjo, ker bi rabila še eno steklokeramično ploščo user posted image .

Zdaj pa se je treba zmenit, kdo gre v trgovino. Pa iz spalnice slišim vedno znova še 5 minut user posted image .
Pa ugotavljam, da bo treba naša 2 čupovca (moža in Nejca) peljat k frizerju.

Pa, pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
12.1.2008 8:20:13   
cuma
Jutro!user posted image
Jaz pa danes častim user posted image , ker je Tinkara že 2. prespala noč brez hranjenja (23ih do 7ih) user posted image user posted image user posted image !!!!

helenav: user posted image  za Klaro!

ana b:  tudi jaz vam želim, da bi bilo krivo olje ..! user posted image user posted image user posted image

sandra: user posted image  za uspešne nakupe!Jaz bom tudi morala v nabavo, je Tinkara vse prerasla ...

plenice: trenutno smo na active fit št. 4 in so super, sploh ne premočijo ponoči user posted image . Previjam pa jo na 4 ure.... čez noč pa ne, razen, če se pokaka.

Moram Emi pripraviti zajtrk .... se vrnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.1.2008 8:31:33   
lumpa6
dobro jutro

naj se vam pridružim nauser posted image , ponavadi ob sobotah malo potegnemo, danes pa nismo ker mojuser posted image že od 6h ruži po kuhinji in me je zbudiu, naš mali pa še spi najstarejša punca je pa včerj odšla k babici in se vrne jutri, ostali 3je pa gledajo televizijo in se dogovarjajo kdaj gredo na gospodarca gledat razstavo psou

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 190
12.1.2008 8:39:48   
Anonimen
Žabonkauser posted image , a morate res vedno vse imet v LJ  da je tako daleč da se mi ne splača po Aptamil vozituser posted image . Pa nebi bilo slabo kaj prišparat.

Kje pa je naša Guppy, skoraj nič več ne napišeuser posted image . Je v redu, se kaj bolje počuti, sta M&M v redu.......

Jaz tukaj še nekaj na pol speča pišem in čakam gospodiča da se zbudi, da ga nahranim. Rižolino zvečer je super zadeva, se mi zdi da bolj trdni zaspi, čeprav pa žal ne spi dlje, še vedno se za hranjenje zbudi po 6 urah točno.
Imava pa težave z Legofejem, sploh več ne vem kako naj ga nafintiram da bi dol požrl. Tako lepo zna vse ven pljunit da je slinček, krpica, mami in vse okoli rdeče. Jaooooo.....

Jaz pa sem bila na razprodajah že pred NL v Avstriji v H&M, C&A in S Oliverju in nakupla 4 nabite velike vreče. Je bila večina znižana za 50%, nekatere stvari pa celo za 70%.
Ta teden pa sem mu kupila še dve lepi Kanz jakni za letošnjo zimo, ker mu je v pajacku velikokrat prevroče.
Tati pa mu je kupil dvojne čeveljce, ene plave in ene rjaveuser posted image .

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
12.1.2008 8:48:21   
lumpa6
ga.Srče sem vidla v Rutarju ene take dude za zdravila dozirat, mogoče bi pa stem probala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
12.1.2008 8:54:29   
helenav
Hvala za pohvale....cela je tatiju podobna in ko rečete da je luštkana, on je takoj v user posted image user posted image user posted image user posted image

noč je bila normalna...ampak sej pol sem razmišljala, da je komaj 25 ml pojedla in to ne more nekega učinka imet.....spali smo 12 ur in jedli dvakrat, enkrat pa je za minuto rabla joško...da se pokakauser posted image

še nekaj odgovorov sem dolžna..čemi bu pustila ( ji hodim dudko popravljat, vsakih 15 sekunduser posted image )

previjanje
  in dojenje: sprva sem jo previjala na dve ure, se pravi pred vsakim dojenjem, a potem sem malo preračunala koliko plenic dnevno je šlouser posted image user posted image v smeti.....in  sem prešaltala na 4 ure...se pravi pri vsakem drugem dojenju..saj me na žalost, se dojimo na dve ure..maksimalno...popoldne me vleče tudi na uro...tako, da tiste, ki dojite in vam malčki sprašujejo po hrani na 4 ure, ste lahko srečne.....jaz na dve ure, nemorem nikamor skočit....flaške noče....še dobro da smo v mestu in blizu centra..sicer bi postala divja žena....dojenje, pa sedaj v tem mrazu, ni vedno in povsod mogoče. Ritke hvalabogu nima občutljive, le na začetku, ko sem eksperimentirala z plenicami je imel ardečo..tako, da sedaj smo na Pampers in je vse b.p.

plenice no kot sem zgoraj napisala....raje dam par euročkov več..pa imam plenice, ki so bolj upojne in zdržijo dlje....sedaj uporabljam Pampers New born 3 ( 4-7kg) ponoči pa ene Italjanske super upojne in zdržijo 12 ur, ritka pa je lepa...

nefretiti ma sem ji dala kar z navadno žličko ja.....tako postrani sem ji dajala v usta....sicer ima doma eno plastično za njo..ampak je bila ravno na pranjuuser posted image

cuma kje se skrivašuser posted image user posted image

ga.srček komaj čakam da se pridružiš na Primorskem sprehodu, tako te bom tudi jaz spoznalauser posted image user posted image

gh in mleko ne bom komplicirala in si stiskala moje mleko....rižek sem kupila v DM od Nestle, ki se zameša z vodo....ostalo hrano, bom najbrž mešala z umetnim, predvsem zato, da porabim zaloge....zdej pa tu eno vprašanjeuser posted image user posted image lahko za mesanje hrane uporabim mleka št.1???

evo....sem natrosla....napisala vse kar sem imela v glavi...in sedaj grem se zrihtat

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.1.2008 8:57:04   
ana b
V Ljubljani se pa kaže sonček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malo antidepresiva nam ne bo škodilo.

Pa mali se je že zbudil iz prve dnevne runde.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.1.2008 8:58:29   
*tajda*
Sandra concorda imajo v arielu v ljubljani pa v rutarju in v pikapolonici,stem da je v pikapolonici 60 evrov dražji kot na sončku.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.1.2008 9:36:10   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ašun lepo da si se nam po dolgem času oglasila...glih danes sem malo brala na "drugi čvekalnici"
a lahko od tam vzamem mere tvoje Žane?

Seveda. Kar vzami.

Jutro user posted image . Kakšno glupo vreme, dež, veter....
Previjanje jaz jo previjem po vsakem hranjenju. Ponoč pa ne. Danes se mi je pa ob 2 zutraj  po hranjenju čist pobruhala. Zdaj je začela tiščat rokice v usta, pol pa bruhauser posted image . Da se ponoč ne previja je zato, da se otročka ne zbrihta. Jaz sem imela ne malo težav, predno je nazaj zaspala. Plenice uporabljam od DM.
Sandra katerega Concorda pa iščeš? Zaj bo en v sparu v akciji. Mislim,da stane 150€. Sem pa gledala na avtomoto stran in concord nima meni sprejemljive ocene. Poglej si sama http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif
Hranjenje uporabljam mleko od Nestle Beba in je super. Zelo rada ga ima. Aptamila ni marala. Stane 11€ v Mullerju 800g.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 196
12.1.2008 9:38:20   
jst86
dobro jutro!
mi smo meli pa danes spet pestro noč.3x se je zbudil in vsakič jokal slabo uro.pri nas je vedno tako,če ne kaka en dan.pa sploh noče jest tako kot navadno,komaj ga "prisilim" da poje 90 ml.neki ga more zvijat ker velikokrat sesirjeno mleko bruhne pa kupčke skoz podira.

helena
Klarica je pa res en cukerček!

previjem ga po vsakem hranjenju,ponoči ga ne previjam.

pri nas je pa dež....user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
12.1.2008 9:58:14   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Previjanje. 4x do 6x na dan (2x dopoldne, 2x popoldne in pred spanjem) in je odvisno od tega, kolikokrat se pokaka.
Previjam pa v Pampers.

Sem tako zmatrana, da sploh ne vem a sva spala do 3 zjutraj al se je že prej kaj zbudil user posted image
Danes si res nesem list in svinčnik v spalnico, kakor predlaga v knjigi Otroško spanje brez joka v snaje.
Potem pa analiza kako spimo.

Srček a si eksperimentirala z Rižolinom. Se ti je kaj bolj spustil?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 198
12.1.2008 10:00:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ga.Srče sem vidla v Rutarju ene take dude za zdravila dozirat, mogoče bi pa stem probala?
[/quote]

Sedaj mu dajem z injekcijo v usta, nekaj gre po grlu, nekaj pa še vedno steče ven. In se tako kremži zraven da je že kar hudo in se mi izvija iz naročja. Naslednjič bom poskušala v malo količino mleka vmešat ali pa v čaj ali sok.

Helenav, res mi nebi škodila družba za sprehode, ker sem že čisto divja od celega dneva se pogovarjat samo po otročjeuser posted image . In res je lepa tatijeva princeskauser posted image .

Jst86, upam da je bila samo ena taka noč in bo danes že bolje. Tudi midva imava vsake toliko kake izpade, da sem že čisto prestrašena da zdaj pa spal več ne bo kot se spodobi, pa tako kot pride spet mine.

Hvala vsem za izčrpne odgovore o previjanju. In da pripomnim user posted image KAKO SO PLENICE DRAGE!!!!!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
12.1.2008 10:17:54   
Anonimen
Rožica, sem mu ga spet dala po žlički in je pridno vse popapal in potem še mleko v steklenički da je zaspal. Bom pa ko tega porabim kupila Milupinega, ker mi paše da dobi večerni obrok po steklenički, ker vedno zaspi in ga samo položim v posteljo.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?