|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.1.2008 20:47:35
|
|
|
|
LINA31
|
123a...drži se. Te full razumem kako ti mora bit grozno, ker sem tudi jaz čist bad zaradi tega ledvičnega refluksa, ki ga ima morda Žan. Da ne govorim o tem kako je grozno, ker skos okrog zdravnikov letaš. Recepta za izboljšanje počutij mam ni. ŽAL. S časoma se prilagodiš situaciji. Uapm,d a bo vse ok. dojenje... dojim polno. Takrat, ko želi jest mu dam, tako da nimava nobenga reda . Na 2 do 3,5 ure čez dan. Proti večeru tudi na 1 uro, ponoči pa zdrži 4-5 ur. lulanje...mi imamo s tem že full prakse, zaradi vnetja sečil, ki ga je imel pri dveh mesecih. No, moram povedat, da so me v pediatrični kliniki full čudno pogledal, ko sem rekla,d a sem vrečko dala sama gor. Pravijo, da so to resne stvari in da so za to zadolžene sestre, saj mora biti povsem sterilno narejeno. Pol pa vedi Urin mora biti oddan čim preje, ali pa da ga daš v hladilnik, ker se baje v eni uri, na sobni temperaturi bakterije podvojijo?? previjanje...jaz ga previjam na 2 do 3 ure, ponoči pa ne. Ponavadi ga zvečer ob 23.00 in potem zjutraj ob 8.00. Ko se pokaka ga tudi jaz takoj previjem. Jaz ga na tolk pogost previjam, ker ma vedno full polno plenico. google skupina.. imamo svojo stran spetembrke. Guppy je to zrihtala, tako da jo kontaktiraj. Mislim, da ji moraš napisat zasebni e-mail. Tako...mislim, da sem vse napisala. No, mi smo drugače ok. Malo zmatrani, saj je bil uricult spet pozitiven, pa smo bli na pediatrični, pa so vzel še oni urin in kri, pa nič ne kaže, da bi bilo vnetje. Vse je v normalah . Če bo vs epo sreči gremo v torek na MCUG.
|
|
|