murkica
|
No vidim, da sta naši zamejski Slovenki precej pridni. Je kar lepo videti, da se nekdo malo razčveka, glede na to, da je sedaj že ene dva dni na forumu bolj ali manj mrtvo. Mogoče pa res vse , tako, da bo do konca januarja še čist roza seznam. Tany jaz tebi tako zavidam. Če bi meni dragi danes rekele, če se preseliva nekam v tople kraje, letim kupit avionski karti, poljubčkam domače in letim soncu na proti. Jaz sovražim zimo in mraz. No luštno mi je, ko zapade prvi sneg, da naredimo kakšnega snežaka in se malo zabavamo na snegu, potem pa bi bilo meni čisto ok, če bi izginil in ostal samo v gorah, da se lahko kdaj pa kdaj odpraviš smučat in bi pri nas zopet postalo toplo. Jaz sem človek, ki uživa v vročini, soncu, morju in plaži. Komot bi se preselila recimo na Bali, tam pa bi na plaži prodajala sokove in sveže sadje, v enem takšem mini lokalčku , tako kot na hrvaškem prodajajo krofe . Ker namreč pri nas je že cel teden takšno vreme, da človeka mine, da bi odšel ven iz hiše. V LJ. je melga, zaradi katere je kar vse mokro po tleh, mraz, sonček pa tudi nič ne zmoti in ne pokuka na plano. _ancica_-Aja kar se pa tiče tega, da ti je zdravnik rekel, da se gre na preglede šele po enem oziroma enem letu in pol. To je tudi v Sloveniji tako. Ker namreč imaš vsak mesec nekje 25 procentov možnosti, da zanosiš. Tako, da potem, se kakšen mesec zgodi, da še nisi najbolj priden v tistih dneh, si takoj na tem, da se malo zavleče, tudi če je vse v najlepšem redu z vama. Tako, da dejansko daj možgane na off, uživajta en z drugim, pridno takrat ko vama zapaše, ne nekaj na silo, ker stres ti ne bo nič dobrega naredil in ni vrag, da ne boš takoj zagledala !!! No seveda držim pesti.