|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
11.1.2008 16:09:46   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Atena jst mislm, da je David podzavestno tut mal v "šoku", zarad spremebe okolja, verjetno bo zeeelooo crkljiv, kar se mi zdi normalno....jst pravm, da je za vsako bolezen predvsem kriv stres, če so pa zraven še bakterije iz okolja, pol pa na žalost samo popadamo u postelje....

Se popolnoma strinjam s kolumbo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.1.2008 16:12:02   
Margit

vsaj misll da mam novo prevozno sredstvouser posted image MARGIT, če hočš te pelem en kroguser posted image user posted image user posted image

DRAGI PRINTA KONČNO VERZIJOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image , zeloooooo priliznjen me vabi na večerjo in v Kolosej......morm hitr pogledat, kje majo pelz matluser posted image  pa babi poklicat za varstvo

No pa pejva en krog no. Ej definitivno uletim naslendnji teden- Če ne na en krog, pa na eno doglo kavo. A prav. Se kar sama povabim.

Neposredna povezava do sporočila: 1227
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 16:15:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.1.2008 16:36:02   
Margit

MARGIT SE ŽE VESELIMuser posted image

Ti se kar veseli. Sam da te ne bo pol kap zadela, ko bom ob sedmih zjutri pri tebi zvonila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 16:55:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.1.2008 18:05:51   
helimaša
čao

no tko drage moje punce.....jst sm iz službe včer dubla pošto, da sem premeščena v drugo enotouser posted image user posted image user posted image ....in sm fuuullll žalostna.....tko da zdej mormo pa res intenzivno delat na user posted image .....tko da bom še mal pavzirala....potem pa imam itak zamenjat službo.....mam eno ful dobro ponudbo, sam zdele pa res ne upam nč menjat, ker če bomo še enga naštimal je brezveze.....

7 UUUUUUUUUUUUUU zgodnja si, zgodnja, ampak bom ustalauser posted image ...zdele grem pa spat, ker mi je pritisk spustu ijn posledično me vedno začne bolet glavauser posted image pa spet nalgesin....

ja, Kolumbo, jst sm tud eno kitico z Mašo odspala.....sm tok zanč.....po mojem me mal živci dajejo in me ful boli glava.....

Atena upam da se David čimprej pozdravi.....ja ta vrtec je pa res user posted image .....jst tud zmer ****kam ko starši bolne otroke prpelejo......bomo vidl kako bo pa v privat vrtcu....

pupe moje.....uživejte še  naprej

papa 

Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.1.2008 18:16:24   
DeMer
Če dovolj pozorno berem sem jest  prva, ki grem v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image In to ŽE v ponedeljek!!! 
user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.1.2008 19:07:05   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Če dovolj pozorno berem sem jest  prva, ki grem v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image In to ŽE v ponedeljek!!! 
user posted image

Ja kot, da greš prvi dan v novo službo a ne? trema.
Sej bomo hitr vse. Jest grem en teden za tabo. Bova potem komentirali.

Go go Demer!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.1.2008 19:09:07   
atena777

Atena jst mislm, da je David podzavestno tut mal v "šoku", zarad spremebe okolja, verjetno bo zeeelooo crkljiv, kar se mi zdi normalno....jst pravm, da je za vsako bolezen predvsem kriv stres, če so pa zraven še bakterije iz okolja, pol pa na žalost samo popadamo u postelje....

Je je ful crkliv. Je tako moško skrival čustva ves čas, pol so mu pa čez čas ven usekala. Tko kot moškim ponavadi.
Ma tak mali cortek je!

Sej bo premagal. sam verjetno pa en teden nima kej delat tam. Pa še mene neki po nosu žgečka danes že ves dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.1.2008 19:10:13   
atena777

ATEHNA: če ma vročino, naj bo v krastkih rokavih, ne pokrivaj ga in na glavo mu daj navlačeno gazo za obkladek, v gazo mu lahko zaviješ tudi nogice, naj bo bos!

Gazo pa sovraži, ne vem zakaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.1.2008 19:11:14   
atena777
Čestitke Margit za dopust in Kolumbinemu možeku za diplomo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.1.2008 20:34:22   
DeMer
Atena, eno vprašanje: a maš ti namen vzeti tisti stolček iz Ikee, ki ga ima MArgit. Če ne, sem jaz zainteresirana, da ga kupim. 

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.1.2008 20:43:17   
malecka_mateja
oj!

joj spet mam lepe nohteuser posted image user posted image user posted image
v glavnem user posted image user posted image kolumbo za diplomo!
atena upam da boste hitro bolje!

demer ne sekiraj se jaz sem takoj za tabo in to v sredo!user posted image user posted image user posted image pa se bova skupaj jokale!user posted image user posted image user posted image sej boš preživela vsi bomo!sej zato smo me tu da ti pomagamo!

margit ste zdravci???

sem se pogovarjala z darco njen še kr čaka na operacijo!ona je danes že drugi dan cel dan v avtu je mogla v čatež it po malega in njene ker so bili brez avta!takoda boga jo že vse boli!user posted image user posted image upam da bo kmalu bolje!in da se njen čimprej pozdravi!vsi držimo pesti!

jaz pa zdaj grem v postlo k mojemi je bolan pa ga malo razvajam!

tamala je imela napad histerijeuser posted image zakaj že!mogoče čuti da gre v vrtec in je čist raznežena in občutljiva in se je zbudla in je kr jokala oz vreščala!ampak že spi!

no pridne bit!

kolumbo spoij živce jutri pa po pezl mantl!user posted image user posted image user posted image

lepo in mirno noč!

aja ribicau upam da se tudi vi pozdravite čimprej!

helimaša jaz pa bi na tvojem mesto vzela to super ponudbo!samo moje mnenje!drugače pa sočustvujem s tabo da so te premestili!user posted image sej bo!

zdaj pa res grem!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.1.2008 21:28:08   
pikecpokec
OBLEKA JE SUUUUPER!
sem bla dans na probi in je enkratna! par stvari še za popravit, mal za zožat (user posted image ), mal podaljšat, pa bo ko ulita. in je res krasna. kakšne barve, jaoooo! dol padeš!
Kolumbo, kak pelcmantl?! nej ti tvoj kupi rajš eno obleko od urške draž!
Zdej pa morm it, moj more eno diplomo lektorirat.

Lahko noč!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 22:27:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.1.2008 7:24:17   
DeMer
Margit, dobro jutro!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.1.2008 7:28:16   
DeMer
Jest ne morem spat, ker že sanjam, kako bom v ponedeljek ob 5.45 mogla vstat. Tole me je pa prou res podrlo.

Danes bomo jedli piščanca v pečici pečenga, pa krompir in kakčno juho se morm še zmisliti.

ura je 7.20 zunaj pa še tema. kriza.

grem čaj si skuhat.

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.1.2008 8:22:49   
malecka_mateja
jutro!

user posted image  za vse ker demer kuha sam za margituser posted image user posted image user posted image hec!

spali do 8!user posted image zdaj se je najedla jaz pa zdaj zraven zajtrkujem!

moj je šel ob 2 ponoči delatuser posted image mislim čist je že adijo sam dela!pa še nekaj ga kuha!in je pravi revček!

atena kako david???
ribicau kako eva?
margit kako matic?
sem še katerega bolančka pozabla?upam da ne!
aja darca kako možek?

a še spite?

pikecpokecuser posted image za obleko!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.1.2008 11:49:03   
Anonimen
Ojla!

Spet nobene tukaj!

Midva sma sama doma, ati dela user posted image Kako je bilo fajn, ko je bil na dopustu.

Sma že pozajtrkovala, kavico in čajčka sma tudi spila, zdej je pa na vrsti igra. Včeraj smo šli spat ob pol 1h zjutraj. Sploh ni hotu zapsat. Midva sma že dol padala, Alen pa naspidiran na ful.

Parvkar je moj klucu, pride domov, ker mu "odpadeta" 2 uri! user posted image user posted image user posted image Grem neki za kosilo poštudirat!

Pa user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom in Darcinemu možu!

Se slišimo!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.1.2008 12:00:17   
Margit

Margit, dobro jutro!

user posted image

Dobro jutro!
Jaz sem že nazaj.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
12.1.2008 12:13:30   
atena777

Atena, eno vprašanje: a maš ti namen vzeti tisti stolček iz Ikee, ki ga ima MArgit. Če ne, sem jaz zainteresirana, da ga kupim. 

Ja mi ga bomo potrebovali. Margit upam, da ga uspem dvigniti ta teden. Če ne drugače se dobimo pri Kolumbo, pa pridem brez Davida. Ker sicer je to kar projekt.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
12.1.2008 12:21:04   
atena777
Davidu se je stanje ponoči čudežno izboljšalo. Včeraj zvečer sem da prvič odkar se je rodil morala tolažiti tako, da sem ga nosila po rokah in mu pela, ga božala, tesno k prsim stiskala. In ob 8h je dobil še zadnjo svečko, potem je moj dežural do 12h, ob 13h sem jaz prevzela dežurstvo in vročine ni več imel. Tako, da nimam pojma, lahko je bila tudi kakšna infekcija. Ker je mu je blato po bruhanju smrdelo (moj je rekel joj kok po bruhanju smrdi) in potem čez čas sva šele ugotovila od kod izvor.

Sedaj pa sem razmišlajla. Da ni tam v vrtcu infktivno okolje. Ves čas uvajanja je fuuuul smrdelo po kanalizaciji. Ena druga mamica, ki je bila noseča se je ful pritoževala ( tudi je hkrati uvajala svojega 11-mesečnika). In to je trajalo kar nekaj dni.  Smrdelo pa je res ogabno. No in je rekla pomočnica vzg., da je to samo ob slabem vremenu. Bogve? Skor bi bilo res treba sanitarno poklicat, ali vsaj ravnateljico obvestiti.

Kako ste kaj ve? Jaz sem seveda zbolela, ampak ni hudega. Ponoči mi je prav lilo iz nosa. Davidu pa nič. Mislim, da bi bilo vseeno dobro, da se geva v ponedeljek pokazat, čeprav je sedaj videti čisto zdrav. Kar ne moreš verjeti, včeraj pa kot da je sodni dan.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
12.1.2008 12:53:30   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ja mi ga bomo potrebovali. Margit upam, da ga uspem dvigniti ta teden. Če ne drugače se dobimo pri Kolumbo, pa pridem brez Davida. Ker sicer je to kar projekt.

Ej Atena, a ti posodim še enega otroka, pa boš videla kaj je to projekt user posted image . Stolček te čaka. Nisem ga dala na razprodajo. Sam DeMer je pač mislila da ga ne rabiš.  Mogoče nam rata jet še enkrat v Ikejo, pa bom še kakšega nabavli.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
12.1.2008 17:15:31   
visnjaaa
Ja madonca kok ste ropotale....sej nimam časa prebrat.

Nekaj vas je bolanih, zato vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se pozdravite čim prej.
Jaz se samo na hitro oglasim, ker me Nejc čaka za bano. Mal še morem segret kopalnico in pol akcija.
Ta smrkuc mi že tolk nagaja, da je za znort. Kukr je tišina kako  miuto že vem , da je neki ušpiču.
Najraje po cekretu brska....pa kriza, pa z cekret metlico se igra....pa znorelaaa bom. Pa bolj ko tulim naj kopalnico zapirajo, večrkat jeo dprta.

Pa kr naprej mi omare2 odprira in vse ven zmeče. Sej jih zalimam ampak ta smrkl tolk časa praska, da spraska dol....mulc frdamanu...jojjjj

Drgač pa nič novega.

To vam še morem
po3ve63636363, da 36  eh nejc vmes tipka.....no sej nič se preveč ne sekirajte glede službe, ker boste tako vsak mesec 2x na negi otroka. Ker se ponavadi kr bolani - no seveda ne vsi.

Jaz vem, da sem bila sigurno 2x na mesec po 1 teden doma in sej prvič sem se seki,rala ,
kako ,bojo ,to
v sl,už,
bi
,

jojj kok mi nagaja Nejc...morem it.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
12.1.2008 17:22:49   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ej Atena, a ti posodim še enega otroka, pa boš videla kaj je to projekt user posted image . Stolček te čaka. Nisem ga dala na razprodajo. Sam DeMer je pač mislila da ga ne rabiš.  Mogoče nam rata jet še enkrat v Ikejo, pa bom še kakšega nabavli.

saj dostikrat pomislim na to, kako bom zmogla dva otroka, če mi včasih že pri enem fedri ven gledajo. Ampak mislim, da bom do takrat že "dozorela". Zdaj delam pripravniško, potem pa zares user posted image .
Jaz predlagam, da določimo kar fiksen dan kdaj bi se me dobile, ker drugače s tem ne bo nič.
Recimo v sredo. No na vsak način pa bom jaz šla v sredo na Gorenjsko, do Margit, pa Kolumbo, itn...

Demer a ti bi lahko prišla zraven, da se kje dobimo? Al bodo samo še vikendi kmal opcija?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?