ribicau
|
Popizdla bom, ker me skoz ven meče in ne morem nč napisat.... No, zdej pa en LP vsem! Eva je tud bolna - že en teden se vleče. Sva ble dons pr dr., pa sva dobile kapljice za oči. Iz oči ji teče gnoj, tko ma revica vnete, potem grlo ma vneto, iz noska ji teče, ušeska so pa hvala bogu OK. Je pa Eva dva dni nazaj pol polnoči tud bruhala, v loku - je šla vsa večerja, pa danes za kosilo, ko je 2x dala v usta tud....po vašem pisanju sodeč, naša Eva tud bruha po Calpol sirupu. Jest sem pa dr. še rekla v ponedeljek, ko sva jo peljala zarad pretolčene ustnice, da naj za proti bolečinam rajši da sirup, kot svečke, ker pri nas je to nemogoče vstavit. Zvečer pred spanjem, ji bom pa svečko dala. Jo bo moj držal, pa bo šlo! Ponoči se je zbujala na 1 uro oz. pol ure, joj, za znort. Vročine noben dan ni imela, danes dopoldan, pa se mi je zdela mal vroča, pa sem v ušesku namerila 37,3! V ritki ni šans da ji zmerim, pod pazduho pa sploh ne. Jest ne vem, kako vi vašim uspete to narest, pr nas je to mission impossible! Pa otrok je čist fertik od bolezni, kr vleče se in se naslanja name, ampak na previjalni se pa obrne v tisočinki sekunde, tko da si tud termometra k ritki ne upam prnes. Sem pa mislila, da jo bom lahko našponala in ji dala v oči kapljice, joj, samo da vid tisto zadevco, se že obrne in dere. ****, jest ne vem kako bom to nardila. Prejle sem ji kapnila v oko, ko je zaspala, pa se je v spanju zadrla in me mahnila . Sem pa jest Evi tud prejle dala mleko in je OK! Edino mleko spije, ker jesti nič noče. Kaj ve kuhate vašim, ko so bolni? Govejo juhico? Jest sem ji prej samo zelenjavo skuhala in dala na krožnik, pa pred njo postavila in je sama vzela. Pojedla je 5 kobarjev korenčka, pa 2 mini koščka krompirčka. No nekaj je, glih za hvalit se pa ni. Aja še to, je bla pa dohtarca vsa zoprna, ker sva ble ta teden že 2-ič pr njej. Ja boli me, sej zato je pa tam. Pa sem ji rekla, da čez 14 dni mava pa ponovno testiranje za alergijo, pa da upam, da bo kej boljš...pa je sam skomignila z rameni, kao "ja kr sanjajte"! Joj, da bi ji eno prpelala prou z veseljem! Drugače se pa ustnica od znotraj lepo celi. Oteklina je tud že tolk manjša, da se vidi zobek . Mogoče je za kakšen mm zlezel notri, več pa ne ! Mam pa občutek, da ji dvojkice poganjajo. Sem nabavla tud Calgel dons v lekarni, pa mi nč dost ne pusti mazat. Ta teden je res , vse je na kupu. Za dons sem planirala, da jo za cca eno urco pustim v varstvu pri gospe, ki jo bo pazila, ko bom jaz v službi, zdej take pa nisem mogla peljat, sej razumete a ne! Sončki naši zlati, hitro se pozdravite! Pa za vse bolne in zdrave - da ne bi zboleli! Aja, še to....vrtec glede bolezni je pa klasa zase ja! jest sem kr vesela, da bo Eva do septembra pr eni gospe. Sploh zaradi alergije na KM, ful se bojim, da bi v vrtcu kej napačnega pojedla. Za naju danes kuham joto....ampak bl ta hitro varianto. Prepražila sem čebulo, nanjo sem dala na mini koščke narezan krompir, lovorov list, malo mlete paprike, 2 stroka česna, pol sem to zalila in dala notri kr celo klobaso (pol jo bom zrezala) kuhat, pa zelje. To se zdej počasi kuha, tik predno bo finito, bom pa notri dala še eno mini konzervo fižola! To je pa to. Upam, a bo za pojest. Zdej pa šibam, Eva spi že 2 uri in se bo verjetno vsak čas zbudila. Je pa tko, včerej je šla spat ob 18.40, in je spala dons do 7ih (no, vmes se je n-krat zbudila), potem 9.40 je zopet zaspala in spala eno uro, zdej pa tud že 2 uri spi. Definitivno je bolna, ker to pr nas ne doživiš (tolk spanca mislim)! Ajde, zdej pa res grem!
|