Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 11:15:31
|
|
|
|
mala pikica
|
lunca vidiš, pa bo kmalu mogoče celo prej kot si misliš
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 11:44:46
|
|
|
|
mml
|
lunca še kakšen dan čajčkanja, pa bo kar sam ven padel . Držim pesti, da bo že kaj pred ponedeljkom. Upam, da si uredial zadeve na CSD Grem na pregled...no na CTG
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 12:07:45
|
|
|
|
sani1
|
Pozdravljene!!! sunny m.- tvoja pupa je res lepa in velika... Čestitke!!! artik- čestitke za hčerko Lino!!! Očka tebi pa čim več prespanih noči! mala pikica- res lepa zgodba!Gašper pa je pravi korenjak! Koliko bo pa danes dojenčkov? Se zvečer oglasim, da vidim...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 12:15:33
|
|
|
|
Golobček
|
Evo mene s pregleda in ctg-ja. Pri nas se še nič ne dogaja, očitno je naši pikici zalo lepo v trebuščku. Danes teden imam spet pregled, pa še uz in vse stvari ki spadajo zraven. Jaz samo upam da bo kakšen dan prej, če pa ne pa tudi prav sej ne morem sama odločat. Urssyy super da sva se zopet videle pa čeprav samo za par minutk, upam da si danes uredila tako kot treba in da ste zmenili kako boš rodila. Artikl pa če je še katera čestitke za male pikice . Mala pikica super za nagrado , pa imamo res kr nekaj januarčic in njihovih sončkov ki so že sedaj medijske zvezde-kaj šele bo? Želim vam lep dan in pridem pogledat še zvečer če imamo kakšno novo mamico.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 12:16:53
|
|
|
|
limma
|
Dan, mml - saj bo bolje pride kak tak dan... mogoče boste popoldan imeli sonček in bosta šli z Manco na sprehod mala pikica - super tudi jaz upam, da nagrade Gašper ne bo nikoli potreboval. zvečer vas spremljamo še v Pop in-u si bom nastavila opomnik, da ne zamudim Lunca - spočij se čez vikend, da boš (najkasneje) v ponedeljek pripravljena. za tabo je pa že pol poroda , to bo šlo hitro! Kliči na CSD in zahtevaj, da ti zavarovanje TAKOJ uredijo! Pri nas se pa sonček poslavlja , očitno sem ga že preveč v LJ poslala
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 12:50:32
|
|
|
|
Katrin
|
Sem še tu! Danes me že od jutra nekaj špika ... sedaj se je malo umirilo ... Mala pikica: iskrene čestitke!!! Nagrada je lepa, a vseeno, upamo, da je ne boste potrebovali, ne? Uživajte!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 13:29:23
|
|
|
|
vaney
|
dan evo še mene nazaj iz pregleda. na ctg-ju je vse mirno, mene sicer dajo nekakšni predmenstrualni krči, ampak to je normalno. sem pa vedela, da se nekaj čudnega dogaja z mojim izcedkom, sem povedala g., me je pregledala in sedaj sem tudi jaz srečnica z vnetjem in me čakajo svečke canesten. čez 1 teden na PDP imam spet pregled in takrat bo pogledala, če sem že kaj odprta. in to je to. zdaj sem pa tako utrujena, da grem malo odspat in se beremo kasneje.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 13:46:43
|
|
|
|
mala pikica
|
Ja, seveda tudi mi upamo, da ne bomo nikoli potrebovali celic. Sva pa bila zelo vesela, ko so nama povedali, da jih bodo plačali. Je le kar precej denarja. Mi smo se pravkar vrnili iz sprehoda, je prav lep sonček. Še ga pošljemo kam drugam? Drugače pa lusa sporoča da sta z Dašo fajn, edino utrujeni sta, ker ima lusa premalo mleka. Sicer bi lahko šli jutri domov, amapk se pri Daši kaže zlatenica, tako da verjetno prideta v ponedeljek. Lusa je presrečna, ker ima toliko 'virtualnih' prijateljic iz foruma in seveda vse prav lepo pozdravlja Vračamo jima pozdrave in objeme Sicer pa čakamo kakšno novo mamico Kako vam kaj kaže, nosečke?
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 13:52:56
|
|
|
|
urssyy
|
Evo še mene iz pregleda. Ctg pokazal lažje popadke, dogovor za CR v ponedeljek. Upam, da zdržim do nedelje, ko grem v P. Sicer se pupa dobro počuti in sem malo bolj brez skrbi. Grem malo počivati, ker je bila noč bolj kratka, pa še pika me v križu...Golobček tvoj trebušček pa je tako lep..zakaj se nič ne pohvališ.... Mala pikica zdaj se spomnim, da si mi to že enkrat pripovedovala, no in uspelo ti je . Se pišemo zvečer.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:03:32
|
|
|
|
klaja
|
Dan! Mala pikica čestitke še od nas! Noč bi bila kar dobra, če se moj ne bi pogovarjal v spanju in nonstop nekaj kašljal, pa še Julija je začela tulit sredi noči, tako da sem še njo 20 minut nosla, da je nazaj zaspala. Sem pa bila že pridna danes in sem sčistla stanovanje in pospravila smerekico, ker me je že nervirala. Upam da je bilo to zadnje čiščenje pred porodom! Lusa se večkrat spomnim nate in na tvojo Dašo, sedaj še samo čakam, da bodo še nam potrdili, da je z našo punco vse ok. Zgleda da bo v ponedeljek kar gužva v porodnišnicah!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:11:57
|
|
|
|
mml
|
Jaz sem tudi nazaj..CTG reaktiven, popadkov nikjer, naslednji pregeld 21. 1., ker naslednji teden moje G ni, gre smučat . Srečala sem nussy, ki je še v enem kosu in vse elpo pozdravlja, so ji pa sprožili porod, ampak zaenkrat se še nič ne dogaja, tako da čaka in se sprehaja Super, da je z luso in Dašo vse OK, zletenica bo minila, mleko pa tudi bo vaney in golobček krasno, da je tudi pri vama vse OK mala pikica jaz bi malo sončka prosim Grem na eno dozo lenarjenja
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:16:38
|
|
|
|
mala pikica
|
urssyy pa boš konšno dobila vašo malo princesko v naročje. Že zdaj mislim nate in se že veselim lepih novic mml na drugem čvekanju imaš malo sončka za pokušino
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:16:58
|
|
|
|
Alfabeta
|
Dekleta, Ulla78 sporoča, da je ostala v P. NI še nič, se bodo jutri po viziti verjetno odločili kako in kaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2008 14:18:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:21:20
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Lusa se večkrat spomnim nate in na tvojo Dašo, sedaj še samo čakam, da bodo še nam potrdili, da je z našo punco vse ok. klaja sem se pravkar pogovarjala z luso po telefonu in se je tudi ona spomnila nate. Je vprašala, če si že rodila
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:23:47
|
|
|
|
Golobček
|
Super Urssy da sta se uspeli dogovorit za CR, sem vesela zate.Upam pa tudi da zdržiš do nedelje zvečer -pa saj boš, bomo držale pesti. No kar se mojega trebuščka tiče- ja saj se meni tudi dopade. Je pa res da komaj čakam da pride naše dete ven, ker imam- vsaj meni se zdi, res ogromen trebuh, mi ga g. za vsakokrat ko pridem na pregled pohvali.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:39:25
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Se samo pofočkam za danes, ker kaj več še nekako ne gre, pa tudi tako ste aktivne, da ni slučajno ne morem vsega predelat. Prva noč je bila zelo fajn. Neja se je kar nekako odločila, da bo ponoči spala in sem si privoščila končno trden spanec. Moj je celo noč kontroliral, če sploh še diha, tako je bila mirna. Je pa zato celo dopoldne rogovilila in nikakor ni dala mira, zdaj pa spet spi kot ubita. Če bo norela samo dopoldne bo to super, važno da ponoči spimo. Je bila pa danes patronažna in je tudi rekla, da ne more verjeti kako velika punca, zelo zdrava, pa tudi že zelo močna, imam kar probleme pri previjanju, ker se tako brca. Se še kaj oglasim. Vsem novim mamicam iskrene čestitke in veliko sreče ter užitkov z malimi kepicami.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:40:32
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Aja, od poroda sta mi ostali celi 2 kg.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:40:56
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Se samo pofočkam za danes, ker kaj več še nekako ne gre, pa tudi tako ste aktivne, da ni slučajno ne morem vsega predelat. Prva noč je bila zelo fajn. Neja se je kar nekako odločila, da bo ponoči spala in sem si privoščila končno trden spanec. Moj je celo noč kontroliral, če sploh še diha, tako je bila mirna. Je pa zato celo dopoldne rogovilila in nikakor ni dala mira, zdaj pa spet spi kot ubita. Če bo norela samo dopoldne bo to super, važno da ponoči spimo. Je bila pa danes patronažna in je tudi rekla, da ne more verjeti kako velika punca, zelo zdrava, pa tudi že zelo močna, imam kar probleme pri previjanju, ker se tako brca. Se še kaj oglasim. Vsem novim mamicam iskrene čestitke in veliko sreče ter užitkov z malimi kepicami. Sunny poglej ZS!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:55:14
|
|
|
|
katee
|
Da vas še jaz pozdravim! Mi se lepo rihtamo, Žan Luka se prebuja na 4 ure, potem ga podojim in previjem. Malo že gleda okrog. Pravi zakladek je! sunny: tvoja Neja je res luškana. Aja, pa mi čvekamo že na drugem forumu. lepo se imejte. Želim vam čim manj nosečniških težav. Pozdravčki!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:57:01
|
|
|
|
Katrin
|
Punce moje, čez 10 min grem.... Se grem pokazat v porodnišnico in še vedno upam, da se zvečer vrnem v enem kosu, morda pa tudi ne Hvala vsem za lepe želje
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 14:57:18
|
|
|
|
piba
|
Tudi jaz sem s pregleda in CTG-ja. Pri nas se še nič ne dogaja, MV je še tred in zaprt. Naročena sem na 16.01.08 na ponovni pregled potem pa vsaj en teden pred rokom, kar pri meni prinese 20.01.08 v P, ker bom imela 'najverjetneje' CR, da se dogovorimo zanj. Ampak, da le ne bi bilo vse v najlepšem redu in O.K. so danes naši ta mali pri zdravniku določili diagnozo - škrlatinka. Mislim, da bom počasi pristala kje na Pohorju!!!! Upam, da bo z njo vse v redu. Sicer je ta mala danes dobre volje in brez previsoke vročine, le 37.5 °. l.p. Piba
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 15:00:31
|
|
|
|
katee
|
ursulina mi je pravkar poslala sms: Živjo! ime mi je Lenart. Rodil sem se danes od 12.45. Velik sem 52 cm in tehtam 3350g. Sedaj z mamico počivava, očka pa počasi odhaja domov, sej je zmešam k´kura. Čestitke mamici, Lenartu in očku
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 15:06:58
|
|
|
|
Lunca1
|
Ursulina čestitke.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 11.1.2008 15:08:17
|
|
|
|
sani1
|
Ženske sporočam vam: da je ursulina rodila danes ob 12:45 fantka Lenarta! Velik je 52cm in tehta 3350g!!! Ursulina- čestitke tebi, očku in vajinemu sinku!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?