|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
11.1.2008 11:15:31   
mala pikica
lunca vidiš, pa bo kmalu user posted image mogoče celo prej kot si misliš user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.1.2008 11:44:46   
mml
lunca  še kakšen dan čajčkanja, pa bo user posted image  kar sam ven padel user posted image . Držim pesti, da bo že kaj pred ponedeljkom. Upam, da si uredial zadeve na CSD

Grem na pregled...no na CTG

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.1.2008 12:07:45   
sani1
Pozdravljene!!!
sunny m.-
tvoja pupa je res lepa in velika... Čestitke!!!

artik- čestitke za hčerko Lino!!!user posted image user posted image user posted image Očka tebi pa čim več prespanih noči!user posted image
mala pikica- res lepa zgodba!Gašper pa je pravi korenjak!

Koliko bo pa danes dojenčkov? 
Se zvečer oglasim, da vidim...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.1.2008 12:15:33   
Golobček
Evo mene s pregleda in ctg-ja. Pri nas se še nič ne dogaja, očitno je naši pikici zalo lepo v trebuščku.
Danes teden imam spet pregled, pa še uz in vse stvari ki spadajo zraven.
Jaz samo upam da bo kakšen dan prej, če pa ne pa tudi prav sej ne morem sama odločat.user posted image
Urssyy super da sva se zopet videle pa čeprav samo za par minutk, upam da si danes uredila tako kot treba in da ste zmenili kako boš rodila.

Artikl pa če je še katera čestitke za male pikiceuser posted image user posted image .

Mala pikica super za nagrado , pa imamo res kr nekaj januarčic in njihovih sončkov ki so že sedaj medijske zvezde-kaj šele bo?

Želim vam lep dan in pridem pogledat še zvečer če imamo kakšno novo mamico.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.1.2008 12:16:53   
limma
Dan,
mml - saj bo bolje user posted image  pride kak tak dan... mogoče boste popoldan imeli sonček in bosta šli z Manco na sprehod user posted image
mala pikica - super user posted image  tudi jaz upam, da nagrade Gašper ne bo nikoli potreboval. zvečer vas spremljamo še v Pop in-u user posted image  si bom nastavila opomnik, da ne zamudim user posted image

Lunca - spočij se čez vikend, da boš (najkasneje) v ponedeljek pripravljena. za tabo je pa že pol poroda user posted image , to bo šlo hitro! user posted image  Kliči na CSD in zahtevaj, da ti zavarovanje TAKOJ uredijo!

Pri nas se pa sonček poslavljauser posted image  , očitno sem ga že preveč v LJ poslala user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
11.1.2008 12:50:32   
Katrin
Sem še tu! user posted image

Danes me že od jutra nekaj špika ... sedaj se je malo umirilo ...

Mala pikica: iskrene čestitke!!! Nagrada je lepa, a vseeno, upamo, da je ne boste potrebovali, ne?

Uživajte! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
11.1.2008 13:29:23   
vaney
dan

evo še mene nazaj iz pregleda. na ctg-ju je vse mirno, mene sicer dajo nekakšni predmenstrualni krči, ampak to je normalno. sem pa vedela, da se nekaj čudnega dogaja z mojim izcedkom, sem povedala g., me je pregledala in sedaj sem tudi jaz srečnica z vnetjem in me čakajo svečke canesten. čez 1 teden na PDP imam spet pregled in takrat bo pogledala, če sem že kaj odprta. in to je to.

zdaj sem pa tako utrujena, da grem malo odspat in se beremo kasneje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
11.1.2008 13:46:43   
mala pikica
Ja, seveda tudi mi upamo, da ne bomo nikoli potrebovali celic. Sva pa bila zelo vesela, ko so nama povedali, da jih bodo plačali. Je le kar precej denarja.

Mi smo se pravkar vrnili iz sprehoda, je prav lep sonček. Še ga pošljemo kam drugam? user posted image

Drugače pa lusa sporoča da sta z Dašo fajn, edino utrujeni sta, ker ima lusa premalo mleka. Sicer bi lahko šli jutri domov, amapk se pri Daši kaže zlatenica, tako da verjetno prideta v ponedeljek. Lusa je presrečna, ker ima toliko 'virtualnih' prijateljic iz foruma in seveda vse prav lepo pozdravlja user posted image Vračamo jima pozdrave in objeme user posted image

Sicer pa čakamo kakšno novo mamico user posted image Kako vam kaj kaže, nosečke?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
11.1.2008 13:52:56   
urssyy
Evo še mene iz pregleda. Ctg pokazal lažje popadke, dogovor za CR v ponedeljek. Upam, da zdržim do nedelje, ko grem v P. Sicer se pupa dobro počuti in sem malo bolj brez skrbi.  Grem malo počivati, ker je bila noč bolj kratka, pa še pika me v križu...Golobček tvoj trebušček pa je tako lep..zakaj se nič ne pohvališ....

Mala pikica zdaj se spomnim, da si mi to že enkrat pripovedovala, no in uspelo ti je user posted image .

Se pišemo zvečer.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
11.1.2008 14:03:32   
klaja
Dan!

Mala pikica čestitke še od nas!

Noč bi bila kar dobra, če se moj ne bi pogovarjal v spanju in nonstop nekaj kašljal, pa še Julija je začela tulit sredi noči, tako da sem še njo 20 minut nosla, da je nazaj zaspala.
Sem pa bila že pridna danes in sem sčistla stanovanje in pospravila smerekico, ker me je že nervirala. Upam da je bilo to zadnje čiščenje pred porodom!

Lusa se večkrat spomnim nate in na tvojo Dašo, sedaj še samo  čakam, da bodo še nam potrdili, da je z našo punco vse ok.

Zgleda da bo v ponedeljek kar gužva v porodnišnicah!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
11.1.2008 14:11:57   
mml
Jaz sem tudi nazaj..CTG reaktiven, popadkov nikjer, naslednji pregeld 21. 1., ker naslednji teden moje G ni, gre smučat user posted image . Srečala sem nussy, ki je še v enem kosu in vse elpo pozdravlja, so ji pa sprožili porod, ampak zaenkrat se še nič ne dogaja, tako da čaka in se sprehaja

Super, da je z luso in Dašo vse OK, zletenica bo minila, mleko pa tudi bo user posted image

vaney in golobček krasno, da je tudi pri vama vse OK user posted image

mala pikica jaz bi malo sončka prosim user posted image

Grem na eno dozo lenarjenja

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
11.1.2008 14:16:38   
mala pikica
urssyy pa boš konšno dobila vašo malo princesko v naročje. Že zdaj mislim nate in se že veselim lepih novic user posted image

mml na drugem čvekanju imaš malo sončka za pokušino user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
11.1.2008 14:16:58   
Alfabeta
Dekleta, Ulla78 sporoča, da je ostala v P. NI še nič, se bodo jutri po viziti verjetno odločili kako in kaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 14:18:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.1.2008 14:21:20   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Lusa se večkrat spomnim nate in na tvojo Dašo, sedaj še samo  čakam, da bodo še nam potrdili, da je z našo punco vse ok.

klaja sem se pravkar pogovarjala z luso po telefonu in se je tudi ona spomnila nate. Je vprašala, če si že rodila user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.1.2008 14:23:47   
Golobček
Super Urssy da sta se uspeli dogovorit za CR, sem vesela zate.Upam pa tudi da zdržiš do nedelje zvečer -pa saj boš, bomo držale pesti.user posted image

No kar se mojega trebuščka tiče- ja saj se meni tudi dopade. Je pa res da komaj čakam da pride naše dete ven, ker imam- vsaj meni se zdi, res ogromen trebuh, mi ga g. za vsakokrat ko pridem na pregled pohvali. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.1.2008 14:39:25   
Sunny Morning
Se samo pofočkam za danes, ker kaj več še nekako ne gre, pa tudi tako ste aktivne, da ni slučajno ne morem vsega predelat.
Prva noč je bila zelo fajn. Neja se je kar nekako odločila, da bo ponoči spala in sem si privoščila končno trden spanec. Moj je celo noč kontroliral, če sploh še diha, tako je bila mirna. Je pa zato celo dopoldne rogovilila in nikakor ni dala mira, zdaj pa spet spi kot ubita. Če bo norela samo dopoldne bo to super, važno da ponoči spimo.
Je bila pa danes patronažna in je tudi rekla, da ne more verjeti kako velika punca, zelo zdrava, pa tudi že zelo močna, imam kar probleme pri previjanju, ker se tako brca. Se še kaj oglasim.

Vsem novim mamicam iskrene čestitke in veliko sreče ter užitkov z malimi kepicami.user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.1.2008 14:40:32   
Sunny Morning
Aja, od poroda sta mi ostali celi 2 kg.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.1.2008 14:40:56   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Se samo pofočkam za danes, ker kaj več še nekako ne gre, pa tudi tako ste aktivne, da ni slučajno ne morem vsega predelat.
Prva noč je bila zelo fajn. Neja se je kar nekako odločila, da bo ponoči spala in sem si privoščila končno trden spanec. Moj je celo noč kontroliral, če sploh še diha, tako je bila mirna. Je pa zato celo dopoldne rogovilila in nikakor ni dala mira, zdaj pa spet spi kot ubita. Če bo norela samo dopoldne bo to super, važno da ponoči spimo.
Je bila pa danes patronažna in je tudi rekla, da ne more verjeti kako velika punca, zelo zdrava, pa tudi že zelo močna, imam kar probleme pri previjanju, ker se tako brca. Se še kaj oglasim.

Vsem novim mamicam iskrene čestitke in veliko sreče ter užitkov z malimi kepicami.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny poglej ZS!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.1.2008 14:55:14   
katee
Da vas še jaz pozdravim!

Mi se lepo rihtamo, Žan Luka se prebuja na 4 ure, potem ga podojim in previjem. Malo že gleda okrog. Pravi zakladek je!

sunny: tvoja Neja je res luškana. Aja, pa mi čvekamo že na drugem forumu.

user posted image  lepo se imejte. Želim vam čim manj nosečniških težav. Pozdravčki!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.1.2008 14:57:01   
Katrin
Punce moje,

čez 10 min grem....

Se grem pokazat v porodnišnico in še vedno upam, da se zvečer vrnem v enem kosu, morda pa tudi ne user posted image

Hvala vsem za lepe želje user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.1.2008 14:57:18   
piba
Tudi jaz sem s pregleda in CTG-ja.  Pri nas se še nič ne dogaja, MV je še tred in zaprt.
Naročena sem na 16.01.08 na ponovni pregled potem pa vsaj en teden pred rokom, kar pri meni prinese 20.01.08 v P, ker bom imela 'najverjetneje' CR, da se dogovorimo zanj.

Ampak, da le ne bi bilo vse v najlepšem redu in O.K. so danes naši ta mali pri zdravniku določili diagnozo - škrlatinka. Mislim, da bom počasi pristala kje na Pohorju!!!! Upam, da bo z njo vse v redu. Sicer je ta mala danes dobre volje in brez previsoke vročine, le 37.5 °.

l.p. Piba

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.1.2008 15:00:31   
katee
ursulina mi je pravkar poslala sms: Živjo! ime mi je Lenart. Rodil sem se danes od 12.45. Velik sem 52 cm in tehtam 3350g. Sedaj z mamico počivava, očka pa počasi odhaja domov, sej je zmešam k´kura.

Čestitke mamici, Lenartu in očkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.1.2008 15:06:58   
Lunca1
Ursulina čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.1.2008 15:08:17   
sani1
Ženske sporočam vam:

da je ursulina rodila danes ob 12:45 fantka Lenarta! Velik je 52cm in tehta 3350g!!!

Ursulina-
čestitke tebi, očku in vajinemu sinku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?