|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.1.2008 12:04:44   
Katy13
Tudi moj je rekel, da bo zraven pri porodu. Moj ima 28.3. zabavo v službi, jaz imam pa le en dan kasneje PDP.

Sonnja- midve imava bolj blizu skupaj PDP, če bom jaz malo bolj hitra ali pa če boš ti malo bolj pozna, bova skupaj v porodnišnici. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.1.2008 12:16:13   
Stigmata
Midva (trije) smo bili v torek v MŠ.  Že na začetku nosečnosti ssva se zmenila, da bo zraven, sam je tako predlagal in jaz sem se strinjala. Imeli smo enga majstra v skupini, pa smo se mu prav nasmejali.
Naslednji teden greva rihtat papirje, za vse tri... tudi moj bi rad koristil očetovski dopust.  Bolj točno morava vprašat na csd. Jaz bom zase poskusila nekaj zrihtat, čeprav mi je na zavodu za zaposlovanje povedala, da če se tožba reši pozitivno vračam denar. Sej ne vem kaj bi rekla. Poleg tega še niso rešili vloge za denarno nadomestilo... Sej vem, da se na smem sekirat, ampak ponoči sploh ne spim. kar neki se premetujem, capljam okoli, pa še prehlad me matra. Spet.

Drug mesec bova štartala za nabavo oblekic, nekaj bom dobila, upam, da ne bo treba preveč nabavljat.
A ste že vse obvestile sorodnike kakšnega spola bo otroček? Mene kar naprej sprašujejo, ampak ker sva se zmenila nočem povedat. Potem so pa vsi užaljeni.
Hvala tisti dečvi, ki je dala cenik od tosame gor, mislim, da se bova zapeljala kar tja po te reči.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.1.2008 12:18:19   
marita
o madonca kaj ste se že razpisale, pa kaj vse že kupujete, jaz pa še zmeri nič. He, he, he...včasih se mi zdi, da je še ful cajta, no tud jaz bom ta vikend začela s pranjem in likanjem, pa je slabo vreme očitno npaovedano. Klinc.
Jaz bom od drobnarij kupila samo fiziološko, alkohol, trdo milo, kremo za rito. Doma imam že olivno olje za mazat, pa bepanten kremo. Plenice bom kupla Pampers new born od mullerja, pol bom pa prešaltala na mullerjevo znamko al pa dm. bom še vidla. Tud hofer pohvalijo. Pr ta prvi sem imela skoz sam pamperske, zdj jih bom pa sam na začetku uporabljala, k je res tak tekoč drekec.

Mene bolj zanima, če boste kuple stvari, če ne bi mogle dojit. Jaz bom kupla eno škatlo adaptiranega mleka, flaške, pumpo za črpanje mleka si bom probala izposodit. Na srečo pri prvi nisem imela problema z dojenjem, sam nikol ne veš, bom rajš mela eno zalogo naštimano, da nau kdaj ponoč alarm na vse grlo, če bo premalo mleka, k kle glih nimam lekarne takoj za vogalom.

A boste uporabljale bodije al mako-tetra majčke? Jaz imam sigurno ene 15 mako majčk, pa se mi zdj ne bo dal več ukvarjat s temu zavezovanjem, pa vse se je skoz neki okrog obračal, tko da sem kr kolegice fehtala za bodije, pa bom sam včasih dala mako majčko gor, ampak pol ko bo otrok že star 2 meseca. Takoj je tako majhen, jaz sploh nisem znala teh majčk dobr gor dajat, skoz se je vse neki sukal, pa gola kože se je kazala. Kr neki, definitivno bom prešaltala na bodije.
Pa kaj so to vatiranci, pa zloženci???user posted image no sej mal se mi sanja, sam kaj bi se to uprabljalo, jaz pri prvi nisem nič takega imela, tud slišala nisem, da bi se rabilo. Očitno spet kaj novega al kaj?
Ma jaz nam nč komplicirala, sej če sem ta prvo zrihtala, bom tud drugega, pa mi je vseeno ful hecno zdj, se sploh več ne spomnim nazaj, kako je bilo takoj prvi mesec. He, he, he.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.1.2008 12:31:55   
ursi84
Punce, denar od CSD-ja je nakazan!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kozmetika...midva greva drug teden v nabavo še zadnjih stvari. Mislim, da bom kupila kozmetiko Bubchen (jo ima tudi bratova punca in jo hvali), pleničke bom kupila pampers v mullerju (mogoče tudi en paket njihovih). Dude, flaške pa te drobnarije ne bova še kupovala.

Ja res je, da imamjo pri nas partnerji zastonj vstopnico v porodno sobo user posted image (Brežice), sam moj tak sam ne ve kaj bi rad. Na začetku MŠ je tak govoru, da bo šel zraven, zdej pa da ne ve...user posted image

Pri nas je taka megla, da je za ****. Skor sosedove hiše ne vidim.user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.1.2008 12:32:12   
Dinki
Katy13 hvala za recept user posted image

Tudi moj partner bo prisoten pri mojem porodu. Se spomnim, da je včasih skoz govoril, da on tega ne bi mogel, ko se je pa zgodila moja user posted image  si je pa kar hitro premislil. Prav tako hodi z mano v MŠ, edino 2 predavanja glede zob in pediatrinje ne bo šel. Bo pa tudi on koristil celoten očetovski dopust, ker imajo doma podjetje, tko da se mu to nekako splača. Greva pa skupaj urejati papirje naslednji teden v sredo - edini dan ko naš center dela popoldne.

Jaz sem povijalne plenice dobila od prijateljice, tako da mi jih ne bo potrebno kupovati. Tudi mako majčke sem dobila....kar nekaj jih je iz enakega blaga kot plenice, torej za spodaj in nekaj bombažnih za zgoraj. Bo pa tudi jaz pomojem čim hitreje prešaltala na bodije, upam da čim prej.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.1.2008 12:32:40   
Nasy
Uf, kolk je vsega, jst bom probala čimmanj komplicirat. K če vse poslušaš, se ti zmeša. Pa take majčke, tak bodi, ne takih plenic...uf..kako so nas naše mame gor spravle, pa še vse plenice so prale, si predstavljate? Nobenih pampersk in podobno..

Ko smo že pri pleničkah, kolegica mi je za začetek svetovala Fixies za občutljivo kožo, zdaj so v BC ravno v akciji pa me zanima, je katera že imela kakšne izkušnje z njimi, kaj slišala?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.1.2008 12:39:42   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 11,8 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 100 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

72 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.1.2008 12:41:53   
ursi84
Nasy tudi midva sva razmišljala, da bi začela z Fixies pleničkami. Se še nisva čist dokončno odločila. So pa baje (po pisanju punc na RR) zelo vpojne, mehke, dišijo...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.1.2008 12:43:51   
Dinki
Ursi84, super za dnarčka user posted image  hahahahaaaa, danes smo pa mi brez megle user posted image , smo jo iz Lj. mal k vam poslal.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.1.2008 12:44:19   
Sonnja
katy 13 mogoče pa resuser posted image  ati si iz sg?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.1.2008 12:50:28   
Dinki
Joj tole glede kolcanja pa tudi jaz velikokrat čutim ta isti takt, pa mi ni potegnilo, da bi to lahko bilo kolcanje user posted image ....vem le, da sem se spraševala kaj neki počne ta moj user posted image , da ma en in isti premik ves ta čas user posted image ...zdej bom tudi jaz naslednjič bolj pozorna....

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.1.2008 12:54:12   
Sonnja
ja dinki js istouser posted image  pol sm se obračal na drugo stran sm  misla pol mu že kaj ne paše, pa take upam da ne bom rabla po porodu tak dolgo ugotavlat zakaj jočeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.1.2008 13:00:03   
Dinki
ja dinki js isto pol sm se obračal na drugo stran sm misla pol mu že kaj ne paše, pa take upam da ne bom rabla po porodu tak dolgo ugotavlat zakaj joče

user posted image user posted image user posted image  ja jst tud upam, da mi bo takrat kej hitrej potegnil user posted image

je pa danes moj user posted image  tako nemiren, čist skoz se že neki premika...sploh noče počivat....

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.1.2008 13:13:08   
max81
Ko smo že pri pleničkah, kolegica mi je za začetek svetovala Fixies za občutljivo kožo, zdaj so v BC ravno v akciji pa me zanima, je katera že imela kakšne izkušnje z njimi, kaj slišala?

jest sem jih pri prviuser posted image uporabljala in so res superuser posted image user posted image user posted image ...premočile pa niso nikoli nobene...to je odvisno čisto od tega, kolk ti lepo fajn plenico namontiraš na rito, pa zdej valda otroka ne pustiš več kor 3 ure polulanega in pokakanega..pol pa valda da premočjouser posted image  k ne morjo več vpijat

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.1.2008 13:14:27   
max81
aja pa dolžna sem vam poročilo o brezkasetnem košu....baje, da NIČ ne smrdi venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.1.2008 13:19:29   
Taaja
Oj!

Tudi jaz imam eno vprašanje glede plenic, in sicer tetra.
Nekje sem zasledila, da so plenice Aljaž ful boljše kot Tosamine, da so bolj čvrste in mehke.
Tiste, ki imate izkušnje z obojimi - kako je s tem?

LP!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.1.2008 13:27:15   
Zofy
Bo
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Zofy - a lahko posreduješ še ta seznam nam. Vsaj ajz bi bila zelo vesela, ker se mi zdi, da bom sigurno kaj pozabila nabavit.

Seveda bom z veseljem posredovala seznam. Sedaj je še pri kolegici v obdelavi, tako da naslednji teden pričakujem, da bo gotov. Sicer pa je s temi seznami tako: odvisno je od mamice do mamice kaj se ji zdi boljše, pomembneje... jaz zase menim, da ne kompliciram preveč, zato bo tudi seznam takuser posted image .

Glede majčk pa sem brala, da so bv, da jih lepo zamenjajo bodiji, pleg tega body lepo oprime plenico in nič ven ne leze, tako da bom jaz uporabljala le tiste majčke, ki jih bom dobila, ne bom si jih posebej kupovala.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
11.1.2008 13:37:54   
Dinki
Glede majčk pa sem brala, da so bv, da jih lepo zamenjajo bodiji, pleg tega body lepo oprime plenico in nič ven ne leze, tako da bom jaz uporabljala le tiste majčke, ki jih bom dobila, ne bom si jih posebej kupovala.

No sej, jaz tudi mislim tako. Je pa res, da ene pa glih te majčke ful pohvalijo, sploh na začetku, da so kao bolj enostavne za oblečt kot bodiji. Mislim, da bi bilo najbolj idealno imeti tiste bodije, ki se tudi na strani zavežejo, sam kolikor sem jaz gledala, jih ni kaj dosti na izbiro.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
11.1.2008 13:38:57   
Taaja
Prosim, ne se smejat, ker s tem še nimam izkušenj... :)

A je treba met za pod body še kakšno tetra majčko, a daš sam še čez kak puloverček ali nekaj podobnega?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
11.1.2008 13:46:30   
Dinki
Taaja, na področju user posted image  sem tudi jaz čist nova, tko da jaz ti lahko povem le to kar nas učijo sedaj v MŠ. Vsi dojenčki se namreč rodijo brez maščevja in je zato nujno, da imajo oblečene 2 plasti oblekic, tudi če so doma, torej 2-krat majčka in 2-krat žabice oz. žabice + pajacek. Vsekakor ne kakšnih kratkih rokavov na začetku.
Bomo pa kaj kmalu vedele če jim je preveč ali pa premalo. Jih zmeraj potipamo na prsih oz. na hrbtu in ne na rokicah.

(odgovor članu Taaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
11.1.2008 13:48:28   
Sonnja
punce a ste prebrale tam od administratorja opozorilo glede albumov, js sigurno ne bom mela albuma od bejbija na netu ni šans!tam sem gledala po zadnjih 50 debat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.1.2008 13:55:10   
Dinki
Sonnja, kaj to misliš, kakšno opozorilo glede albumov? a je to že kakšna ful stara stvar?

Mi smo sedaj v 30. tednu user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet, sam še 10 tednov in že bom pestvovala mojega prvorojenca user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.1.2008 13:55:20   
san
sem komaj skoz prišla, tolk ste napisale...

no glede kozmetike najprej. jaz bom kupila trdo milo, pač eno otroško, glavno da je pH nevtralen. potem bom imela doma še olivno olje iz lekarne in pa mandljevo - tega imam ponavadi vedno od nivee. krema za rito bo kar hladilna lekarniška, v kolikor bodo težave bom uporabljala bepanthen (roza) mazilo. ostalo do enega leta tako ne rabi novorojenček. doma imam ponavadi tudi lanolin. potem tiste zloženčke za popek sem imela samo na začetku zaradi patronažne, drugače pa imam vedno vato v blazinicah za čiščenje oči in popka. alkohol in fiziološko bom tudi kupila, alkohol v lekarni, fiziološko pa kar tiste male tubice od nivee, ker se po odprtju zavržejo po 24 urah. je pa res, da je odvisno od popka, s čim se ga čisti, če je ok, potem s fiziološko, če preveč rosi, potm tudi z alkoholom.
plenice bi najraje imela bombažne, pa so ful drage in ker predvidevam, da bo to zadnji otrok, ne vem če se jih splača kupit. je pa tko, da je dobro otroka povijat na 3 ure, pa ga mal prezračit vmes, ko si doma, da mu ne daš takoj plenice gor. plenice sem imela pri hčeri npr, vijolične pampers in linostar, pri sinu pa je bila katastrofa z vsemi, še najbolje so se obnesle huggies z disneyjevi motivi in muller eco znamka. zdej bomo spet par vrst sprobali, pa bomo videli kako in kaj. samo ne preveč najmanjših kupovat, ker moj jih je v enem tednu prerasel, raje kupte samo en manjši paketek pa naj jih partner kasneje nabavi.
terta plenice in povijalne jaz še imam, nekaj dobim, ampak v lj. več kot 2 kom povijanih ne rabiš, ker takoj naredijo uz kolkov. no punčke je baje dobro široko povijat, vsaj za ponoči, kljub ok kolkom.

nadaljujem v naslednjem postu, ker me ven meče

(odgovor članu Taaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
11.1.2008 13:56:26   
Taaja
Dinki, ja, sem tud jaz to poslušala v materinski šoli. Kot je pokazala babca, naj bi dal dve majčki eno v drugo. Prebrala sem, da večina mamic hvali bodye. Ampak po mojem nima smisla dat body na body, pač pa daš majčko v body (da je lepo zadelan).

Sej ne mislim komplicirat, ampak kupljenih imam 6 bodyev na preklop, pa razmišljam, če ne bo vseeno treba kupit tud majčke (na preklop) za spodaj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
11.1.2008 14:00:12   
san
no robčke vlažilne sem imela od nivee in sicer sensitiv, ampak samo za ven, doma sem ga vedno z vodo umila - kar v umivalniku pod tekočo, če je bil pokakan.

body ima spodaj, čez še eno majčko, pa spodnji del kakšne bombažne žabice in pod temi nogavičke, al pa čez copatke. pol ga pa mal tipaš, pa se mu prilagajaš - je pa res treba prsa tipat, ker roke in noge niso dobro prekrvavljene in znajo biti mrzle, tudi ko ga ne zebe.

jaz sem imela vedno bodyje, tokrat bom imela tudi ene par mako majčk. z bodyji več kot zadovoljna, ker super plenico gor držijo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......