|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
10.1.2008 17:04:13   
felicia
oj

kok ste vse res pridne s tem zdravim prehanjevanjem in miganjem, jaz pa sem čist anti kar se vsega tega zadevauser posted image . Ma sej.

Putka- dej če hočeš slikce in filmčka s plavanja mi pošlji svoj email na ZS pa ti pošlem!

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.1.2008 17:04:23   
kai1
Petka, me veseli, da ste se imeli lepo na dopustu, pa ful dobre fotke, da ne govorim o puncah na njih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.1.2008 17:29:47   
kai1
Pardon Putka, ne Petka

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.1.2008 17:53:50   
Putka
Hvala kai!

Katja je pridno spala eno urco, pa sem očeta poslala po Vesno v vrtec, zdaj jo pa še na telovadbo pelje. Res super dedka imata tile moji punci.

Jaz pa danes zabušavam. Sem bila dopoldne v Mercator centru, pa ne boste verjele, da nisem nič kupila na razprodajah! V Okaidiju so imeli same morbidne barve za otroke (rjava, črna, siva ni za mladičke, ampak za starce), za tamalo tudi nič pametnega...
A katera smučke kupuje, jaz iščem eno ugodno varianto, bi morala še v Hervis pogledat..

Pa še eno vprašanje: se od katere mož kaj na elektroniko spozna? Midva sva dobila digitalno kamero od njegovih staršev (rabljena Sony, ene 5 let stara), pa se kaseta zatika. Bi bilo treba odpret in malo predrmat, pa na uradnem servisu ene 20€/uro računajo, že samo za razstavit rabijo ene 3 ure.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.1.2008 19:19:50   
lex
 Jaz sem pa dan al žalostna al razoarana, saj ne vem. shuala sem tako dobro piščančjo rižoto, da smo jo mi 3 zmazali in pomazali. Alini sem jo tud nameravala dat, pa 1 žličko ful odpre usta pa začne žvečit in kar naenkrat jo začne dvigovat in bruha - zravn prve žliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer je tak kao da je ven špuknila samo prejšni obrok, tako da jo je v bistvu dvignilo, samo sadne in zelenjavne frutke al pa govejo juho bi jedla in nič drugega. o kaki svoji špinači, krompirju,... lahko samo sanjam, največ kar poje je še kaka moja zelenjavna juha. Sploh ne vem kaj naj naredim, Aleks je vedno vse pojedel, tale je pa izbirčna, da je že prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.1.2008 19:36:43   
kai1
Lex, ne bodi žalostna.
Saj bo mogoče počasi začela tudi ostalo hrano jest. Pri rižoti se ji je pa mogoče samo riž zaletel. Anžetu se je to večkrat dogajalo.
Moj mali je samo spasirano hrano, noče še večjih kosov in če mu dam nespasirano se začne takoj davit in pogosto bruha.
Boš videla, da bo čas prinesel svoje. Vsak otrok je drugačen. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.1.2008 19:40:31   
kaya2007
V Okaidiju so imeli same morbidne barve za otroke

jap, iz tega razloga jaz že nekaj časa nisem nič kupila tam. upam, da bo poletne kolekcija kaj bolj vesela, lanska je bila lepa!  mi smo pa kupili za kajo bundico-brezrokavnik v gloss juniorju (DKNY), je take žive oranžne barve in mi je bila že nekaj mesecev všeč, ampak nisem hotla tolk plačat zanjo..no, pa me je počakala user posted image
drugače pa smo bili danes na fizioterapiji, kaja ima še vedno precej znižan mišični tonus, ampak je danes že kar nekaj časa skupaj sedela čisto sama user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.1.2008 19:59:26   
kai1
Bravouser posted image user posted image user posted image Kaja, pridna, da že lepo sedi.

No, mi nismo šli  še nič na razprodajo. Mislimo iti nasljedni teden.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.1.2008 20:01:56   
indy
OJ.

lex ne bodi žalostna, boš videla prav kmalu bo vse začela jesti.
Moj Mark tudi ni hotel korenja jesti v nikakršni obliki.Potem sem pa začela s frutki in zdaj je tudi samega pretlačenega z vilico. Zato nič ne skrbi rabi določen čas, da osvoji nov okus. Potem pa ne bo nikoli dovolj.user posted image

user posted image Dajte mi povedat, kolikšna je še normalna temperatura za naše malčke.In koliko je že temperatura.In kdaj začeti zbijati vročino.

Naju jutri res ne bo.Mark se zbuja zaradi zamašenega noska, potem mu ga pa s fiziološko našpricam, potem pa joka.In valjda se pol čist zbudi.
Mislim, da naju čaka še pestra noč.user posted image

Moja druga kolegica še ni rodila je pa v P. So jo obdržali zaradi visokega pritiska.Popadkov nima.Če čez noč ne bo nič, bodo zjutraj sprožili, ker je že vse v niskem startu.user posted image Upam na vse najboljše.

Jaz mam pa dones že cel dan glavobol. Kaj to pomeni? Ja da sem sitna a ne.user posted image he he he

Lep včer vam želim še naprej.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.1.2008 20:06:12   
kai1
Indy, povišano temperaturo začneš zbijati pri 38,5C.  hladni obkladki, Calpol sirup, Parcetamol svečke, nekaj od tega.
Naj se Mark čim prej pozdravi, pa user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.1.2008 20:11:30   
petrinja
indy-veš kok bo to super, ko bo čez kakšni 2 leti, tvoj Mark imel super družbo za igrat, ti pa za čvekatuser posted image . jaz pa nimam nobene kolegice, ki bi rodila, ali pa bila vsaj noseča ( razen ene, pa še ta živi v Kr.gori ), in mi je kar malo smotano, ene so za kariero, druge pa bi bile že nosečke, pa ni pravega partnerja.
Mi včasih kar manjka da bi delila svoje veselje in tegobe z otročki- no še dobro da imam vas, da me malo poslušate in jaz vasuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.1.2008 20:37:26   
lex
jaz pred 38,5 nikoli nisem zbijala temperature.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.1.2008 21:14:59   
Majchi
Čer punce! A za jutri velja? Torej ob 11ih v Čolnarni?

Dons sva ble z Lano na obisku pri prijatelci, ki je srečka user posted image . Aprilčica 08. Ima tok lepga bušija, da se mi kar stoži po nosečnosti. Potem pa še naši pogumni Lex in Peteo berem... V glavnem, komaj čakam, da mine mal časa in da bo na poti še kakšen otrokecuser posted image . Joj, kok bi blo fino, če bi istočasno še s katero majčico naštimaliuser posted image .

Punce, pomagite! Kje ste kaj kupovale kuhinjske stole? Midva sva pregledala Lesnino, Rutar, Harveya, Mercator pohištvo, Lip Radomlje,... Pa nobenih pametnih stolov. Eno leto že iščeva. Ene v Lesnini sva sicer uočila, ampak so nama mal predragi. Jaz bi še dala, ampak moj pa ne.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.1.2008 21:32:19   
petrinja
majchi, moja tašča je kupila 4 stole , mizo in na eni strani še klop, v KLI Logatec-je hotela sedež prav v določeni barvi-oranžni in jih je tam dobila. probaj!

ja glede 2. nosečnosti, pa sem si rekla, da najprej kakšna fajn zaposlitev, pol pa lahko kaj začnemo delatuser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.1.2008 21:33:22   
kaya2007
he he majchi, midva imava tudi probleme s stoli...imam ene ogledane, ampak so fuuuuuuuuuuuul dragi. res, full full. ni šans, da dam tok za stole. no, ampak drugi mi ma zdej niso več všeč...gruntam, da bi jih kam dala narest user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.1.2008 21:33:58   
petrinja
jutri pa tudi midva z Matevžem prideva, le da bova malo pozna, ker imava še ene opravke, no pa sej boste itak nekaj časa tam, neuser posted image ?

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.1.2008 21:40:54   
lex
kaj pa Avstrija? pohištvo maš v Kiki, ikea ali pa xxxlutz (tam not jaz ne smem stopit, ker se mi zmešauser posted image http://www.xxxlutz.at/xxxl-auswahl/prospekte/carry-home-prospekte/

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.1.2008 22:21:31   
tejč
Dvomim, da si, Majchi, želita kaj takega, ampak mi imamo od te firme rdeč set stolov z mizo na alu-mat nogah, stoli in miza je prekrita z rdečim usnjem, na mizi špe steklo čez. Nama je blo fuuul všeč.
Sam ne najdem na njihovi spletni strani našega, so pa druge podobne...
http://www.arnol.si/elements.htm

Evo, mal slikovnega gradiva od doma :) (indy, vidiš tvojo fotko???)

user posted image

user posted image

Men je tle Maška took lušna, vsa umazana in navdušena nad riževimi oblati, pred tem pa je zmazala še cel Alete lonček divjih borovnic-jaz se pa pol čudim,  zakaj je divja.user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 10.1.2008 22:37:17 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.1.2008 22:46:04   
rožica81
Majchi, midva tut še nimava kuhinjskih stolov. Imava 2 začasna (že nekaj let začasna), pa nimava pojma, kje bi jih kupila. Sva tudi midva v Lesnini ene sicer uočila, ker so bili zraven tele naše mize, ampak jih pol nisva kupila. A nima zdej Lesnina na Brdu ene nove kolekcije? Pa niso tolk švoh - vsaj kokr sem katalog gledala.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 469
10.1.2008 22:52:54   
rožica81
tejč, ti maš pa tolk fletni punci user posted image  

lex, vem, kako je, če noče otrok jesti user posted image  Smo bolj mame žalostne, ker ful pričakujemo, kako bo otrok usta odpiral, pa nič user posted image  Al sem bolj sama taka. Ko sva bila z NAcetom v bolnici na provokaciji za KML, smo bili skupaj v sobi še z dvema fantkoma, ampak eden je pa tako usta odpiral pri jedi user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem vsak obed samo njega gledala, ker ga je bilo prav veselje pogledat user posted image  Pa sem si mislila, joj, ko bi le Nace bil tak jedec. Do danes se je izkazal samo danes, pa še to pri moji mami. Ne vem, kaj mu doma ne paše jesti, al kaj user posted image  Mene pa pobira od žalosti, ko noče ničesar v usta dat.

jaz bi bila tut že kar nosečka spet user posted image  Men je bilo tolk luštno v nosečnosti, da ful pogrešam tist velik trebušček moj user posted image  Pol me pa kolegica zajebava, kaj je z mano, ko jo vidim s trebuhom (rok ima konec meseca)in se vsa topim user posted image  No, ampak bomo še počakali.

Zdej me prav zanima, kolk bodo dvignili starševski dodatek. Sem ravno zadnjič našla odločbo, kjer piše, da se usklajuje enkrat letno, in sicer s 1. januarjem. V zadnjo se dvignili za celih 15 centov user posted image user posted image user posted image  enkrat med letom že.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.1.2008 22:53:21   
lex
jaz sem tud že gledala, ker mamo zdaj ene na iposojo za nedoločen čas od tašče in tasta a bojo mogli počakat na bajto, da bom mela fensi jedilnicouser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.1.2008 22:54:32   
Majchi
Rožica, saj iz tiste nove kolekcije sva jih izbrala. Ne vem, a se vam zdi 110 eur za stol velik denarja. Men je kar sprejemljivo, ampak mojmu je pa preveč. Je pa na alu nogah+rumeno usnje, design pa špica, moderen.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.1.2008 22:55:41   
lex
rožica jaz bom tud znorela en je vse pa nima časa jest, druga bi pa jedela pa je izbirčnauser posted image , pri frutku in jogurtu al pa zmiksanemu sadju pa odpira usta tak da nima cajta dihat vmesuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 473
10.1.2008 22:59:01   
Majchi
Jaz sem pa dons Lani skuhala korenje+cvetača+riž, vse skupaj zmiksala v tako kašico in je tamala začuda pojedla dve šefli. Nisem mogla verjet! Se zelenjavi tko upira, medtem ko pri sadju tako kot Alina, komaj diha zravenuser posted image . Zadnje dva dni me pa pozitivno preseneča, punčka mala.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 474
10.1.2008 23:01:57   
ancka1
Čer!

Putka, super fotke. Extra cute! user posted image  Pa saj ste vse/vsi tolk fletni, da je že kar kičasto. Mene je prav sram, kako sem nedosledna kar se fotkanja ipd tiče.

Kva smo face-hujšarice! Hujšam prvič v življenju, ker mi je mati narava do nosečnosti popolnoma prizanesla te stvari in moram rečt, da sedaj zastopim punce, ki imajo s tem več težav. Za to je pa res potrebna jeklena volja. Jaz Montija ne poznam prav dobro. Jaz imam neko 14-dnevno dieto, kjer je za vse dni točno določeno kaj jesti. Piše, da se s tem načinom prehranjevanja spremeni delovanje metabolizma, da poem ne pride do bumerang efekta. Bomo videli. user posted image  Jaz grem tudi jutri spet na TNZ.
Felicia, jaz tudi še full vstajam ponoči. 2x je, vmes pa še stokanje in duda ipd ipd. Sem se sprijaznila, saj vse enkrat mine. Sem pa res po kakšni noči čisto izmučena. Priznam pa, da si bolj kot karkoli želim prespati eno celo noč. Trenutno ga pa še zgornji zobki tako matrajo. Je res bogi. Pa kar nočejo predreti dlesni. user posted image
Tejč, cukr mulčice. A Maša še renči? user posted image
Rožica, upam, da nama ta vikend uspe se dobit. To je pa že prav kriminal, da se nič ne vidimo. user posted image

A se spomnete, da sem rekla, da bom petke frej....hmmm....Pišuka je dela user posted image .
Moram pa povedat, da imamo novo varuško in je tolk fajn!!!! user posted image  Še vzgojiteljica po profesiji in je polna enih idej. Sem prav happy.
Grem pralni stroj in sušilec še malo pomrcvarit potem pa over and out (upam user posted image ).

Nočko!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......