|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.1.2008 21:48:38   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

user posted image

10.01. artikl (PDP 12.1)
LINA
3350 g, 51 cm

Artikl čestitke za Lino!!!

Januarčic je zdaj samo še 59!
Imamo pa zato že 27 mamic, 15 user posted image in 14 user posted image  user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.1.2008 22:02:40   
dašabina
Artikel user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.1.2008 22:11:52   
vaney
sem samo na hitro skočila še v kabinet, ki je na poti med dnevno sobo in spalnicouser posted image ....majra, iz katerega konca bele krajine pa si? jaz sem sicer novomeščanka, ampak na "frišno" sem pa belokranjka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
10.1.2008 22:17:20   
limma
Danes pišem tako po obrokih, stalno me nekdo gnjavi.. a ljudje res ne razumejo, da imamo nosečke v zadnjem mesecu možgane na off user posted image  kako naj zdaj vem iz glave, kaj so vse bistvene sestavine akta o ustanovitvi d.o.o.?!

ursulina - moja prijateljica je bila 10 dni pred PDP odprta 3 cm in se njen G (ki je tudi moj), sploh ni razburjal... rekel ji je samo, da super, da bo ekspresno rodila in potem je vsa vesela še po PDPju okrog skakala... in šla v P, ko je že celo noč imela dokaj redne popadke na 5 min. res je rodila v 4 urah od sprejema. ne vem, zakaj je pri vas taka "panika" glede odhoda v P? jaz ti vsekakor želim vso srečo in da bo porod res hiter in čim manj boleč user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Nussy saj jutri je še bolj zanimiv datum. 11.1. user posted image

ursulina in nussy - res bosta imeli fajn datum user posted image

Artikl - iskrene čestitke za Lino user posted image  user posted image  user posted image  vsakič, ko pridem na novo stran, je ena mamica več user posted image

ulla78, nussy, muzika - tudi za vas bom držala pesti, da boste čim hitreje stisnile svoje user posted image  in da bodo porodi čim prej za vami user posted image user posted image user posted image

mala pikica - super user posted image  potem boste tudi vi celebrity tako kot pri klepetki user posted image  user posted image  jutri bom gledala POP-in, Žurnala pa nimamo... daj, povej še kaj več, veš, da nas vse zanima! user posted image

Zdaj se grem pa počasi spravit spat. mirno noč želim vsem, tistim, ki boste šle v P, pa čim lažji porod.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
10.1.2008 22:28:42   
urssyy
Artikel tudi jaz ti is srca čestitam ob rojstvu Line. Lutiropan dobrodošla doma. Nana hvala za pozdrave in čim lepše cartanje ti želim. Sunny tale tvoja princeska pa je res kot user posted image .

Mala pikica a sem lahk radovedna na katero temo bo tvoj Gašper v POP-inu ? Joj toti naši januarčki bodo same medijske zvezde, a ne klepetka?

Nussy, Ursulina, Ulla, Muzika in vse, ki se vam porod obeta danes ponoči oziroma jutri držim pesti, da bo hitro, čim manj boleče in da bodo user posted image  zdravi. Evo tri user posted image user posted image user posted image  za vašo srečo!

Lunca upam, da bo tvoja tamala čim prej zdrava, vsaj do spomladi, ko greš ti rodit, a ne ??user posted image user posted image Klaja držim pesti, da se tudi tvoj dragi čim prej pozdravi in da vaju, ne okuži.
Vse, ki imamo jutri G. držim pesti, da bo vse tako kot si same želimo user posted image .
Mml pridi v Celje k mami na kavo, tam je baje dans full sonček sijal....menda..

Grem pančat in noge skupi držat, do jutri zjutraj user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 23:54:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.1.2008 4:24:31   
majra
Dobro jutro!
Sem že obupala nad spanjem za danes.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.1.2008 6:12:42   
Lunca1
No samo tolk da se obkljukam za danes. Noč je bila bolj tko tko. Je tamala skoz nekaj jokala, ponoči zakuhala na 40,2. Sem se potem prestavila v dnevno na kavč, da sem odspala vsaj 3 urce. No zdaj se pa počasi pokava na Jesenice. Mogoče pa bo današnji datum tudi zame, kaj pa veš. Čeprav dvomim. user posted image  No ja spočita pa ravno nisem. user posted image Bo že tarednih cela vrsta. hehe

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.1.2008 7:53:19   
barbas
Dobro jutro!
Artikl čestitke za Linouser posted image user posted image
Z mojim šopingom včeri nisem še nič pospešilauser posted image  me pa ful boli kost tam spodaj. Spala sem kot user posted image  ki obiskuje wc, ne da se prebudi vmesuser posted image   ponoči izgledam kot mesečnikuser posted image  še tamalo ki se ponoči zbudi za lulat jo pospremim z zaprtimi očmi.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.1.2008 7:57:57   
Alfabeta
Mala pikica, sedaj si zakurila, potem si se pa umaknila... A ne bi kaj več povedala....Zakaj, čemu bosta na Popu? In ti to omeniš ženskamuser posted image . A ne veš, da smo po večini firbci?user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.1.2008 8:23:17   
puri
Dobro jutro!

Jaz se pa danes tako slabo počutimuser posted image ,.....pa v spodnjem delu trebuha me malo boli, tako kot pred user posted image , pa trebuh otrdeva, pa slabo mi je.....sploh ne morem bit kaj dosti pokonci, če sedim je malo boljše. Bom videla kako bo v naprejuser posted image

Ta vikend vas gre pa res kar nekaj rodit,....mogoče se vam pridružimuser posted image

Škoda ker nobene ne poznam,...mogoče bom s katero skupaj v sobi, pa sploh ne bom vedela.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.1.2008 8:25:54   
klepetka
mala pikica nam je samo kost za glodanje vrglauser posted image ,zdaj naj se pa znajdemo same in čakamo do večera POP-in.ČE ne bomo do takrat že ravno osiveleuser posted image

urssyy,ja prav imaš ,tile naši januarčki so že v štartu v medijski pozornostiuser posted image

Lunca1,pa ti veš da se ne spodobi zamujati?!Zgleduj se ti po meni.Skoraj do minute natančnouser posted image user posted image .Pa daj ti to res malo pospeši ,no .Al pa naj glavno vlogo prevzame ata danes zvečer .Ma imaš da potem takoj greš vPuser posted image user posted image

majra ,t i se pa hitro predaš in obupaš.Pa že sredi noči si izgubila bitko s spanjem...bodi vztarjna ,puncauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.1.2008 8:27:55   
klepetka
puri ,želim ti da bo tole res že za tabo ,ekr si prav boga s temi lažnimi popadki.user posted image Te imam na sumu ,da boš ta vikend tudi ti že ponovno mamicauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.1.2008 8:44:10   
mml
Jutro...

...a lahko dam odpoved??? Kdo si je izmislil, da se mroaš pred porodom še naspatiuser posted image . Spat sem šla ob polnoči, ponoči 3x na stranišče, po tem sredi noči ena taka zoprna točkasta, pekoča bolečina na desni strani trebuha, ko sem komaj zdržala...pojma nimam kaj je bilo (se mi je pa že prej parkrat pojavilo), ob tem še krči v mečih, ker sem se nerodno zvila user posted image . No po tem se pa še Manca drugi dan zapored odloči, da ima dosti spanja ob 6.15 user posted image , ona mogče že, jaz pa sigurno ne...po tem imam pa danes še CTG ob 12.30, da še opoldansko lenarjenje odpade in še do večera sva sami...upam, da bo šlo

Se opravičujem za zgodnje jutranje jamranje...bom čez dan malo manj user posted image

Vse , ki ste danes namenjene rodit....zgledujte se po lutiropan in hitro opravite user posted image

ursulina zate mi pa tudi ni jasno, zakaj moraš v P, če si 3 cm odprta in brez rednih popadkov...jaz bi na tvojem mestu rajši čakala doma kot pa v P, saj še nisi toliko čez PDP, doma je dosti bolj udobno in čas hitreje mine

A katera ve ali je šla piškamiška s svojima frkolinčkoma včeraj domov?

mala pikica a ne bi ti še kaj dodala, da ne bomo čakale do 19.55?

Nič grem se stehtat (da bom še slabše volje), oblečt sebe in Manco in jo odpelajt k varuški. Danes za čuda tudi v LJ ni megle, samo sonca pa tudi ni videti...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.1.2008 8:52:22   
klepetka
mml,se mogoče tudi tebi dozdeva ,da si tik pred zdajciuser posted image ?Imam nekako očbutek ,da se mali m ne bo ravno zgledoval po Manci.
kar se tiče pa jamranja ;ti kar jamraj ,pomaga ,vešuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.1.2008 8:56:05   
puri
Klepetka veš,......saj zdej sem pa res že malo naveličana teh "lažnih popadkov",...pa vedno nekaj novega še zraven najdem, da potem rečem, da je tokrat drugače in da pomojem je pa TO TO. Pa vse me že tako boli,...prvi dve nosečnosti sta bili brez problemov in kakšnih bolečin skoraj do konca,....prejšnja in ta sta pa čisto nekaj drugega,... Ampak saj imam jaz tudi občutek, da bom zelo kmalu šlauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.1.2008 9:41:24   
mala pikica
Male radovednice, da ne boste čakale do večera user posted image

TUKAJ si na strani 26 poglejte prispevek z naslovom Gašper v Centru pozornosti user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.1.2008 9:56:36   
mml
O mala pikica prav zanimiva zgodba user posted image user posted image user posted image , pa super nagrada, upam, da je ne bo Gašper nikoli potreboval. Ja vidim, da ste januarčice prave medijske zvezde...le katera bo naslednje????

No mene pa vsaj tehtnica ni spravial v slabo voljo user posted image , zadnjih 14 dni kg na srečo kar stojijo...saj jih bo tako ali tako po porodu ostalo čisto zadosti za naslednjih enkaj mesecev sekiranja

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.1.2008 10:08:16   
majra
Mala pikica- prave medijske zvezde user posted image . Prekrasna družina ste. Pa super nagrada.
Lepo, da si potolažla naš ženski firbec

Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.1.2008 10:18:14   
barbas
mala pikica čestitam za nagrado, ste ful luštna družinica

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.1.2008 10:25:02   
puri
Mala pikica,....tudi jaz čestitam za nagradouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.1.2008 10:38:22   
Lunca1
No da se javim, sem s pregleda, odprta 2-3 prste oz. 5 cm, MV je že izginil, popadkov pa še vedno ni. Če bi hotela, bi lahko rodila že danes, samo danes tudi pod razno nisem v stanju. Tamala se je zbujala na 1 uro in kot že rečeno sem odspala cele 3 ure. Sem bila pa potem še besna na CSD, ker mi še zdaj niso uredili zavarovanja in ko sem zjutraj vtaknila kartico v avtomat, v prepričanju da od ponedeljak do danes so pa že uredili, dobim napis, da nimam urejeno obvezno zavarovanje. user posted image  Mi je tako dvignilo pritisk, da sem ga imela 150/100, zjutraj je bil pa še lepo na 120/70. dObro so bili še ostali faktorji (strah pred pregledom, me je spet bolelo kot 100 user posted image , pa viroza). Zdaj smo pa zmenjeni za ponedeljek, tako da takrat pa definitivno izvedemo prisilno izselitev, če ne bo že kaj prej.

Tamala ima pa virozo in sem jo dala zdaj dopoldne kar v varstvo tašči. Se je bom morala kar mal izogibat, da ne bom zdaj kaj staknila.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.1.2008 10:40:06   
Lunca1
Mala pikica tudi jaz ti čestitam za nagrado.

Drugače sem šla pa za minutko pogledat Rajo in obe izgledata v redu, je rekla, da jo še malo boli, samo lažje prenaša kot prvič. Nisem pa upala zraven hodit, če mi je slučajno Pina kaj šenkala, tako da tamale žal nisem videla od blizu, ampak samo od vrat. Je taka micena. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.1.2008 10:41:15   
Lunca1
Majra poskusi pit čaj materine dušice in čaj malinovih listov, ker jaz se kljub temu da nimam popadkov odpiram.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.1.2008 10:50:46   
puri
Lunca,....no, nekaj se že dogajauser posted image ,...mogoče boš šla pa do ponedeljka že sama rodit in ne bo treba prisilne izselitveuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?