hanna1
|
jes pa morm najprej ---sem prej prebrala---čestitat natasaom za službo .Vem kakšen občutek je,sem tud jes začela na tak način--preko javnih del,sem bila upravitelj objekta ob nogometnem igrišču v prenovi.---se čudno sliši in so vse takrat,ki so ble povabljene na razgovor,odklonle,jes sem pa z vsemi štirimi zgrabla in mi ni blo žal,še tamalga sem včasih poleg peljala gor,da se je igral v pesku,bila sam sama svoj šef,sama sem si razporedila delo:vzdrževat in čistit sem morala objekt in bližno okolico,prala in pripravljala sem drese za fante,ko so hodli na tekme,pa šank je tud bil,ampak so bolj redki prihajali,ker se je igrišče prenavljalo.Tako fajn,ko sem se mela tam,se nikol pol nisem,pa vse so mi zaupali,denar sem oddala enkrat mesečno ob popisu,zasadila sem rožice v korita pa polno okraskov za novo leto sama izdelala,pa mošt sem kuhala,ko so šajbali pozimi na ledu-je tako minilo tisto leto in pol naprej sploh nisem imela problema zarad službe---kolk sem zdaj nafilozofirala,ampak nekateri se tako bojijo teh javnih del ko križa,jes sem pa imela res dobro izkušnjo--tako,da,še enkrat Kaki srčki so tile trije junaki,sam mora bit pa dobra organizacija,da vse lavfa ...sem se ravno zdaj spomnila,da sem spet pozabla preštet stopnice --sem jih že enkrat,sam sem pozabla...mi smo imeli dons za kosilo miljonsko juho,pol dolgo nč,pol pa šmorn ,pa belo kavo ,Hana je pa jedla slive,pa malo rozin poleg in vse skupaj zmiksano s plazma keksom--je tako zmalcala ko keks...ja tud jes mislim,da mam bolj švoh kri,mi vsi pravijo,kolk sem bleda Hana ma pa dons malo zmešnjave pri spanju in nespanju,tk da ne vem,kdaj mi jo bo uspelo uspavat--enkrat že Laubica,maš pa res zlato taščo,je fajn slišat,da tako lepo sodelujete--če vsi pokažejo voljo,pol sploh ni problema julci,ti mi boš pa jutr povedla,kaj že morm nabavt v lekarni