|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.1.2008 13:01:41   
viator
Duskamb, mali je cuker in pravi korenjak...to so pa zelo spodobne mere!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
10.1.2008 13:43:13   
mateyka
kriza duskamb - tvoj tehta tk kot naša pr 5 mescih!
user posted image a smo res tok činkavi al kaj.. user posted image tle pravjo da je naša sper v kilaži in kilah - mogoče so slovenci bolj "konkretni". sem gledala tabele in majo švedi sredino tam kjer majo slovenci spodnjo mejo (glava, teža in kile) - zdej pa vedi kaj je povprečje..
in ko že o lakoti..
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
10.1.2008 14:03:37   
hanna1
user posted image mateyka,pa kje to najdešuser posted image ,ja sej naša je tud bol lahka,je bla mami tud bol krmežljava,kot pravi bicauser posted image ,zdej je pa na višini 174 cm user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
10.1.2008 14:27:20   
majrim
iiii,kako lepo slikco ma hanna1user posted image user posted image user posted image ...duskamb...joj,tvoj pa je pravi fantina...pa je kdo od vaju večje rasti al kaj??...me prav zanima kolko ima naša kg,ker se mi zdi,da mi bo en dan odpadla hrbetnica po štengah gor s špežo v rokiuser posted image
user posted image user posted image user posted image hanna1..da ne boš pozabla nove teme odpret,ko bo časuser posted image user posted image user posted image ...smo ratale ko tam pri julijkahuser posted image ...na začetku sem še sodelovala zraven,pol pa ni šlo več z dohajanjem...in včasih ko me zdej en dan ni tle,rabim uro,da vse preberemuser posted image ...ampak tu pa je zakonuser posted image
...nič,grem pripravit solato (kitajsko zelje grem narezat), kosilo pa bo itak takoj narejeno (danes so njoki z golažem)...a ve ste že vse jedle??-...tamala pa bo imela brokoli z mlekom (jaz ne vem,kam naj z njimuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
10.1.2008 14:28:30   
majrim
mateyka...ej,kaj ga delaš ti tam gor čez dan?? mislim,ker so dnevi tako kratkiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.1.2008 14:53:16   
mateyka
mi smo pa dans jedl za kosilo:
user posted image
pašta fižol user posted image
dobra zdrava kmečka hrana, mmmmmmmmmmmm

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.1.2008 15:20:45   
Anonimen
Pri nas v družini je največja Žana. user posted image user posted image user posted image  Jaz 166, moj user posted image  174, Žana pa pri 9-ih letih (no v nedeljo bo 9)146, 37 kg in 37 noga. Že kot dojenček in majen otrok je bila vsaj 10 cm večja od vrstnikov, zdaj v šoli pa je celo glavo večja od večine otrok. Bratec pa je podoben njej, mogoče bo velik kot ona.

Jaz vedno v šali rečem, ko nas vsi vprašujejo po komu je tako velika, da je po poštarju in zdaj že sama to odgovori.
Mogoče bo pa naš Matija, ko malo zraste, kot otroci na onih slikah...user posted image user posted image user posted image

Mateyka - prava hrana. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.1.2008 15:51:33   
majrim
user posted image user posted image user posted image to smo mi imeli včeraj za kosilo,samo da mi temu rečemo fižolova mineštra...fižol spasiram,pašta pa itak pride...una mala...hmmmmmmmmmmmm je blo dobro po 6 mesecihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.1.2008 17:19:29   
stephany
user posted image

Tole sem pa našla v torkovem Novem tedniku. A niso luštni?
Mamico pa poznam, ker je prišla v P takrat, ko sem jaz čakala na porod, ona je bila pa takrat če se ne motim v 27 t.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.1.2008 17:59:47   
viator
Meni je tudi hecno tole z meram...jaz sem visoka 174 cm (o kilah raje ne bi) - v šoli sem bila skoz največja med puncamiuser posted image , pa tudi prav suha nisem bila nikoli.

Moj mož ima tam nekje 180 cm, tastarejši punci pa med manjšimi v razredu - le od kje vraga?user posted image No res je, da sta obe babici full majhni...

Lea ima 146 cm (10 let), Urška pa okrog 160 cm (13 let)....
Vsekakor upam, da bosta še malo rasli in se ne bosta po mami vrgli, ki je pri 13 že dosegla svojo zdajšno višino.

Stephany, kdo pa so tile junaki na sliki?

Mateyka - hude slikceuser posted image user posted image user posted image .

Uhh pašta fižol - jaz se še kar ne upam fižola jest, čeprav ga imam rada...sanja se mi že o prebrancu, pa pašti, pa chili con carne...ahhh. Ampak ne bom še izzivala, Lara je zdaj brez krčev, pa ne bi rada, da se zarad kake hrane spet zvija. 5,5 mesecev joka zarad krčev je bilo čez glavo dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.1.2008 19:24:47   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

HVALA, HVALA!

Ampak, ko gledam albume, so vsi lepi. Veliki in mali otroci. če vam po resnici povem, jaz bi še imela kakšnega....

jaz bi tut še kkšnega mela, pa mi zdravje ne dopuščauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.1.2008 19:25:14   
julci
Uh ste dans čvekale,da sem vas komi došla,pa hitr beremuser posted image user posted image
Natasaom bravo za službouser posted image user posted image user posted image pa upam da ne boš na nas čveke pozabla.user posted image

Mateyka super slike.Jaz bi tud ugriznala v lubenico,ki jo mimogrede obožujem.user posted image user posted image

Hana midve bova tud s hrano probale dvignit hemoglobin.Sem pri atu v skrinji našla zmrzjene borovnice,pe sem jih včerij zvečer dala v posodico eno pest,dans sem jih pa samo spasirala v kašico.Meni je dr.rekla da se železo najbolj absorbira v telo iz hrane če daš zraven sok pomaranče,ki ma veliko C vitamina.Meni ni jasno zakaj ma slabšo kri, sam možno pa je da jo mam jaz,bom šla drug teden k moji dr.da mi jo da malo na kontrolo.

Midve sva pa dan dopoldne šle k kolegici na kavico,pol sva pa od 12-15 ure vozičkale po sončku.Tak čudovit dan ko je bil pa dans,ga že dolgo ni blo.Brez vetra,tk da sem slekla rokavice,ker mi je blo pretoplo v roke.Še sreča da sem mela kosilo že včeraj kuhano,ker bi bil greh,da bi bla v bajti s tamalo.

Zdaj pa kuham kosilo za jutr,ker bomo meli ričet  z laško fižolo.Mjami.user posted image Pol bom pa spet mela fraj dopoldneuser posted image Se bojo že navadli,če ne bojo pa sami kuhali.

Men se tud zdi,da dojenje ne pripomore pri hujšanju.Jaz sem s kilam sicer -3kot pred zanositvijo,mi je pa ostala vsa koža od trebuha,tk da bi lahk sam odrezali,če ne prej čez 5 letuser posted image .Med nosečnostjo sem dobla +8kg,pa sem zadnji teden pred porodom šla dol 3kg,ker sem mela sadne dneve zaradi zadrževanja vode.Tk da ko sem prišla domov sem mela -1kg.Sam ka ti to hasne,ko pa so močne zaloge še od prej.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.1.2008 19:27:33   
Laubica
Majrim-mi pridemo v Strunjan 27. in smo tam do 1.tak da če želiš mi piši na ZS da si izmenjava št.-pa LEPO PROSIM DA BOŠ NAM POSTERGLA Z SONCEMMMMMM IN VSAJ 6 STOPINJuser posted image user posted image -CEL TEDENuser posted image user posted image
Mi tudi pravimo fižolova mineštra-in je njamiii samo jaz tudi zdaj ne smemuser posted image Mateyka-ful dobre slikceuser posted image user posted image user posted image
Kaki srčki -tile 3čki user posted image
Hana-kakšen cuker je na tej slikci
user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.1.2008 19:27:40   
julci
Stephany trojčki so pa ful lušni.A si predstavljate da matetri naenkrat.Krizauser posted image Če bi bli vsi trije tako kot Zala prvih 5 mesecev bi se mogla klonirat,al pa dva para rok zravn prišit.user posted image user posted image user posted image
Tk da vsa čast mamici.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.1.2008 19:30:16   
Laubica
Jaz sem pa vedno imela željo po 2čkihuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.1.2008 20:14:20   
majrim
trojčke???? a ste nore al kaj??user posted image ...to pa moraš imet živce...pa kakih 10 let manjuser posted image
laubica...pol smo zmenjeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.1.2008 20:28:39   
Laubica
laubica...pol smo zmenjene

Pa veš da svauser posted image user posted image -samo sončka pa moraš naročituser posted image     user posted image   user posted image     user posted image user posted image          user posted image    user posted image     

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.1.2008 20:33:44   
majrim
o matr...se bom potrudlauser posted image ...tečem gledat jelinčičauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.1.2008 20:41:02   
neli99
smotke ... tok ste naklofale o fižolu, pa pašti, pa mineštri, pa slikce popale ... na zdej sem pa lačnauser posted image user posted image user posted image

grem se najprej najest, pol pa pridem user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.1.2008 20:45:29   
Laubica
DOBER TEKuser posted image user posted image NELI

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.1.2008 20:47:21   
hanna1
jes pa morm  najprej ---sem prej prebrala---čestitat natasaom za službo user posted image user posted image user posted image user posted image .Vem kakšen občutek je,sem tud jes začela na tak način--preko javnih del,sem bila upravitelj  objekta ob nogometnem igrišču v prenovi.---se čudno sliši in so vse takrat,ki so ble povabljene na razgovor,odklonle,jes sem pa z vsemi štirimi zgrabla in mi ni blo žal,še tamalga sem včasih poleg peljala gor,da se je igral v pesku,bila sam sama svoj šef,sama sem si razporedila delo:vzdrževat in čistit sem morala objekt in bližno okolico,prala in pripravljala sem drese za fante,ko so hodli na tekme,pa šank je tud bil,ampak so bolj redki prihajali,ker se je igrišče prenavljalo.Tako fajn,ko sem se mela tam,se nikol pol nisem,pa vse so mi zaupali,denar sem oddala enkrat mesečno ob popisu,zasadila sem rožice v korita pa polno okraskov za novo leto sama izdelala,pa mošt sem kuhala,ko so šajbali pozimi na ledu-je tako minilo tisto leto in pol naprej sploh nisem imela problema zarad službe---kolk sem zdaj nafilozofirala,ampak nekateri se tako bojijo teh javnih del ko user posted image križa,jes sem pa imela res dobro izkušnjo--tako,da,še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaki srčki so tile trije junaki,sam mora bit pa dobra organizacija,da vse lavfa user posted image user posted image user posted image

...sem se ravno zdaj spomnila,da sem spet pozabla preštet stopnice user posted image --sem jih že enkrat,sam sem pozabla...mi smo imeli dons za kosilo miljonsko juho,pol dolgo nč,pol pa šmorn ,pa belo kavo user posted image ,Hana je pa jedla slive,pa malo rozin poleg in vse skupaj zmiksano s plazma keksom--je tako zmalcala ko keks...ja tud jes mislim,da mam bolj švoh kri,mi vsi pravijo,kolk sem bleda user posted image

Hana ma pa dons malo zmešnjave pri spanju in nespanju,tk da ne vem,kdaj mi jo bo uspelo uspavat--enkrat že user posted image
Laubica,maš pa res zlato taščo,je fajn slišat,da tako lepo sodelujete--če vsi pokažejo voljo,pol sploh ni problema user posted image user posted image
julci,ti mi boš pa jutr povedla,kaj že morm nabavt v lekarniuser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.1.2008 20:48:23   
natasaom
čenče babje!!!!!sploh vas ne morem prebrat...se sam malo javim-imam ful veliko za likat....danes sem pa res imela srečo..iz zavoda me je klicala,da v domu upokojencev iščejo pomoč in če sem zainteresirana naj grem na razgovor,in jaz pridem tja in mene dr.vpraša kdaj lahko začnemuser posted image ..tko,da imam jutri zdr.plegled,potem pa kar delat user posted image .je pa delo po 6h na dan pet dni..plača bol švoh,ampak jest sem dobila službo!!!!!! za eno leto sem rešena user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.1.2008 20:51:13   
Laubica
Gremuser posted image še prej pa user posted image pa lahko noč
pa-pa

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.1.2008 20:56:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

HVALA, HVALA!

Ampak, ko gledam albume, so vsi lepi. Veliki in mali otroci. če vam po resnici povem, jaz bi še imela kakšnega....

jaz bi tut še kkšnega mela, pa mi zdravje ne dopuščauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.1.2008 20:56:55   
natasaom
hanna-jest sem bila na razgovoru za mojo prvo skužbo čist slučajno-sem šla s prjatlco-in jest sem dobila takoj službo ona pa čez pol leta..in tam sem ostala 18.5 let.ko se mi je končala porodniška sem bila pa teh.višek..iimela sem par razgovorov pa so vsi ko so videli kolk imam starega otroka zaprli vrata.
mene ni strah delat,pa upam,da bo tukej uredu..sicer pa 6h živiš z njimi in greš domov

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.