Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:59:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Mogoče eno malce čudno vprašanje? Sama še sicer ne vem če se je kaka ribica ujela ampak me zanima če lahko jem te casali bonbone z rumom, jih mam full rada pa se mi full luštajo pa ne vem če je lahko ta rum kaj škodljiv, ker ko se jih spravim jest potem pojem cele pomoje da ni problem, ce jih pojes par...ne se ga pa nalit z njimi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:00:53
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Moj je razseljen povsod ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo.... tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov ja moj dela vecinoma od 9ih do 5ih... en dan fraj.. in seveda vmes za kosilo, je pa najvec oddadljen 30 min do 5 min ... poznam pa kako je ko skoz telefon zvoni, od mojga tud sredi noci ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:02:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj pa te dela, da ga sredi noči kličejo? Bo treba telefone izklopiti pa partnersko dolžnsot opravljat ne pa na telefonske klice odgovarjat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:07:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kaj pa te dela, da ga sredi noči kličejo? Bo treba telefone izklopiti pa partnersko dolžnsot opravljat ne pa na telefonske klice odgovarjat hm ja to so pa neolikani turisti ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:08:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kaj pa te dela, da ga sredi noči kličejo? Bo treba telefone izklopiti pa partnersko dolžnsot opravljat ne pa na telefonske klice odgovarjat moj je prej delal v bolnici (pa ni zdravnik )...so ga v skladisce klical tudi ob 4ih zjutraj...zdaj pa dela v pisarni kot graficni dizajnar in nima vec teh problemov
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:09:27
|
|
|
|
_ancica_
|
popravek...in NIMAVA vec teh problemov
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:12:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Ha ha ha, ja nič punce moje lepo klepetajte še naprej, jaz še grem nekaj naredit, potem pa upam da pride moj domov, pa še nekam skočimo, še dobro da je zunaj že tema, da megle več ne gledam . Jutri pa upam da bo kateri za klepetat in da pridem to teh 3 zvezdic.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:13:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ni problema, ti bomo pomagale naklofat lep vecer!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:14:24
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica lepo se imej.. in lep vecer... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:14:48
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ni problema, ti bomo pomagale naklofat lep vecer!!! Saj če ne ta teden pa drugi ziher potem bom popoldne več tu gor ko moj popoldne dela, zdaj je zjutraj in jaz klepetam ko še vidve sladko spita
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:16:52
|
|
|
|
_ancica_
|
no ce ne jutri, pa potem drug teden cau bau
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:17:33
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...imas kaj posebnega v planu za danes?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:19:35
|
|
|
|
tany83
|
veliko ... drugace sem koncala s kosilom, sedaj caka.... perilo pa moram se skoncat... .. uf... ti???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:26:29
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz pa moram malo potelefonarit glede novega stanovanja...ga se isceva. Potem pa grem s tasco malo na sprehod (upam da ni premrzlo zunaj), drugace pa sesala sem vceraj (bolj na hitro ker me je prevec bolelo v krizu), kosilo bom pa malo kasneje skuhala. Verjetno po sprehodu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:28:57
|
|
|
|
tany83
|
lepo, lepo.... jaz tud upam na kak sprehod po plazi... samo prej moram te nujna opravila nardit ... no potem pa malo pohajkovanja... drugace pa tle gor na RR-ju..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:35:16
|
|
|
|
_ancica_
|
se sreca da imava RR drugace bi blo prav dolgcas! Nic...jaz bom kar zacela klicarit naokoli, tako da se poslavljam...mogoce se priklopim se kasneje, ampak bo verjetno ze prepozno. Ce se ne tipkava vec danes ti zelim lep dan in kasneje se lepsi vecer s tvojim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 17:37:42
|
|
|
|
tany83
|
Hvala ancica... tebi tud lep dan in vecer... saj jaz bom tud sla pocasi... moj je na poti, tako da pojeva kosilo, pa se veliko dela mam.. veliko srece pri iskanju stanovanja... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 18:47:56
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jazzika.....kaj naj ti rečem pr meni vse po starem, čakam ta 31.1, drgače pa pogrešam čase k se je šele začel forum januark , kje pa ti kaj strašiš in počneš...a si vredu?!?! Čau, čau! KAHLCA, tud jaz pogrešam začetek januark...in seveda še bolj bom pogrešala tebe...sedaj sem začela delat in sploh nimam več dosti časa za tale RR in tudi v službi nimam časa čvekat...ah saj bom prišla še kaj pogledat gor!! Upam, da bom jutri kaj tu gor!! Sedaj pa moram it pančat in se mal postiskat z lubijem...drgač ne bo nč !!! Lepo se imej, aja, kaj je G rekla k je zvedla da si že nosečka? Je okol pala? Vse ostale nosečke pa čestitam!!!!!!! Za vse ki pa vas je obiskala pa en velik objem!! Ledenkica, hvala za vse odgovore!! Ne vem kaj me je vse tako streslo, se pa kar bojim kaj me vse čaka!! Pa, pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 19:11:36
|
|
|
|
beyba
|
Dober večer...Sem vas malo prišla pogledat, preletet seznam in vidim da vas je veliko novih in nekaj tudi še starih sobork( ne pričakujem ...julija, avgusta, septembra-tuki sem se pa potem poslovila od vas in pričakujem junija) nekaterih se še vedno spomnim in navijam za vas( sonček33, nf, afnica mala,stumfek,se*...). Vidim tudi da je KAHLO ponovno uspelo in sem full vesela zanjo. ZAkaj pa si ti sam med navijačicami se*(Serendipity). Upam da čimprej zagledate pluske vse in navijam ter držim pesti da boste še letos v naročju držale svoje sončke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 19:59:59
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdravljene!Najprej čestitke vsem novim in čuvajte svoje male pikice.Tiste ki čakate pa držim pesti za . Zdaj pa k moji stvari:danes je 19 dan,ovulacija naj bi bila konec,jedla sem klomifen in pijem čaj krvomočnice.Malo prej pa sem bila na stranišu in na hlačkah opazila krvav madež.Ne vem kaj je zdaj to saj tega še nisem imela in sem se malo prestrašila.Ali se je kateri že kdaj to zgodilo in kaj naj bi to bilo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 20:01:24
|
|
|
|
Athina
|
andre3a, lahko je vgnezditvena. držim pesti, da je res!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 20:22:55
|
|
|
|
andre3a
|
Hvala athina.Zadnjič na UZ 12 dan je videl v obeh jajčnikih te folikle ki bojo vsak čas počli in takrat sva res vsak dan pridno .Bomo videli 21. rezultat,samo to danes me pa je malo prestrašilo.Upam da bo to kot si rekla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 20:34:10
|
|
|
|
Athina
|
andre3a, a to si šla preventivno na UZ al kako? jst sem tut razmišljala, da bi se naročila, pa me te bele halje nekako odbijajo ... sicer pa navijam zate, da je to res to! jupi!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 21:16:54
|
|
|
|
andre3a
|
Zdravnik ve da imam probleme z zanositvijo že skozi in me ima res strogo pod nadzorom vsak mesec kaj se dogaja z mano.Lani januarja sva se odločila še za enega pa so spet nastali problemi in mi je najprej napisal dabroston samo ni bilo učinka M se mi je res uredila na 30dni pol pa je na UZ videl da spet ni nič z ovulacijo.Pred prvo zanositvijo me je tako operiral in odpravil napako na jajčnikih vendar mi je rekel da ni sigurno da za skozi in zdaj je rekel da se je stvar verjetno ponovila ampak boma videla še z klomifeno.REkel je da naj počakam na in potem 3 dan začnem s tabletaMI 5 dni potem pa12dan na UZ.In če mi ne uspe ta mesec imam tablet še za dva meseca in vedno 12dan na UZ.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 21:28:53
|
|
|
|
medika 13
|
ma, saj ste prave čveke, vas ne folgam več vse brat, sam tole mi je pa padlo v oči .... mogoč bi blo pa za sprobat IZVIRNO SPOROČILO: Majch 14. stoletje pred našim štetjem Nosečnost so preverjali s pšeničnim in ječmenovim zrnom. Če je v seču vzklilo pšenično zrno, je mati nosila deklico, če je vzklilo ječmenovo zrno, je pomenilo, da se bo rodil fantek. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so omenjeno teorijo testirali in ugotovili, da drži kar v 70 %. NO COMMENT.... ...HIHIHI
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.