|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
10.1.2008 16:59:52   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Mogoče eno malce čudno vprašanje? Sama še sicer ne vem če se je kaka ribica ujela ampak me zanima če lahko jem te casali bonbone z rumom, jih mam full rada pa se mi full luštajo pa ne vem če je lahko ta rum kaj škodljiv, ker ko se jih spravim jest potem pojem celeuser posted image

pomoje da ni problem, ce jih pojes par...ne se ga pa nalit z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.1.2008 17:00:53   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Moj je razseljen povsoduser posted image ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo....user posted image

tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov user posted image

ja moj dela vecinoma od 9ih do 5ih... en dan fraj.. in seveda vmes za kosilo, je pa najvec oddadljen 30 min do 5 minuser posted image ... poznam pa kako je ko skoz telefon zvoni, od mojga tud sredi nociuser posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.1.2008 17:02:22   
sončnica24
Kaj pa te dela, da ga sredi noči kličejo? Bo treba telefone izklopiti pa partnersko dolžnsot opravljat ne pa na telefonske klice odgovarjatuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
10.1.2008 17:07:31   
tany83

Kaj pa te dela, da ga sredi noči kličejo? Bo treba telefone izklopiti pa partnersko dolžnsot opravljat ne pa na telefonske klice odgovarjatuser posted image

hm ja to so pa neolikani turistiuser posted image ... 

Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.1.2008 17:08:31   
_ancica_

moj je prej delal v bolnici (pa ni zdravnik user posted image )...so ga v skladisce klical tudi ob 4ih zjutraj...zdaj pa dela v pisarni kot graficni dizajnar in nima vec teh problemov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3080
10.1.2008 17:09:27   
_ancica_
popravek...in NIMAVA vec teh problemov user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.1.2008 17:12:04   
sončnica24
Ha ha ha, ja nič punce moje lepo klepetajte še naprej, jaz še grem nekaj naredit, potem pa upam da pride moj domov, pa še nekam skočimo, še dobro da je zunaj že tema, da megle več ne gledamuser posted image .

Jutri pa upam da bo kateri za klepetat in da pridem to teh 3 zvezdic. user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.1.2008 17:13:24   
_ancica_
ni problema, ti bomo pomagale user posted image user posted image user posted image naklofat user posted image user posted image   lep vecer!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.1.2008 17:14:24   
tany83
Soncnica lepo se imej.. in lep vecer...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.1.2008 17:14:48   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ni problema, ti bomo pomagale user posted image user posted image user posted image naklofat user posted image user posted image   lep vecer!!!

Saj če ne ta teden pa drugi ziher potem bom popoldne več tu gor ko moj popoldne dela, zdaj je zjutraj in jaz klepetam ko še vidve sladko spitauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.1.2008 17:16:52   
_ancica_
no ce ne jutri, pa potem drug teden user posted image cau bau

Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.1.2008 17:17:33   
_ancica_
tany...imas kaj posebnega v planu za danes?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.1.2008 17:19:35   
tany83
veliko user posted image user posted image user posted image ... drugace sem koncala s kosilom, sedaj caka.... perilo pa moram se skoncat...user posted image .. uf...
ti???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.1.2008 17:26:29   
_ancica_
jaz pa moram malo potelefonarit glede novega stanovanja...ga se isceva. Potem pa grem s tasco malo na sprehod (upam da ni premrzlo zunaj), drugace pa sesala sem vceraj (bolj na hitro ker me je prevec bolelo v krizu), kosilo bom pa malo kasneje skuhala. Verjetno po sprehodu. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.1.2008 17:28:57   
tany83
lepo, lepo.... jaz tud upam na kak sprehod po plazi... samo prej moram te nujna opravila nardituser posted image ... no potem pa malo pohajkovanja... drugace pa tle gor na RR-ju..user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.1.2008 17:35:16   
_ancica_
se sreca da imava RR user posted image drugace bi blo prav dolgcas!
Nic...jaz bom kar zacela klicarit naokoli, tako da se poslavljam...mogoce se priklopim se kasneje, ampak bo verjetno ze prepozno.
Ce se ne tipkava vec danes ti zelim lep dan in kasneje se lepsi vecer s tvojim user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.1.2008 17:37:42   
tany83
Hvala ancica... tebi tud lep dan in vecer... saj jaz bom tud sla pocasi... moj je na poti, tako da pojeva kosilo, pa se veliko dela mam..
veliko srece pri iskanju stanovanja...
lp

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.1.2008 18:47:56   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Jazzika.....kaj naj ti rečem pr meni vse po starem, čakam ta 31.1, drgače pa pogrešam čase k se je šele začel forum januarkuser posted image user posted image user posted image user posted image , kje pa ti kaj strašiš in počneš...a si vredu?!?!

Čau, čau!
KAHLCA, tud jaz pogrešam začetek januark...in seveda še bolj bom pogrešala tebe...sedaj sem začela delat in sploh nimam več dosti časa za tale RRuser posted image  in tudi v službi nimam časa čvekat...ah saj bom prišla še kaj pogledat gor!! Upam, da bom jutri kaj tu gor!! Sedaj pa moram it pančat in se mal postiskat z lubijem...drgač ne bo nčuser posted image user posted image user posted image !!!

Lepo se imej,
aja, kaj je G rekla k je zvedla da si že nosečka? Je okol pala?user posted image

Vse ostale nosečke pa čestitam!!!!!!!

Za vse ki pa vas je obiskala pa en velik objem!!

Ledenkica, hvala za vse odgovore!! Ne vem kaj me je vse tako streslo, se pa kar bojim kaj me vse čaka!!

Pa, pa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.1.2008 19:11:36   
beyba
Dober večer...Sem vas malo prišla pogledat, preletet seznam in vidim da vas je veliko novih in nekaj tudi še starih sobork( ne pričakujem ...julija, avgusta, septembra-tuki sem se pa potem poslovila od vas in pričakujem junija) nekaterih se še vedno spomnim in navijam za vas( sonček33, nf, afnica mala,stumfek,se*...). Vidim tudi da je KAHLO ponovno uspelo in sem full vesela zanjo. ZAkaj pa si ti sam med navijačicami se*(Serendipity).

Upam da čimprej zagledate pluske vse in navijam  ter držim pesti da boste še letos v naročju držale svoje sončke!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.1.2008 19:59:59   
andre3a
Pozdravljene!Najprej čestitke vsem novimuser posted image  in čuvajte svoje male pikice.Tiste ki čakate pa držim pesti za user posted image user posted image .
Zdaj pa k moji stvari:danes je 19 dan,ovulacija naj bi bila konec,jedla sem klomifen in pijem čaj krvomočnice.Malo prej pa sem bila na stranišu in na hlačkah opazila krvav madež.Ne vem kaj je zdaj to saj tega še nisem imela in sem se malo prestrašila.Ali se je kateri že kdaj to zgodilo in kaj naj bi to bilo?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.1.2008 20:01:24   
Athina
andre3a, lahko je vgnezditvena. držim pesti, da je res!!! user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.1.2008 20:22:55   
andre3a
Hvala athina.Zadnjič na UZ 12 dan je videl v obeh jajčnikih te folikle ki bojo vsak čas počli in takrat sva res vsak dan pridno user posted image user posted image .Bomo videli 21. rezultat,samo to danes me pa je malo prestrašilo.Upam da bo to kot si rekla

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.1.2008 20:34:10   
Athina
andre3a, a to si šla preventivno na UZ al kako? jst sem tut razmišljala, da bi se naročila, pa me te bele halje nekako odbijajo ... user posted image sicer pa navijam zate, da je to res to! jupi! user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.1.2008 21:16:54   
andre3a
Zdravnik ve da imam probleme z zanositvijo že skozi in me ima res strogo pod nadzorom vsak mesec kaj se dogaja z mano.Lani januarja sva se odločila še za enega pa so spet nastali problemi in mi je najprej napisal dabroston samo ni bilo učinka M se mi je res uredila na 30dni pol pa je na UZ videl da spet ni nič z ovulacijo.Pred prvo zanositvijo me je tako operiral in odpravil napako na jajčnikih vendar mi je rekel da ni sigurno da za skozi in zdaj je rekel da se je stvar verjetno ponovila ampak boma videla še z klomifeno.REkel je da naj počakam na user posted image in potem 3 dan začnem s tabletaMI 5 dni potem pa12dan na UZ.In če mi ne uspe ta mesec imam tablet še za dva meseca in vedno 12dan na UZ.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.1.2008 21:28:53   
medika 13
ma, saj ste prave čveke, vas ne folgam več vse brat, sam tole mi je pa padlo v oči .... mogoč bi blo pa za sprobatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

14. stoletje pred našim štetjem
Nosečnost so preverjali s pšeničnim in ječmenovim zrnom. Če je v seču vzklilo pšenično zrno, je mati nosila deklico, če je vzklilo ječmenovo zrno, je pomenilo, da se bo rodil fantek. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so omenjeno teorijo testirali in ugotovili, da drži kar v 70 %.

NO COMMENT....user posted image user posted image ...HIHIHI

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.