![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 12:36:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
kati kati - saj je res ta izcedek bel, tako, da po mojem res ni panike. To mi je potrdila tudi kolegica, ki ji je plodovnica počasi odtekala. Ravno je bila pri meni. Joooj, kako luštnega fantka ima. Komaj čakam, da mi spoznamo svojo vrtnica - mene tudi ta zgaga daje nenormalno. Imam sedaj rutacit, ker mi je v lekarni rekla, da je boljšega okusa. Saj je res, se mi pa zdi, da ne pomaga tako, kot ruporut. dolenjka - ti si pa fajn zrihtala, da imaš pomočnico. Jaz bi jo tudi rabila. Samo, da bi mi lenobo podpirala. Pri hiši verjetno res prav pride, to naše 75m2 stanovanje, pa bom probala sama red vzdrževat. Je treba malo migat, drugač bo moja rit veeeeelika. Imaš pa čisto prav, da si stroga. Denar je namreč tvoj in imaš pravico zahtevati tisto, kar želiš imet narejeno. Guerina - naj ti hitro mine današnji dan, na to novo pa pozabi, saj se bo kdo drug kasneje ukvarjal z njo janey - to me je pa šokiralo glede plačevanja stroškov naše zavarovalnice v Feldbach. Naj jih bo sram. Upam, da boš lahko rodila zgoraj brez doplačila, ker vem, da si to želiš. Bo treba počasi tudi pri nas lonce na štedilnik postavit. Bodo kar špageti z mesno omakco, pa rdeča pesa zraven.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 12:52:04
|
|
|
|
Guerina
|
Srečka nosečka- ja imas prav. še 2 ure in pol, potem so te skrbi prepuscene drugim. Zal mi je samo za mojo šefico, ker bo med samimi morskimi pri tukaj. so te babe tukaj ze trideset let in jim ne bo nihce ukazoval kako in kaj... Dolenjka: če za nekaj plačaš. tudi zahtevaj tako kot mora bit, če ne sam dobiš naslednjo. Kaj te briga, če ni vredu ni vredu! Ne popuščaj, da bo delal nekaj po svoje, kar je nižje od tvojih standardov!!! Tud jaz sem nekaj slišala glede At porodnišnice, da sprejemajo lih radi več slovenski pacientk.... lahko pa greš lih takrat mimo in rečes, da ni blo druge, kot se tam ustavit. Pina mogoče se bomo res kaj dobili pred rojstvom:))Upam, no!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 12:52:58
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sem ravno iz kosila prišla.Danes je stara mama skuhala govejo juhico z gresovimi cmočki,tenstan krompir,pohan piščanec in solatka.Sem se prav dibro najedla in do štirih,ko pride dam bom pripravila široke rezance z bučko in s šunko.No,pa bom spet jedla .Zdele pa spet kavč likam ,potem grem pa cotke od iz stroja pobrat pa še drugo rundo žehte oprat.Me je pa mal prej klicala sestra od G,da sem 22.1.naročena za PDC v porodnišnici.Ojej,pa ravno polna luna je takrat .Dolenjka,takrat pa prav zares ,da ne bo presenetil.In to prav resno govorim,ker pri mojmu v službi že stave pobirajo kdaj bom rodila.Pred februarjem že ne spustim ven!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:02:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vrtnica - dobro kosilo pri stari mami. Naša je živa hudobija in sploh ne grem k njej. Hvala bogu ona tudi ne pride k nam. A boš udeležena kaj pri dobičku iz stav?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:06:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Tkole, teta zgleda zaključuje. Danes, ko sem doma, je sfolgala vse narest,pa še kuhinjske omarce je od zunaj pomila (brez da bi ji kaj rekla) in to v 4ih urah?? Prvič je pa 7 rabila. Je pa res, da sem ji takrat pustila še cca 10 kom easy majčk za zlikat. Pa pol enkrat 5 ur, danes pa vse to v 4ih? No, definitivno sem se odločila da je danes tu zadnjič. Se bom že s tadrugo znajdla, pa mal boljš zmenila. Pa še priporočila sem za tisto dobila. Baje zelo lepo lika in hitro tudi. Je bila včasih likarica v Rašici. To zna pri prav pridet. Pa kot sem že rekla, 1 EUR manj na uro računa (če imam pravo info). Jaz tut ne vem kaj bom kuhala. Sebi bom pogrela govejo juhico, pa rezance noter dala, pol bom pa štrudel spekla, ampak bo treba še kaj jest, pa ne vem kaj MOgoče bi kake testenince s sirčkom al pa gobicami, ker prav velik zalog doma nimam, predvsem ne zelenjave? Jutri imava v planu fasngo nabavit. Zdaj strogo 1x na 14 dni hodiva v trgovino, ker je moj izjavil, da sva trgovinofila
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:16:29
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka vrtnica - dobro kosilo pri stari mami. Naša je živa hudobija in sploh ne grem k njej. Hvala bogu ona tudi ne pride k nam. A boš udeležena kaj pri dobičku iz stav? Ja,naša mama je res zlata in upam,da mi bo še lahko dolg pomagala in me crkljala Dobička od stav bom pa deležna sam,če moj zmaga .Ampak jest vseeno navijam za februar .Mora kr počakat in se še za eno kilo zredit.Prej ne bo sveta vidu .Revež že zdele ga maltretiram .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:17:31
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. mam spet borbe s tamalim, spet ne bi spal. sem pa danes tečna. prej sem otroške cunjice začela sortirat, sem jih imela 2x v posoji, pa so mi eni bodiji zginli. sem klicala obe kolegice in jih kao nobena nima. ja, izpuhteli so, seveda. zdej sem pa sitna in mi gre vse na živce. sicer perem 1 stroj belih oblekic in nekaj tetra plenic, ki so malo dlje stale neuporabljene, ampak nimam kar nobene volje več oblekic sotrirat. vse me je minilo. upam, da so sam hormoni. pa še sama sem brez moža do jutri, da bi me mal v red spravil in potolažil. izcedka imam jaz že lep čas veliko, zadnji teden pa tud jaz kar nekajkrat na dan moram menjat te dnevne vložke. najhuje je pa zjutraj, ko se kar vlije vse ven. Dolenjka, ti dam prav. naj dela tako kot je treba oz. kot ti želiš, če jo plačuješ. Pina, pridna! Jaz bom pa jutri kruhka pekla, da bo moj na svežega domov prišel. danes pa tudi nič ne kuham, sva se povabila k moji mami na kosilo. Bo zelje pa verjetno kakšni žganci al kej podobnega zraven. Hja, zdej mamo tud mi sonček. Je brez oblačka. Upam, da bo zdržalo še malo, ker zdej je ravno čas za spanje in niti ven nisva še šla. Plisss, naj še malo zdrži. Uh, najraj bi se v tazadnjo ugriznla, take volje sem.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:22:38
|
|
|
|
vrtnica76
|
Suzi,sej bo minilo.En zate pa šopek ti pošiljam.Poznam ta občutek.Mene včasih kr od enkrat tasitna prime pa sploh ne vem od česa.Definitivno so hormončki krivi!Blagor vam za sončka.Pri nas pa skos nekaj nakazuje nanj,pa nič od tega.Prav moreče .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:26:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzika, od jeze rit raste No, tetko sem odpikala, tudi cigaretka ji nisem privoščila na koncu. Vse skupaj za 4x je nanesl 123 EUR , pa sem imela samo 125 drobiža in babji ni imel 2 EUR za nazaj dat? Kao bova naslednjič poračunali in odšteli No, nej si kaj lepga kupi za tista 2 EUR, ker k meni je ne bo več !!! Je bila pa danes še najbolj učinkovita, pa najmanj časa v hiši?? Mogoče zato, ker sem bila doma? Mene nobeden ne bo farbal, zdej nej pa hodi pospravljat kamor hoče! Tle je taka vas, da lahko samo 2 povem kako furjasta je, pa bo lahko samo doma sedela, pa samo sebe za nos vlekla No, komaj čakam da ob 15h pride tista gospa, ki so mi jo priporočili pri eni hiši, kjer so bolj pedantni, pa še savno imajo.... Upam, da si bova všeč in da bova štartali naslednji teden Vam bom poročala! Zdej se bom pa spravila štrudel pečt, da mi ne bo dolgčas, ker zgleda da večina kavč pegla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:27:37
|
|
|
|
pina-1
|
suzika...tudi jaz sem danes bolj slabe volje oz. srm kar sitna. Pa sem sama doma, ampak vseeno si grem na živce. pri nas ni več nič sončka. A laho pridem k tebi na sonček?? Sem se pa prepozno spomnila, da bi vaju tvoj lahko k meni pripeljal. On bi v gorici delal, otroka bi se igral..midve bi pa jedle, klepetale in rit na stolicah grele.. TO bi blo pa super ne, za najino obro voljo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:29:11
|
|
|
|
pina-1
|
bravo dolenjka tako se dela jaz pa ne peglam kavča.. jaz bi čvekala, kam zdej greš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:31:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Suzi zate... Da bi te slaba volja čimprej minila... Danes ne kuham nič , ker je še od včeraj ostalo in bo repete, tako da sem kot ptička na veji . Grem pa mal pogledat zdaj kakšna del. mesta za mojega , če bo kaj pametnega...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:37:03
|
|
|
|
Suzi*
|
Dolenjka, super si tole odpikala. Stiskam pesti za ta novo. Pinči, moj je že včeraj šel od doma, danes dela v NG, jutri pa navsezgodaj šiba v LJ, ker se selijo na drugo lokacijo. Upam, da bo kmal doma. Bi pa z veseljem prišla mal k tebi na čvek. Bi bla verjetno vsaj za odtenek al pa dva manj sitna pol. Ti pa komot prideš k nam na sončka. No, čist zares sem pa imela danes se namen do dolenjke zafurat s tamalim, pa sva na žalost brez avta ostala, tako da ni blo pol nič iz tega razmišljanja. No, pa še boljš, ker bi mogla drugač borbe s čistilko poslušat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:37:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej nisem šla nikamor no Pinči Sej veš kako je z mano...mnogo priča i samo priča Pa drugač? Tetki sem rekla da naju drug teden mogoče ne bo doma, da jo še pokličem kdaj in kako. Pa jo tut bom, ampak da ji povem da ima dvojko No, Pinči, kva boš dobrga povedala, čvekla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:38:04
|
|
|
|
Suzi*
|
Oooo, hvala za šopke in objemčke.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:40:04
|
|
|
|
Suzi*
|
hmm, a Meti pa še vedno zavarovalničarja obdeluje??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:43:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi, nobenih borb ni bilo. Mirno sva se poslovili, kot sem rekla, palca jo še čaka. Bo šele naslednji teden zvedla da je frej U mater sem žleht
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:44:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* hmm, a Meti pa še vedno zavarovalničarja obdeluje?? Zvečer bo pa pri dnevniku: "Policist umoril zavarovalniškega agenta!"
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:45:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej veš kako je z mano...mnogo priča i samo priča sam ti ko da si z mano kej v sorodu ker pri meni je isto... sam zdej bi pa res pasalo eno kufe v družbi. po moje bi blo to najbolj učinkovito opravilo. kaj praviš?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:47:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* hmm, a Meti pa še vedno zavarovalničarja obdeluje?? Zvečer bo pa pri dnevniku: "Policist umoril zavarovalniškega agenta!" joj kako si znaš ti Meti privoščit...pazi, da ti rožički ne poženejo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:48:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* hmm, a Meti pa še vedno zavarovalničarja obdeluje?? Zvečer bo pa pri dnevniku: "Policist umoril zavarovalniškega agenta!"
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:48:31
|
|
|
|
mlavla
|
Suzi in pina: upam, da sta že kaj boljše volje..saj drugač vaju bo pa dolenjka do solz nasmejala s temi svojimi izjavami!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:49:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Mlavla bi bla pa zdaj od Meti odvetnica al kako? Pejt ti mal študirat še Pinči, kako bi pa zgledal tole kofetkanje? Spet virtualno al kako? Jaz res rabim družbo, se mi že meša doma
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:50:23
|
|
|
|
Guerina
|
Bravo Dolenjka. Ti si svojo moro ze odpravila, jaz jo bom pa cez uro in pol.... Kako gre počasi ta čas, ko ti nekdo najeda. Škoda ker nisi blizje moje none doma. Ona tud hodi okoli pucat( v penziji ne najde miru) in ona je res pedantna. Dokler se ne sveti vse ne odhaja od hise. Ma pa drug problem, da se prodaja pod ceno, pa se ji ne da dopovedat, da naj si dvigne na 4 al 5 eurov... Je taka, da noče izkoriščat drugih Suzi- ce te kaj potolaži, nisi edina v svoji sitnosti. Moj je ze ves plašen, ko mi mora kaj rečt, ker se boji, da bom spet zacela lajat:) Verjamem, da so to hormoni. Bo boljše po rojstvu? Sam pa tud ni lepo, da, če so si ljudje nekaj sposodli ne vrnejo. To pri meni sam enkrat pali. Če jih moram spomit naj vrnejo, so zgubili pri meni pravico do sposoje:)
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 13:51:53
|
|
|
|
pina-1
|
ampak dolenjka jih seka da je za znoret. Sem se res zdejle tako nasmejala da mi je kar trebuh odtrdel. aja,s em hotla še malo pojamrat: mene pa danes kar pošteno trebuh daje... mam skozi trd trebuh pa sem pa tam me kar pošteno krči. Samo čudno je to da ko so krči priostni je trebuh mehek, ko p teh ni je pa kot skala... Ana je pa tako mirna, da sem že dvakrat kar malo zapaničarla, ker se ni oglasila.. POl je pa malo pomigala... Sam jaz še vedno ne naštejem 10 gibov. Včeri in danes je pa sploh zelo umirjena.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.