pupika
|
Jutro. Tevža vaš matevž ima pa res čupo, prav lepe laske in tako lepo goste.Pravi dečko je. Nataši pa poročaj, kako se je obnesla preselitev v svojo veliko posteljo. Jaz bi tudi Gala najrajši preselila v otroško sobo , samo nam še ne prespi celonoč in se še vedno kar naprej zbuja, danes je bila katastrofa in se je kar naprej nekaj premetaval in jamral, jaz pa sem čist fuč, sploh več ne pomnim kdaj sem prespala celo noč, enkrat v nosečnosti, kajti proti koncu nosečnosti sem se tudi kar naprej zbujala, pa mali me je vedno ponoči tako brcal, sem se vedno hecala takrat, da bo naš bolj ponoči aktiven in da mi bo dal enga zbujanja ponoči. Pa še res je. Adrijana kako je kaj danes z Saro, boga revica, upam, da se kmalu pozdravite. Sem videla da si spraševala na drugem postu če lahko daš antibiotik in lekadol proti zbijanju vročine. Meni je moja zdravnica v prvo rekla, ko je imel malo višjo vročino, da lahko dam promitren in kaj proti zbijanju vročine, še v zadnjo ko je jedel hiconcil ko je imel vneta ušeska, je rekla, da mu lahko damo kaj, tudi svečko. Mislim, da sem mu jaz takrat dala samo ponoči eno žličko, samo bolj proti bolečinam, ker se je kar naprej nekaj jokal, neke hude vročine pa ni imel, joj že trkam, ker vem kako je bilo včasih ko jo je imel 40,6 takrat sem ga pa cele dneve prenosila. Sedaj pa mu ponoči naraste na največ 39. Ne vem ali zaradi tega ker sem mu nekaj časa dajala med v čaj, sedaj sem pa prenehala, zaradi luknjice v zobku. Aja, sem ga pa včeraj kar peljala k zobarju in naju je naročila čez dober mesec in da še ni tako grozno, meni se je zdelo kar fejst grozno, je pa rekla, da ima to samo od hipp čaja in flaške, in tam kjer so bele obloge potem rata rjavo in načenja gniti zobke. Mi smo prepozno nehali uporabljati hipp čaje, tak da upam, da ne bo še kateremu otroku ta čaj uničil zobke. Me je pa malo pomirila zobozdravnica in rekla, da se vidi da kar lepo čistimo, samo če ne bi bil ponoči čaja tega ne bi bilo, pa še ker pije po flaški je to potem zato tako. Samo upam, da ne bo šlo dalje in da bodo Galovi zobki ostali na tej fazi.
|