pupika
|
Najprej vsem želim srečno, zdravo in uspešno leto 2008. Sončica iskrene čestitke in pobožaj trebuščka, joj kje je že to. Adrijana joj tele trojke so res hude, koje Gal dobival zgornjo levo trojko, smo tudi malo spali in je bil siten in kar nekaj jokal, sedaj pa mislim, da bo spodaj dobil. Upam, da bo vaša trojka kmalu zunaj, samo joj ko so potem še 3. Našemu tud calgel ni pomagal, mislim, da mu je samo lekadol, pa še to sem mu samo enkrat dala. No mi smo novo leto in božič preživeli kar mirno, Gal se je malo čez polnoč zbudil in spil malo čaja, nato pa zaspal nazaj in ko sem ga še malo pošlatala, je bil celi moker, tako da je sledilo preoblačenje in potem tudi jokanje, se mi zdi da zopet ne mine noči, da ga ne bi preoblačila, pa plenica ni tako polna, ma saj bo minilo. In je bil Gal od 12-2 zjutraj pokonci, no samo spal bi na meni, ko pa sem ga položila v posteljo spet jok in stok, in sva tako z Galom preživela prvi dve uri v letu 2008, potem pa sem bila tako zmatrana, da sem šla kar z Galom spat. Jelko smo morali pospravit, ker nam jo je v sredo prevrnil, jaz ne vem, jaz se samo premaknem iz dnevne in ravno v tistem trenutku ko mene ni zraven, se mu kaj naredijo, mož mu je samo pravil, jo boš prevrnil in potem je počilo in smrekica nanj. Joj ti moški. In potem so se tiste bunkice razbile, ki niso bile plastične, to pa je bilo kakih polovica bunkic, ki so bile v zgornjem delu smrekice. Smo pa imeli veliko smrekico do stropa, tako, da je nisem mogla malo dvignit, no samo da jo je Gal odnesel brez poškodb, razen potem joka, ker se je prestrašil. Je pa kar veliko časa prebil ob smrekici, ravno bunkice nam je dajal dol in potem se je trudit dat nazaj gor. Je moj hotel dat smrekico na balkon, pa meni ni bilo všeč, ker sem vedela, da Gal ne bo dal mira, dokler se ne naveliča smrekice. Je pa šel danes spet z veseljem v vrtec, prejšnji teden, ko je šel v vrtec, je kar sam šibal do vrat in gledal skozi kaj počnejo. Sem pa včeraj odkrila, da ima Gal spredaj pri prvih dveh zobkah vmes eno malo luknjico, kljub temu, da mu zobke umivam zjutraj in zvečer in še florove tablete redno je. Sem ga pa verjetno sama posrala, ker sem mu čez dan ko sem mu kuhala čaj, dala v čaj med, po priporočilu moje sestre, ona to že par let prakticira, pa ima mala lepe zobke, je pa razlika, če otrok pije čaj po flaški ali pa po kozarčku. Pa sem se tako zasekirala glede teh dveh zobkov, pa tako lepe bele in ravne ima. Tako, da ko ima 30.1 zobarja, ne vem če mu bogemu revežu ne bodo morali malo zvrtati in zaflikati, pa pri 16 mesecih že. Sedaj ne morem nič popravit, samo sem prav jezna sama nase, ker mislim, da je res med kriv, kajti sem mu kar kaki mesec dni dajala med v čaj, res je bila malo bolj odporen, no ni imel več tako visoke vročine in še vročinop je imel samo en dan, prej pa je imel tudi do 40,6 in po 5 dni vročine. Samo kaj ko pa marsikaj ne vemo in se na napakah učimo. Tako, da komaj čakam, da gremo k zobarju, ker me pošteno skrbita te dva zobka, mislim, da ga ne boli, ker sem mu z medzobno ščetko vmes umila in začutila, ta ima malo luknico in je kar pustil, ker drugače se dere ko mu umivam zobe, kljub temu, da mu poskusim umit zobke skozi igro, dokler imam zobno pasto na ščetki mi pusti, ker jo kar posrka vase, potem pa dretje, aja je pa zobna paste firt teeth, tako , da je za otroke po 3 mesecu. Zaenkrat toliko in vsem skupaj še enkrat srečno, zdravo,.....
|