|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
10.1.2008 10:10:03   
dodi
Tejč-a bi ti men to hotla kupit ? Pa še nastavek...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.1.2008 10:18:57   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Tejč-a bi ti men to hotla kupit ? Pa še nastavek...

Seveda, se zmenimo po ZS.
Šer katera? DA en bom za vsako posebej hodila...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.1.2008 10:21:26   
kai1
Dobro jutro!

Danes je Anže končno prespal skoraj celo noč. Zbudil se je le 2x.user posted image user posted image user posted image
Pa še od19.30 do 8.30 je spaluser posted image user posted image
Sedajle je že ves zaspan, ampak on še nebi spal in nonstop joka.

Vanesa, me veseli, da tvoja Kristinca napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.1.2008 10:39:15   
petra a
jutrouser posted image

no,pogrešana Tejč,lepo da si se vrnilauser posted image

samo,kje pa je sugaruser posted image ...pogrešam njene romane

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.1.2008 10:41:18   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
no,pogrešana Tejč,lepo da si se vrnilauser posted image

samo,kje pa je sugaruser posted image ...pogrešam njene romane

hvala, da si me pogrešalauser posted image

sugar pa tud jaz pogrešam-le kje je?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.1.2008 10:49:31   
kai1
tejč, lepo, da si se vrnilauser posted image
Pa nonstop nekaj delaš, služba. Kaj, pa delaš?  ali imaš svoj privat?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.1.2008 10:50:12   
petra a
Tejč,dej zi men neki povej...mene full noge bolijo,včasih se moram kr z rokami prjet,da ne padem (npr. ko zjutraj vstanem iz postelje,al pa če dalj časa sedim na stolu),pol k shodm je malo boljš...najprej sm misnla da je od teže,pol k sm rodila sem padla dol takoj na svojo težo,ni blo nč boljš,še celo slabš,zdej sm se spet poredilauser posted image ...pol pa berem tisto revijo od Krke,pa notri piše,da če imaš povišan holesterol (do zdaj ga nisem imela),da lahko fašeš gangreno,če maš pa gangreno ti pa noge odrežejo (isto je lahko pr sladkorni-je tud nimam)...a mislš da je lahko to to,tok me je strah,da tud k dohtarju ne upam,sej vem da sem smotana,ampak vseen,zdej me že ponoč mori

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.1.2008 10:58:40   
kai1
Petra a, gangrena se že na zunaj vidi, saj je koža tam obarvana rdeče-vijolično.
Ali ima težave s krčnimi žilami ( notranjimi ali zunanjimi)?  Kajti takrat tudi zelo bolijo noge. Mene so bolele cele noge zaradi krčnih žil. Bolelo me je podnevi in ponoči. Med nosečnostjo pa sploh.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.1.2008 11:03:37   
tejč
Kai, ne, nima nič privat, pa tole s službo je izjemoma, najbrž si zamešala s kero drugo pridno mravljico, npr. petra zg in ančka sta že v službi z eno (?) nogo. JAz sem trenutno bolj gospodinja, haha, ker skoz tamale zabavam in rihtam, jima (sploh tavelki) entertejmente pripravljam.user posted image
Drugače pa delam v šoli.

Petra a, pojma nimam, tole z nogami. Prvič slišim povezavo z boleznimi.user posted image  Pa zihr ni tok hudo, no. Mogoče imaš pa slab jogi???? (sori, vem, da si preseljena v nov flat, pa vseeno vprašam...)
Ja, za krčne žile sem tud jaz slišala,ampak jaz nimam izkušenj s tem...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.1.2008 11:10:50   
kai1
petra a, poskusi, da imaš ponoči pod koleni povšter, ali pa ko gledaš tv si noge malo dvigni. Mogoče bo kaj bolje. Zjutraj preden vstaneš iz postelje, pa naredi par vaj za noge oz. žile. Običajno pomaga. Pa še hladno- toplo tušitanje oz. knaipanje nog.
Upam, da ti bo kaj pomagalo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 410
10.1.2008 11:12:55   
petra a
jogi imam super,nov-Dormeo,s karbonsko mrežo,red dobr spim na njem in sem tudi zelo spočita, krčnih žil zaenkrat nimam,vsaj videti jih ni...a da je modro-vijolično-potem je pa nimam,o še sreča...začel se je v enem 7 ali 8 mesecu nosečnosti,me je bolela peta,pa reče moja šefica:ah,to je trn v peti,to sem mela jst,pa je trajal 1 leto da je zginl,to ti dohtar ne more nč pomagat,brez veze,ne hod...ho,men ni treba 2x rečt,naj ne hodm k dohtarju,pa nisem šla...pol me je začela na isti nogi bolet ahila,pa študiram in natuhtam,da me je moj enkrat po nesreč v trgovini z vozičkom v ahilo zadel...uf,kakšno olajšanje,k sem mislila da vem za kaj...pol je že tok daleč prišlo,da je na ahili ratala ena bula,full sem težko obremenila nogo,ker me je bolel ko s.....,pa sem tok bl obremenjevala ta drugo nogo...in posledica-zdej me boli še ta druga in sicer na dveh delih na nartu,včasih tudi prstne kosti...in sem res ko invalid...ampak h dohtarju pa ne in neuser posted image ...bom mogla it,ja,sej vem

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 411
10.1.2008 11:15:05   
kai1
Petra a, žal boš morala pa kar h dohtarjuuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 412
10.1.2008 11:15:17   
petra a
kai1-hvala,bom poskusla (BTW:gledanje TV-ja...kwa je že to???user posted image -nimam cajta za to)...mi je ena fizioterapevtka rekla,naj si še masiram z justovo kremo,bom še to probala

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 413
10.1.2008 11:18:43   
kai1
ja, TV. Saj včasi bi ga pa gledala, pa je bil moj predučerajšnjim cel dan pred tv, zvečer, pa ni več najdu daljincauser posted image Pa smo tam. Sedaj še zvečer tv ne morem gledat.user posted image No imam pa računalnik in tale net, čvek,...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 414
10.1.2008 11:28:17   
petra a
kai1-sej tv se da prižgat tud brez daljinca...jst pa mojmu kar skrijem daljinca,k me kej razpizdi,no ja,za kakšni 2 min.,da gospodu ni treba vstajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
10.1.2008 11:31:43   
kai1
Ja, vem.  Ampak, ali ni lažje z daljincemuser posted image user posted image

Glede skrivanja, moj misli, da sem ga jst nekam skrila, ali pa tako pospravla.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.1.2008 11:32:27   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kai1
No imam pa računalnik in tale net, čvek,...user posted image

Kai, moj je zadnič popizdu in mi je kable iz lap topa potegnu in rekel: konec je s tvojim internetomuser posted image . Ko je men začel pihat iz vseh lukenj, sem se najprej kar nanjga vrgla. Pol mi je šlo pa na živce, da se mi v glavo reži, sem pa lap topa zagrabla in rekla: ti mej jebene kable, jaz pa računalnik in sem šla v kopalnico se tuširat, računalnik sem pa na previjalno postavlauser posted image user posted image user posted image . A sva bolana al nisva?user posted image  No, tkole mene moj včasih draž in tko jaz reagiram, če mi ni smešno.

Petra a, tole z nogami bi pa tud jaz šla kar k zdravniku. Pa res bi se nehala obirat, ampak pot pod noge...

Tejč, mi imamo en inhalator doma, ampak ga sploh ne poštekam, pa nobene maske nima zravenuser posted image . Ne vem, a naj kar novga kupim. Drugač pa upam, da jutri prideta z Mašo.

Vanesa, bravo za spanjeuser posted image user posted image ! Super!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.1.2008 11:36:54   
petra a
men je to tok smešen...borbe za daljinec,pa za računalnik (sej v tistem momentu mi ni smešn),na konc se pa narežimuser posted image

ja,obljubm da bom šlauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
10.1.2008 11:38:34   
Majchi
Aja! Da se pohvalim! Sem prejle prišla iz aerobike (TNZ Pace) in je blo suuuupeeeer! Mal se lovim pri koreografiji, pa itak mi je vse težko, ker sem brez kondicije, ampak mislim, da bo šlo. Jutri grem spet, pol pa verjetno v nedeljo. Sem si zadala, da bom šla migat kar 2-3x na teden + vsak dan 1h vozičkanja, kar mi načeloma že skoz uspeva.

Petra a, za današnjo vadbo naj bi se glih poporodna z malčki začela, ampak imajo mamice zgleda še praznike, ker jih sploh ni (vaditelj povedal). Jaz sem pa hotla mal poškilit, kako zgleda. No, itak imam v ceni, pa bom šla v torek kar probat skupaj z Lano. Glih končal bomo s plavanjem, pa bom probala z novo aktivnostjo.
Lukrecija, glede na to, da ti je Moj Fit ok in očitno blizu, bi prišla tud ti z Lano? Ostalim pa poročam potem, kako je blo, pa kok se kaj da migat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 419
10.1.2008 11:40:42   
Majchi
Aja, Eca bravo za miganjeuser posted image ! Super, da sva se še midve ostalim ta pridnim majčicam pridružle. No, vsaj led je prebit.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 420
10.1.2008 11:42:47   
kai1
Majchi, kako pa kaj Monti, a uspeva?
Pa čestitke za miganje.user posted image user posted image user posted image
Jst sem se včeraj spravla na orbitrek, danes pa pilates + orbitrk.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.1.2008 11:43:19   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
men je to tok smešen...borbe za daljinec,pa za računalnik (sej v tistem momentu mi ni smešn),na konc se pa narežimuser posted image

Petra, a ti po pravici povem, da sem bla tok "pissed off"user posted image , da se še cel večer nisem mogla smejat in sem šla jezna spat. Šele naslednji dan sem se lahko k njemu stisnla. Kaj hujšga kokr da mi RR vzame, bemtišuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.1.2008 11:49:04   
tejč
O, ti dedci!user posted image
Mi2 sva pa včer-kot da bi bla skregana-vsak ždela v svojem kotu stanovanja in vsak svoj labtop-sam škoda, k nisem mela časa za RR.

P..., spet Maša pizdi. Se je zagozdla ob kavčuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.1.2008 11:52:53   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kai1
Majchi, kako pa kaj Monti, a uspeva?

Kai, super mi gre. 1 kila se že pozna.
Prejšnjo rundo sem se ga držala malo manj kot 2 meseca, pa je šlo 7 kg dol, s tem, da sem 1x na teden namerno grešila (za dušo).
Potem sem pa od sredine oktobra pa do 6.1. žrla vse po spisku, ob nemogočih urah,...in sem se nazaj zredila za 3 kguser posted image . Prov mi je!
Zdaj pa druga runda. Saj ko se enkrat odločim, mi ni panike gurat. Fora je v tem, da ko dosežem nek rezultat, ratam bolj flegma in začnem popuščat in potem sem hitro na stari poti. In pol spet rabim 2 mesca, da se psihično pripravim na to, da moram na pravo pot in si medtem jasno delam škodo. In tko nekak zgleda že moj cel lifeuser posted image .
Kako gre tebi?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.1.2008 11:53:56   
kai1
Punce, saj veste kako gre tista Smolarjeva pesem;"Bog ne daj, Da bi crknu televizorj, bog ne daj", no, jaz rečem bog ne daj, da bi crknu net oz. rruser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......