|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
9.1.2008 20:51:56   
tinispela
Freycha, jutri je sestanek, a ne? A lahko prideš po mene?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
9.1.2008 20:53:17   
majrim
žanin....dobrodošlauser posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
9.1.2008 21:14:31   
Freycha
tinispela seveda, nisem nate pozabila user posted image  Ob pol petih je sestanek, pa bi ob 16h do tebe prišla in greva naprej, ok?

Punce, dogovorjeno je za 6 punc.
katere sedaj res pridete jutri ob 16.30 na sestanek za plavanje z dojenčki?
julij? p.s. imaš mail user posted image
pupi?
NRMM?

še katera?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
9.1.2008 21:18:33   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Afnica kako je blo na UZ?

Tak no...sej ne vem...tista luknjica, ki je bila v srčku  in je povzročala šum, je zaprta. Šuma ni več- to smo ugotovili že pri kardiologu. Je pa ena zadeva, ki pa ni čist super.  Tisto strokovno razlago sem preslišala in le vprašala kaj to pomeni.user posted image Zdravnica je rekla, da mi lahko živimo normalno naprej. Če bi pa kdaj moral na kakršnokoli operacijo, bi pa moral dobiti antibiotik za srček. Kontrola čez 6m. user posted image

Ko smo danes končali v bolnici, smo šli še v Mullerja in H&M. V prvega po plenice. V drugega meni po bundo. user posted image  Malo smo se sprehodili po centru MB-ja. Joj, samo s totimi dvojčki vsepovsod zbujamo pozornost. Jaz včasih kar user posted image , ker vsi strmijo v nas, pa sprašujejo.

POKAŠLJEVANJE....to oba naša delata. Prvo imata mogoče razlog, potem vidita, da gre pozornost k njima in to ponavljata.

Mi imamo drugi zobek. Ta je v lasti našega Lanija. user posted image  Pošteno, vsak enega.

Tašonka...Jurčku za zobek user posted image !

Mateya...tudi jaz mislim, da bi morala ustreči babici.

Siskamiska...tudi od nas user posted image user posted image user posted image  za tvoja dva bolnika. user posted image

Tinispela...kje je Rotovž? user posted image  

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
9.1.2008 21:35:10   
madejka
Afnica Rotovž je tam, kjer je magistrat, pa dalje je stari most, pa kužno znamenje je tam. Več pa ne vem kak ti naj razložimuser posted image

Tašonka čestitke Juretu za zobek!user posted image

Freycha mi bomo šli v naslednji rundi na plavanje, ker zdaj nimamo gnarauser posted image Moram kam poklicat da nas odnaročim al kak?

Zvesta jeeeej! Welcome back!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.1.2008 21:36:27   
Anonimen
Punce... sme vas vse prebrala. zapisala kar je zapisat blo za v seznam, Freycha, hvala za recepte.

Zdaj grem pa spat. Očitno prevlka doza interneta po 5 dneh utruja.

Sem pa vesela, da imam kam it spat. Sploh nočem pomislit, da bi lahko v soboto ostali brez strehe nad glavo, če nas ne bi bilo doma kot smo načrtovali.

Nočko vsem...

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.1.2008 21:38:35   
madejka
Nočko zvesta!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.1.2008 21:53:00   
rumba
Afnica, naša Hana ima sicer še vedno šum na srčku in je ravnotako morala zadnjič pred operacijo dobiti antibiotik. Meni tudi ni čisto jasno, zakaj.user posted image  Bom se naslednjič pozanimala pri kardilologu. UZ imava pa šele konec februarja.
Jure, user posted image  za zobek.user posted image
žanin, dobrodošla.user posted image
ulla80, imava obe iste probleme s polnimi joški, kaj?user posted image  Moja jih tudi tako pridno pumpa, da so polne, kot prve tedne.user posted image  Pa na roko molzit niti ni tako težko. Kar hitro dobiš grif, da ne pošpricaš cele sobe.user posted image user posted image user posted image
Tašonka, a uporabljaš kak poseben koncentrat za juho, pa kruh...?user posted image  Koncentrat za juho sem tudi jaz imela dolgo cajta enega spešl iz Kalčka.user posted image  No zdaj pa ne uporabljam nobenega več.user posted image  Kruh pa je itak posebej spešl, ker ga sama pečem.user posted image  Jaz sem tudi en komlikator, kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.1.2008 22:12:36   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Afnica Rotovž je tam, kjer je magistrat, pa dalje je stari most, pa kužno znamenje je tam. Več pa ne vem kak ti naj razložimuser posted image  

Aha, to je tam pri krožnem? Tam je nek trg, pa se zdaj ne spomnim kak se mu reče...user posted image  nek kipec je spredaj?

Rumba...a Hana ima tud šum? Oprosti, nisem zasledila, da je morala na operacijo- s čim pa? Če ti bo kardiolog kaj po domače povedal, mi javi. user posted image   Pa ima drugače kakšne posledice tega šuma? Mislim, če to na karkoli vpliva? Joj, sej ne vem kak naj vprašam. user posted image  Ne vem...če so kaj rekli, če se zgodi to in to, potem morate to in to...user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.1.2008 22:20:52   
madejka
Afnica ja tam!user posted image Kipec je pa kužno znamenje!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.1.2008 22:29:43   
rumba
Afnica, večina šumov je t.i. fizioloških šumov, ki običajno kar hitro izzvenijo. No, za Hano so tudi predvidevali, da bo tako, a je še vedno slišen. Ni opaziti, da bi na karkoli vplival, niti mi niso rekli, da bi.user posted image  Je bil pa na zadnjem pregledu z njo mož, on je pa vedno bolj skop z informacijami.user posted image  Naslednjič grem ziher jaz, da kaj več izvem. Ti poročam. Aja, Hana je bila decembra na operaciji žrelnice. Pred operacijo mi je pediatrinja samo rekla, aha, ima šum na srcu, bo dobila en antibiotik. In to je bilo to.user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.1.2008 22:33:18   
Anonimen
Afnica, čestitke še Lanu za zobek!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Sem pa vesela, da imam kam it spat. Sploh nočem pomislit, da bi lahko v soboto ostali brez strehe nad glavo, če nas ne bi bilo doma kot smo načrtovali.

Kaj pa je bilo?

Rumba, ma ja, imam ene par kapric, kaj v kuhinji uporabljam. Ta koncentrat imam od Alnature, s tem, da sploh izjemoma skuham juho z njim,ga imam bolj za začinit kaj, pa kruh obvezno polnozrnat, pa himalajska sol, sadni sladkor... Še zmeri pa velik packarije požremo, nč bat.user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.1.2008 22:39:21   
madejka
Tašonka mi smo za božička dobli tole himalajsko sol... pa ne vem kaj naj z njo v bistvu? Če je pa kamen?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.1.2008 22:39:21   
tinispela
Super Freycha, zmenjeno!

Afnica, ti je Madejka lepo razložila. To je tam ja. Biološka tržnica je tam na trgu v petek in soboto dop.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.1.2008 22:51:58   
madejka
Joj morm povedat... pa ne vem če sem že... pa bom še enkratuser posted image Naš mali je full "govorit" začel in tak vrti čeljust da je veselje! Svašta že spravi ven. Jaz pa cela srečna pa ga kar mučkam skozuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.1.2008 22:54:15   
Anonimen

Če je pa kamen?user posted image

Kako to misliš kamen?user posted image Jaz jo imam v kristalčkih, se čist normalno posoli, samo ni tako drobno mleta kot pride morska sol.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.1.2008 22:58:31   
madejka
Tašonka mi smo dobli kamenuser posted image Ko se ga baje da v vodo pa pol maš pač soleno vodouser posted image Pa drugič ko rabiš, spet namočiš. Nisem štekala že ko mi je razlagal neuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.1.2008 23:05:53   
Freycha
jah nič babike moje... jaz grem spat!

današnja telovadba me je čisto uničila user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.1.2008 23:07:23   
madejka
Tud jaz grem!user posted image Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.1.2008 23:11:07   
Anonimen
tašonka ti pošljem po hitri poštiuser posted image kolk rabiš - litr, dva?user posted image

jaz sem ji danes tud riž skuhala, pa bučko zraven, ta klinčev riž se res nikakor noče čisto zmiksat, sem tud mislila kak se bo davla, pa je lepo jedlauser posted image še prov tko se je napravljala zraven, ko da žveči, faca malauser posted image sam pa kupla dans ajdovo in proseno kašo, pa bomo še to probali. mi je u bistvu kr kul kuhat za ulo, prov dobr se mi zdi. sem pa študirala kaj ji čem še od zelenjave dat, zadnjič je ena rekla kolerabo, ampak jaz u življenju nikol ne uporabljam kolerabeuser posted image a ma sploh smisu to tamali zdaj datuser posted image
aja, pa dans sem one riževe vaflje kupla, sem doktorirala skor, preden sem našla take, da nimajo nič dodano zravnuser posted image in pol sem dala ulo za probo v antilopa in pol vaflja v roko...in kaj je ta otrok naredil? čisto ga je nacufala, lepo vsak rižek posebi stranuser posted image user posted image in pobirala tiste drobtinice iz mizice in neki jih je sicer šlo v usta, večino je pa po kuhnji razmetalauser posted image se je pa kr tresla zravn od navdušenja, ko je drobilauser posted image

zvesta sam da si nazajuser posted image

kar se dodatkov pri kuhi tiče, sem pa jaz tud kaliberuser posted image uporabljam točno določeno sol, imam osebnega dobaviteljauser posted image raznih kock, vegete itd absolutno ne, gravža se mi vse vnaprej pripravljenouser posted image nobenih paštet, salam kupljenih in hrenovk.....od mesa kupim v trgovini izkjučno občasno malo mlete govedine za testenine in kak puranji šnicl, vse ostalo od zasebnikov, največ jagnjetino in teletino, svinjsko sploh ne...sadje in zelenjavo jemo sezonsko....uf, u glavnem obup živiuser posted image zato pa bolj bogo jemo, k je kuhnja za en drek založenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.1.2008 23:32:39   
Ronči
Zvesta hvala!!!!!

Tašonka hvala za geslo, zelo lepa nevesta si bila...ženin pa tudi dobro izgleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.1.2008 23:33:41   
Anonimen
Nočka punce..

P.S. Šiškamiška, v petek pošljem paketek... Nisem pozabila nate in maladva user posted image

Nočko

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.1.2008 23:36:55   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

Prišla sem tudi do ene dileme...namreč babica je izrazla željo, da bi še zadnjič rada videla Zalo(edino pravnukinjo), in da ji jo naj pripeljemo pokazat...in seveda jaz ne vem kaj nardit...al jo naj peljem ali ne...

Jaz bi jo verjetno peljala.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.1.2008 0:49:55   
Anonimen

Tašonka mi smo dobli kamenuser posted image Ko se ga baje da v vodo pa pol maš pač soleno vodouser posted image Pa drugič ko rabiš, spet namočiš. Nisem štekala že ko mi je razlagal neuser posted image

Aja, tega pa ne poznam.user posted image Si ne kompliciram lajfa s tko zamudnim soljenjem.user posted image Pa jsz vode praktično nikoli ne solim, vedno solim samo hrano, vodo, v kateri se kuha, pa nikoli. Tko da bi jaz pomoje tak kamen kar z macolo sesula v prah.user posted image

Ulla, lahko pošiljaš po liter na dan.user posted image

No, jst tud šibam. Nočko!

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.1.2008 6:23:49   
siskamiska
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?