Anonimen
|
tašonka ti pošljem po hitri pošti kolk rabiš - litr, dva? jaz sem ji danes tud riž skuhala, pa bučko zraven, ta klinčev riž se res nikakor noče čisto zmiksat, sem tud mislila kak se bo davla, pa je lepo jedla še prov tko se je napravljala zraven, ko da žveči, faca mala sam pa kupla dans ajdovo in proseno kašo, pa bomo še to probali. mi je u bistvu kr kul kuhat za ulo, prov dobr se mi zdi. sem pa študirala kaj ji čem še od zelenjave dat, zadnjič je ena rekla kolerabo, ampak jaz u življenju nikol ne uporabljam kolerabe a ma sploh smisu to tamali zdaj dat aja, pa dans sem one riževe vaflje kupla, sem doktorirala skor, preden sem našla take, da nimajo nič dodano zravn in pol sem dala ulo za probo v antilopa in pol vaflja v roko...in kaj je ta otrok naredil? čisto ga je nacufala, lepo vsak rižek posebi stran in pobirala tiste drobtinice iz mizice in neki jih je sicer šlo v usta, večino je pa po kuhnji razmetala se je pa kr tresla zravn od navdušenja, ko je drobila zvesta sam da si nazaj kar se dodatkov pri kuhi tiče, sem pa jaz tud kaliber uporabljam točno določeno sol, imam osebnega dobavitelja raznih kock, vegete itd absolutno ne, gravža se mi vse vnaprej pripravljeno nobenih paštet, salam kupljenih in hrenovk.....od mesa kupim v trgovini izkjučno občasno malo mlete govedine za testenine in kak puranji šnicl, vse ostalo od zasebnikov, največ jagnjetino in teletino, svinjsko sploh ne...sadje in zelenjavo jemo sezonsko....uf, u glavnem obup živi zato pa bolj bogo jemo, k je kuhnja za en drek založena
|