|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
9.1.2008 14:22:50   
*bubi*
Ja, sem. Se mi nekako zdi, da vsaj moj ostane denar. Ampak bom kljub temu še kar nekaj zraven doplačala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.1.2008 20:20:18   
*bubi*
Pa kje ste vse? Jaz sem že drugi šiht naredila danes user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.1.2008 20:33:46   
NinaŠ
user posted image   sem mrknila prej kot drobižka, pa je bilo pod kovtrom tako fletno, da ne vem, če ne bi kar takoj nazaj šla user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.1.2008 20:53:55   
petarda
Moj lubi se ni dal prepričat in zdaj imamo tega

http://www.bof.si/product.cp2?guid=376B050C-CD2C-4458-AB28-01B4DCDDDB7C

Danes smo ga dobili, ravnokar mi je iz kuhinje sporočil, da je on tudi že na internetuuser posted image ....bomo videli kako se bo obnesla tale vistauser posted image ...

No, zdaj dokler tega ne prodamo mamo vsak svojegauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.1.2008 20:58:25   
petarda
Petardito ima slinavkouser posted image ...in vnet ušesek...spet ne sme v vrtec. Še dobro, da ga bo lahko moja mami pomirkala ta dva dni user posted image , ker si ne predstavljam, da bi šla spet user posted image  na bolniškouser posted image ...pa spetuser posted image  je neprimeren čas, ker sva samo dveuser posted image ...Itak, da je zmerajuser posted image  neprimeren časuser posted image  ...Drugače pa je ful razpoložen, vročine nima, pleše in poje non-stop. Edino izpuščaje ima na ustnicahuser posted image . Menda ne sme jesti nič kislega in preveč toplega, ker naj bi ga to peklo...Upam, da kmalu mineuser posted image  

Moram bit še na kaj pozorna? Urša a ni imel Jaka enkrat slinavke?user posted image  Al ker novembrček jo je imel?user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
9.1.2008 21:08:58   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  bošček petardito user posted image  Naj čim prej mine.

Se mi zdi, da je imela Nika od Teni slinavko, ko je bila še čisto majhna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
9.1.2008 21:09:31   
NinaŠ
Bogi petardito user posted image user posted image user posted image upam, da čimprej mine.

Tina je imela tudi slinavko. Ca 2 dni je bila kar boga, imela je tudi vročino, po ustih kar precej razjed... ...slina je itak tekla v potokih. Bilo pa je poleti (ali pomladi user posted image ), tako da sem ji dajala za lizat sladoled, da je hladila usta. Ja za jesti mu res raje ne dajaj kakih preveč slanih, sladkih, kislih jedi - predstavljaj si, da si na rano daš sol user posted image . Paziti moraš le na to, da dovolj popije, da ne dehidrira.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
9.1.2008 21:12:11   
NinaŠ
Prenosnik ima pa podobne specifikacije kot moj, le hdd ima večji... ...no pa ceno tudi (predvsem na račun Viste user posted image ). Pomoje je bil dober nakup user posted image , kar bova pa ugotovili čez kako leto, ko si bova začeli jamrat kaj vse zajuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
9.1.2008 21:19:47   
petarda
predvsem na račun Viste

Brez Viste se ga ni dalo vzetuser posted image ...en razred manši, je pa pol manj zmogljivejšiuser posted image ...

Zaenkrat je lubi navdušen. Ima vse...blootooth, tv kartico, kamerouser posted image ...zdaj si bom mogla spet msn naložit, da bom kaj z Naty lahko čvekalauser posted image user posted image user posted image ...moram mal sprobat, ker se mi zdi ful zanimivouser posted image user posted image user posted image  Naty bova šli obe na orbitrek, in msn, pa bova v družbi telovadiliuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa se ena drugi smejale, kolk smo že rdečeuser posted image user posted image user posted image ....no, pa iz kamere lahko presnamem direkt na DVD...zaenkrat vem za te osnove...bomo videli kako se bo obnesel. user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
9.1.2008 21:21:50   
petarda
Paziti moraš le na to, da dovolj popije, da ne dehidrira.

Vsaj nekaj za kar mi ni treba skrbet...ker popije pa še vedno ogroooomnoooouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
9.1.2008 21:29:05   
NinaŠ
Brez Viste se ga ni dalo vzet

ja no, to je slaba stran teh prenosnikov - moraš kupiti kar "vsebujejo", če hočeš takega imet in si ga ne moreš po komponentah sam sestavit kot navadne PCje.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
9.1.2008 21:31:03   
NinaŠ
Sem si  naložila program za obdelavo fotk Gimp, pa me že jeza user posted image ...sem upala, da bo bolj enostaven user posted image .

Pa Bela Masajka me čaka za prebrat, se danes v knjižnici nisem mogla upret, da si je ne bi sposodila, ko ste jo tako hvalile user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
9.1.2008 21:57:31   
petarda
Pa Bela Masajka me čaka za prebrat, se danes v knjižnici nisem mogla upret, da si je ne bi sposodila, ko ste jo tako hvalile

Ti kar preberi...boš vidla kolk boš hvaležna, da odpreš pipo, pa ti voda ven pritečeuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
9.1.2008 21:58:21   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ima katera kako bolšo idejo kateri ENOSTAVNEJŠI programček naj uporabim za obdelovanje fotk - dodajanje zvezdic, srčkov ipd , obarvanje samo enega objekta na fotki,...... aaaaaaaaaaa tolk idej imam, pa ne znam user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
9.1.2008 21:59:42   
NinaŠ
Nič zdaj grem brat knjigo user posted image ... ...dokler ne zaspim user posted image . Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
9.1.2008 22:14:10   
nincy
Revček Petardito...Naj se čim prej pozdravi user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem jutri in v petek doma...bolniška...spet. Saj ne vem al naj se smejim (ker bom lahko dlje spala) al naj jokam. user posted image  user posted image  user posted image  Se bom kar smejala...

Drgač pa razmišljam, da bi spet mal študirala user posted image ...sam mi je mal trapast spet 7. stopnjo delat, ker na žalost za specializacijo oz. magisterij na fakulteti za varnostne vede ne izpolnjujem pogojev (izkušnje, praksa, delovna doba) z ekonomsko fakulteto. Še danes mi ni jasno kaj sem sploh delala na ekonomiji, ker mi je totalno user posted image  user posted image pa kako mi je sploh uspel diplomirat user posted image  In zdaj spet vse še enkrat od začetka...3 leta študirat...za isto stopnjo user posted image  user posted image  user posted image ...kar šteje v + je to da bi res delala kar me veseli. Moram še mal preštudirat in prespat user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
9.1.2008 22:18:07   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ima katera kako bolšo idejo kateri ENOSTAVNEJŠI programček naj uporabim za obdelovanje fotk - dodajanje zvezdic, srčkov ipd , obarvanje samo enega objekta na fotki,...... aaaaaaaaaaa tolk idej imam, pa ne znam user posted image

joj ne me spominjat na programe  user posted image  user posted image  user posted image ...ker men ni zadnjič nič uspel...razen tega, da bi računalnik že skoraj na prafaktorje dala user posted image . Pa tolk bi rabila ta user posted image  Photoshop. Uf še dons sem vsa penasta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
9.1.2008 22:21:33   
nincy
Jaz grem tud mal knjigo vzet v roke...Belo masajko in Zbogom, Afrika imam že prebrano, in trenutno berem njeno zadnjo (se mi zdiuser posted image ) knjigo Vrnitev v Barsaloi.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
9.1.2008 22:47:55   
petarda
Vrnitev v Barsaloi.

A pol je šla nazaj?user posted image ...kolk dobro, ko ti že naslovi nadaljevanj povejo kaj se bo dogajalouser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
9.1.2008 22:48:55   
petarda
...kar šteje v + je to da bi res delala kar me veseli

To je ful velik PLUSuser posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
9.1.2008 22:50:22   
petarda
ENOSTAVNEJŠI programček naj uporabim za obdelovanje fotk

Ti povem, ko naštudiramuser posted image ...za zdaj mi je zadostoval ulead photo express...user posted image ....sam me tudi mika kaka posebna obdelava in dodelavauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
9.1.2008 22:52:25   
petarda
az sem jutri in v petek doma...bolniška...spet. Saj ne vem al naj se smejim (ker bom lahko dlje spala) al naj jokam

Smeh je pol zdravja! Smej seuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ti bo kmalu bolje in se do konca pozdraviš.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
9.1.2008 23:03:16   
nincy
A pol je šla nazaj?user posted image ...

Ne, ne, je šla le na obisk k svoji afriški družini...zaenkrat vem le tolk, mogoče pa ostane user posted image  (ampak, mislim da ne)...grem naprej brat, da izvem kaj več user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
9.1.2008 23:41:03   
petarda
na čveku pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam jutri bo vse zbrisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
9.1.2008 23:41:42   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?