narava
|
Pozdravljene.. uh, kdaj bo malca? sam se o hrani razmisljam kako pa ste kaj ve? eh bojanc..tudi jaz ze cel cajt razmisljam o tem ter o jutrisnjem dnevu..si ne predstavljam te bolecine, se posebej ne sedaj, ko sem recimo ze dejansko zacutila bebico v sebi.. ena uporabnica ima podpis, da zenska, ki izgubi otroka lahko prezivi vse, in se popolnoma strinjam s tem.. sinoci (oz. danes zjutraj) pa sem imela s pobcem prav posebno kofetkanje Moj je seveda ze veselo smrcal poleg mene, jaz pa okrog 1 - pol 2 se zmer v luft gledala pa sence stela.. pol sm pa zacutla, da tut poba sence steje ocitno pa sva se sla: jaz njega dvakrat po glavi tak pobozam, on mene ornk brcne - t.j. DAJ MIR MAMI! seveda mu nisem dala miru, in jaz spet: ga dvakrat po nogici porukam (seveda nezno, lih tolk da mu mal valovov naredim ), poba pa mene dvakrat ornk nazaj! No, sej pol sm mu pa dala mir Sm mojmu dons pravila, je reku da skoda k je ze spal (kao zakaj ga nisem zbudila?! Ja vrajt, bi ga tak prestrasla, da bi mislu, da je ze cas za v P it , tako panicen se zbuja - ga mors praaav nezno zbudit ) no tolk, gremo nazaj delat P.S: vsak dan tezje vstajam zjutraj..odstevam do vikenda..it's just another manic wednesday, I wish it was sunday, that's my fun-day, I-don't-have-to-run-day, just another manic wednesday luda zena. lp, n. .
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|