|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.1.2008 22:55:24   
Tina 28
Saj je težko bit zelo potrpežljiv, ker te tamali energije le jemljejo in moraš biti res predan, da ti ne pride včasih vse vrh glave. poleg tega pa so glasni in vsi naenkrat vse hočjo od tebe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
8.1.2008 22:57:43   
pikica_30
no grem delat za službo, če ne bom celo noč pokonci...user posted image  čao bejbe, uživajta, jutri pa ne čvekajte preveč, da vas bom dohitevala! user posted image  nočko!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
8.1.2008 22:59:04   
Anonimen
Jaz imam ekstra glasne otroke v pb-ju. Ampak bo že, glavno, da smo zdravi. Najbolj me je bilo strah, da bom pobrala vse njihove viruse. Pa zaenkrat, moram potrkat, ni take krize. Ampak veliko jih misli, da mamo učiteljice super službo v nosečnosti, nbenih obremenitev, delamo 4 ure na dan. Ampak nihče pa ne ve, da se sploh ne morem odpočit. Sem komaj čakala počitnice, so teminile, zdej pa čakam že naslednje.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
8.1.2008 23:00:38   
Anonimen
pikica in tina - jaz grem tudi počasi pančkat, me kr zmanjkuje, pa morm it zdej, ker če se razčujem, bom lahko celo noč tukaj.

Lahko nočko, pa pikica res , čuvaj se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
8.1.2008 23:18:28   
Tina 28
lahko noč pikica

Nya
Jaz tud ne vem, zakaj  drugi mislijo, da je tolk enostavno...že če jim dva doma nekaj dopovedujeta jih to iz tira mečlje...otroci v skupini so pa itak razred zase. pa virusi in vse in letanje...zadnjič je en priletel vame, ker je tekel iz stranišča...so pač polni energije, da kar puhti od njih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.1.2008 8:06:45   
beyba
Kolk ste naklofale.....user posted image user posted image user posted image

Grem brat ker sem mal zadi pomoje na 134 strani. pa se kasneje oglasim.

Aja dobro jutro...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.1.2008 8:32:46   
Anonimen
Beyba dobro jutro. Si nas že dohitela?user posted image

Jaz sem danes po dolgem času dobro spala in včeraj sem takoj zaspala.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.1.2008 8:37:00   
Kaja08
Dobro jutro! Ste bile pa pridne včeraj. Sem spet rabila pol ure, da sem prišla na tekoče!!
Skratka, glede štetja tednov (ne vem točno, katera je spraševala) predlagam, da greš na www.i-am-pregnant.com in tam vneseš zadnjo M al pa PDP in ti potem izračuna, v katerem tednu in mesecu si ter ti odšteva dneve do D day. Pa še malo imaš razloženo, kaj kej dogaja s tvojim user posted image
Taly, hvala za seznam....bi ga verjetno kar dolgo iskala user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.1.2008 8:40:07   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 63 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho MORFO: 10.1. / NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image     MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny  P 17.1. / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
RMRM   P 9.1.
lonapo P 10.1.
tancho   MORFO 10.1.
rozica984   P 11.1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.1.2008 9:01:16   
beyba
Evo končno sem spet not padla in sem inuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca košarka namesto stanovanja, čist moška fora. Za njih mora bit vedno čas .Imajo par stvari, ki so pač pomenbne, bol pomembno je samo če si 'napol mrtva' pa ti nihče drug razen njega ne more pomagat. Vrjetno je to pri tvojem košarka, pri mojem pa je to kolesarjenje. Te razumem. Tut če se full skregaš ne bo kaj dosti pomagal, ker ga itak ne razumeš, svoje bo pa tako ali tako naredil in ni prav da od njega zahtevaš da naj nekaj naredi in si kot njegova mama. Moj je men še zabrusil, da je potem vseeno če se nazaj k mami preseli, če nima' nič ' svobode!!!  NEkako tako je pri nas. Se ne splačasekirat, sam enkrat ko boš ravno prav žleht, pa bo on kaj želel takoj od tebe, pa ti ne boš mela časa in ne bo dovolj pomembno, potem na  vzrok-posledica ugotovijo, kako to je in se iz tega učijo(na žalost pogovor ne pomaga)

Alea, Dellinda  držim peti za bolniško da bo vse tako kot je prav in kot mora biti!

Nya-  za novega leta dan sem šla domov na sarme, potem pa po neumnosti spila čez 3deci toplega donata-rezultat(popoldne preživet največ 10 m od školke zaradi rednih dežurstev

Alea-tašča, svakinja....  ne bom izgubljaa besed. Vrjemem da si jezna in imaš prav, kar pa ti nič ne pomaga. Ne eno ne drugo. Prav je da poveš dragemu da se ti ne zdi prav in da nii dolžan skrbeti za finančne zdrahe svoje družine. Povej mu kitajski pregovor da lačnemu človeku bolj pomagaš, če ga naučiš loviti ribe in jih pripravit, kot če mu jo serviraš na pladnu. Spuščat se pa v prepir zaradi tega se ne splača, ker bo trenje sam med vama. Vsekako pa neodgovorno smrklo je res da tza čez kolen. Vpraši kdo bo kazen plačal, če jo dobi policaj, ki ni sam 1800Eur....

Pomoje da nisem nič spustla....

Uh sem se kar zmatrala

Aja sem pa informatik...Ker pač je tok učiteljic, pa zdravstva...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.1.2008 9:02:10   
beyba
pa razpisala...to zato da mal nadoknadim od včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image   Sem mislila da bom stran obrnilauser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.1.2008 9:02:35   
beyba
Pa nekako ne gre in ne gre....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.1.2008 9:03:21   
beyba
bo pa kaki drugi ratal...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.1.2008 9:07:42   
beyba
Kje ste zdej vse a ste vse pobegnile....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.1.2008 9:12:00   
Kaja08
Evo me - jst sm tle. Mogoče bo pa men ratal stran obrniti user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.1.2008 9:14:53   
beyba
Ne pa ti ni....user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.1.2008 9:16:53   
beyba
Meni pa vendarle jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In kaj delaš? Si v službi a se doma kratkočasiš...

ŠPopolne jih je tolk tuki gor, da komaj dohitevaš, in to debato spustim, ker se mi doma res ne da sedet za računalnikom....

Sodelujem le kadar sem popoldne v službiuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.1.2008 9:18:00   
Kaja08
damn....
Ej, kaj mislite, da bi bil lahko vzrok - dons zjutri, ko sem šla peš v službo, me je spet bolela desna stran trebuha. Pol je pa za pol minute čist zginla bolečina, pol pa spet. Ampak boli me samo, ko hodim već kot 5 minut. Če sedim je pa vse v redu. No ja, neki me je dons še križ začel bolet - pa tud na desni strani....hmmmm... Je pa res, da me tud ta mal skoz na desni strani brca. Pomoje se je zasidru na kakšen organ in neče dol z njega user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.1.2008 9:19:16   
Kaja08
Sem v službi.  Pa sem mi tudi popoldne ne da doma pred računalnikom sedet...škoda, da punce dopoldne niso bolj dejavne, ker rabim zjutri pol ure, da predelam debate prejšnejga dne user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.1.2008 9:21:04   
Anonimen
Jaz imam popoldne res ponavadi več časa, ko je moj doma in lahko mal skočim pred računalnik. Dopoldne, pa je ponavadi pospravljanje, kuhanje, ta malo imam doma in je kar pestro, tako da res za kakšno minutko samo skočim na RR.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.1.2008 9:25:15   
beyba
Pri meni je malčica navadno na levi strani in me navadno tam tišči, ko hodim , sedim , ležim... Tko tam ko se medenične kosti končajo nizko v boku, na levi strani dobre 4 prste proti sredini, včasih malenkost niže, včasih čist mal više. Potem se vležem na desni bok pa še mal pomuvam, pa mi rata jo mal pretrest da neha pritiskat(kakor koli se že tišči) potem je pa bolš. Zdej jo še lohk na ukaz mal premeknem. Po 27 tednu bo to bol težko.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.1.2008 9:28:01   
Kaja08
Ma mene pa skor cela desna stran trebuha boli....matr, se bom še zasekirala user posted image  Pol pa skoz probavam, če mam trd trebuh, če mi slučajno ne otrdeva, ampak se mi ne zdi, da bi bil - baje rata trd ko kamen. No, pri meni se roka mal udre v trebuh...
Oh, v petek imam pa še zobarja. Kakšna muka...pa še sigurn mi bo spet zakasiru. No, ampak je pa vsaj v redu zobar in se nikol ne bojim it. To je pa tud neki vredno, knedeuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.1.2008 9:28:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

damn....
Ej, kaj mislite, da bi bil lahko vzrok - dons zjutri, ko sem šla peš v službo, me je spet bolela desna stran trebuha. Pol je pa za pol minute čist zginla bolečina, pol pa spet. Ampak boli me samo, ko hodim već kot 5 minut. Če sedim je pa vse v redu. No ja, neki me je dons še križ začel bolet - pa tud na desni strani....hmmmm... Je pa res, da me tud ta mal skoz na desni strani brca. Pomoje se je zasidru na kakšen organ in neče dol z njega user posted image

Kaja poklič svojo g, ker nikol ne veš, morda bi morala počivat - sej veste, sm včer napisala pikici, noben te ne vid, če se raztrgaš zarad službe, smo noseče in moramo poskrbet zase.

Aja, pa dobro jutro.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.1.2008 9:31:42   
beyba
Aja itak pa potem rabiš da not padeš 40 minut na izgubljen dan.... Ampak ste fletne čveke.

Dans se mi je sanjal, da sem začetek 5 meseca dobla popadke, potem sem mela pa itak takoj bolniško, pa mela sem strogo ležanje, nič sprehodov, dela.....

Sem se zbudla čist mokra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.1.2008 9:32:43   
alea01
Ola user posted image !

No, ko sem se vceraj jaz mal pomirila glede tistega denarja, je pa mojemu film pocu glede tega in je sel v spodnji stuk tamali pridigo drzat.
Mislim, da se jo je mal prijel, ker na koncu je izjavla, da mogoce pa ima njen bratec prav. Dost o tem.
Punce, a imate ze imena za user posted image ? Midva imava sam za user posted image , a kaj ko bi pa naj bila user posted image . Nekako ne prideva skup z imeni.
Kaja- Pri meni je takole. Ugotovila sem, da si je otrok izbral pac polozaj v maternici, ki mu najbolj odgovarja. Moj lezi bolj na levi strani in me veckrat boli leva stran. Ampak, ce dolgo sedim. Ko se pa pretegnem je pa boljs. Ves, kaj jaz naredim? Mal ga poskusam prestavit oz. ce spremenim lego je boljs. Moram obvezno spat na hrbtu, ker ce se dam na levi bok- me boli ves trebuh, ker tamali vstopi v akcijo. Mu ne odgovarja. Jaz mislim, da je to s tem povezano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!