|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
8.1.2008 11:09:02   
murkica
To tudi jaz nikoli ne vem kdaj je, če se pa vedno spreminjauser posted image . No ampak vem to, da so ljudje že čisto nori in trgovine so že polne teh kozlarij. Mislim, meni je to po prvaici povedano že kar malo preveč. Do pusta me že čisto mine, da bi se sploh našemila, ker je že dva mesca prej polno tega. Včeraj sem namreč naletela na enega mulca, ki je bil oblečen v gusarja. No to je pa starše že za pretepst, ker otroku to pustijo. Mislim, v koloni je potem ta oče stal pred mano s tem otrokom in sem ugotovila, da je otrok oblečen v gusarja zato, ker drugače ni hotel iti ven iz hiše in mu je pač oče dovolil. Mislim, halo? Dve čez rit staršu in ne otroku, ker je sploh vzgojil tako razvajenega pamža.

Ravno tako je božič in novo leto za mene po malem izgubil čar in vedno bolj opažam, da se to dogaja iz leta v leto. Namreč že začetek novembra so trgovine okrašene, takoj ko s ekonča noč čarovnic,  in se v dveh mesecih človek že prenaje vsega tega blišča in na koncu se mi ne zdi nič več posebnega. Včasih so res zelo pozno okrasili in prižgali lučke, tako da je imel potem december v sebi neko čarobnost, ki pa sedaj vedno bolj izginja. No ne vem, to je pač moje mnenje.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.1.2008 11:09:11   
jakoLUlana
dajmo, dajmo punceuser posted image
Sem se pofockala pri soptemberkah pa se nic takega ne dogaja tam - bom kar pri vas se nekaj casa user posted image , dokler vas se vec ne zagleda user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.1.2008 11:11:29   
Anonimen
mene pa nic ne moti, da je vse ze prej okraseno... Doma itak lahko naredis po svoje, ulice so pa prav lepe, ko so praznicno osvetljene...

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.1.2008 11:12:21   
sončnica24
Murkica to se pa čisto strinjam s tabo, vsi prazniki izgubljajo čar, zdaj bo tako kot si vse napisala v znamenju pusta pa jajčk in piščančkov pa še srčkov, potem pa res več ne veš kdaj sploh je kak praznik, ker je vse prehitro, jaz sem že rekla da sploh ne grem novembra ven iz hiše pa v trgovino ampak komaj decembra ker že res pretiravajo

Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.1.2008 11:23:03   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

dajmo, dajmo punceuser posted image
Sem se pofockala pri soptemberkah pa se nic takega ne dogaja tam - bom kar pri vas se nekaj casa user posted image , dokler vas se vec ne zagleda user posted image

Saj tu se danes tudi nič kaj ne dogaja, sem mislila, da bo kateri za klepetat da bom gantar ujela pri zvezdicah ker je danes ni pa ste vse čisto tiho in nikjer nobene, bom mogla kak drug dan v akcijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.1.2008 11:27:44   
matt
Pust je letos 5.2 - tko da mate še časa za primerno umivanje user posted image user posted image user posted image

z mojstri - tišlerji mam izredno slabe izkušnje - lahko bi kupla 2 spalnici od Alplesa za isti denar kot je meni naredu "prijatelj od svaka"..  sicer je naredu neuničljivo spalnico, ampak meni sploh ni všeč (morala pa sem popustiti nekje - ker je cela hiša itak po mojih načrtih) .... tko da sem rekla, k meni ne pride delat nobeden tišlar več (čeprav bo očitno spet moral) .. ja da ne skrenemo čisto s teme, tudi moje sanje so - gledati svojga bebija, ko se igra v dnevni sobi medtem ko kuham... žal bo kuhinja prej kot bebi...

user posted image user posted image  za vse ki vas je obiskala grdoba.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.1.2008 11:31:10   
matt
ja res prazniki izgubljajo svoj pomen, se podpišem..... da ne govorim kako pamet popusti ob raznih bolj kot ne navideznih razprodajah...

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.1.2008 11:36:28   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: matt

ja res prazniki izgubljajo svoj pomen, se podpišem..... da ne govorim kako pamet popusti ob raznih bolj kot ne navideznih razprodajah...

Sam letos baje niti ni take gužve, vsaj kar so včeraj na tv povedali ni neke sile? Kaj jaz sem jaz še na nobenih razprodajah nisem našla nič za sebe, se najraje v gralo zapeljem tu takoj čez mejo, pa ne rabijo bit razprodaje pa full dosti lepih stvari za sebe najdem, eno leto sem si 5 srajčk taki cajt s kratkimi rokavi kupla, cena 1€, mi je zdaj žal da si jih nisem več. Pa trgovine so bolj založene kot pri nas, tako da jaz sem še vedno tista, ki rada hodi v avstrijo, pa mama pa ati sta tudi začela po nakupe mesečno gor hodit, baje je meso dosti bolj poceni kot pri nas sedaj, pa hofer ima žemlje za 0.25 cenejše user posted image - preverjenouser posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.1.2008 11:44:49   
pilar28
sončnica24- kje si to bila? AU ali ITA
Ja bi šla jaz tudi, sam čas si moram vzet, a kaj veš, kdaj se splača, pa kamuser posted image
hvala

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.1.2008 11:47:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

, eno leto sem si 5 srajčk taki cajt s kratkimi rokavi kupla, cena 1€, mi je zdaj žal da si jih nisem več.

1 evro? kakna kvaliteta je pa to? jaz majce pod 30 evrov ne kupim pa da je ne vm kaj na njej narisano--

Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.1.2008 11:52:59   
sončnica24
V avstriji v new yorkerju so jih meli, si je brat tud mikice z dolgimi rokavi take za doma kupo za evro pa še jih zdaj nosi. Ne vem no ble so bombažne pa zlo fajn za nosit tako da kaj jaz vem bundo sem si tudi za 20€ kupla pa sem jo mela 4 zime skoraj nonstop oblečeno pa bi še jo letos nosla samo je šla zadrga adijo, ampak bunda je kot nova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.1.2008 11:55:41   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: pilar28

sončnica24- kje si to bila? AU ali ITA
Ja bi šla jaz tudi, sam čas si moram vzet, a kaj veš, kdaj se splača, pa kamuser posted image
hvala

V au se mi zdi da majo tudi zdaj razprodaje če se ne motim, jaz grem najraje tukaj v avstriji v gralo, malce pred lipnizo, drugače pa je tudi en full velki center pred gradcem zdaj bom ziher narobe napisala ampak vseeno (seiezberg-prosim naj katera popravi) oz. nekaj takega včasih mi celo domov kako reklamo dobimo tam maš pa full dosti trgovin samo so drugače cene podobne našim, mogo bi zdaj it gor ko imajo razprodaje.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.1.2008 12:09:06   
KAHLO
Jaz tudi večje šopinge opravljam v avstriji, najraje pa grem v graz c center west....se še najbl znajdem v seiersbergu mi je preveč trgovin oz. vse skupaj je preveliko...je pa res da so vse štacunce!!!
Ja v avstriji imajo tudi zdaj razprodaje....sam sem žal čist suha zaradi kreditov za stanovanje, tako da za mene razprodaje letos odpadejo...upam pa da bo napočil kdaj spet dan k se jih bom lahko udeležilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa zmeraj še v Ikeo skočim pogledat.....meni je tam takoooooooooooo všeč.....user posted image user posted image drgače pa moja mami pa ati tud hodita po del špecerije v avstrijo deloma pa jo kupita pr nas...moja mami je vse preračunala, in je res nekaj izdelkov cenej k pa pri nas...so se podražili, ampak ne toliko k pr nas, tako da bosta mi zdaj poročala kako je s testeninami in meskom (moj je pravi mesojedec), ampak mesek bova vrjetno kar direkt tam pr nas na štajerju od kakega kmeta nabavla...(še zmeraj mi nekak slovensko meso najbl dišiuser posted image )...bo treba spet malo k kolinam prispevat, pa kakšne domače piščance ubost....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah gantar pa tudi jaz danes kr malo pogrešam....upam da je že kaj boljše volje...včeraj je bila neka žalostna sem zasledilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.1.2008 12:23:18   
murkica
Ja te cene so pa res nore. Mene kar vsakič malo zaboli, ko grem v trgovino. Te ljudje so nori. Prej sem šla kupiti za starih 30.000 jurjev pa sem stvari imela skoraj za cel mesec, zdej pa porabim 150 evrov, pa nimam niti za 14 dni. Jaz ne vem kako si to predstavljajo. Zdej se bom malo grdo izrazila ampak, boli me k**** za gospodarsko rast, če se bo pa dejansko zgodilo,  da bomo ljudje hodili na dopust kot luksuz in ne nekaj samoumevnega, ker nam ne bo ostalo nič čez leto, ker še za hrano kmalu ne bomo imeli. Najbolj me je pa user posted image  izjava Bajuka, ki je rekel, da vlada ni kriva za podražitve in da bi morali ljudje sami bolj vplivati na podražitve in se pač upreti in se sami odločili kaj bomo kupovali in kje.  Kar bi se še strinjala, če bi šlo za obleke, pa si rečeš bom pač ponosil stare, ki jim nič ne manjka in ne bom kupoval novih ker je predrago, ampak ne morme pa rečt, ta mesec ne bomo kupili, makaronov, moke, mleka, kruha, jajc, mesa,... no pa da ne bom naprej naštevala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.1.2008 12:43:24   
Anonimen
PUPIKE MOJE, GANTAR JE TLE! user posted image  user posted image  user posted image

Dobre al slabe volje, zapustit vas enostavno ne morem. user posted image  user posted image  user posted image  Sem prav zasvojena z vami. user posted image   user posted image   user posted image  Pa s čokolado. user posted image  user posted image  user posted image
Nč ne klepetate, kwa je sedaj to. Sem si pripravila čips, pa caca-colo, da vas bom sedaj brala pol ure. In kaj vidim, sam eno stran ste na klofale. Ej jej, moje punce, tak vas pa nisem naučila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem, sem čips in coca-colo dala nazaj v omaro user posted image  user posted image  user posted image ... bo pa za drugič prav prišla.
KAHLO, hvala za user posted image user posted image  in ti jih tudi vračam user posted image user posted image
sončnica... jst sem na volji, da naklofaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.1.2008 12:43:51   
spelka12
jakoLUlana iskrene čestitke nosečka. user posted image Tokrat bo sigurno vse o.k.saj imaš nas, da te spodbujamouser posted image .
zarja28 tudi tebi iskrene čestitke za zagledani user posted image .user posted image
sunny24 evo zaenkrat še neuradne čestitke user posted image , ko boš ponovila test pa dobiš še uradne.
_ancica_ a v tople kraje tud zahaja tale user posted image ? Sem mislila, da se samo pri nas zadržuje. Naslednji mesec jo kar na Aljasko pošlji pa bo.user posted image
zalaTM, gantar, andromeda, tiki55, EnaNobena, byanca, žal mi je.user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
8.1.2008 12:50:35   
KAHLO
murkica maš čist prav...mene pa najbl jezi to...da to takšni govorijo k majo take plače da se jim te  podražitve ne poznajo, lahko je tem kravatlašem govorit o tem umirjajočem in naraščujočem trentu, ker k bo prišel domov bo ga itak čakala prava mesna pojedina.....kaj pa naši fizički radniki k bodo prišli domov pa bodo samo barvno župo srkali ....ti kravatlaši mi grejo ornk na ž....., njim plače zmanjšat oz. plače naj imajo povprečne tisti del plače k pa je čist tu much...pa naj gre v proračun pa pokrije to kar mormo mi na hrani zdaj plačevat... pa takšna država, da pusti vsakemu kravatlašu da si maržo po svoje nabija....pol pa sam vsi skomigajo...sram jih je naj!!!

...no evo murkica...zdaj si pa pozvročila cel izliv....user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
8.1.2008 13:03:21   
sončnica24
Naj grejo te cene nekam ne bom napisala kamuser posted image . In zaključla s to temo, se mi zdi da bi me kar v slabo voljo spravla če bi preveč študirala o tem. Vglavnem samo KAHLO odgovorim za meso, svinjsko mojidva kupujeta v metroju ma ati kartico pa zdaj še je moj eno preko njega dobo, tako da to je to, pipike pa so baje isto drage kot pri nas. Faširano pa je najcenejše in najboljše v Lidlu (slo). Tako žemlje pa v hoferu in konec s cenami.

Ja gantar kje si se mi potepala celo dopoldne, zdaj prideš ko bom jaz spet počasi odišla, pol pa bom jutri mela kaj za brat, grema dans z mojim k sestrični na rojstni dan.

Ojoj tolko glej da si jutri zjutraj tu, če ne te bom po ritiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
8.1.2008 13:13:56   
KAHLO
danes je pa res bl bogu tu na tem januarju....pa saj ...je polna luna danes...uh to bo še hudouser posted image user posted image user posted image

Sončnica mejčkaj seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
8.1.2008 13:29:48   
anci banci
joj sem se pozabila vpisat med ne pričakujem v januarju...
mislim da jo ne pričakujem tam okog 25.1.
upam ste preživele lepe praznike vse:)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
8.1.2008 13:30:38   
murkica
KAHLO a res polna luna je danes? Jaz pa sem že spraševala kaj danes dogaja ljudem  v službi, k so čist zmedeni.  No pa se je tudi za to našel razlog. user posted image

No jaz sem danes na polno zaposlena in potem samo malo preletim kaj ste načvekale, drugače pa delam do 14-ih potem pa šibam domov, ker pride frendica na en kafe pa mal na čvek(tako, da če bo potem deževalo nisem jaz krivauser posted image ) , potem pa zopet ob 18-ih začnem delati. No saj bom delala tam nekje do 10-ih tako, da niti ne bo panike.

Danes bom še simpl kosilo naredila: Kar vegetarijansko omletoz dodatkom šunke(user posted image user posted image user posted image ), da ne bo dragi umrl, pa zraven ena skleda solate in bo. Ker malo zdravih stvari nama niti ne bo škodilo, ker smo se v teh przanikih tako nažrli, da sploh nočem stopiti na tehtnico, ker bi me verjento odneslo dol. Tako, da bom počakala, še kakšen teden, da se stanje umiri, potem pa se bom stehtala in rekla, no saj te prazniki pa niso bili tako grozniuser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
8.1.2008 13:37:17   
murkica

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24 - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.01. - witto user posted image user posted image v nove boje
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
xx.01. - maša82
xx.01. - netko34 user posted image    v nove boje
xx.01. - _ancica_  user posted image user posted image v nove boje
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2  user posted image   user posted image   v nove boje
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
01.01. - orhideje user posted image user posted image  v nove boje
03.01.-  Lorencia
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika user posted image user posted image v nove boje
04.01. - jakoLUlana - srečka nosečka user posted image   user posted image
04.01. - freja
05.01. - Monikap user posted image user posted image v nove boje
05.01. - amy81 -  srečka nosečka user posted image  user posted image
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25 user posted image user posted image  v nove boje
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator  user posted image   user posted image  v nove boje
07.01. - Andromeda user posted image  user posted image  v nove boje
07.01. - zarja28 - srečka nosečka user posted image  user posted image  
07.01. - Tiki55 user posted image user posted image v nove boje
07.01. - postira
08.01. - metir 
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
09.01. - naja22
10.01. - EnaNobena user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - byanca user posted image  user posted image  
v nove boje
10.01. - sonček33 user posted image user posted image v nove boje
10.01. - nf
11.01. - majčica30
11.01. - *TaMiKaaaa*
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
12.01. - ZalaTMuser posted image  user posted image v nove boje
12.01. - Majch
12.01. - Snežinka7
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
16.01. - anchy82
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
17.01. - afnica mala
18.01. - trinty22
18.01. - matt
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
21.01. - Sončnica24
22.01. - pikicaa
22.01. - *chance*
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
25.01. - anci banci
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
28.01. - Veki_222
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK 
  • Antika 
  • Lupita
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

22% - HEL36
23% - Sandra74, LuNa73 
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar, Lupita
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2822
8.1.2008 13:41:24   
KAHLO
user posted image user posted image jaz vam ne moram rečt kako se meni zadne čase lušta piščanček na žaru...no tokrat ne bo na žaru bo pa lepo pečen zraven pa še rižek in zelenjavca..........joj kje je še ura pol štiri...k bom šibala v štacuncu pa domov skuhat!!njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
8.1.2008 13:44:57   
sončnica24
Ja nič punce moje lepo se mejte, to da boste dosti napisale mi je tako ali tako jasno še sploh ko se naši dve zamejki zbudita, mislim da se čez kaki 2 uri bosta tako da se beremo spet jutri zjutraj pa upam da ne bo tako bogo kot danes.

Pa pa

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
8.1.2008 13:45:27   
ledenka
punce, ni polna luna, mlaj je user posted image  in jaz sem čiiiiist povožena user posted image  

KAHLO, a veš, da je prišla tud PABLO user posted image  same umetnice, moji najljubši umetniki. Samo še Dali manjka, pa bo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.