|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
8.1.2008 13:48:54   
murkica
Midva sva včeri jedla piščančja nabodala. Sem jih naredila sama doma. Najprej sem narezala meso in sem ga dala v paco iz karija, limone in olja in pustila eno uro. Potem sem vsak košček zavila v slanino( to prešano ali kakšno že) in izmeničko na palčko dodajala meso, papriko, čebulo in korenček( ki sem ga prej pokuhala za 3 minute, da se ga je lažje napičilo)- no pa ga je bilo zelo malo, da ne bo vplival na user posted image , potem pa sem segrela posodo z oljem in to dala peči. In vsake toliko sem pomazala še z ostankom pace. Zraven pa riž. Potem pa sem še kupila šampinjone in sem jih narezala in malo prtenstala na maslo in dodala naseseklajn česen in peteršil in sol ter poper. Potem pa še bučke popekla in jim ravno tako dodala česen in peteršilj in jih malo pokapala z oljčnim oljem. No seveda pa skleda solate.

Vse pa sem seveda poskušala peči na čim manj olja, da ne bo toliko zelenjave potem pa precej nezdravo zaradi olja.

No mogla sem se malo pohvaliti, ko si je kahlo ravno zaželela pišče na žaru. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
8.1.2008 13:50:28   
ledenka
sončnica, lepo se imej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
8.1.2008 14:20:30   
KAHLO
murkica...........zdaj sem pa lačna k user posted image , jaz bom tud v moji bodoči kuhnjici čarala...komaj čakam,user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.1.2008 14:24:53   
monikap
Vsem nosečkam iskrene čestitke in čarobnih user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.1.2008 14:28:27   
Principeska_
Hey,

mene bi smao zanimalo, če mrda katere ve ali res solari škodi, baje da so ginekologi ravno v krtkem prepovedali solarij vsem ženskam, ki hočejo kadarkoli imeti otroka user posted image

Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh, ..., pa kaj bluzim, vse zvezde z neba naj se vam usipajo v dlan in vam polešpajo dan.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.1.2008 14:50:33   
tany83
Dobro jutro dekleta!!!
jaz sem se prebudila in sem pri svoji user posted image ... Soncek je posijal tako, da sm prav dobre volje danesuser posted image ... niste bile prevec zgovorne danes, tako da mi ni bilo treba dosti brat za nazajuser posted image ...
Vsem, ki vas je obiskala user posted image  veliko user posted image ... za vse, ki jo se ne cakate pa user posted image user posted image user posted image ...
lp

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
8.1.2008 15:09:30   
Anonimen
Dobro jutro tany! Veš, tud pri nas (vsaj v Logatcu) sonček sije in je prav lepo. Človek takoj rata mal boljše volje. user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da si pridna klepetulja ratala, k si naklofala že user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Punce, je pa res danes mal žalostno tle na RR. Kwa delate? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.1.2008 15:18:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_

Hey,

mene bi smao zanimalo, če mrda katere ve ali res solari škodi, baje da so ginekologi ravno v krtkem prepovedali solarij vsem ženskam, ki hočejo kadarkoli imeti otroka user posted image

V nosečnosti solarij res ni priporočljiv, ampak da so prepovedali to o čemer pišeš ti pa slišim prvič.

(odgovor članu Principeska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.1.2008 15:36:40   
Principeska_
To vem ja, da v nosečnosti je škodljiv. Ravno danes sem se pogovarjala z sestrično, ki dela na ginekološkem in porodniškem oddelku, pa so baje ginekologi prepovedali solarij za vse ženske, ki si želijo otroke... Saj vem, da je solarij škodljiv, ampak da je pa tako zelo pa kar malo krizauser posted image

Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh, ..., pa kaj bluzim, vse zvezde z neba naj se vam usipajo v dlan in vam polešpajo dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.1.2008 15:37:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_

To vem ja, da v nosečnosti je škodljiv. Ravno danes sem se pogovarjala z sestrično, ki dela na ginekološkem in porodniškem oddelku, pa so baje ginekologi prepovedali solarij za vse ženske, ki si želijo otroke... Saj vem, da je solarij škodljiv, ampak da je pa tako zelo pa kar malo krizauser posted image

to se mi zdi malce čudno user posted image  kako pa so to prepovedali?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.1.2008 15:46:12   
Anonimen
Pol pa lahko zaključijo zgodbo s solarijem, ker moških je malo, ki se hudoji sončit pod "umetno sonce" (ali ap se samo meni zdi), če pa bi takšno paniko naredili okoli solarija za vse ženske, ki kadarkoli želijo imeti otroka (mislim, da si jih večina želi - prej ali slej), pol bi tudi velik % teh žensk nehal hodit... ah kaj pa vem... jst nisem še nikoli bila v solariju in tudi nimam namena it, tko da zame ni panike.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.1.2008 16:10:41   
_ancica_
Dobro jutro punce user posted image kaj je zdaj to? nobene ni???? Vreme danes je prav cudno tukaj v Torontu, dez kar ne neha. Pa tako temno je user posted image . Se mi zdi, da je moja coprnica user posted image s sabo privlekla to grdo vreme.

Kaj se nobene nove srecke nosecke danes??? Kaj je zdaj to??? Gremo punce!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.1.2008 16:25:14   
_ancica_
pa res ni nobene...pa nic user posted image

Punce, dajte me med navijacice...sama se selim k februarcicam, bom pa pridno navijala za vse vas tukaj ki ne cakate smotke user posted image  user posted image     
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.1.2008 16:25:52   
Principeska_
Zelo dosti moških hodi v solarij, jaz sem že dve leti pozimi hodla v solarij in je zelo dosti moških hodlo, zelo paše ko te v mrzlem dnevu lepo pogreje in ti požene kri po žilah, sedaj ko pa sem to zvedela, pa mi je kar malo bed postalo. Sevanje je zelo močno sploh v turbotih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.1.2008 16:58:41   
Anonimen
ČAu punce, tolk da vas pozdravim...danes bolj zatišje, kaj? Hja...

ČESTITKE VSEM NOVIMuser posted image !!!Lepe in zdrave bebice vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.1.2008 17:08:09   
murkica
To pa res prvič slišim, da solarij vpliva na zanositev.user posted image
Mislim ne vem no, lahko pa samo, da jaz nisem na tekočem. Vem, da ni dobro oziroma naj sploh nebi šel v solarij, ko si noseč ampak, da se pa pred tem nebi smel pržiti pa tudi še nisem slišala. No jaz tako ali tako solarijev ne obiskujem, ker sem videla na lasne oči kaj to naredi koži. No seveda ne takoj, ampak čez nekaj časa, nekaj let pa se koža občutno postara. Od mame sodelavka je mlajša od nje pa je moja mati videti 10 let mlajša, ker ima ona tako izsušeno kožo. Tako, da jaz se na dolgo držim stran od solarijev, pa že tako sem bolj temne polti in nimam teh problemov, da bi jih morala obiskovati, jih pa zato veliko mojih prijateljic.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.1.2008 17:30:51   
jazzz27
Čau, kako ste?

vsem novim nosečkam, čestitke!!!! Kje ste ostale zamudnice s testki in poročanjem?

Kako si KAHLCA? Jaz sem čist out, sploh vas ne dohajam več!!

Pa ostale, je kaj novega?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.1.2008 18:21:58   
METULJ1
Hoj,
kako ste kej čvekice? Jaz vam žal ne morem slediti k mam v službi prevelko gužvo.
Tko, da vas samo berem. Drugač me pa zanima, kje ste kej punce k vam že zaostaja
(pikonina, pilar, pilar28, maša82, Reny19, mapa, Lorencia, Anonimna, freja, MONIQ, postira)?
A že pridno delate testke? Pa verjetn še ne veste, kdaj nam boste napisale veselo novico.

Jaz za vse nas še vedno močno stiskam pesti. Upam, da nas bo ta mesec res več srečk user posted image , kot jih je bilo decembra. Mesec se sicer ni začel prav obetavno, ampak vsaj neki. Bolje kot nič.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.1.2008 18:39:29   
tany83
Jaz sem spet tukaj... sem mogla mal po opravkih ter si zelodcek napolnit.... sem mislila, da ko pridem naza bom imela fuuuuuuul za brat... pa ni ncuser posted image .. kje ste punce??? danes bolj sameva ta RR.... user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.1.2008 18:39:40   
Anonimen
OJLA!
Danes pa je tale januar čist zmrznil. Kwa se dogaja? A ste vse šle k februarkam. Bom morala it mal tja pogledat. In če je katera tam, pa da tja ne paše... ej jej jej user posted image  user posted image  user posted image  Grem tja mal pokukat in pa jih pozdravit mal. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.1.2008 18:41:42   
snežinka7
čestiike vsem nosečkam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.1.2008 19:12:49   
freja
Pozdravljene soborke.
Jaz sem se že prestavila za v nove boje in M ne pričakujem 27.1. Moja M  je prišla nepričakovano 31.12.user posted image user posted image , tako da bova zmojim začela spet user posted image med 11 in 16, ko naj bi imela O.  
Vsem novim nosečkam pa zelim veliko sreče v nosečnosti. 

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.1.2008 19:33:28   
pilar28
ooooj freja-žal mi je, ko bi vedele, kako se meni vleče do 13. jan, ampak imam dober feeling vsaj enkrat odkar pridnouser posted image doma. Ja bila bi najbolj vesela, če bi ugledalauser posted image , ampak moram počakat vsaj do 13 .
juhuuser posted image

(odgovor članu freja)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.1.2008 20:13:07   
_ancica_
ja pa je res bolj bogo danes tukaj...kaj je zdaj to??? A ne navijamo dosti??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.1.2008 20:18:57   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja pa je res bolj bogo danes tukaj...kaj je zdaj to??? A ne navijamo dosti??? user posted image user posted image user posted image

Ja ancica, tle gor je danes user posted image ... seznam pa se tudi vedno bolj modro barvauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.