Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 13:48:54
|
|
|
|
murkica
|
Midva sva včeri jedla piščančja nabodala. Sem jih naredila sama doma. Najprej sem narezala meso in sem ga dala v paco iz karija, limone in olja in pustila eno uro. Potem sem vsak košček zavila v slanino( to prešano ali kakšno že) in izmeničko na palčko dodajala meso, papriko, čebulo in korenček( ki sem ga prej pokuhala za 3 minute, da se ga je lažje napičilo)- no pa ga je bilo zelo malo, da ne bo vplival na , potem pa sem segrela posodo z oljem in to dala peči. In vsake toliko sem pomazala še z ostankom pace. Zraven pa riž. Potem pa sem še kupila šampinjone in sem jih narezala in malo prtenstala na maslo in dodala naseseklajn česen in peteršil in sol ter poper. Potem pa še bučke popekla in jim ravno tako dodala česen in peteršilj in jih malo pokapala z oljčnim oljem. No seveda pa skleda solate. Vse pa sem seveda poskušala peči na čim manj olja, da ne bo toliko zelenjave potem pa precej nezdravo zaradi olja. No mogla sem se malo pohvaliti, ko si je kahlo ravno zaželela pišče na žaru.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 13:50:28
|
|
|
|
ledenka
|
sončnica, lepo se imej
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 14:20:30
|
|
|
|
KAHLO
|
murkica...........zdaj sem pa lačna k , jaz bom tud v moji bodoči kuhnjici čarala...komaj čakam,
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 14:24:53
|
|
|
|
monikap
|
Vsem nosečkam iskrene čestitke in čarobnih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 14:28:27
|
|
|
|
Principeska_
|
Hey, mene bi smao zanimalo, če mrda katere ve ali res solari škodi, baje da so ginekologi ravno v krtkem prepovedali solarij vsem ženskam, ki hočejo kadarkoli imeti otroka
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 14:50:33
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro dekleta!!! jaz sem se prebudila in sem pri svoji ... Soncek je posijal tako, da sm prav dobre volje danes ... niste bile prevec zgovorne danes, tako da mi ni bilo treba dosti brat za nazaj ... Vsem, ki vas je obiskala veliko ... za vse, ki jo se ne cakate pa ... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 15:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro tany! Veš, tud pri nas (vsaj v Logatcu) sonček sije in je prav lepo. Človek takoj rata mal boljše volje. Vidim, da si pridna klepetulja ratala, k si naklofala že . Punce, je pa res danes mal žalostno tle na RR. Kwa delate?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 15:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_ Hey, mene bi smao zanimalo, če mrda katere ve ali res solari škodi, baje da so ginekologi ravno v krtkem prepovedali solarij vsem ženskam, ki hočejo kadarkoli imeti otroka V nosečnosti solarij res ni priporočljiv, ampak da so prepovedali to o čemer pišeš ti pa slišim prvič.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 15:36:40
|
|
|
|
Principeska_
|
To vem ja, da v nosečnosti je škodljiv. Ravno danes sem se pogovarjala z sestrično, ki dela na ginekološkem in porodniškem oddelku, pa so baje ginekologi prepovedali solarij za vse ženske, ki si želijo otroke... Saj vem, da je solarij škodljiv, ampak da je pa tako zelo pa kar malo kriza
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 15:37:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_ To vem ja, da v nosečnosti je škodljiv. Ravno danes sem se pogovarjala z sestrično, ki dela na ginekološkem in porodniškem oddelku, pa so baje ginekologi prepovedali solarij za vse ženske, ki si želijo otroke... Saj vem, da je solarij škodljiv, ampak da je pa tako zelo pa kar malo kriza to se mi zdi malce čudno kako pa so to prepovedali?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 15:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa lahko zaključijo zgodbo s solarijem, ker moških je malo, ki se hudoji sončit pod "umetno sonce" (ali ap se samo meni zdi), če pa bi takšno paniko naredili okoli solarija za vse ženske, ki kadarkoli želijo imeti otroka (mislim, da si jih večina želi - prej ali slej), pol bi tudi velik % teh žensk nehal hodit... ah kaj pa vem... jst nisem še nikoli bila v solariju in tudi nimam namena it, tko da zame ni panike.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 16:10:41
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro punce kaj je zdaj to? nobene ni???? Vreme danes je prav cudno tukaj v Torontu, dez kar ne neha. Pa tako temno je . Se mi zdi, da je moja coprnica s sabo privlekla to grdo vreme. Kaj se nobene nove srecke nosecke danes??? Kaj je zdaj to??? Gremo punce!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 16:25:14
|
|
|
|
_ancica_
|
pa res ni nobene...pa nic Punce, dajte me med navijacice...sama se selim k februarcicam, bom pa pridno navijala za vse vas tukaj ki ne cakate smotke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 16:25:52
|
|
|
|
Principeska_
|
Zelo dosti moških hodi v solarij, jaz sem že dve leti pozimi hodla v solarij in je zelo dosti moških hodlo, zelo paše ko te v mrzlem dnevu lepo pogreje in ti požene kri po žilah, sedaj ko pa sem to zvedela, pa mi je kar malo bed postalo. Sevanje je zelo močno sploh v turbotih.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 16:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ČAu punce, tolk da vas pozdravim...danes bolj zatišje, kaj? Hja... ČESTITKE VSEM NOVIM !!!Lepe in zdrave bebice vam želim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 17:08:09
|
|
|
|
murkica
|
To pa res prvič slišim, da solarij vpliva na zanositev. Mislim ne vem no, lahko pa samo, da jaz nisem na tekočem. Vem, da ni dobro oziroma naj sploh nebi šel v solarij, ko si noseč ampak, da se pa pred tem nebi smel pržiti pa tudi še nisem slišala. No jaz tako ali tako solarijev ne obiskujem, ker sem videla na lasne oči kaj to naredi koži. No seveda ne takoj, ampak čez nekaj časa, nekaj let pa se koža občutno postara. Od mame sodelavka je mlajša od nje pa je moja mati videti 10 let mlajša, ker ima ona tako izsušeno kožo. Tako, da jaz se na dolgo držim stran od solarijev, pa že tako sem bolj temne polti in nimam teh problemov, da bi jih morala obiskovati, jih pa zato veliko mojih prijateljic.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 17:30:51
|
|
|
|
jazzz27
|
Čau, kako ste? vsem novim nosečkam, čestitke!!!! Kje ste ostale zamudnice s testki in poročanjem? Kako si KAHLCA? Jaz sem čist out, sploh vas ne dohajam več!! Pa ostale, je kaj novega?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 18:21:58
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj, kako ste kej čvekice? Jaz vam žal ne morem slediti k mam v službi prevelko gužvo. Tko, da vas samo berem. Drugač me pa zanima, kje ste kej punce k vam že zaostaja (pikonina, pilar, pilar28, maša82, Reny19, mapa, Lorencia, Anonimna, freja, MONIQ, postira)? A že pridno delate testke? Pa verjetn še ne veste, kdaj nam boste napisale veselo novico. Jaz za vse nas še vedno močno stiskam pesti. Upam, da nas bo ta mesec res več srečk , kot jih je bilo decembra. Mesec se sicer ni začel prav obetavno, ampak vsaj neki. Bolje kot nič. Pozdravčki vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 18:39:29
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sem spet tukaj... sem mogla mal po opravkih ter si zelodcek napolnit.... sem mislila, da ko pridem naza bom imela fuuuuuuul za brat... pa ni nc .. kje ste punce??? danes bolj sameva ta RR....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 18:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLA! Danes pa je tale januar čist zmrznil. Kwa se dogaja? A ste vse šle k februarkam. Bom morala it mal tja pogledat. In če je katera tam, pa da tja ne paše... ej jej jej Grem tja mal pokukat in pa jih pozdravit mal.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 18:41:42
|
|
|
|
snežinka7
|
čestiike vsem nosečkam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 19:12:49
|
|
|
|
freja
|
Pozdravljene soborke. Jaz sem se že prestavila za v nove boje in M ne pričakujem 27.1. Moja M je prišla nepričakovano 31.12. , tako da bova zmojim začela spet med 11 in 16, ko naj bi imela O. Vsem novim nosečkam pa zelim veliko sreče v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 19:33:28
|
|
|
|
pilar28
|
ooooj freja-žal mi je, ko bi vedele, kako se meni vleče do 13. jan, ampak imam dober feeling vsaj enkrat odkar pridno doma. Ja bila bi najbolj vesela, če bi ugledala , ampak moram počakat vsaj do 13 . juhu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 20:13:07
|
|
|
|
_ancica_
|
ja pa je res bolj bogo danes tukaj...kaj je zdaj to??? A ne navijamo dosti???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.1.2008 20:18:57
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja pa je res bolj bogo danes tukaj...kaj je zdaj to??? A ne navijamo dosti??? Ja ancica, tle gor je danes ... seznam pa se tudi vedno bolj modro barva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.