Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:52:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana uh ste pa napisale cel roman Kot sem ze povedala, sem naredila dva testa, ki sta bila negativna. Danes zjutraj pa je bil test pozitiven- sicer le rahla crtica, a vseeno dovolj, saj se vedno ni. Sem tako srecna, da bi najraje na vec glas kricala: NOSECA SEM, NOSECA SEM, a mi peteklost tega ne dovoli - za mano sta dva ss-ja... Ne vem kakobom zdrzala 12 tednov brez da povem, a bom morala, ker me je strah.. Hvala da lahko to delim z vami in vsm zelim, da kmalu zagledate ČESTITAM!!!! ja res so same klepetulje tukaj gor...tud če bi hotel, ne bi mogel do besede pridet...hec hec... ja smo se pa res fajn razpisale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:55:33
|
|
|
|
tany83
|
Hm.. ja vrjemem, da ga je slovenija navdusila, saj je lepa dezela.... ja itak, da si zelis v slovenijo, ze jaz si, ko niti nism tako dolgo tukaj... saj midva sva se tud pogovarjala, da bi on v slo prisel zivet, vendar sva vse dobro premislila in glede na to, da on ne govori slovensko in ima tukaj dobro sluzbo je bolj, da sva tukaj... no saj mi ni zal, vsaj zimi sem usla ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:55:50
|
|
|
|
emina83
|
čer drage čveke! oh evo končno smo zrihtali tale naš PC! dajmo lepo po vrsti ; najprej vsem vse najlepše v novem letu, pa da ugledamo tele naše rozike, ker se mi zdi da se še tale seznamček vedno bolj v modro barva! jakoLUlana čestitke!!!!! punce dajmo ji sledit!!! za vse ostale, ki so tečko dobile, pa vidim da so nekatere punce iz toplih krajev, mmmmmmmmm, se kr malo spomnem na lani takle cajt v egiptu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:57:48
|
|
|
|
_ancica_
|
smo v nekako podobni situaciji...moj tudi ne zna slovensko, tako da najboljsa varianta za oba je Kanada (kar se jezika tice), Kolumbija bi bila super kar se tice vremena, ampak jaz ne govorin spansko kako se pa vidva pogovarjata...spansko ali anglesko?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:59:29
|
|
|
|
_ancica_
|
emina83 hvala za objemcke...edina iz toplih krajev je tany...lucky girl!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:01:35
|
|
|
|
Andromeda
|
Hej, moje januarske čveketulje, ste pa res ene čveke. Sem skoraj pol ure rabila, da sem pogledala kaj ste kej danes povedale. JakoLulana Držim pesti, da bo tokrat vse v redu. Za vse, ki vas je obiskala nesramna pa en velik močan Jaz je ne pričakujem danes in je zaenkrat še ni. Pa naj tako ostane
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:04:46
|
|
|
|
tany83
|
me lucky girl... jaz govorim spansko.. samo se vecinoma kar po anglesko pogovarjava.. moj govori 4 jezike, sam tistga k bi ga blo treba ne ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:05:56
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Hej, moje januarske čveketulje, ste pa res ene čveke. Sem skoraj pol ure rabila, da sem pogledala kaj ste kej danes povedale. JakoLulana Držim pesti, da bo tokrat vse v redu. Za vse, ki vas je obiskala nesramna pa en velik močan Jaz je ne pričakujem danes in je zaenkrat še ni. Pa naj tako ostane mogoce bos pa ena od redkih rozik ta mesec drzim pesti!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:08:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Hej, moje januarske čveketulje, ste pa res ene čveke. Sem skoraj pol ure rabila, da sem pogledala kaj ste kej danes povedale. JakoLulana Držim pesti, da bo tokrat vse v redu. Za vse, ki vas je obiskala nesramna pa en velik močan Jaz je ne pričakujem danes in je zaenkrat še ni. Pa naj tako ostane drzim pesti, da tako tudi ostane .... rabimo ... dajmo punce
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:08:07
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 me lucky girl... jaz govorim spansko.. samo se vecinoma kar po anglesko pogovarjava.. moj govori 4 jezike, sam tistga k bi ga blo treba ne .... hehe...jih bo treba kr naucit mal slovenscine. Jaz pa veliko casa prezivim z njegovo druzino, tako da zdaj ze kar nekaj razumem...saj drugace se z mano pogovarjajo v anglescini, da mi ni prevec dolgcas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:09:29
|
|
|
|
emina83
|
joj andromeda držimo pesti, da je to TO!!! kdaj boš pa kaj lulala po palčki? daj nas razveseli s kako lepo novičko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:10:46
|
|
|
|
METULJ1
|
JakoLulana - končno ena vesela novica. Iskrene čestitke. Želim ti res lepo in mirno nosečnost. Upam, da se ti 12.01. pridružim. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:10:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 me lucky girl... jaz govorim spansko.. samo se vecinoma kar po anglesko pogovarjava.. moj govori 4 jezike, sam tistga k bi ga blo treba ne .... hehe...jih bo treba kr naucit mal slovenscine. Jaz pa veliko casa prezivim z njegovo druzino, tako da zdaj ze kar nekaj razumem...saj drugace se z mano pogovarjajo v anglescini, da mi ni prevec dolgcas sam res jih je treba zacet ucit... jst mojga ze mal.. sam ni lih navdusen.. pravi da je tezko ... no, saj vrjamem... sm mu rekla, da se bo mogu pa ko pride ... kr jst bom z njim po slovensko govorila... saj spanscina je kar lahka in gre hitro v uho... jaz dosti glasbe v spanscini poslusam in tako vadim..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:16:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 me lucky girl... jaz govorim spansko.. samo se vecinoma kar po anglesko pogovarjava.. moj govori 4 jezike, sam tistga k bi ga blo treba ne .... hehe...jih bo treba kr naucit mal slovenscine. Jaz pa veliko casa prezivim z njegovo druzino, tako da zdaj ze kar nekaj razumem...saj drugace se z mano pogovarjajo v anglescini, da mi ni prevec dolgcas sam res jih je treba zacet ucit... jst mojga ze mal.. sam ni lih navdusen.. pravi da je tezko ... no, saj vrjamem... sm mu rekla, da se bo mogu pa ko pride ... kr jst bom z njim po slovensko govorila... saj spanscina je kar lahka in gre hitro v uho... jaz dosti glasbe v spanscini poslusam in tako vadim.. jaz sem tudi mojega naucila dneve v tednu (samo je pomoje ze pozabil), drugace se pa niti ne ubadava toliko s tem. Ko bo pa bom pa verjetno govorila malo slovensko in malo anglesko, on se pa lahko z njim pogovarja se spansko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:18:20
|
|
|
|
_ancica_
|
punce... zdaj vas bom pa zapustila, moram v trgovino Lep vecer, tebi tany pa zelim lep dan, pa se mogoce tipkava se malo kasneje ce bos na zvezi Pa ne pozabit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:18:49
|
|
|
|
tany83
|
ja.. jaz mojga bolj osnovne izraze ucim... bodo pa itak mednarodni ... tko, da bo prav zanimivo
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:19:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce... zdaj vas bom pa zapustila, moram v trgovino Lep vecer, tebi tany pa zelim lep dan, pa se mogoce tipkava se malo kasneje ce bos na zvezi Pa ne pozabit lepo se imej... papa
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 19:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
js vas tud lepo pozdravljam in grem (naprej) slončkat....hihihi...Nočko!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:15:30
|
|
|
|
Lupita
|
Punce, sploh vas ne dohajam, ampak dogaja pa na polno. Čestitam vsem novim !!! Lepo je videt rozike, zmer več vas je! Bravo, punce!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:27:18
|
|
|
|
ledenka
|
bravo, JakoLUlana da bi bilo vse ok!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:29:25
|
|
|
|
Lupita
|
Majch, ti kar veselo! Mislim, da bom šla tudi jaz po tvojih stopinjah.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim , da te bile zelo pridne, od kar me ni bilo tu gor. Lepo to, sem imela vsaj kej brat. SEm pa prebrala eno dobro novičko. jakoLUlana bo mamica . Moja štorklja je prinesla njej malo pikico _ancica_...tebi pa ogromno . Sem tud v Toronto poslala štorkljo, pa zgleda, da je bila prepozno. Naslednjič pa bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... ful dobra fotka, mi je kar toplo pri srcu, k vidim morje M oram pa povedat, da je danes ena od mojih sestričn rodila. Ima fantka . Je pa res, da me je to rojstvo spomnilo na mojga in namesto, da bi bila srečna za sestrično in njenga fantka, sem žalostna zaradi moje pikice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
moje punčke... fajn bodite in se tipkamo jutri. Upam, če ne bom preveč depra. Lepe sanje in nočko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 20:42:32
|
|
|
|
tany83
|
Gantar ne bit zalostna ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.