|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
7.1.2008 18:52:49   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

user posted image uh ste pa napisale cel roman

Kot sem ze povedala, sem naredila dva testa, ki sta bila negativna. Danes zjutraj pa je bil test pozitiven- sicer le rahla crtica, a vseeno dovolj, saj user posted image  se vedno ni.
Sem tako srecna, da bi najraje na vec glas kricala: NOSECA SEM, NOSECA SEM, a mi peteklost tega ne dovoli - za mano sta dva ss-ja... Ne vem kakobom zdrzala 12 tednov brez da povem, a bom morala, ker me je strah.. Hvala da lahko to delim z vami in vsm zelim, da kmalu zagledate user posted image

ČESTITAM!!!!

ja res so same klepetulje tukaj gor...tud če bi hotel, ne bi mogel do besede pridet...hec hec...

ja smo se pa res fajn razpisale user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.1.2008 18:55:33   
tany83
Hm.. ja vrjemem, da ga je slovenija navdusila, saj je lepa dezela.... ja itak, da si zelis v slovenijo, ze jaz si, ko niti nism tako dolgo tukaj... saj midva sva se tud pogovarjala, da bi on v slo prisel zivet, vendar sva vse dobro premislila in glede na to, da on ne govori slovensko in ima tukaj dobro sluzbo je bolj, da sva tukaj... no saj mi ni zal, vsaj zimi sem uslauser posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.1.2008 18:55:50   
emina83
čer drage čveke!

oh evo končno smo zrihtali tale naš PC!  dajmo lepo po vrsti ;

najprej vsem vse najlepše v novem letu, pa da ugledamo tele naše rozike, ker se mi zdi da se še tale seznamček vedno bolj v modro barva!

jakoLUlana  čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce dajmo ji sledit!!!

za vse ostale, ki so tečko dobile, pa  user posted image user posted image user posted image

vidim da so nekatere punce iz toplih krajev, mmmmmmmmm, se kr malo spomnem na lani takle cajt v egiptu...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.1.2008 18:57:48   
_ancica_
smo v nekako podobni situaciji...moj tudi ne zna slovensko, tako da najboljsa varianta za oba je Kanada (kar se jezika tice), Kolumbija bi bila super kar se tice vremena, ampak jaz ne govorin spansko user posted image kako se pa vidva pogovarjata...spansko ali anglesko?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.1.2008 18:59:29   
_ancica_
emina83 hvala za objemcke...edina iz toplih krajev je tany...lucky girl!!!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.1.2008 19:01:35   
Andromeda
Hej, moje januarske čveketulje, ste pa res ene čveke. Sem skoraj pol ure rabila, da sem pogledala kaj ste kej danes povedale.
JakoLulana user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tokrat vse v redu.
Za vse, ki vas je obiskala nesramna user posted image pa en velik močan user posted image Jaz je ne pričakujem danes in je zaenkrat še ni. Pa naj tako ostane user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.1.2008 19:04:46   
tany83
user posted image  me lucky girl... jaz govorim spansko.. samo se vecinoma kar po anglesko pogovarjava.. moj govori 4 jezike, sam tistga k bi ga blo treba ne user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.1.2008 19:05:56   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hej, moje januarske čveketulje, ste pa res ene čveke. Sem skoraj pol ure rabila, da sem pogledala kaj ste kej danes povedale.
JakoLulana user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tokrat vse v redu.
Za vse, ki vas je obiskala nesramna user posted image pa en velik močan user posted image Jaz je ne pričakujem danes in je zaenkrat še ni. Pa naj tako ostane user posted image

mogoce bos pa ena od redkih rozik ta mesec user posted image drzim pesti!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.1.2008 19:08:03   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

drzim pesti, da tako tudi ostaneuser posted image .... rabimo user posted image ... dajmo punceuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.1.2008 19:08:07   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image  me lucky girl... jaz govorim spansko.. samo se vecinoma kar po anglesko pogovarjava.. moj govori 4 jezike, sam tistga k bi ga blo treba ne user posted image ....

hehe...jih bo treba kr naucit mal slovenscine. Jaz pa veliko casa prezivim z njegovo druzino, tako da zdaj ze kar nekaj razumem...saj drugace se z mano pogovarjajo v anglescini, da mi ni prevec dolgcas user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.1.2008 19:09:29   
emina83
joj andromeda držimo pesti, da je to TO!!! kdaj boš pa kaj lulala po palčki?

daj nas razveseli s kako lepo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.1.2008 19:10:46   
METULJ1
JakoLulana - končno ena vesela novica. Iskrene čestitke. Želim ti res lepo in mirno nosečnost.
Upam, da se ti 12.01. pridružim.

Pozdravčki

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.1.2008 19:10:54   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hehe...jih bo treba kr naucit mal slovenscine. Jaz pa veliko casa prezivim z njegovo druzino, tako da zdaj ze kar nekaj razumem...saj drugace se z mano pogovarjajo v anglescini, da mi ni prevec dolgcas user posted image

sam res jih je treba zacet ucit... jst mojga ze mal.. sam ni lih navdusen.. pravi da je tezkouser posted image ... no, saj vrjamem... sm mu rekla, da se bo mogu pa ko prideuser posted image ... kr jst bom z njim po slovensko govorila...
saj spanscina je kar lahka in gre hitro v uho... jaz dosti glasbe v spanscini poslusam in tako vadim..user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.1.2008 19:16:13   
_ancica_

sam res jih je treba zacet ucit... jst mojga ze mal.. sam ni lih navdusen.. pravi da je tezkouser posted image ... no, saj vrjamem... sm mu rekla, da se bo mogu pa ko prideuser posted image ... kr jst bom z njim po slovensko govorila...
saj spanscina je kar lahka in gre hitro v uho... jaz dosti glasbe v spanscini poslusam in tako vadim..user posted image

jaz sem tudi mojega naucila dneve v tednu (samo je pomoje ze pozabil), drugace se pa niti ne ubadava toliko s tem. Ko bo pa user posted image bom pa verjetno govorila malo slovensko in malo anglesko, on se pa lahko z njim pogovarja se spansko user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.1.2008 19:18:20   
_ancica_
punce... zdaj vas bom pa zapustila, moram v trgovino user posted image Lep vecer, tebi tany pa zelim lep dan, pa se mogoce tipkava se malo kasneje ce bos na zvezi user posted image
Pa ne pozabit user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.1.2008 19:18:49   
tany83
user posted image ja.. jaz mojga bolj osnovne izraze ucim... user posted image  bodo pa itak mednarodniuser posted image ... tko, da bo prav zanimivouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.1.2008 19:19:46   
tany83

punce... zdaj vas bom pa zapustila, moram v trgovino user posted image Lep vecer, tebi tany pa zelim lep dan, pa se mogoce tipkava se malo kasneje ce bos na zvezi user posted image
Pa ne pozabit user posted image user posted image

lepo se imej... papauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.1.2008 19:50:06   
Anonimen
js vas tud lepo pozdravljam in grem (naprej) slončkat....hihihi...Nočko!user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.1.2008 20:15:30   
Lupita
Punce, sploh vas ne dohajam, ampak dogaja pa na polno. Čestitam vsem novim user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo je videt rozike, zmer več vas je! user posted image user posted image user posted image Bravo, punce!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.1.2008 20:27:18   
ledenka
user posted image  bravo, JakoLUlana user posted image  da bi bilo  vse ok!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.1.2008 20:29:25   
Lupita
Majch, ti kar veselo! user posted image user posted image user posted image Mislim, da bom šla tudi jaz po tvojih stopinjah. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.1.2008 20:38:20   
Anonimen
Vidim , da te bile zelo pridne, od kar me ni bilo tu gor. Lepo to, sem imela vsaj kej brat. SEm pa prebrala eno dobro novičko. jakoLUlana bo mamica user posted image  user posted image  user posted image . Moja štorklja je prinesla njej malo pikico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
_ancica_...tebi pa ogromno user posted image  user posted image . Sem tud v Toronto poslala štorkljo, pa zgleda, da je bila prepozno. Naslednjič pa bo. user posted image

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.1.2008 20:41:07   
Anonimen
tany... ful dobra fotka, mi je kar toplo pri srcu, k vidim morje user posted image
M oram pa povedat, da je danes ena od mojih sestričn rodila. Ima fantka user posted image  user posted image  user posted image . Je pa res, da me je to rojstvo spomnilo na mojga user posted image  in namesto, da bi bila srečna za sestrično in njenga fantka, sem žalostna zaradi moje pikice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.1.2008 20:42:03   
Anonimen
moje punčke... fajn bodite in se tipkamo jutri. Upam, če ne bom preveč depra.

Lepe sanje in nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.1.2008 20:42:32   
tany83
Gantar ne bit zalostnauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.