|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
7.1.2008 18:27:14   
tany83
In se res je....user posted image ... vse bomo zibale svojeuser posted image ... jst recem, se dobro, da ga mam, kr me zna potolazit in me bodrit, da ne obupam...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
7.1.2008 18:28:12   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Morem napisat, sem zdaj celi čas tuhtala kako to da ančica tako dolgo spi? Pol pa sem le stuhtala da sem nekje prebrala da je iz Toronta. Madonca pa nisem blont, pa brez zamere če katera jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja saj bi blo res mal cudno!!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
7.1.2008 18:29:42   
sončnica24
Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami.user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
7.1.2008 18:29:45   
_ancica_
ja imas prav...so prav pridni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
7.1.2008 18:31:01   
sončnica24
Moj je tudi zlo priden, je v soboto kljub kolinam in da jim doma ni blo ravno prav prišo k meni. Se mi je prav fajn zdelo da jih ni poslušaluser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
7.1.2008 18:31:03   
_ancica_
obe sva za vami...jaz sem 6 in tany se mi zdi da je 5 ce se ne motim.

Neposredna povezava do sporočila: 2681
7.1.2008 18:32:20   
tany83

Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami.user posted image

Tle je 1.27..user posted image .. smo 5 ur za vami.... To je Dominikanska republika, lezi pa med Kubo in Jamajkouser posted image ....user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2682
7.1.2008 18:32:52   
_ancica_

Moj je tudi zlo priden, je v soboto kljub kolinam in da jim doma ni blo ravno prav prišo k meni. Se mi je prav fajn zdelo da jih ni poslušaluser posted image

Priden, priden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.1.2008 18:33:31   
tany83
Bravouser posted image  za tvojegauser posted image  soncnica...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.1.2008 18:34:04   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Tle je 1.27..user posted image .. smo 5 ur za vami.... To je Dominikanska republika, lezi pa med Kubo in Jamajkouser posted image ....user posted image ...

a lahko pridem malo na obisk???? user posted image saj nisva tako zelo narazen!!! hahahahaha

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.1.2008 18:34:36   
jakoLUlana
hvala vsem za cestitke. drzim pesti za vse!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
7.1.2008 18:35:34   
tany83
Ja sam res ancica... midve pa nisva tko zelo narazeuser posted image .... ja, ja kar pridi.... user posted image ...user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
7.1.2008 18:35:35   
sončnica24

Jaz se tudi tja na obisk kar sama povabim. Lahko pridem. Tu pa je že tema, pa spet vse zmrzuje, čeprav malo sončka pa smo mi danes meliuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.1.2008 18:36:34   
sončnica24
Kaj sta obe pred tem živeli v Sloveniji oz. kako sta prišli tako daleč?

Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.1.2008 18:37:29   
tany83

Jaz se tudi tja na obisk kar sama povabim. Lahko pridem. Tu pa je že tema, pa spet vse zmrzuje, čeprav malo sončka pa smo mi danes meliuser posted image

ja no mi pa soncka nimamo trenutno.... vendar naj bi kmalu nazaj prsel.. preden ti is slo prletis se bo ze pokazal, tako, da se lahko kar na pot odpravisuser posted image ...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.1.2008 18:38:39   
tany83
Ja jaz sm prej u sloveniji zivela.. potem sm se pa sm porocila.. ah presneta ta ljubezen, kak dalec te peljauser posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.1.2008 18:39:28   
sončnica24

Ja jaz sm prej u sloveniji zivela.. potem sm se pa sm porocila.. ah presneta ta ljubezen, kak dalec te peljauser posted image ...

Pa je on prišel v slovenijo da sta se spoznala? Samo daleč pa si res odšla?user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.1.2008 18:39:53   
_ancica_

Kaj sta obe pred tem živeli v Sloveniji oz. kako sta prišli tako daleč?

jaz sem originalno iz Ljubljane...mozeka sem pa spoznala na internetu (tako zelo nakljucno), potem sva se pa osebno spoznala v Torontu pri njegovih starsih (so sicer iz Kolumbij, ampak zivijo tukaj v Torontu)...potem sva pa bila malo skupaj v Sloveniji, zdaj pa sva tukaj ze dobro leto.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.1.2008 18:44:13   
sončnica24
Pa je moj user posted image že doma in hoče še malo na msn pa internet, tako da mu ga moram sedaj odstopiti, jaz ga mam namreč celo dopoldne na voljouser posted image , tako da punce se beremo in tipkamo spet jutri zjutraj, ko bodo nekatere še spaleuser posted image .

lepo se imejte, pa pa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.1.2008 18:44:22   
tany83
Midva sva se spoznala tukaj v Dominikanski, ko sem jaz na dopust prislauser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.1.2008 18:44:24   
_ancica_

Ja sam res ancica... midve pa nisva tko zelo narazeuser posted image .... ja, ja kar pridi.... user posted image ...user posted image

z mojim nameravava Kolumbijo obiskat, pa se lahko spotoma ustaviva pri vama user posted image To bi blo fajn!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.1.2008 18:45:54   
_ancica_

Pa je moj user posted image že doma in hoče še malo na msn pa internet, tako da mu ga moram sedaj odstopiti, jaz ga mam namreč celo dopoldne na voljouser posted image , tako da punce se beremo in tipkamo spet jutri zjutraj, ko bodo nekatere še spaleuser posted image .

lepo se imejte, pa pa

no, pa se jutri ko se zbudiva s tany user posted image lep vecer ti zelim !!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.1.2008 18:47:05   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

z mojim nameravava Kolumbijo obiskat, pa se lahko spotoma ustaviva pri vama user posted image To bi blo fajn!

ja sam res...user posted image kdaj pa mislita tja?? a ti si ze bila u kolombiji al bo sedaj 1.?? kako pa se je tvojemu dragemu slovenija zdela????

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.1.2008 18:48:23   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

user posted image uh ste pa napisale cel roman

Kot sem ze povedala, sem naredila dva testa, ki sta bila negativna. Danes zjutraj pa je bil test pozitiven- sicer le rahla crtica, a vseeno dovolj, saj user posted image  se vedno ni.
Sem tako srecna, da bi najraje na vec glas kricala: NOSECA SEM, NOSECA SEM, a mi peteklost tega ne dovoli - za mano sta dva ss-ja... Ne vem kakobom zdrzala 12 tednov brez da povem, a bom morala, ker me je strah.. Hvala da lahko to delim z vami in vsm zelim, da kmalu zagledate user posted image

ČESTITAM!!!!

ja res so same klepetulje tukaj gor...tud če bi hotel, ne bi mogel do besede pridet...hec hec...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.1.2008 18:51:28   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja sam res...user posted image kdaj pa mislita tja?? a ti si ze bila u kolombiji al bo sedaj 1.?? kako pa se je tvojemu dragemu slovenija zdela????

jaz se nisem bila v Kolumbiji...sva rekla da bi blo super it tja enkrat pozimi, da nama ne bo treba zmrzovat tuki hehe...ampak najprej moram pocakat na papirje, pa tudi v Slovenijo bi rada se sla prej, tako da ne vem kdaj bo cas za Kolumbijo...in seveda tudi denar je problem, vsaj dokler ne dobim kaj za delat user posted image
Moj dragi je pa bil ful navdusen nad Slovenijo, se posebaj Piran ga je fasciniral. Sprva je bil plan tak...6 mesecev v Kanadi, potem pa nazaj v Slovenijo...ampak je dobil dobro sluzbo in sva se odlocila ostati tukaj.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.