Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:27:14
|
|
|
|
tany83
|
In se res je.... ... vse bomo zibale svoje ... jst recem, se dobro, da ga mam, kr me zna potolazit in me bodrit, da ne obupam...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:28:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Morem napisat, sem zdaj celi čas tuhtala kako to da ančica tako dolgo spi? Pol pa sem le stuhtala da sem nekje prebrala da je iz Toronta. Madonca pa nisem blont, pa brez zamere če katera je ja saj bi blo res mal cudno!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:29:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:29:45
|
|
|
|
_ancica_
|
ja imas prav...so prav pridni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:31:01
|
|
|
|
sončnica24
|
Moj je tudi zlo priden, je v soboto kljub kolinam in da jim doma ni blo ravno prav prišo k meni. Se mi je prav fajn zdelo da jih ni poslušal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:31:03
|
|
|
|
_ancica_
|
obe sva za vami...jaz sem 6 in tany se mi zdi da je 5 ce se ne motim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:32:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami. Tle je 1.27.. .. smo 5 ur za vami.... To je Dominikanska republika, lezi pa med Kubo in Jamajko .... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:32:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Moj je tudi zlo priden, je v soboto kljub kolinam in da jim doma ni blo ravno prav prišo k meni. Se mi je prav fajn zdelo da jih ni poslušal Priden, priden
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:33:31
|
|
|
|
tany83
|
Bravo za tvojega soncnica...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:34:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami. Tle je 1.27.. .. smo 5 ur za vami.... To je Dominikanska republika, lezi pa med Kubo in Jamajko .... ... a lahko pridem malo na obisk???? saj nisva tako zelo narazen!!! hahahahaha
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:34:36
|
|
|
|
jakoLUlana
|
hvala vsem za cestitke. drzim pesti za vse!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:35:34
|
|
|
|
tany83
|
Ja sam res ancica... midve pa nisva tko zelo naraze .... ja, ja kar pridi.... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:35:35
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami. Tle je 1.27.. .. smo 5 ur za vami.... To je Dominikanska republika, lezi pa med Kubo in Jamajko .... ... Jaz se tudi tja na obisk kar sama povabim. Lahko pridem. Tu pa je že tema, pa spet vse zmrzuje, čeprav malo sončka pa smo mi danes meli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:36:34
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj sta obe pred tem živeli v Sloveniji oz. kako sta prišli tako daleč?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:37:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany83 koliko ur pa se vi za nami? Al ste pred nami? Mi ni čisto jasno kje se ta kraj nahaja, samo se mi zdi da ste za nami. Tle je 1.27.. .. smo 5 ur za vami.... To je Dominikanska republika, lezi pa med Kubo in Jamajko .... ... Jaz se tudi tja na obisk kar sama povabim. Lahko pridem. Tu pa je že tema, pa spet vse zmrzuje, čeprav malo sončka pa smo mi danes meli ja no mi pa soncka nimamo trenutno.... vendar naj bi kmalu nazaj prsel.. preden ti is slo prletis se bo ze pokazal, tako, da se lahko kar na pot odpravis ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:38:39
|
|
|
|
tany83
|
Ja jaz sm prej u sloveniji zivela.. potem sm se pa sm porocila.. ah presneta ta ljubezen, kak dalec te pelja ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:39:28
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja jaz sm prej u sloveniji zivela.. potem sm se pa sm porocila.. ah presneta ta ljubezen, kak dalec te pelja ... Pa je on prišel v slovenijo da sta se spoznala? Samo daleč pa si res odšla?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:39:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kaj sta obe pred tem živeli v Sloveniji oz. kako sta prišli tako daleč? jaz sem originalno iz Ljubljane...mozeka sem pa spoznala na internetu (tako zelo nakljucno), potem sva se pa osebno spoznala v Torontu pri njegovih starsih (so sicer iz Kolumbij, ampak zivijo tukaj v Torontu)...potem sva pa bila malo skupaj v Sloveniji, zdaj pa sva tukaj ze dobro leto.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:44:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa je moj že doma in hoče še malo na msn pa internet, tako da mu ga moram sedaj odstopiti, jaz ga mam namreč celo dopoldne na voljo , tako da punce se beremo in tipkamo spet jutri zjutraj, ko bodo nekatere še spale . lepo se imejte, pa pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:44:22
|
|
|
|
tany83
|
Midva sva se spoznala tukaj v Dominikanski, ko sem jaz na dopust prisla ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:44:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja sam res ancica... midve pa nisva tko zelo naraze .... ja, ja kar pridi.... ... z mojim nameravava Kolumbijo obiskat, pa se lahko spotoma ustaviva pri vama To bi blo fajn!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:45:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa je moj že doma in hoče še malo na msn pa internet, tako da mu ga moram sedaj odstopiti, jaz ga mam namreč celo dopoldne na voljo , tako da punce se beremo in tipkamo spet jutri zjutraj, ko bodo nekatere še spale . lepo se imejte, pa pa no, pa se jutri ko se zbudiva s tany lep vecer ti zelim !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:47:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja sam res ancica... midve pa nisva tko zelo naraze .... ja, ja kar pridi.... ... z mojim nameravava Kolumbijo obiskat, pa se lahko spotoma ustaviva pri vama To bi blo fajn! ja sam res... kdaj pa mislita tja?? a ti si ze bila u kolombiji al bo sedaj 1.?? kako pa se je tvojemu dragemu slovenija zdela????
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:48:23
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana uh ste pa napisale cel roman Kot sem ze povedala, sem naredila dva testa, ki sta bila negativna. Danes zjutraj pa je bil test pozitiven- sicer le rahla crtica, a vseeno dovolj, saj se vedno ni. Sem tako srecna, da bi najraje na vec glas kricala: NOSECA SEM, NOSECA SEM, a mi peteklost tega ne dovoli - za mano sta dva ss-ja... Ne vem kakobom zdrzala 12 tednov brez da povem, a bom morala, ker me je strah.. Hvala da lahko to delim z vami in vsm zelim, da kmalu zagledate ČESTITAM!!!! ja res so same klepetulje tukaj gor...tud če bi hotel, ne bi mogel do besede pridet...hec hec...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 18:51:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja sam res ancica... midve pa nisva tko zelo naraze .... ja, ja kar pridi.... ... z mojim nameravava Kolumbijo obiskat, pa se lahko spotoma ustaviva pri vama To bi blo fajn! ja sam res... kdaj pa mislita tja?? a ti si ze bila u kolombiji al bo sedaj 1.?? kako pa se je tvojemu dragemu slovenija zdela???? jaz se nisem bila v Kolumbiji...sva rekla da bi blo super it tja enkrat pozimi, da nama ne bo treba zmrzovat tuki hehe...ampak najprej moram pocakat na papirje, pa tudi v Slovenijo bi rada se sla prej, tako da ne vem kdaj bo cas za Kolumbijo...in seveda tudi denar je problem, vsaj dokler ne dobim kaj za delat Moj dragi je pa bil ful navdusen nad Slovenijo, se posebaj Piran ga je fasciniral. Sprva je bil plan tak...6 mesecev v Kanadi, potem pa nazaj v Slovenijo...ampak je dobil dobro sluzbo in sva se odlocila ostati tukaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.