Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 15:17:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Amelia, .Zdaj pa lepo uživajte. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 15:24:34
|
|
|
|
sonček75
|
sulfinija-ko sem jaz v decembru rabila napotnico pri dr.Zornu,sem napisala mail na naročanje,14 dni preden sem bila naročena pri sestri blanki.Napisala sem da imam 3.12. razgovor pri ses. Blanki in rabim napotnico. Uro sem dobila takoj naslednji četrtek
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 15:25:20
|
|
|
|
Mijavček
|
O Amelia bravo , čestitam in želim vse naj naj! Za tele napotnice pa bi še rada povedala, da tud jaz ne vem, zakaj se tok mudi, saj od enega do drugega IVF mora minit vsaj 3 mesece do pol leta, da telo in duša prideta nazaj k seb. V tem času pa že izcuzaš od tega glupga sistema kar rabiš. Verjetno pa gre pri zamrznjenčkih res mal bolj hitro in z manj komplikacij.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 15:31:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
MIjvaček,smo pa sedaj pripeljal tole temo.V bistvu tudi jaz tkole rečem,da telo rabi svoj čas in do marca bo hitro minilo.Pri meni je v bistvu bil le problem,ker nisem vedela,da rabim zraven napotnice novo zaporedno številko za iVF.Za napotnico in razgovor sem že itak naročena,za številko in naročanje za ponoven iVF pa sem danes pisala mail.Jaz v bistvu nisem sploh vedela,da se morem naročiti tudi za ponovni iVF mislila sem le,da dobim napotnico od Zorna in bo to to. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 15:35:27
|
|
|
|
Mijavček
|
Ma ja, sej pravim, poleg vsega, se moramo še s sistemom borit, ampak me se ne damo ane? Vse bomo premagale.. in čakalne vrste in birokratski sitem in tečne sestre in vse !
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 15:38:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mijavček, .V bistvu mi je bilo tole ful čudno ko sem tole izvohala,da morem imeti ponovno številko za iVF,da se morem ponovno naročiti.V MB tega ni bilo z dnem punkcije so te dali na čakalno listo,ko si bil na vrsti pa si le dobil obvestilo domov.Tu na Gk pa se pač moreš sma pobrigati in naročiti.Sicer bo pa pomlad en,dva tri tukaj in gremo v nove boje za naše . LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 16:20:04
|
|
|
|
gloria
|
Amelia to punca čestitke za dva korenjaka..uživaj v mesecih ki so pred tabo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 16:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Amelia, bravo punca. Čestitke in želim ti srečno nosečnost. Evo Sayuri pa imaš spet polno dela z seznamom.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 16:51:51
|
|
|
|
sayuri
|
Bravo Amelia . Greš po mojih stopinjah . Na naslednjem pregledu bosta pa že srčka tiktakala, kot nora.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 17:05:40
|
|
|
|
tassi1
|
Kako sem vesela zate Amelia!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 18:12:14
|
|
|
|
Amelia
|
Soborke moje, kajsica, Arneja, Sulfinija, mijavček, Gloria, dakec, sayuri, Tassi1, Pikovit in ostale, ki sem vas pozabila, hvala!!!! zlate ste Jaz pa še vedno zgledam takole: ha, ha....čeprav sedaj me pa že skrbi, kako bova midva to sfurala, dva na enkrat, ampak saj po mojem eno leto je kriza, potem je pa fino, ko se začneta skupaj igrat, skratka ....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 18:40:41
|
|
|
|
pf
|
Amelia čestitke. Ful sem vesela zate. A kar štirje se bote igrali, to bo pa lepo. Res sem vesela. A si dobila slikico, ali pa kake druge izvide? A veš, da se mi je zdelo, da ni bila pravilno izračunana nosečnost v tednih, meni se je že takrat zdelo ful preveč. Ampak bi kar raje videla, da bi bilo po starem. Kaj pravi očka na dva ?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:28:36
|
|
|
|
Lupita
|
Amelia, čestitke! Sploh ne morem verjeti, da sem lahko tako veselaza nekoga, ki ga sploh ne poznam. Super in to kar !!! Me veseli, ker sem ravno postavljala taka vprašanja, da sem dobila več kot dober odgovor! Bravo in še enkrat čestitam! Kajsica, hvala za izčrpen odgovor in spodbune besede. Ja, mogoče me je malo preveč strah in moram se sprostiti, čim prej, da ne bom šla že v štartu znervirana v te postopke. Hvala še enkrat in hvala za odgovore tudi ostalim. Sonček33, Netka34 sta že kaj bolje? Mislim, da tudi jeza pomaga včasih. Da je malo lažje potem... Super ste in prav vesela sem, da sem prišla v tako družbo. Pozdravčki vsem!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:30:34
|
|
|
|
**NiNa**
|
Oj oj punce! Sonček in natka žal mi je Amelia: čestitke za Jaz sem pa danes imela ET in sedaj grejem . test imam 22.1.. Zamrznjenčkov pa žal nič. Od 6 celic so se 3 oplodile, 2 sta bili menda lepi, tretja pa premajhna za zamrznitev. Držim pesti za vse trepetalke, ostalim pa mirno roko pri špikanju, seveda vsem pa lepe trebuščke pa pa Nina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:34:02
|
|
|
|
gloria
|
NiNa čestitke za .Držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:44:02
|
|
|
|
pf
|
Nina držim pesti za in da bi čez štirinajst dni zagledala in bila .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:45:01
|
|
|
|
maja24
|
Amelia čestitke za dva sončka (a ni to lep občutek)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:52:16
|
|
|
|
Lotty
|
Amelia musketirka moja, BRAVO, cestitam za .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 19:56:08
|
|
|
|
lejla007
|
Amelia in Nina - BRRRAAAAAAAAVVVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 20:02:20
|
|
|
|
Amelia
|
Pf, Lupita, Nina, Maja24, mušketirka moja Lotty, thanks!!! Očka je ful vesel, ga nič ne skrbi kako bova to zmogla, tako da to je super, ima pa ful fleksibilno službo, tako da bo lahko ful doma prvo leto. Slikce še ni, je prezgodaj, pa nič izvidov nisem dobila, mogoče čez 14 dni, ko bom seveda tudi tisti list od postopka s seboj prinesla, da ne bom spet po nepotrebnem razburjala našega Reša. Mi je rekel, ja sedaj pa nič ne vem, ker nimam tega lista, če ne bi pa takoj pogledal in bi vse vedel pri čem smo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 20:05:55
|
|
|
|
Lupita
|
Nina, super!!! Še jaz ti čestitam...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 20:24:26
|
|
|
|
sonček33
|
Amelia - ma super novica....držim pesti Nina - zate tudi, naj jima bo lepo pri tebi...za vedno
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 20:40:16
|
|
|
|
arneja
|
Amelia, našla si čisto pravo slikico za svoje razpoloženje, tvoj pa tudi verjetno takole izgleda: . Smo vse RR-jevke takole navdušene: . Braaavo, punca, nič skrbet, boste že, ti bodi samo neskončno vesela .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.1.2008 21:08:58
|
|
|
|
Goldy
|
Da se še jaz javim. Novembra ni uspel 1. ICSI, še isti dan, ko je prišla , sem poklicala za ponovni IVF, kjer mi je sestra rekla, januarja ali februarja naj pokličem, no kar naj bo januar, da pa rabim še napotnico in da jo dobim pri Drobniču in sem poklicala še v Leonišče in sem povedala, da rabim novo napotnico v januarju in kdaj pričakujem M, pa je sestra rekla, da ima ful gužvo, a ker gre samo za napotnico me bo stišala noter. Imam datum malo pred M. Vse sem uredila v dveh klicih. Vidim pa da vsaki drugače povedo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......