|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.1.2008 15:17:23   
Sulfinija
Amelia,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdaj pa lepo uživajte.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
7.1.2008 15:24:34   
sonček75
sulfinija-ko sem jaz v decembru rabila napotnico pri dr.Zornu,sem napisala mail na naročanje,14 dni preden sem bila naročena pri sestri blanki.Napisala sem da imam 3.12. razgovor pri ses. Blanki in rabim napotnico. Uro sem dobila takoj naslednji četrtek

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
7.1.2008 15:25:20   
Mijavček
O Amelia bravouser posted image , čestitam in želim vse naj naj!

Za tele napotnice pa bi še rada povedala, da tud jaz ne vem, zakaj se tok mudi, saj od enega do drugega IVF mora minit vsaj 3 mesece do pol leta, da telo in duša prideta nazaj k seb. V tem času pa že izcuzaš od tega glupga sistema kar rabiš. Verjetno pa gre pri zamrznjenčkih res mal bolj hitro in z manj komplikacij.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
7.1.2008 15:31:29   
Sulfinija
MIjvaček,smo pa sedaj pripeljal tole temo.V bistvu tudi jaz tkole rečem,da telo rabi svoj čas in do marca bo hitro minilo.Pri meni je v bistvu bil le problem,ker nisem vedela,da rabim zraven napotnice novo zaporedno številko za iVF.Za napotnico in razgovor sem že itak naročena,za številko in naročanje za ponoven iVF pa sem danes pisala mail.Jaz v bistvu nisem sploh vedela,da se morem naročiti tudi za ponovni iVF mislila sem le,da dobim napotnico od Zorna in bo to to.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
7.1.2008 15:35:27   
Mijavček
Ma ja, sej pravim, poleg vsega, se moramo še s sistemom borit, ampak me se ne damo ane? Vse bomo premagale.. in čakalne vrste in birokratski sitem in tečne sestre in vse !

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
7.1.2008 15:38:01   
Sulfinija
Mijavček,user posted image user posted image .V bistvu mi je bilo tole ful čudno ko sem tole izvohala,da morem imeti ponovno številko za iVF,da se morem ponovno naročiti.V MB tega ni bilo z dnem punkcije so te dali na čakalno listo,ko si bil na vrsti pa si le dobil obvestilo domov.Tu na Gk pa se pač moreš sma pobrigati in naročiti.Sicer bo pa pomlad en,dva tri tukaj in gremo v nove boje za naše user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
7.1.2008 16:20:04   
gloria
Amelia to punca čestitke za dva korenjaka..uživaj v mesecih ki so pred tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
7.1.2008 16:29:45   
Anonimen
Amelia, bravo punca. Čestitke in želim ti srečno nosečnost. user posted image

Evo Sayuri pa imaš spet polno dela z seznamom.

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
7.1.2008 16:51:51   
sayuri
Bravo Amelia user posted image user posted image user posted image . Greš po mojih stopinjah user posted image user posted image . Na naslednjem pregledu bosta pa že srčka tiktakala, kot nora.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
7.1.2008 17:05:40   
tassi1
 Kako sem vesela  zate Amelia!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
7.1.2008 17:36:50   
pikovit
Amelia B R A V O!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
7.1.2008 18:12:14   
Amelia
Soborke moje, kajsica, Arneja, Sulfinija, mijavček, Gloria, dakec, sayuri, Tassi1, Pikovit in ostale, ki sem vas pozabila, hvala!!!!user posted image zlate ste user posted image

Jaz pa še vedno zgledam takole: user posted image ha, ha....čeprav sedaj me pa že skrbi, kako bova midva to sfurala, dva na enkrat, ampak saj po mojem eno leto je kriza, potem je pa fino, ko se začneta skupaj igrat, skratka user posted image ....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
7.1.2008 18:40:41   
pf
Amelia čestitke. Ful sem vesela zate. A kar štirje se bote igrali, to bo pa lepo. Res sem vesela. A si dobila slikico, ali pa kake druge izvide?

A veš, da se mi je zdelo, da ni bila pravilno izračunana nosečnost v tednih, meni se je že takrat zdelo ful preveč. Ampak bi kar raje videla, da bi bilo po starem. Kaj pravi očka na dva user posted image user posted image ?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
7.1.2008 19:28:36   
Lupita
Amelia, čestitke! Sploh ne morem verjeti, da sem lahko tako veselaza nekoga, ki ga sploh ne poznam. user posted image user posted image user posted image

Super in to kar user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, ker sem ravno postavljala taka vprašanja, da sem dobila več kot dober odgovor! Bravo in še enkrat čestitam!

Kajsica, hvala za izčrpen odgovor in spodbune besede. Ja, mogoče me je malo preveč strah in moram se sprostiti, čim prej, da ne bom šla že v štartu znervirana v te postopke. Hvala še enkrat in hvala za odgovore tudi ostalim.

Sonček33, Netka34 sta že kaj bolje? Mislim, da tudi jeza pomaga user posted image včasih. Da je malo lažje potem...

Super ste in prav vesela sem, da sem prišla v tako družbo. user posted image

Pozdravčki vsem!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
7.1.2008 19:30:34   
**NiNa**
user posted image Oj oj punce!
Sonček in natka žal mi je user posted image user posted image
Amelia: čestitke za user posted image user posted image

Jaz sem pa danes imela ET in sedaj grejem user posted image user posted image . test imam 22.1.. Zamrznjenčkov pa žal nič. Od 6 celic so se 3 oplodile, 2 sta bili menda lepi, tretja pa premajhna za zamrznitev.

Držim pesti za vse trepetalke, ostalim pa mirno roko pri špikanju, seveda vsem user posted image  pa lepe trebuščkeuser posted image

pa pa Nina

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
7.1.2008 19:34:02   
gloria
NiNa čestitke za user posted image user posted image .Držim pestiuser posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
7.1.2008 19:44:02   
pf
Nina držim pesti za user posted image  user posted image in da bi čez štirinajst dni zagledala user posted image in bila user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
7.1.2008 19:45:01   
maja24
Amelia čestitke za dva sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (a ni to lep občutek)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
7.1.2008 19:52:16   
Lotty
Amelia musketirka moja,
BRAVO, cestitam  za user posted image user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
7.1.2008 19:56:08   
lejla007
Amelia in Nina - BRRRAAAAAAAAVVVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
7.1.2008 20:02:20   
Amelia
Pf, Lupita, Nina, Maja24, mušketirka moja Lotty, thanks!!! Očka je ful vesel, ga nič ne skrbi kako bova to zmogla, tako da to je super, ima pa ful fleksibilno službo, tako da bo lahko ful doma prvo leto.

Slikce še ni, je prezgodaj, pa nič izvidov nisem dobila, mogoče čez 14 dni, ko bom seveda tudi tisti list od postopka s seboj prinesla, da ne bom spet po nepotrebnem razburjala user posted image našega Reša. Mi je rekel, ja sedaj pa nič ne vem, ker nimam tega lista, če ne bi pa takoj pogledal in bi vse vedel pri čem smo. user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
7.1.2008 20:05:55   
Lupita
Nina, super!!! Še jaz ti čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
7.1.2008 20:24:26   
sonček33
Amelia - ma super novica....držim pesti
Nina - zate tudi, naj jima bo lepo pri tebi...za vedno

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
7.1.2008 20:40:16   
arneja
Amelia, našla si čisto pravo slikico za svoje razpoloženje, tvoj pa tudi verjetno takole izgleda: user posted image .

Smo vse RR-jevke takole navdušene: user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image .

Braaavo, punca, nič skrbet, boste že, ti bodi samo neskončno vesela user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
7.1.2008 21:08:58   
Goldy
Da se še jaz javim. Novembra ni uspel 1. ICSI, še isti dan, ko je prišla user posted image , sem poklicala za ponovni IVF, kjer mi je sestra rekla, januarja ali februarja naj pokličem, no kar naj bo januar, da pa rabim še napotnico in da jo dobim pri Drobniču in sem poklicala še v Leonišče in sem povedala, da rabim novo napotnico v januarju in kdaj pričakujem M, pa  je sestra rekla, da ima ful gužvo, a ker gre samo za napotnico me bo stišala noter. Imam datum malo pred M. Vse sem uredila v dveh klicih.

Vidim pa da vsaki drugače povedo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......