|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
7.1.2008 14:24:56   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
7.1.2008 14:27:32   
petarda
Kam naj grem iskat moško elegantno obleko (gvant)? Pa prosim ne me pošiljat kam kjer bom dobila herc infarkt, ampak nekaj zmernega.

Moj lubi si je za poroko kupil v Ona-on...po neki ful, ful zmerni ceni...Njegov brat je bil boter in si je tudi tam kupil...ampak res ful poceni, pa čist ok....nosil je pa več kot enkrat itak (šeuser posted image ) ni.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
7.1.2008 14:29:21   
Naty_ka
Sva s kolegico ble v H&M-u pa ni nekih strašnih znižanj. Pa če je že, je še vedno kar precej nabita cena.
Mene te razprodaje ne pritegnejo, ker sem enkrat v Emporiumu doživela, da je bil en res lep moški pulover cenejši v normalni prodaji, kot takrat ko je bil kao na razprodaji. Pa ne kupujem cot tam, ampak sem čisto slučajno bla tam en teden pred razproddajo in potem v času razprodaj.
Najbolj pa me itak razkuri, da plačam neko znamko, ki mi potem pokne po šivih. user posted image  Si je moj kupil bundo v kitajskem zmaju, pa je bila boljše kvalitete kot od bratranca iz Emporiumauser posted image , pa itak da 4 X cenejša.user posted image

Ah, saj bo boljše... Enkrat... Mogoče...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
7.1.2008 14:30:12   
petarda
Aja...pa ful sta glihalauser posted image  user posted image user posted image user posted image ...mi je čist smešno, da je v taki štacuni glihaluser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
7.1.2008 14:31:09   
petarda
Najbolj pa me itak razkuri, da plačam neko znamko, ki mi potem pokne po šivih.

Danes z mano in Nincy na orbitrek! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
7.1.2008 14:32:36   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....nosil je pa več kot enkrat itak (šeuser posted image ) ni.user posted image

Saj to je glih finta. Tisti dan jo bo oblekel, potem pa po vsej verjetnosti nikoli več user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
7.1.2008 14:35:35   
Naty_ka

Najbolj pa me itak razkuri, da plačam neko znamko, ki mi potem pokne po šivih.

Danes z mano in Nincy na orbitrek! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Draga moja, jaz sem bila danes ob 7:50 na orbitreku. Ko sem deco spravila v vrtec, sem ugotovila, da sploh nebi bilo slabo, če bi malo migala.

No, poknila pa mi je enkrat ena bluza  ki mi ni bila premala ampak je bila malo čudno zašita. Pa en fini material je bil. In je kar šlo narazen.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
7.1.2008 14:37:22   
Naty_ka
Ojej, koliko je že ura. Jaz pa tu čvekam.

Šibam po našega malega user posted image

Se oglasim kaj zvečer če prej nebo časa.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
7.1.2008 14:40:11   
petarda
Draga moja, jaz sem bila danes ob 7:50 na orbitreku

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
7.1.2008 14:42:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

....nosil je pa več kot enkrat itak (šeuser posted image ) ni.user posted image

Saj to je glih finta. Tisti dan jo bo oblekel, potem pa po vsej verjetnosti nikoli več user posted image

No ja.....user posted image ...v vašem primeru jo bi lahko vsaj še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
7.1.2008 14:43:53   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

8.12 pa že na RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
7.1.2008 15:21:54   
NinaŠ

8.12 pa že na RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
7.1.2008 15:24:34   
ada2

Aja...pa ful sta glihalauser posted image  user posted image user posted image user posted image ...mi je čist smešno, da je v taki štacuni glihaluser posted image ...

user posted image user posted image user posted image kaj?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
7.1.2008 15:26:07   
nincy
Jaz pa zdele šibam mal na razprodaje. user posted image user posted image user posted image Grem gledat za škornje, ker nimam nič pametnega. Za oblečt pa itak nima smisla da kaj kupujem, ker bom še bolj slabe volje kot sem že. Še nisem ugotovila kdo je tle neumen, jaz al računalnik. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.1.2008 15:26:20   
ada2
drugače pa sem rabila zdaj pol ure, da sem vas skoz prebrala, čvekeuser posted image user posted image

alo, hitro mi povete, a hočete srečanje v marcu ali v aprilu?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.1.2008 15:28:42   
petarda
alo, hitro mi povete, a hočete srečanje v marcu ali v aprilu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz glasujem za apriluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.1.2008 15:29:30   
petarda
Še nisem ugotovila kdo je tle neumen, jaz al računalnik.

khm, khm...pravijo, da mašine niso nikoli neumne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.1.2008 15:30:09   
ada2
ojojuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Adam je prešravfal mandarino user posted image user posted image user posted image  le kje je bila mama?user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.1.2008 15:30:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a ti ne veš...kaj to pomeni glihala?

Ahhhhaaahaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogajala za ceno!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.1.2008 15:30:12   
NinaŠ
hočete srečanje v marcu ali v aprilu?

ni važno, samo da boš lepo in toplo vreme naročila user posted image  

Naty, za obleko bi tudi jaz najprej v OnaOn stopila pogledat user posted image . Sicer pa nimam izkušenj, ker mojga pomoje še za poroko ne bi prepričala, da bi se ogvantov user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.1.2008 15:32:30   
nincy

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Jaz vseeno upam, da je tokrat izjema user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.1.2008 15:40:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Jaz vseeno upam, da je tokrat izjema user posted image

saj pravijo....da upanje umre zadnjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.1.2008 15:54:39   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a ti ne veš...kaj to pomeni glihala?

Ahhhhaaahaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogajala za ceno!user posted image

aha, az sem si ga pa predstavljala s šmirgl papirom v roki kako tam nekaj riblje, pa mi ni bilo nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah, mi e zgleda cuker padel, grem kako čokolado rajši pojestuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.1.2008 17:02:16   
Urša
Hej Urša, od kod pa si ti sedaj Sergejevo sestrico našla Mislim da je še kar lep čas nebo (če sploh kdaj ). Ker meni čisto vse napovedi kažejo da bo drugi otrok . Tako da... (aja, pa nisem ).

Hja, to so pa moje napovedi! user posted image  In te so se že nekajkrat uresničile, tako da...pusti se presenetit! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.1.2008 19:22:44   
nincy
Ala babe, gremo v akcijouser posted image user posted image user posted image  S tem mislim telovadit, da ne bo katera imela kaj drugega v mislih user posted image  user posted image  user posted image
Jaz grem zdele na orbitrek pol pa še na Ab Rocket. Joj kolk bom fit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?