|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
7.1.2008 17:43:48   
Anonimen
Aha,potem kar prav predvidevam. user posted image  Uf, tega bo pa res veliko poleti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.1.2008 17:46:50   
Anonimen
Ja, malo moraš računati, da te lahko kaj prehiti in jaz raje vidim, da imam kakšen mesec prej vse pripravljeno. Pa takrat moram še pregledati, če je treba še kaj dokupiti, ker ta prva je decemberska tako, da mi vse ne bo koristilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.1.2008 17:47:08   
beyba
Da se mal vmešam v vaš pogovor.

Lakotnice si lahko naredite kitri kruh. Vzameš moko, sol, vodo in pecilni. Narediš pleskavico in jo v ponvi pokrito s pokrovko spešeč, lahko daš nakoncu ko jo obrneš, gor še mal sira, da se stopi full dobro za hitro lakoto....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.1.2008 17:48:07   
Anonimen
Ti se kar vmešaj, beyba, mal se nama pridruži pri klepetu, če imaš čas.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.1.2008 17:48:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Da se mal vmešam v vaš pogovor.

Lakotnice si lahko naredite kitri kruh. Vzameš moko, sol, vodo in pecilni. Narediš pleskavico in jo v ponvi pokrito s pokrovko spešeč, lahko daš nakoncu ko jo obrneš, gor še mal sira, da se stopi full dobro za hitro lakoto....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala hvala. Za drugič imam idejo. user posted image

Ninny, drugače je pa kar fajn, če imaš pripravljeno vse malo prej.Da zadnji mesec uživaš, sploh pa v vročini.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.1.2008 17:52:19   
Anonimen
Joj, vročinauser posted image . To nam bo še vroče, sploh v porodnišnici, jaz sem se sredi decembra kuhala gor, kaj šele sredi poletja, ko ne poznajo klime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.1.2008 17:53:10   
Anonimen
Katera porodnišnica bo zate aktualna? Jaz imam Postojno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.1.2008 17:56:09   
beyba
Drugače pa punce user posted image user posted image user posted image za preeglede. Jst ga imam naslednji teden in upam da vaga ne bo kazala preveč. Sploh se nočem vagat ker mi je brezveze. Včasih lahko full pojem kar vidim, včasih sem pa že po dveh žlicah sita. Kake posebne želje nimam. Sploh je mal stvari ki jih jem.

Mleka in mlečnih stvari ne smem, ker mi je po njih slabo zaradi alergije. Sladko mi zapaše na redke čase, ker mi je po sladkem tut velikokrat slabo. Biftek, paštet, salam suhih ,pršuta, tun v konzervi in tega ne jem med nosečnostjo. (sej vem da včasih za kake stvari pretravajo ampak če bi blo karkoli narobe, bi si vrjetno očitala, tko pa ker pazim na vse, pa če bi karkoli bilo bom vsaj vedela da sem naredila vse in še več kar je blo pač odvisno od mene) Sadje lahko jem samo v popoldanskih urah, ker dopoldne želodec ne prenese....  Tko da potem full mal stvari še ostane ki jih pa brez problema lahko in so mi full dobreuser posted image   No upam da vsaj kile ne bodo šle gor.....

Berem vas kar naprej in ste prave male čveke. Kar se tiče slabe  AC bi jst šla delat splav. Ker mislim da bi bila s tem prikrajšana vsa družina ne sam otrok, če bi se le ta rodil. Pač moje mnenje nastalo iz opazovanj prizadetih otrok v družinah. Sem delala v vrcu 4 leta in vem kako je zgledal.

Zdej sem se zmenla da 14 dni delam po 4 ure na dan .....   Joj kolk bo fino .Jutri začnem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa še to. Včasih me spravite kar v slabo voljo, ker jst pa še nič brck ne čutim pa nobenih metuljčkov pa ničesar...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.1.2008 17:56:15   
Anonimen
Zame bo jeseniška- imam 5 minut do nje. Pa od prvega poroda imam dobro izkušnjo, pa tudi tokrat mislim vzeti epiduralno in na pri nas je še vedno brezplačna. A boš ti rodila z epiduralno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.1.2008 17:57:42   
Anonimen
Aja pa še to. Včasih me spravite kar v slabo voljo, ker jst pa še nič brck ne čutim pa nobenih metuljčkov pa ničesar...

Naj te potolažim, ker jih tudi jaz še ne čutim.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.1.2008 17:57:55   
beyba
 Jst sem bla pri kolegici avgusta pa sploh ni blo panike. Bla je pa v Kranju. Na senčni strani porodnišnice.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.1.2008 17:57:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Zame bo jeseniška- imam 5 minut do nje. Pa od prvega poroda imam dobro izkušnjo, pa tudi tokrat mislim vzeti epiduralno in na pri nas je še vedno brezplačna. A boš ti rodila z epiduralno?

Ne, bom kar naravno. user posted image  Upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.1.2008 17:59:50   
Anonimen
Beyba, jej kar ti paše. no, če kaj ne smeš zaradi razlogov, ki jih oimaš, potem valda ne.user posted image Brcike boš pa tudi ti še začutila. user posted image  Včasih si boš želela še celo kakšen bolj umirjen dan.user posted image  Vsaj pri meni je tako, sploh če sedim v družbi in me začne tako srbet trebuh.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.1.2008 17:59:53   
Anonimen
Mleka in mlečnih stvari ne smem, ker mi je po njih slabo zaradi alergije. Sladko mi zapaše na redke čase, ker mi je po sladkem tut velikokrat slabo. Biftek, paštet, salam suhih ,pršuta, tun v konzervi in tega ne jem med nosečnostjo. (sej vem da včasih za kake stvari pretravajo ampak če bi blo karkoli narobe, bi si vrjetno očitala, tko pa ker pazim na vse, pa če bi karkoli bilo bom vsaj vedela da sem naredila vse in še več kar je blo pač odvisno od mene) Sadje lahko jem samo v popoldanskih urah, ker dopoldne želodec ne prenese.... Tko da potem full mal stvari še ostane ki jih pa brez problema lahko in so mi full dobre No upam da vsaj kile ne bodo šle gor.....

Kakšno pašteto lahko poješ, pa suho salamo tudi samo ne domačo, ker ni pregledana. Tune meni zadišijo mogoče enkrat na mesec in si takrat naredim tunino solato. Biftka, pršuta in raznih domačih stvari se pa tudi jaz izogibam, ker še ne vem kako je z mojo toksoplazmo in bom zvedela rezultat naslednji teden, ko imam pregled.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.1.2008 18:01:08   
beyba
Tako da bom šla jst kar v Kranjsko ker je najbliže, čeprav sem mojemu grozila da bom šla v Ljubljano, da se bo mogu v najhujši gužvi basat k meni na obisk, pa še prkirplac iskat...Sem mal žleht. Rodila bom pa brez epiduralne!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.1.2008 18:01:37   
Anonimen
Joj beyba šele zdaj vidim: pa ti imaš ful omejitev.user posted image  

Samo da ne prideš na kakšno pasirano hrano.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.1.2008 18:04:20   
beyba
Sej vem da bi lahko, SAmo sem mela že enkrat splav pri 21 tednih zato ker so dal otročku 1% možnost da se rodi zdrav kar je bilo pa zame popolnoma premalo. In zdej delam vse tko da če bi karkoli blo, da si nebi mogla očitat da je to zaradi tega. V prvo sem namreč jedkla tut paštetke, pa salamce.... Pa sem si pol full dolg očitala kaj pa če je blo zarad tega, pa se je okužil s čim in se ni razvijal potem kot bi se mogu....

Brcke pa komaj čakam, sploh take da jih bo čutil tut onuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.1.2008 18:07:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Sej vem da bi lahko, SAmo sem mela že enkrat splav pri 21 tednih zato ker so dal otročku 1% možnost da se rodi zdrav kar je bilo pa zame popolnoma premalo. In zdej delam vse tko da če bi karkoli blo, da si nebi mogla očitat da je to zaradi tega. V prvo sem namreč jedkla tut paštetke, pa salamce.... Pa sem si pol full dolg očitala kaj pa če je blo zarad tega, pa se je okužil s čim in se ni razvijal potem kot bi se mogu....

Strah je upravičen.Ti želim veliko mero optimizma.user posted image

Brcke pa komaj čakam, sploh take da jih bo čutil tut onuser posted image user posted image user posted image

Te pa tudi moj komaj čaka.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.1.2008 18:07:02   
Anonimen
uh, beyba nisem vedela in te čisto zastopim. 

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.1.2008 18:09:40   
Anonimen
Sploh si ne predstavljam, da se to lahko zgodi tudi po končanem 1/3 nosečnosti. user posted image  Potem pa kao, ne bit prestrašena, tahudo je mimo...ja, tista, ki je to okusila, ima strah upravičen. No dosta slabih misli. Vse bo ok. Za vse.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.1.2008 18:14:07   
beyba
Joj pasirano kaj je že to user posted image user posted image user posted image   , Ne se pa vseeno trudim jesti naravno hrano s čima manj editivi. Sam zdej okrog novega leat ni blo za dobit načosa, pa sem kupla sirovo salso ki ima notri 7 EJEV- halo!!!  ampak pasje dobro.

Mal sira lahko vsake toliko časa. Ampak kot dodatek, po tem mi ni slab, vse ostalo pa.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.1.2008 18:14:29   
Anonimen
Točno tako. Moramo biti pozitivnih misliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.1.2008 18:15:34   
Anonimen
A veš kter sir je dober? Kiri.Njami.

user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.1.2008 18:16:09   
beyba
Itak ad bo vse ql, jst tko pravim da sem svoje skozi dala in odslužla.Zdaj si zaslužim le najbolše, najlepšega in najboljzdravega otročička na svetuuser posted image user posted image user posted image   Itak da ve tut!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.1.2008 18:16:47   
beyba
Samo to je spet za z mlekom......user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?