|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
7.1.2008 16:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Punce, na majčicah sem prebrala, da ima ena izvid AC slab, user posted image  ima 47 kromosomov. user posted image  To je pa res hudo, ne?user posted image  Bi šle ve splavit?

A veš, da res ne vem kaj bi naredila v tem primeru, ker se o tem sploh z mojim nisva nič pogovarjala. Samo, če pa pomislim, da imam doma eno živahno 3-letnico, se bolj nagibam žal k splavuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.1.2008 16:50:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

S sirom? user posted image user posted image user posted image  ne hvala, rabim res kruh. user posted image  Sam zdej se odpravit v trgovino? user posted image  Neee, to pa ne. Bom mogoče en gres zakuhala.user posted image

Si pa naredi kaj mlečnega ali pa kakšne palačinkeuser posted image

Jajc zmanjkalo.user posted image  Smo jih včeraj pekli na oko. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.1.2008 16:50:19   
willma
rabim res kruh.

Kakšen kruh pa imaš najraje?

Ja, tudi moje dete je zelo zivahno.

Moje dete tudi, ravno kar. Toda se tokrat ne pustim preveč zavajt, sem ugotovila, da mi je v prejšnji nosečnosti moralo tudi črevesje kaj simulirat, ker sem večkrat po porodu čutila "gibe"user posted image
S tem, da sem se tolažila, da nisem edina, sem še od drugih slišala, da so imele podobne izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.1.2008 16:51:13   
lunca14
O,danes pa ste čveke.....user posted image ,jaz sem mela danes pregled,ma sem bla fuuuul živčna kar se je poznalo na pritisku,je bil ogromen,tako,da si ga moram sedaj redno spremljat.Sem pa bila razočarana,ker bi mogla met UZ,pa mi ga ni delala,pa še moj je čakal z mano dve uri zastonj.No z bebico je vse ok,srček dela tika taka 160 udarcev,zredila sem se v dveh mesecih za 1,5 kg.No zdej ,pa mi že malčka nagajata,tle pri računalniku,moram dat Frančka risanko.Ve pa pridno čvekajte naprej.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.1.2008 16:52:47   
Anonimen
Willma, jem vse kruhe, razen tiste ne za ptiče. user posted image  S semeni. Tako pravi moj dragi.user posted image  Pa koruznega ne jem. Vse ostalo brez problema.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.1.2008 16:53:10   
willma

Punce, na majčicah sem prebrala, da ima ena izvid AC slab, user posted image ima 47 kromosomov. user posted image To je pa res hudo, ne?user posted image Bi šle ve splavit?

Jaz bi šla še enkrat delat test, še drugam, kot drugo mnenje. To je prvo kaj bi.
Potem pa nevem, vem pa kako je imeti "bolanega" otroka, zato najbrž jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.1.2008 16:53:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

S sirom? user posted image user posted image user posted image  ne hvala, rabim res kruh. user posted image  Sam zdej se odpravit v trgovino? user posted image  Neee, to pa ne. Bom mogoče en gres zakuhala.user posted image

Si pa naredi kaj mlečnega ali pa kakšne palačinkeuser posted image

Jajc zmanjkalo.user posted image  Smo jih včeraj pekli na oko. user posted image

Še eno varianto imam zate, če imaš kaj starega kruha doma si ga popeci ali pa naredi tople sendviče. V vsakem primeru imaš še trgovino ali pa halo picauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.1.2008 16:54:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

O,danes pa ste čveke.....user posted image ,jaz sem mela danes pregled,ma sem bla fuuuul živčna kar se je poznalo na pritisku,je bil ogromen,tako,da si ga moram sedaj redno spremljat.Sem pa bila razočarana,ker bi mogla met UZ,pa mi ga ni delala,pa še moj je čakal z mano dve uri zastonj.No z bebico je vse ok,srček dela tika taka 160 udarcev,zredila sem se v dveh mesecih za 1,5 kg.No zdej ,pa mi že malčka nagajata,tle pri računalniku,moram dat Frančka risanko.Ve pa pridno čvekajte naprej.

Super za pregled. Jaz sem res vesela, da imam takega G, ki mi vsakič naredi UZuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.1.2008 16:54:57   
willma

Willma, jem vse kruhe, razen tiste ne za ptiče. user posted image S semeni. Tako pravi moj dragi.user posted image Pa koruznega ne jem. Vse ostalo brez problema.

Super me dve bi si lahko delile pekarno, to kar bi ti pustila, bi ja pokupila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.1.2008 16:56:38   
willma
Lunca user posted image

Jaz sem res vesela, da imam takega G, ki mi vsakič naredi UZ

Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.1.2008 16:57:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  ste smešne. user posted image  
Lunca14  user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Nimam njente nič kruha. user posted image  Sej bom že kaj jedla, umrla menda ne bom. user posted image

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.1.2008 17:04:21   
*Mojca*
zdravo čveke!

Vidim, da ste se odločile da se julijkam ne damouser posted image

Didlina dorodošla med nami. Vem da se že od prej, ampak dorodošla med čvekami user posted image

Pred 2 urama sem vas brala v službi in je bili tukaj kar zatišje, zdaj pa bum, super res user posted image user posted image

kaja08: jaz bi fulll hodila nekam telovadit. kamorkoli v Lj, popoldne

lunica14: čestitam za pregled user posted image

Didlina: jaz imam morfologijo v 21 t, tako da milsim da se dela enkrat takrat. Kar pa se tiče kromosomskih anomalij je bilo že enkrat govora o tem, jaz vem da bi splavila, takoj, brez razmišljanja...ne me napadat, samo moje mnenje. Preveč bolnih otrok sem videla da bi sama nosila tako breme...

Kar se tiče hrane pa me je moj nakuru da se moram nosit sendvičke in sadje v službo, tako da sem vedno sita. Prej sem bila brez jest po cel dan...

Brcik pri meni še nič, jutri gremo v 17t...bo že

Grem pojest pašto, potem pa še kaj napišem...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.1.2008 17:06:51   
Anonimen
*Mojca* dober večer. Saj je že večer, ne? user posted image  Si pridna iz službe. user posted image
Ja, malice ob takih delavnikih so kar potrebne. Da ne padeš skup od lakote.

Ve se dogovarjate za telovadbo? Pa vam je dovoljena glede na user posted image ? Ste se posvetovale pri g.?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.1.2008 17:09:06   
*Mojca*
Dober večeruser posted image , po mojem lahko že tako rečemo.

Kar se tiče telovadbe je meni G rekla da lahko smučam, tako da mislim da bo tudi nosečniška telovadba ok user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.1.2008 17:11:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Dober večeruser posted image , po mojem lahko že tako rečemo.

Kar se tiče telovadbe je meni G rekla da lahko smučam, tako da mislim da bo tudi nosečniška telovadba ok user posted image

user posted image user posted image user posted image   super. user posted image  

No pojdi zdej papat pašto.

BTW : hvala za idejo za mojo lakoto. Pašti se nikoli ne morem odreči.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.1.2008 17:13:37   
*Mojca*
Pašta je zakon user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem do konca pojest, potem pa malo izležavat...ne morem stran od računalnika user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.1.2008 17:14:31   
Anonimen
Huda ta odvisnost od RR-ja. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.1.2008 17:21:28   
*Mojca*
ja full huda...nič, zdej pa res grem user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.1.2008 17:23:11   
Anonimen
Pa jaz sem mislila, da si že nazaj. user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.1.2008 17:24:33   
Anonimen
Evo, jaz sem nazaj. Sem imela en kratek obisk

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.1.2008 17:28:21   
Anonimen
A ste vse ušleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.1.2008 17:30:34   
Anonimen
Ne, samo lulat moram spet, pa sem premišljevala ali grem zdaj ali malo kasneje. Pa grem zdaj. user posted image  pridem kuj nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.1.2008 17:36:42   
Anonimen
ok, te počakam, ker mi je dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.1.2008 17:38:58   
Anonimen
Sem nazaj. Veste kaj me zanima? Kdaj boste začele pripravljat cunjice za user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.1.2008 17:40:49   
Anonimen
Jaz imam veliko še od ta prve tako, da bom enkrat konec aprila začela z akcijo pranja in likanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?