|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
5.1.2008 22:22:50   
*Mojca*
tweetek alo učit, če ne bo ognej v bajti user posted image user posted image
Tko reče moj ko se meni ne da učit.

Tudi jaz se veselim user posted image

Jaz moram spat, ker se mi že blede....lahko noč vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
5.1.2008 22:46:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kar se strij tiče...jaz sem pri prvem do konca mislila, da ne bom imela nobene, ker se sploh ne vidijo tko očitno. Vsaj meni se niso...ko pa sem rodila, sem pa videle lepe vijolične črvčke po trebuhu in so še tu in skoz bodo. Je pa res, da se nisem mazala, ker jih ni blo vidit...jaz pa sem se do kona hvalla, da se mi niso nič nredile. Če čutiš srbenje po trebuhu...to pomeni, da se koža širi in če te vsaj malce srci, po mojem pol ni dost vlažna in se načne. (tko si zdaj razlagam).

Pri meni je bilo podobno samo da sem se jaz mazala skoraj vsak dan. In prav dobro se spomnim, preden sem šla rodit, da sem mojega spraševala, če imam kaj strij mi je pa rekel, da imam tri črtice, ko sem pa rodila jih je bilo pa veliko.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
6.1.2008 10:39:29   
willma
Kar se strij tiče...jaz sem pri prvem do konca mislila, da ne bom imela nobene, ker se sploh ne vidijo tko očitno. Vsaj meni se niso...ko pa sem rodila, sem pa videle lepe vijolične črvčke po trebuhu in so še tu in skoz bodo.

Ni samo nosečnost prinašalec strij, največ se jih dobi ravno pri porodu, zaradi napora in naprezanja koža popoka.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.1.2008 10:49:35   
lonapo
Jutro,

a se že mažete s kremo proti strijam. jaz še ne, nimam cajtauser posted image .

Iz prve nosečnosti mi ni ostala nobena strija, je vse zginl.

Kaj počnete na to turobno nedeljo!

Lp, Lonapo

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.1.2008 11:53:46   
Anonimen
Tudi jaz se še nič ne mažem, čeprav imam kremo že doma.
Danes sem brez prave energije, sedaj bom šla počasi kuhat kosilo, popoldne bomo pa bolj počivali.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.1.2008 14:29:19   
Kaja08
Dan punce! Se neki časa nisem nič javila - sem bila na dopustu in se mi potem doma ne da sedet pred računalnikom. Ste kar načvekale user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Pri meni nič novega, buši raste, je pa zašpehan user posted image  in sem prav fouš Kaji08 user posted image

Sej je moj tud zašpehan, da ne boš misnla....user posted image  Pa še zdele se mi je v parih dneh kr neki napihnu - sem že prou debela. Morm jutr G na pregledu vprašat, kaj je kej s tem - a je mali tolk zrastu, al je to dejansko samo špeh...
V petek sem šla vodo dat, da mi v ponedeljek pred pregledom ne bo treba in je vse kul. Me je mal skrbel, da ne bom imela povišanega sladkorja, ko je bilo pa toliko dobrot med prazniki. Na vago pa tud ne upam stopit... ojojoj, pa bom mogla, ker bom jutr mogla povedat, koliko imam kil....ojojoj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

p.s. dejte povedat kdaj gre katera na materinsko šolo v Lj, da gremo skupaj 

Midva bova šla po vsej verjetnosti že kar februarja, ker moj potem nima časa - marca in aprila ima v službi ful gužvo, 5. maja se mi zdi pa že pozno... Itak je pa sodelavka rekla, da je bolš it malo prej že zato, ker težko sediš, ko imaš že ogromen trebuh, pa še če greš prej, imaš več časa, da premisliš o tem, kaj so povedal in da malo zadevo premelješ. A so res te šole v zdravstvenih domovih? Al jih imajo samo v porodnišnici?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.1.2008 14:29:56   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 63 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.1. / NS:user posted image  / Ljubljana / +4 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image  P 7.1. / Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image   P: user posted image (Janez)
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image   MORFO 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image   MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image    MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image   MORFO 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho MORFO: 10.1. / NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image   MORFO: 8.1. / NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image   P 4.1. / NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO in P: 17.1. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   P 7.1. / NS: user posted image  / Novo mesto / +2 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image    MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG
21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny  P 17.1. / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v naslednjem tednu:
Kaja08  P 7.1.
Tamara J  P 7.1.
lunca14  P 7.1.
katja_k   MORFO 8.1.
RMRM   P 9.1.

lonapo P 10.1.
tancho   MORFO 10.1.
rozica984   P 11.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.1.2008 14:31:40   
Anonimen
A so res te šole v zdravstvenih domovih?

Pri nas so v zdravstevnih domovih.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.1.2008 14:43:21   
*Mojca*
Kaja za Lj vem da so v Kliničnem centru, ker sem enkrat tam sedela pa je bilo ful enih nosečnic, potem sem šla malo pofirbcat in videla da imajo materinsko šolo. Možno da imajo tudi po zdravstvenih domovih.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.1.2008 14:49:31   
Anonimen
Pri nas pa v zdravstvenem domu in porodnišnici.
Lunca - jutri dop ne morem, ker začnem ob 10h, lahko se zmeniva za kak drug dan.

Jaz sm se pa prej zvagala in imam kar nekaj več kg. Bom videla, če je res kar pravi moja mama. Da je ob mlaju teža večja. Me to tolaži. Morm pogledat , če mam pregled okrog polne lune, takrat je baje manj kg.user posted image user posted image user posted image

In drugače? Jaz sem tko skoz utrujena, pa sm pogruntala, da mam bolj nizk pritisk. Sej bo, kajne?

Komaj čakam na pregled, ampak ga mam šele konc mesca. Kje je še to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.1.2008 15:02:47   
Kaja08
Kako je pa kej s telovadbo? Neki ste se menile, pa ste se tudi kaj zmenile? Jaz bom jutri na pregledu vprašala, če že lahko migam, in potem začnem resno telovadit. Se mi katera pridruži (če dobim zeleno luč, seveda)? Me malo skrbi, da ne bom imela maja / junija dovolj kondicije...Pa da ne omenjam, da imam mišice na roki k 90-letna babica - dvignem vrečo, pa me že roke bolijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.1.2008 15:29:10   
petea
Oj, punce!
Malo z zamudo, a vendar iz srca: želim vam prečudovito leto 2008!

Jaz vedno porabim najprej ogromno časa, da sploh preberem, kaj je novega na RR, in šele, če mi ostane kaj časa in volje, se lahko spravim pisat. user posted image

Mene tudi daje nizek pritisk in posledično slabo počutje (postanem bleda, mehkih nog in brez moči), tako da izkoristim čim več prilik za počivanje - sicer se potem zgrozim, ko vidim, koliko dela in obveznosti ostaja, a se tolažim, da bo že bolje.

Glede starševskih šol  - v MB jo imajo v bolnici in zdravstvenem domu. Vsak se lahko odloči, kam želi iti. Jaz sem hodila v ZD - je bilo krajše, a čisto dovolj informacij. Zagotovo pa ne čakat na zadnji mesec - trebuh je velika ovira, predavanja se lahko vlečejo, lahko pa greste že prej rodit ...   user posted image

Še o modrcih - naj dobro podpirajo, bodo brez kosti; ene imajo rajši bombažne, meni bolj ustrezajo iz lycre - zaradi velike košarice se mi bombažni kar hitro preveč raztegnejo.

Snežni in lenobni pozdrav!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.1.2008 15:29:13   
Anonimen
O kilogramih pa tud jaz raje ne bi, ker sploh ne upam stopiti na vago odkar so slabosti izginile in imam apetit.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.1.2008 15:42:48   
alea01
Hej, hoj user posted image !

Kilogrami???? Hm, o tem bi pa jaz znala nekaj napisat.
Se spomnite, ko sem jamrala kako sem suha, pol sem bruhala in na koncu pristala na 42kg? Potem sem bila vsa vesela ko sem prilezla na 44kg. No, zdaj je pa nekak takole. Imam apetit in jem ogromno, pri tem nic ne gledam kaj mecem vase. Pac kar je pri roki. No, zdaj se moje kile dvigujejo s svetlobno hitrostjo. Sicer mi ni jasno kako, kajti prejle sem tudi skoz jedla, pa se mi ni nic dvigovalo. Tolazim se s tem, da sem res bila suhica in so te kile verjetno cist okej. A kaj, ko pa nisem tega vajena. Ce bo slo tako naprej, bom BALON!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.1.2008 15:56:30   
petea
Če se kilogrami res ne nabirajo s svetlobno hitrostjo (to pa že spremlja G), se ni treba bati.
Jaz sem se v 1. user posted image  zredila za 20 kg, a sem se super počutila, največ kg pa sem pridelala do 4. meseca - pač, ah, sem pogosto sedla za mizo z mislijo, da sedaj pa mi res ni treba paziti na hrano. Tudi G me je samo 1x opozorila, da naj malo pazim.

Sedaj, v 2. user posted image  pa se praktično ne redim - še imam dovolj zaloge od 1. user posted image   Pa se mi zdi, da kar dosti jem.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.1.2008 16:32:46   
Anonimen
Sedaj, v 2. pa se praktično ne redim - še imam dovolj zaloge od 1.

S tem se tudi jaz tolažim, pa še vseen ne upam stopit na vagouser posted image . Jaz se v prvi do petega meseca skoraj nisem redila, pa sem bila suha, samo proti koncu nosečnosti so mi pa šle  s svetlobno hitrostjo kg gor.

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
6.1.2008 16:38:30   
*Mojca*
Kaja08 jaz sem za telovadbo. v Fužinah je 30eur na mesec (enkrat na teden), mogoče bi bilo pametno povprašat še v porodnišnici.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
6.1.2008 20:25:49   
Kaja08
V LJ porodnišnici stane telovadba za user posted image  6 evrov na obisk (ali pa 6,5 - moram še enkrat sodelavko vprašat). No, jutr mi G da zeleno luč, in potem gremo v akcijo, ne?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.1.2008 22:08:10   
Anonimen
Hohoj user posted image  

Kako ste kaj? Mene danes tamali muči, me je tolk brcal(a). user posted image  Cel dan. Zdej je malo miru.
V materinsko šolo grem jaz že 5 februarja, ker se pri nas takrat začne. V zdravstvenem domu. Konča pa se konec marca. 1x tedensko je. In mislim, da je kar pravi čas, saj kasneje bo že prekasno oz. se bo zavleklo in končaslo prepozno glede na moj datum poroda. Priporočljivo je v 7 mesecu, jaz bom v 6 in končala konec 8-ga. Ravno prav. user posted image

Drugega kaj novega?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
7.1.2008 8:32:19   
Anonimen
Ojla, ojla. Dobro jutro. Kako ste kaj danes? Jaz sem super, vreme se je očitno malo umirilo, pa sm ok, najbrž je tud pritisk normalen.
Danes imam napovedan podaljšek v službi, ma bo že, bom jutri lahko dlje časa počivala.
No, zdaj pa grem, lepo čvekajte, pa vas preberem zvečer, če ne bom samo padla v posteljo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
7.1.2008 9:14:45   
slovenka
dobro jutro punce,

jaz imam pa ful dela danes, tako da se bom bolj za kratko oglasila. sem vas pa na hitrico preletela, kaj je nastalo čez vikend.

Najprej lepa hvala za 'tolazbo' glede mojega Rh -. Ja, Pati, jaz sem tudi prebrala, da je takih nekaj čez 10 % samo... No, G si je res vzela ful časa in mi vse razložila, tako da me je pomirila. Je res rekla, da se nevarnost za malega stopnjuje, zlasti od 4. nosečnosti dalje, ampak da z injekcijo ni nobene skrbi. Upam, da res ne. Pati, sporoči mi, kdaj te bodo naročili na injekcijo. Saj meni tudi moja G napoveduje rok 25.6., čeprav je na nuhalni rekla 24.6.

Meni so tudi ful dolgo govorili, da se mi user posted image nič ne pozna, ampak sedaj ne bi mogli reč. Sem se malo gledala s profila čez vikend in se mi kar fejst pozna - morda se malo nevtralizira, ker imam tudi zgornji del povečan user posted image user posted image user posted image

Sicer pa tudi jaz ne morem verjeti, da se bližam že polovici.

Aja, pa v petek na pregledu me je sestra naročila na materinsko šolo, in sicer za 5.5. Pred prvomajskimi prazniki nameravam nehat delat, tako da bo po moje fajn tako sredi dneva iti malo tja. Bom pa v bistvu že v 8. mesecu takrat. Bomo videli, kako bom sedela user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.1.2008 9:26:13   
zp
Živjo vsem,

najprej vse naj naj v letošnjem letu, ki bo v vsakem primeru za vse nas eno čudovito letouser posted image user posted image user posted image .
Cajt pa leti tako hitro, da se mi zdi, da bomo zdaj zdaj ena drugo podile v porodnišnico....
Drugače sem vesela  vsakič , ko preberem o metuljčkih, brcah in veselju na pregledih pri G!! Super nam gre punce!

Pri meni so se KONČNO tudi precej omilile večerne slabosti, tako, da imam malo več energije še za kaj drugega kot samo poležavanje na kavču. Ta vikend sem celo dobila nekaj volje do nakupovanja in smo šli družinsko zapravljat v H&M v Celovec, kjer so se že prejšnji teden začele razprodaje (vožnje cca 1, 15 iz Lj)... Bila sem navdušena nad izbiro in seveda ni ostalo samo pri enih nosečniških  kavbojkahuser posted image ... Če slučajno katero zanimajo  cene-za nosečnice sicer ni veliko znižanihstvari- za hlače so med 25in 45 € (za kavbojke), majčke pa med 12  in 20 €... pa še to - imeli so vse velikosti od XS do XL..nekaj ima tudi C&A -kavbojke znižane na 20 €... pa za tamalčke imajo tako luuuuuštne stvari...pa nisem mogla verjet, da ni bilo nobene gužve...

Upam, da se srečamo na kakšni telovadbi! lep dan,

zp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.1.2008 10:36:03   
lonapo
Dobro jutro,

ponosno javljam, da sem včeraj začutila prvo brco in sicer ležeče na hrbtu. Sm bla tolk happy!

A kateri prsti zatekajo? Men tolk da ne morem več prstanov nosit.

Grem mal k staršem na obisk, pa na kosilo, potem pa malo na razprodaje.

Lep pozdravček!

Lonapo

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.1.2008 10:38:37   
Anonimen
Lonapo čestitke za brcike.

Jaz zaenkrat prstan še lahko nosim. Danes sem z strahom stopila na tehtnico ampak mi je pokazala samo 0,5kg plusa. Samo ko se gledama sama imam občutek, da sem se več zredila.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.1.2008 12:19:47   
tweetek
Tud jaz čestitam za brcike user posted image ... Naš je razgrajač in mi včasih že kar malo nagaja - jaz bi spala on ma pa žur in rekereacijo do dveh zjutrajuser posted image . Sem rekla lubiju da se bojim da me bo proti koncu kar po pojstli premetavaluser posted image

Ja, men se to zdi tud hecno - jem sicer zdravo, ampak mam občutek da sem ko balon, pa kile ne grejo preveč gor, sem se zredila do zdaj za dve kile. Se mi zdi da je šlo vsaj pol tega v balkon ker sem iz A košarice prilezla na C... Pa vsak teden so mal večje.... Če bo šlo tko naprej ne bom mogla več it po štengah ker me bo naprej neslouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?