tteeaa
|
Prišel je januar, ki se ga nisem prav nič veselila in zdaj po dolgem času spet sedim za knjigami. sem že prav pozabila, kako je študirat . No, imam 15. in 25. januarja še dva izpita za naredit, potem pa štartam s pisanjem diplome, da naredim največ, kar se da, preden pride mali nadobudnež oz. nadobudnica . Tako da spomnite se kaj name, ki trpim za knjigami . No, saj tako zelo hudo pa spet ni. Treba se bo pač navadit, kajne? drugače pa se počutim še kar dobro, muči me le pritisk, včeraj sem ga namerila 87/50, si lahko predstavljate, da so mi črke kar plesale pred očmi, danes je malce višji, tako da je boljše. Brcike oz. metuljčke pa čutim občasno, vsak dan pa vsaj malo, toliko, da pokaže, da je živ/a . Do naslednjega pregleda imam še skoraj 2 tedna, ampak bo že. Sem se pa vagala včeraj in sem zdaj na +1,5kg. se mi zdi kar fajn, samo trebušček pogrešam - mi vse kolegice govorijo, da sploh ne zgledam noseča, ampak tako, kot da bi se malo bolj najedla . Pa saj bo trebušček še tudi prišel. zaenkrat mi kar ustreza tako, me še nič ne moti pri študiju . no, lepo se imejte....