|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
4.1.2008 14:09:18   
Anonimen
Glede materinske vam svetujem samo to, da ne čakat do ta zadnjega. Jaz sem šla, kot sem že napisala v 7 mesecu, pa mi ni bilo žal. Je bilo kar nekaj nosečnic takrat, ko so bile že tik pred porodom, pa so težko sedele tam.....

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
4.1.2008 14:38:26   
lonapo
Živjo!

Meni ni pa zaenkrat nič več slabo!!user posted image user posted image user posted image Sem tolk happy, edino mam pa ful vrtoglavice pa zaspana sem;brc še ni od nikoder. Pa glava me tud blazno boli.

Kaja08- a me dodaš na seznam: P 10.01; kile +2; 6.2.- UZ plodovega srca- ne vem kako se strokovno reče (eho....)

Punce še 5 mesecev pa gremo- kako bo hitro minilo.

Ja v materinsko šolo je boljše iti prej, ker potem že težko sediš, pa ozračje je že bolj vroče (maj).

Lep dan še naprej!

Lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
4.1.2008 14:56:20   
tteeaa
Prišel je januar, ki se ga nisem prav nič veselila in zdaj po dolgem času spet sedim za knjigami. sem že prav pozabila, kako je študiratuser posted image . No, imam 15. in 25. januarja še dva izpita za naredit, potem pa štartam s pisanjem diplome, da naredim največ, kar se da, preden pride mali nadobudnež oz. nadobudnicauser posted image . Tako da spomnite se kaj name, ki trpim za knjigamiuser posted image . No, saj tako zelo hudo pa spet ni. Treba se bo pač navadit, kajne?user posted image

drugače pa se počutim še kar dobro, muči me le pritisk, včeraj sem ga namerila 87/50, si lahko predstavljate, da so mi črke kar plesale pred očmi, danes je malce višji, tako da je boljše. Brcike oz. metuljčke pa čutim občasno, vsak dan pa vsaj malo, toliko, da pokaže, da je živ/auser posted image .

Do naslednjega pregleda imam še skoraj 2 tedna, ampak bo že. Sem se pa vagala včeraj in sem zdaj na +1,5kg. se mi zdi kar fajn, samo trebušček pogrešam - mi vse kolegice govorijo, da sploh ne zgledam noseča, ampak tako, kot da bi se malo bolj najedlauser posted image . Pa saj bo trebušček še tudi prišel. zaenkrat mi kar ustreza tako, me še nič ne moti pri študijuuser posted image .

no, lepo se imejte.... 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
4.1.2008 16:02:12   
pikica_30
Oh, blagor lonapo in tteeaa, ker sta se tako malo zredili! user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud tok mal...

Drugače imam pa jaz tudi vrtoglavice, verjetno tudi zaradi nizkega pritiska (ampak nimam nič za izmerit).

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
4.1.2008 16:16:15   
pati0102
Slovenka,

tudi sama sem Rh negativna in sem v 15 tednu . Rok nekje 25.06., tako da sem tik za teboj. To je moja druga nosečnost in v prvi  user posted image  sem dobila injekcijo. Ti moram reč, da to ni nič strašnega.  Čeprav pravijo, da je Rh negativnih zelo malo ljudi, jaz poznam vsaj tri prijateljice , ki so tudi Rh nagativne. Uživaj v nosečnosti . Sem prav razumela, da nosiš fantka.
Lp, user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.1.2008 16:25:19   
*Snežinka*
Jest se prvič oglašam po praznikih, tako da čestitam vsem - NAJ BO SREČNO IN ZDRAVO, PREDVSEM PA VELIKO SMEHA IN RADOSTI V NOSEČNOSTI!

Pri meni je novega to, da sem verjetno +2 kg, prvič smo slišali pred božiček srčka doma na angel soundsu in je res ful lepo, od takrat kar velikrat poslušamo srčka in gibe.

Punce, tiste k ste iz KP, se gre v materinsko v koprskem zdravstvenem domu?
Mislim, da mi je G tako rekla. Pa čeprav nimaš tam izbranega osebnega zdravnika tudi?

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.1.2008 20:40:40   
*Mojca*
Da se vem še jaz malo javim.

Pri meni nič novega, buši raste, je pa zašpehan user posted image  in sem prav fouš Kaji08 user posted image
Slabo mi je itak non stop, včeraj ponoči nisem spala nič, ker sem jedla ob 20.00. Sranje je to, ampak se privajam.

Naslednji teden se bova po vsej verjetnosti selila, končno. "samo" 1 mesec zamude...

Nič, grem počasi pod tuš in spat, ker sem takoooo zaspana...hvala bogu za vikend user posted image

A ste videle da se je julijkam spet utrgalo? user posted image  Nas bodo spet prehitele user posted image

Taly hormončica kako je bilo na pregledu? user posted image

p.s. dejte povedat kdaj gre katera na materinsko šolo v Lj, da gremo skupaj user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
5.1.2008 0:05:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

nya....če imaš čas v pon.dop.lahko ponoviva kavico na istem mestu,jaz imam pregled ob 8 30,tako da eno uro pa mislim,da bom gotova.

Te pokličm za vikend, pa se zmeniva. OK?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
5.1.2008 13:55:32   
tweetek
Oj souser posted image ... Mojca jaz grem v Lj v materinsko šolo. Kdaj pa miliš it? Marca ali aprila?

Hvala bogu za vikende user posted image

Vsem ki mate preglede user posted image user posted image user posted image ....

Aja, zdaj pa tud jaz nisem več skoz dobre volje, tko da se pridružujem hormončicam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
5.1.2008 13:59:53   
*Mojca*
tweetek a veš da sploh še nisem razmišlaja, ampak glede na to, da punce svetujejo it prej, bi šla raje marca. kaj pa ti? aprila bomo že slončice - hormončice user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
5.1.2008 14:16:18   
nataska82
jst mam pa ful malo cajta za internet in računalnik,....šola delo in vse... tako da najprej vsem želim srečno 2008.

kaja08
pa če me lahko končno daš na seznem: rok poroda 21.06, spol naj bi bilauser posted image , 1.user posted image , zredila pa sm se 2kg. NS sm mela 7.12. in je vse v redu. zadnji pregled sem imela 4.1 (in ker imam svetovno ginekologinjo mi je spet naredila UZ, da sm lahko vidla kak skače. in pravi da ona vsakič naredi UZ.) naslednji pregled pa imam 6.2. pa bo povedala točno če je res punčka
nič Fajn se mejte

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
5.1.2008 18:36:46   
Anonimen
Dan, dan bejbe. Kako ste kaj danes? Jaz spet samo poležujem, mam pritisk nizek, pa ne morm nič.

(odgovor članu nataska82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
5.1.2008 19:11:04   
Tina 28
Oj!

Kako ste kaj. Jaz sem danes po dolgem času naredila totalno sobotno čiščenje. Razlog: prepir in huda jeza, ki mi je vlila adrenalina v kri, pa še kar ga nisem porabla.
Danes sem se ful potrudla s novo verzijo govejih zrezkov in ker mi je primanjkovalo časa, sem mojega prosila, če očisti solato (sem mu že večkrat pokazala in zabičala, da če to počne, naj bo res čista, alpa rajš reče, da ne bo). No kosilo krasno in super, dokler jaz v solati ne najdem kar precej koščkov prsti, ki so se veselo držali solate in plavaliv kisu. No ker je nisem hotela več jesti in sem dala nekaj pribomb nanje, je naš revež bil tako ogrožen, da se je začel peteliniti in mi metati en kup oslarij pod noge, sam da bi sam boljš izpadu (zmeraj to počne, ne more preprost priznat krivde ali razloga). UTRUJAJOČE in besa vredno.

No ampakhiša pa že dolg ni bla tko čista, sam njega pa dons tud gledat ne morem, ker pri vsem sesanju, ribanju in itd. tud riti ni vzignu.

Mogla sem ven dat...saj sem rekla...nisem še porabla adrenalina.

Drugač sem se pa glih prejle zmerla...hudo  prsi in boki 98...trebuh pa kar 93 K( sem ful baročnauser posted image ). a se vam tud že tolko trebuh pozna?

Aja, za vse tiste, ki jih skrbi RH - faktor...danes samo inekcija in nobenih drugih komplikacij. Mi je moja ginekologinja rekla, da nas je letos ogromno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
5.1.2008 20:17:20   
Anonimen
Tina28 potem sva pa danes imele kar podoben danuser posted image . Sem ga ravno prej vprašala, če se je spočil, ko je cel popoldne gledal TV? No, jaz s pospravljanjem pretiravala nisem, sem pa skoz nekaj pospravljala- ampak počasi.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
5.1.2008 20:48:26   
tweetek
Mojca, maš prav, marca bo bolj pametno it, ker bom aprila ko baloooon user posted image ... Pol pa se bova tam srečaliuser posted image .... Ja, zgled da majo pobje danes dan za lenoritis, moj je cel dan spal....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
5.1.2008 21:16:19   
*Mojca*
tweetek super user posted image user posted image

Koliko prej pa se je treba prijavit in kje se to prijaviš?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
5.1.2008 21:24:11   
Eva2008
Da se vam malo javim, da ne boste pozabile name in na moji user posted image user posted image .

Smo ok, razen da sem izmučena od vsega divjanja sem in tja. Hvalabogu, da so prazniki mimo. Sem dobila bolniško še za en mesec, ker sem imela v četrtek spet nižji pritisk. Drugače pa se mi buši pozna ravno toliko, da še ne reče vsak, da sem noseča. Saj po mojem bo do konca meseca pa že res viden. Zredila sem se za 0,5 kg. Pa kar nekaj vase zmečem. Ni mi čisto jasno.

Kako ste kaj moje sonosečke? Se dobro počutite? Za nazaj se mi ne da brat, ste preveč čvekale. user posted image  

Zdaj grem pa pod tuš, se namazat (hvalabogu se precej mažem in nimam nič strij - ve jih že imate), potem se grem pa stisnit k dragemu, imava en film v planu in potem spat.

Uživajte in božajte svoje bušije. Midva sva prej z AS poslušala in se tako lepo sliši. Metuljčke pa tudi lepo čutim. Ravno za novo leto ob polnoči sta bili precej aktivni. Moji punci zlati.

Nočko.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
5.1.2008 21:25:20   
Eva2008
A vam sploh gre v glavo, da se bližamo že 20t? Meni kar ne gre. Se mi zdi, da sem včeraj zagledala +.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.1.2008 21:48:57   
tweetek
Joj men tud ne! Saj smo že na pol! Pozdravljena Eva!

Ja, Mojca, a veš da jaz tud ne vem? Lahko na naslednjem pregledu pri G vprašam... Mogoče pa kdo na forumu ve user posted image

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
5.1.2008 21:55:41   
Anonimen
Ponavadi so materinske šole v zdravstvenem domu- no vsaj tako je pri nas. Malo se pozanimajta v kakšnem zdravstvenem domu.user posted image

Eva pozdravljena. Je res gre hitro čas in boste videle, da se bomo kmalu že pogovarjale kako smo rodile in kako spijo naši user posted image .

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
5.1.2008 22:03:40   
*Mojca*
tweetek se bom tudi jaz malo pozanimala, čeprav imam pregled šele 4.2. Če izveš kaj pametnega sporoči user posted image

Oj Eva! Ja imaš prav, čas ful hitro leti in junij bo tukaj prej kot bomo dojele, jaz že komaj čakam user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
5.1.2008 22:07:55   
tweetek
Jaz ga mam prej - 25.1. user posted image . Bom vprašala tisto prijazno sestro pri G pa ti sporočim kako je s tem.... Ja tko zdaj se grem pa učit že  predolgo gor visim! Punce lepo spančkajte pa čuvajte user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
5.1.2008 22:14:25   
Tina 28
Twetwk

Kar se strij tiče...jaz sem pri prvem do konca mislila, da ne bom imela nobene, ker se sploh ne vidijo tko očitno. Vsaj meni se niso...ko pa sem rodila, sem pa videle lepe vijolične črvčke po trebuhu in so še tu in skoz bodo. Je pa res, da se nisem mazala, ker jih ni blo vidit...jaz pa sem se do kona hvalla, da se mi niso nič nredile. Če čutiš srbenje po trebuhu...to pomeni, da se koža širi in če te vsaj malce srci, po mojem pol ni dost vlažna in se načne. (tko si zdaj razlagam).

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
5.1.2008 22:18:53   
*Mojca*
tweetek super, jaz pa bom tudi javila če izvem kaj novega. Za enkrat vem samo to, da so predavanja v KC v predavalnici...

Bomo hodili na kavo po predavanjih user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
5.1.2008 22:21:20   
tweetek
Mojca zmenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image se že veselim, pa še junij bo marca že bližje... Joj, moram se it učit, punce nagonte me dol iz interneta ko se sama ne spokamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?