|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
4.1.2008 22:22:21   
Anonimen
Joj, kak si želim še enega met, pa še enega, pa še enega.. A nimam koga za to user posted image user posted image user posted image

Kak mi lušte delate user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.1.2008 22:22:37   
Češnca
Freycha resnica je, da je bundica lepa in Diti ful paše. Brez heca! user posted image  

Zdejle bova pa z mojim pogledala posnetek oddaje o dojenčku, zato čau bau! Mogoče kasneje mal nazaj pokukam. Lepo nočko vam želim, če boste šle že spat.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.1.2008 22:22:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ok, če bi jo videli v živo, bi videli, da je to malina barva user posted image  pa saj je vseeno, bundica mi je všeč - PRIZNAM in še paše ji!

user posted image user posted image user posted image  ni blo tak težko kajuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.1.2008 22:23:48   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ok, če bi jo videli v živo, bi videli, da je to malina barva user posted image  pa saj je vseeno, bundica mi je všeč - PRIZNAM in še paše ji!

user posted image user posted image user posted image  ni blo tak težko kajuser posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.1.2008 22:25:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Freycha resnica je, da je bundica lepa in Diti ful paše. Brez heca! user posted image  

Zdejle bova pa z mojim pogledala posnetek oddaje o dojenčku, zato čau bau! Mogoče kasneje mal nazaj pokukam. Lepo nočko vam želim, če boste šle že spat.

a imaš to posneto al kaj?

maja na tej fotki se pa tak lepo smejčka user posted image

Ajvy v bistvu je bilo težko, ampak otroka ne morem pustiti nagega user posted image  ne resno... niti ni bilo tako težko in ji res paše user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
4.1.2008 22:46:20   
Ajvy
Kako se stvari spremenijo, enkrat ko imaš otročka , a ne???

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.1.2008 22:49:22   
Anonimen

Kako se stvari spremenijo, enkrat ko imaš otročka , a ne???

To pa je res, ja..user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
4.1.2008 22:59:41   
rumba
Freycha, a ti še ne spiš?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
4.1.2008 23:06:01   
Češnca
Freycha posnela sva si jo, ker smo bili popoldne na obisku. Zdejle mava odmor, ker mojmu računalnik nagaja, pa je šel neki na novo inštalirat. Jest pa , jasno, na rr! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
4.1.2008 23:07:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Tašonka, to je dobila Živa od Božička, on pa iz Leclerca. user posted image user posted image user posted image
Je pa ful super zadeva, ker ma ful gumbov, pa vsak nakej špila, pa ful je barv, v glavnem Živa je čist nora na njo. user posted image user posted image user posted image

Verjamem, ker res fajn zgleda!user posted image

Fuuuul lepe fotke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Vse!

Freycha
, sem morala dobr pogledat, da ni tisto za vama na fotki eden od naših pesotov.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
4.1.2008 23:10:37   
Anonimen
Malo sem se špilala s slikami in je nastalo tole user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
5.1.2008 2:03:55   
corfu
Ja, fliperja se dobi v Baby centru, vsaj jaz sem ga tam kupila, pa videla sem ga v Pikapolonici, pa Arielu...
Ajvy, Aljaž je res že pravi dečko...včasih se zamislim in čas resnično tako noro beži...user posted image

a danes sem pa zadnja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko noč punceuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
5.1.2008 8:10:56   
Ajvy
Pa ne da sem, jst zaspanka, prva!!!!!JJJJJJJJJJJJeeeeeeeeeee

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
5.1.2008 8:12:18   
Ajvy
Corfu, kot sem rekla, sploh si ne predstavljam, kako bo ko bo enkrat večja.....sicer me pa tolaži dejstvo, da si nisem niti prestavljala, kako bo ko bo dojenček....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
5.1.2008 8:26:12   
SANEK1
Dobro jutro!

Mi smo tudi že auf, ker gre mami končno k frizerju. user posted image user posted image user posted image  
Joj kaka sem v glavo, namesto poleg mene je petarda vdarla na mojo glavo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
5.1.2008 8:26:35   
Freycha
Dobro jutro!

No, ko je pa moj dragi dežurn, pa spi v nedogled. Se je sicer ob pol dveh zbudila, a ji je dal samo dudo in jo malo potrepljal in je zaspala nazaj in spala do 7h. Potem jo je pa še malo pustil, da se je menila v posteljici in je jedla šele nekaj čez 8. user posted image user posted image user posted image user posted image  Frajerka mala user posted image

Tašonka tisto na sliki je naš kuža Bakh..... bo pa februarja 14. let star...

Rumba mah jaz vedno rečem, da grem spat, potem mi pa kar ne uspe še dve uri.... sem prav jezna nase user posted image

ajvy toliko,kot sem jaz zarečenega kruha pojedla odkar je Dita in v vezi  z Dito nisem v celem življenju. Pa kaj.... stvari se spreminjajo in tko pač je user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
5.1.2008 8:26:52   
corfu

Corfu, kot sem rekla, sploh si ne predstavljam, kako bo ko bo enkrat večja.....sicer me pa tolaži dejstvo, da si nisem niti prestavljala, kako bo ko bo dojenček....user posted image

Z vsakim letom bolj pestrouser posted image

Majhni otroci majhni problemi, veliki otroci veliki problemiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
5.1.2008 8:41:17   
Anonimen
Dobro jutro. Sem mislila, da bo dolgčas tu, ker kar nisem navajena, da ste na splošno bolj zgodne od mene, ampak danes sem spet že od 6h auf in od 7h v službi, tako da se danes tudi jaz bolj zgodaj pridružujem.user posted image  Kavo sem že spila, smo šli na streho, da smo še kadili lahko, zdaj pa tu čepim in malo delam, malo pa na RR visim.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
5.1.2008 8:46:19   
Anonimen
Rene.... Vse najboljše za 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka. Zunaj je megla in mraz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
5.1.2008 8:58:24   
Freycha
Rene čestitke za 7m tudi od Dite, mene in mojega dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
5.1.2008 9:12:19   
SANEK1
U Rene že 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image  Kja si nor kak gre cajtuser posted image user posted image user posted image

Rene, vse najboljše za tvojih 7 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
5.1.2008 9:40:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tašonka. Zunaj je megla in mraz. user posted image

Sam res mate na Štajerskem drugačno vreme kot tu.user posted image Sem šla prej na streho kadit, pa je žled padal. No, sej zdej bom šla spet gor preverit, kako je vreme.user posted image

Rene, čestitke za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
5.1.2008 10:23:48   
Češnca
Rene, vse lepo za 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni megle, nič ne pada, samo po tleh je "moka" posuta. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
5.1.2008 10:41:47   
Anonimen
Jutro..

Nočka je bila spet lepa, sicer se je zbudil, sploh nevem ob kateri uri, sem mu dala dudo, pa prestavila lepo, pa je spal dalje... Kdaj se je pa zbudil, nevem, ker ga je oče vzel... Povedati mi pa noče od kdaj je buden mali... user posted image

Čestitke Reneju za 7.obmesečnico.. Čas pa res prehitro gre... Še malo pa ne bodo več dojenčki, temveč malčki... Nagajivi malčki... Ah, jaz najbolj čakam, da Patrick začne hoditi in govoriti, to bo veselo user posted image

Madona, je mrzlo.. Prvič bom to rekla in verjetno ne zadnjič! Sovražim zimo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.1.2008 10:57:59   
Anonimen
Jaz sem imela zimo rada samo kot otrok, ko smo se sankali na bližnjem hribčku, zdaj je pa že doooolgo ne maram, ampak to ful totalno ne maram!

Sem pa bila prej spet na strehi na kafetu in ti zvesta sporočam, da je zdaj pri nas samo še mrzlo in oblačno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?