petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanesa24 IZVIRNO SPOROČILO: petra a vanesa-ja tale dnar,poznam...mi smo si ravno v celoti opremili 2-sobno stanovanje,pa še v najemu smo,ampak se ne smem pritoževati, prav lepo živimo,res je da sva bolj skromna in na ta račun veliko prišparava,ampak nam nič ne manjka,se imamo prav lepo, če dobro premislim,res Sej medva nisva nic na boljsem. Kupila sva novo stanovanje, ga opremla,............. so pa zdej pufi, racuni in ta hrana- te drazitve , pa se za tamalo mlek,..........nam gre kr tezko. Sm jst gledam na pozitivo. Pravim si : Bo ze prisel cas, ko bo bolje. Morva pa gledat, da ne kupujeva nepotrebnih reci. Patut kakrsno koli kopanje v bazenih nam ne pride v postev . Priznam bi pa zelo rada sla. ja,zdaj mi je pa prav hudo...punca,glavo gor, bodi vesela, največje bogastvo je tvoja družinica,pa upam da ste zdravi, pa celo svoje stanovanje imate,olala,srečnica...mi še dolgo ne bomo v svojem...pa mi smo tud splaval brez tečajev, a ne!, tudi naši otroci lahko...pa lahko si srečna, da si s starši,sestro in ostalo žlahto tako lepo pomagate,kaj ni to lepo?!Upam da ti bo zdaj malo lažje.
|