|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
3.1.2008 9:35:02   
Strawberrie Cherrie
NEJC IN URBAN VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.1.2008 10:19:22   
r1ta
Vilma torta je bila jagodna, zunanja plast je bila mislim da sladkorna, pa vse tiste nalepljene slike princez so bile jedilne, rožice in vrtnice na vrhu (se sicer ne vidi) so bile pa marcipanove. Kronica in čarobna palica sodita k torti ja. Potem smo pa vzeli dol in se lahko s tem igra.

Takole, pa sta nam ostala še dva decemberčka, ki praznujeta danes. Želim vama lep rojstni dan, veliko lepih daril in dobre tortice! Mamicam pa čim manj solzic! Vse najboljše Nejc in Urbanuser posted image user posted image user posted image

user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.1.2008 12:38:26   
ally1
VSE NAJ NAJ  NEJC IN URBAN user posted image user posted image user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.1.2008 13:49:02   
ally1
evo danes sm se mal igrala z tem youtub-om in mi je en filmček ratal gor datuser posted image . user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=d_-w7icmPD00

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.1.2008 14:00:37   
Strawberrie Cherrie
In še ena novica;

Ožbej je shodil!!!

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.1.2008 14:32:44   
Naja30
NEJC IN URBAN VSE NAJBOLJŠE IN KOŠ SLINASTIH POLJUBČKOV OD TIJE! user posted image user posted image user posted image
r1ta, zelo lepe slike in se vidi, kako je Ana uživala. Torta je zelo lepa.user posted image  Na rojstni dan naše Tije sem pa tudi jaz bila solzna.

ally, kakšen fejst fant je Matic! Pravi korenjak. user posted image

SC in Ožbej, bravo za prve korake! user posted image

Kot je rekla Vilma, zdaj smo pa vsi v klubu 1+ user posted image  

Pri nas je s prehladom malo boljše. Po sirupu zelo izkašljuje, nosek tudi rada čisti ker ve, da bo potem lažje dihala. Ponoči sem dala v sobo lonec s kamilicami in se je še meni odpru nos user posted image  Ampak ob 5h zjutraj sem ji vseeno morala še dodatno čistit s fiziološko, da je lahko še malo zaspala.
Kako ve pokrivate otroke? Jih dajete v spalno vrečo ali z deko oz.kovtrčkom? Tija v spalni noče biti, a ves čas se odkriva in sem celo noč dežurna, da jo pokrivam user posted image  Ji je vroče ali kaj? user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.1.2008 16:49:53   
Natali07
Urban se Vsem zahvaljuje za čestitke.

Sedaj so pa res vsi že veliki in niso več dojenčki.

Pri nama je bil zadnji mesec  bolj v praznikih in potepanju, tako, da sva bolj malo za računalnikom (ker sem doma je to še možno user posted image . No tudi Urban pridno napreduje. Je v enem mescu osvojil vse kar so vaši sončki že v preteklih mesecih: Od sedenja, usedanja, puzanja, plazenja, postavljanja na nogice. Tako, da samo čakamo kdaj bodo prvi koraki. Sem kar mal presenečena, da sedaj tako hitro napreduje.

Danes pa sem se trudila tudi s torto brez alergenih snovi. In moram rečt, da mi je presenetljivo dobro uspela in Urban jo je z veseljem jedel in se oblizoval in tudi sama se nisem branila user posted image . To je za naju pravi praznik, ker sva še vedno na dieti.

VSEM SKUPAJ PA ŽELIVA SREČNO NOVO LETO 2008
IN ČIM MANJ TEŽAV Z VAŠIMI SONČKI.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.1.2008 17:00:52   
Strawberrie Cherrie
Naja3, Ožbeju dam gor body na kr.rokave, pižamco, pokrit je pa z lahkim tankim kovtrčkom. pa je nonstop odkrit? in ja, tudi jaz zaradi teh for se ponoči kar naprej zbujamuser posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.1.2008 17:09:30   
Shorty_
Ana Nejc in Urban vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
3.1.2008 18:40:20   
ally1
Bravo Ožbej user posted image  user posted image  user posted image  in bravo mami.
Tudi tebi Natali07 čestitam da je tvoj sonček tako hitro osvojil vse user posted image  user posted image . Tudi jaz upam, da ko se bo enkrat začelo da se mu bo vse odprlo, in bo hitro vse osvojil.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.1.2008 19:32:39   
crci06
1+!!!!!!!!!!

Juhej!

Čestitke, srček moj, in Urbanu tudi!!!!!!!

In Ani Lu!!!

Hvala za čestitke tukaj in tam!!

Ja, kot je R1ta pisala: midva sva tudi zvečer v postelji premlevala, kaj je kdo počel ob 10h.
Moj je ravno dobro iz P prišel, je imel dovoljenje za podaljšan obisk, ker sem imela abnormalno hude popadke...  in danes ponoči ob 3.50 smo se stiskali, ker je nejc prišel k nama spat.
Solzne učke sem tudi imela, ja...

Sicer smo ga včeraj fajn zafeštali. S torto in napisom in baloni... Nisem verjela, da je v moji miniaturni kuhinji prostora za 10 odraslih + otročki user posted image  Vse se da, če se hoče, ane?

Ker pa ne moremo iz svoje kože, pa spet skačemo okrog zdravnikov. Na Silvestra zjutraj se nam je mali opekel ob peči in tako zdaj skačemo po polikliniki... samo, da ni hujšega. Naša mami mi je vedno  govorila, da bo "do poroke že bolje" - čeprav ne vem no, glede na to, da še nisem poročena ?!? user posted image

Vse dobro tudi v tem letu sem nam že voščila, zdaj pošiljam le še en
user posted image  
za vse skupaj!

In če ima katera čas - vabljeni na tortico!

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.1.2008 19:57:10   
Shorty_
Ožbej!!!! bravo!!!

Nejko hitro se pocajtaj.

poljubčke vam pošilja Niky

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.1.2008 20:13:30   
Vilma
S_C čestitke Ožbeju za prve korake! user posted image  To pa so taki dogodki, ki si jih starši za vedno zapomnimo ane? user posted image
Ally bravo za Nejca! user posted image  Mu gre res dobro bravo bravo in papa. user posted image
Nataly lepo te je spet brati po doglem času. user posted image
Neja naš spi še v spalni vreči in se zanekrat ne pritožuje.  Si ne predstavljam, da bi ga pokrivala. Verejtno bi tudi celo noč vstajala in metala kovter nanj.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.1.2008 20:24:49   
frufru
Ožbej user posted image čestitkeuser posted image  za user posted image
Nejc, Urban user posted image
Naja, Vilma kako kaj bušiji, a ju bosta dali na ogled?
Naš spi 1x čez dan 1-2 uri, spi v vreči, ki je precej dolga in tanka (poletna), da lahko miga, v prejšnji (zimska številka 80) je sitnaril. Če je mrzlo, mu pa čez fliknem še dekico

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.1.2008 20:25:28   
Strawberrie Cherrie
Ja, sej nekako tko hodi. men je tko smešenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.1.2008 20:36:02   
crci06
Ožbej, čestitke za vstop v svet hodečih ljudekov!user posted image

Urban, bravo za tako skokovit napredek!!!
Pa čimprej se znebita diete, ker je tko dobr vse papat user posted image

Vilma - a je tvoj že prišel do sape? user posted image

Nejc spi z bodijem, žabicami in pižamo, pokrit s kovtrom in dekicouser posted image , v sobi ima 8-13 C, redko več. Zvečer že, proti jutru pa se ohladi lahko tudi do 8C.
Če ga zebe, pojamra v spanju in ga šiba(va) pokrit, pa spi dalje.
V žaklu ne zdrži. Poleti mu je bil kul, ta zimski mu pa ni. Zna biti že premajhen, pa ne more se obračat in potovat po gajtrčku, skatka, ga ne uporabljamo.

WB Nataly, anckabancka, barbk, ally1 itd!

Ally1 - matic ne more jest, če pa nima slinčka!user posted image
Jaz nejca zmeraj vprašam, če ima slinkček ali kje je... zdaj se že sam steguje po mizi, če mi delam za jest, ker ve, da kao zmeraj mora imet slinček. No, sej ne glih obsedeno pretiravam, samo je pa smešno, kako se je mulc navadil na slinčke.

Tija - čimprej se pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 391
3.1.2008 21:48:30   
Barbk
Jej upam, da mi bo uspelo do konca scoprat tale post, ker mi internet dela dela s tako neverjetno brzino. Ko polž....user posted image  No pa začnimo pri čestitki user posted image ejcu in user posted image rbanu za prvo svečkico. R1ta tvoja Ana je pa itak tolk kjut, te očke bi lahk tud ure in ure gledal. Pa bravo Ožbej za prve korake in Urbanu za tak napredek. Matic je pa tud tak fejst dečko. Jah ni kej...mislim, da se bom zdele že xxxxx-krat ponovila, naši decembrčki so vsi tak luštni. No eno pitanje. kdaj pa malček uradno shodi-ko to začne kr šibat naokrog, al je to nekaj korakov...al kako. Manca se sicer že spusti in tako tud stoji, pa ene par korakov nardi, pol pa v smeh in na kolena. Ful je smešna. No drugač pa je tudi naša prva "fešta" za nami. Oz. imeli smo kar dve fešti in dve torti. Je bilo pa tole prvo pihanje svečke bolj za mamino dušico...ja in tud jaz sem v nedeljo ves čas obujala spomine kako se je vse začelo...vse je bilo tako resnično kot, da bi se mi dogajalo včeraj. Uh kako čas res beži. Drugače pa hodim že 3 teden v službo. user posted image  Manca se je en teden uvajala (bilo tako tako user posted image ) in ko bi mogla v službo je frčefelca zbolela (ušeska, nos, kašelj, vročina...). Jaz sem mogla po enmu tednu bolniške nazaj v službo, Manco (ki je bila še zmer bolana) pa je čuval moj user posted image , ki je tud zbolel. No Manci se je stanje vsak dan slabšalo, saj ni hotla nič več jesti in je celo shujšala, kar seveda na njeno težo nicht gut. Dobili smo napotnico za v bolnico, kjer jo niso sprejeli na gastro oddelek zaradi viroze. Naredili so nekaj preiskav (kar je pač ambulantno možno), med njimi na celiaklijo, ki pa je hvalabogu negativna. Na izvide še zmeraj čakam (18.12), me je pa vmes klical zdravnik iz gastro in povedal, da se bova po prejetih izvidih zmenila za nadaljnje preiskave in kontrole pri njemu. Manva je zdaj že zdrava, celo je...V ponedeljek jo kar z grozo spet peljem v vrtec...Po naravi nisem noben panik, ampak zdaj ko sem vidla, da je Manco ena viroza kar precej zmučila (groza je gledati kako drugače skoraj hiperaktiven otrok ne more nič, nima energije za igro, smeh...) me je resnično strah novih viroz, ki pa jih je zdaj na ..... , še posebej v vtrcih...
No evo sem spet malo pojambrala. Zdej grem pa kako slikco v album napopat, pa kako sem gor prilimat...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.1.2008 9:12:52   
r1ta
Dobro jutro!

Joj ko takole berem kako so vaši otročki bolani mi je kar hudo pri srcu. Sami še nismo imeli nobene viroze, bolezni, nič (trkaaaam). Razen tistega oktoberskega letanja okoli zdravnikov, ko nismo vedeli od kod se jemlje povišana temperatura in smo na koncu zaključili, da so krivi zobki. Je pa res, da nimava nobenih stikov z zunanjim svetom le kar prinese domov ati in kar bi mogoče lahko dobila od None. Bi pa rekla, da je to dvorezni meč. Vaši otročki bodo zdaj preboleli vse viroze in si ojačali imunski sistem, mi pa bomo imeli težave ko bo šla v vrtec (upam, da ne tako kmalu) ali pa v šolo. Vsekakor mislim, da nas vse to še čaka. Kakorkoli že, lepo se pozdravite in mislim na vas!

Moj_moj vi pa imate res smolo s takšnimi in drugačnimi kaskaderskimi pripetijami... Poročaj kako bo z Nejcem! Sem ti pozabila povedati, da sem decembra, ko smo se srečali, opazila tvoje šive na roki ampak mi ni naredilo klik, da bi se spomnila kje si jih fasala. Na vso srečo se je tako končalo in verjamem, da raje vidiš to, kot pa kaj drugega. Boga mami!
Bravo Ožbej za prve korake!user posted image  Pri nas še nič ne kaže, da bi shodili. Se ji ne mudi.user posted image  
A Urbanu se je pa zdaj odprlo? Si bo mogla mami kuhat kavo z red bullom, da mu bo sledila in da bo imela dovolj energije!user posted image

Naja3 jaz ji dam bodi z dolgimi rokavi, čez pižamico in nato jo ruknem še v spalno vrečo in jo pokrijem s tanko odejico.
Probala sem že vse in nimam več pojma kaj delam narobe, da še ne spimo tako kot je treba (ali ji je hladno ali prevroče). Obvezno se po štirih urah spanja prebudi, eden od naju gre ležat k njej, potem pa gleda v temo in naju boža po roki. To traja kakšno uro in pol, nato pa zaspi nazaj. Včasih se še prebudi, včasih pa spi do jutra... Jaz res nimam več pojma kaj je narobe. Najlepše je spala v Sloveniji, ko je spala z menoj. Samo tega pa ne moremo prakticirati v nedogled, čeprav jaz bi kar, pa ati ni za to. Če mene vprašaš je ista figa ali spi sama v svoji sobi in nekdo od naju pride k njej ponoči ali pa če spi celo noč v najini postelji. V vsakem primeru se midva ne moreva ne vem kako stiskat (na daljavo iz ene sobe v drugo je nemogoče, če je pa Anika vmes med nama pa tudi neuser posted image ).

No, mi smo pa včeraj pospravili vse igračke stran iz igralnega kotička. Imela je cel kup igrač v enem plastičnem zaboju in se jih ni sploh pritaknila, če se jih pa je, jih je pa samo zmetala ven in nato je bilo igre konec. Sploh je niso zanimale. Zdaj sem ji pa pustila štiri lončke, ki se zlagajo enden v drugega ali eden na drugega, pa tiste kroge, ki se dajejo eden na drugega in dojenčka s stekleničko. In zdaj se igra. Kroge je osvojila kar naenkrat (pa tak sem se sekirala, kdaj bo zmožna to nareditiuser posted image ) in jih zlaga z levo in desno roko kot za šalo. Danes ji bom igračke zamenjala in ji bom dala lesene kocke, jutri pa spet nekaj drugega. Pa puzle na tleh tudi niso več varne pred njo. Ji gre na živce če so lepo zložene in jih je treba takoj razmetati. Pa po možnosti si da krogece od osmic in šestic v usta in jih grize in meče po hiši, tako da vedno kaj iščem. No, dolgčas mi vsekakor ni. Mi pa grejo puzle malo na živce, ko je treba sesati in se vsak moj las prime gor kot bi ga prosila. Ne vem če ne bom dala kar enega tepiha za en čas na tla, puzle pa pospravila...

No dovolj razmišljanja... Spet sem naklofala cel romanuser posted image

Lep dan vam želim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.1.2008 11:15:28   
Natali07
Joj kolk ste ve pridne s pisanjem, vam kar težko sledim ob našem malku.Ima r1ta prav, da bo treba na tone kave spit user posted image . Tudi pred našim Urbanom puzzle niso več varne, jih kar naprej razmetava. Sem mislila, da ima samo naš tako manijo. Očitno jih bo treba odstranit samo ne vem s čim nadomestit, ko je pa sedaj po tleh hladno user posted image . pri nas kaka preproga ne pride v poštev, ker imam sama alergijo na hišni prah in tudi malček je alergik, tako, da pri nas ni preprog.

Urban spi v sodnji majčki,  čez topla pižamica iz celega in pokrit s kovtrom. Za enkrat nisti s pokrivanjem nimamo težav, ker ko zaspi je pokrit do jutra. no ene dvakrat vem, da se je zgodilo, da je rotiral po posteljici in je imel zjutraj glavo tam, kjer so običajno noge in takrat ni bil pokrit.  Še dobro, ker tudi naš protestira, če ga dam v žakel.

Vsem bolančkom pa čimhitrejše okrevanje. Tudi naš je zaenkrat prišel kar dobro skozi, do sedaj je bil le enkrat prehlajen kake 5 dni in prebolel je 6 bolezen, ki pa ni nevem kaj. tako, da me je kar groza, kaj bo sledilo, ko bo šel v vrtec. No najprej ga moramo dobit, ker ker imam podaljšano porodniško mi mesta v vrtcu ne hranijo user posted image .

Vsem čestitke za prve korake in seveda VSE najboljše še zanjim slavljencem.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.1.2008 12:09:00   
emaa
Kaj pa airex blazina Natali, debela je 1,5cm, dimenzije 100*175 (nekaj takega ali 185) pride 123€ v Vita centru, samo se dolgo uporablja. Mi bomo to moji sestri kupili, mi jo imamo na recept za vaje delat s fizioterapije. 

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.1.2008 13:16:44   
Bubacka
Punce in user posted image  in vasi dragi! Opravicujem se da mal z zamudo, ampak vseeno zelim vsim Srecno novo leto!!!
Zelim vam 12 mesecev brez bolezni!
53 tednov srece!
365 dni brez skrbi!
8760 ur ljubezni!
515600 minut lepih trenutkov in 3153600 sekund sexa v letu 2008!
In seveda veliko cartanja z vasimi malcki! Punce tudi jaz sem zelo vesela da sem tukaj na RR, in vseh vas mam rada, tudi ce vas vseh ne poznam! Lepo da imas s kom se pomeniti iskreno!!!

Dragi Ana in R1ta vse najboljse za prvo svecko! Veliko srece, ljubezni zdravja, blagostanje, poterpezlivosti, poguma zelimo vam od nase Druzine!
Zelo lepa tortica, Ana pa je prava princeska s to kronico!

Nejc in Urban pa tudi Vse Vse Vse NAJ NAJ NAJ!!!!!!

Ozbeju pa cestitke za hojo!!!

Tudi Stella je spala ko bomba za Silvestrovo, pokalo neverjetno! pa se mi2 sva sla nekaj raket spustiti, pa jena narobe sla direkt h sosedo na balkonuser posted image user posted image user posted image
Potem so nas povabili na kozarcek sosedi, pa sem laufala usakih 15 min. pogledat Stello! In je bilo vse super! Tako da sma sla spat ob 4 uri, in ob 8.00 se je zbudla madam, pa je bilo veselouser posted image user posted image !

Stanovanje imam  katastrofa, zadnje case, vse pomece ven, ali pa prinese z druge sobe, po tleh million stvari! flaske, pokrove, igrace, ure, telefone, okrase z jelke...... pospravim se le zvecer!!! ja ni lahko!

Stellico dam spat v pizamici, in pokrijem z debelim kovdrckom! In se cela razbrca, jaz pa se zbujam 300x na noc, pa jo pokrivam! Zdaj zadnje case spi na trebuscko z ritko v ljuftu, taka hecna! Pa se ful zarije v povstercek, pa mene se to zraven skrbi, da njej mal zraka!
Danas je zelo slabo spala, in jedla, pa ima mal vrocine! Slini se neverjetno, grize vse, Celo gumico od pralnega stroja, pa se FORA lize rezervuar z vodo, nad skoljko, ker je mrzel! Tako da mislim da so zobki spet nagajajo!user posted image user posted image user posted image
Pa vete se kaj... mene tudi grize, od jeze!!! A se vama ze to kdaj zgodilo???
Dobro pupe, pozdravcki vsima!!! Pa uzivajta! Kdo v sluzbi pa v vrtco, pogumno pa naprej! Poljubckeuser posted image user posted image user posted image !!! 

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.1.2008 13:48:27   
Natali07
emamair - to blazino že imamo, smo jo dobili na recept. Poleg te blazine ima pa še dvakrat tako povoršino puzzel in ne vem , če bi bilo smiselno kupit še eno. Ali pa tudi, ker je pravi razgrajač zadnje čase

Bubacka - naš nepresato grize, ampak samo očka in mamico. Pa mislim, da ne od jeze ampak imam občutek, da je to nekaj lepega, ker se vedno zasmeji. Kot bi hotel dat lubčka, pa namesto tega ugrizne.

Mi smo pa novo leto prepali user posted image . Smo se šli 31.12. kopat v Snovik in smo bili zvečer vsi tako utrujeni, da je Urban zaspal kot koma že ob 20:00 uri, nato pa okoli enajste zvečer še mami in ati user posted image . Tako, da je bilo pri nas prvo skupno novo leto v postelji.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.1.2008 13:53:18   
emaa
Mi imamo ta veliko blazino za kaj več ni prostora, puzzle so pri babi, pa jih razstavita za čas posla. 

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.1.2008 14:31:18   
Naja30
Samo da vam povem, da sem danes imela UZ-morfologijo in sem presrečna, da sem spet vidla našo malo piko!user posted image  Vse je ok, spola pa ni hotel/a pokazat. Je bila popkovnica med nogami. Sem tako dobre volje user posted image
bi kar plesala, pa Tijo bi polubčkala, pa še vedno spi.user posted image  user posted image  No, ravno ko sem napisala do konca, je prišla sama na dveh v dnevno! user posted image

Barbk, ko bo prehodila sobo, hodi user posted image  Tako sem jaz rekla za Tijo.
r1ta, pri nas je tudi veliko preveč igrač in sem že vzela jih pol stran. Zdaj jih moram spet zamenjat, da se bo igrala. Kako se hitro naveličajo vsega! user posted image  Edino knjige so vedno in.

Tija je danes že boljša, kar se prehlada tiče. Kašlja še, nosek se je umiril, kihanje tudi user posted image  Živahna je kot ponavadi in spala je 2 urce, kar bo do večera ravno prav.user posted image
Tako sem vesela, da bi kar skakala! Grem s Tijo plesat na Čuke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.1.2008 14:35:33   
Strawberrie Cherrie
evo, jaz sem za Ožbeja ziher da hodi, ker je danes prehodil celoten hodnik Hipermarketa po dolgem in počez. In želel pobrat vsako smet po tlehuser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?