mojčca
|
Alessa, ni panike, važno, da je boljše. Če pa še kdaj rabiš naše pestke samo povej, jih bomo držale. Thumbelina, pri nas je bil pa pregled pri otropedinji čisto drugačen kot pri vas. Ga je imela v naročju, probavala z njim razne stvari, pa na levo, pa na desno stran ga je obračala, dobesedo prevračala oz. metala ga je iz ene strani na drugo, videla je, kako se on odziva, res se je ful potrudila. No, je pa ona res priznana in strokovnjak na svojem področju (dr. Veličkovič). Na terapiji pa tepapevtka telovadi z njim, ga razmiguje, res naredita ogromno vaj. Čisto na koncu pa gre z njim še na valj, ko pa bo malo večji, pa na žogo. Ti težko razložim, kako poteka ta terapija, to bi mogla videti. Glede na to, kar pa si ti napisala, je pa obup. Pri nas na terapiji terapevtka nima časa, da bi mu kazala igrače, pa tudi ortopedinja mu jih ni. Z igračami ga zamotim jaz, kadar je tečko. Je pa kar drago 35 EUR/uro, ampak za zdravje naših otročkov ni problem plačati. Se ti pa zdi oz. meni bi se trapasto, da plačujemo za zdravstvo toliko in toliko na mesec, na koncu moraš pa še terapije plačevati sam, ker nekateri ne vidijo oz. nočejo videti, da je otroček npr. hipoton. Banda .