|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
2.1.2008 19:12:15   
maja24
A mogoče kira ve na koga nej se obrnem ker tko mam zej že en teden za znoret.

Netki tut mene je blo strah NS,med potjo mi je šlo kr na jok tok me je blo strah,pol med pregledom se mi je pa tko smejalo da mi je G rekla naj se neham smejat ker s tem napnem trebuh in se zarad tega ne vidi dobr,sam kaj češ to je blo od tistega strahu,no nakonc je blo vse OK.(LOH SI POGLEDATE FOTKI V MOJEM ALBUMU)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.1.2008 19:46:01   
lex
Netki jaz imam tud jutri NS, pa peljem še moje tri user posted image  zravenuser posted image user posted image user posted image , mi je G še posebej naročila, da naj Aleksa zraven pripeljem.

Moj Aleks je pri Alini vedel, da dobimo dojenčka ko sem že pricvilila iz WC, ko je biluser posted image , sedaj pa tud, ko me je čudno gledal kaj tej jaz tak vesela, pa žalostna po bajti hodimuser posted image , itak jim je pa on povedal novičkouser posted image . No prvič je bil že proti koncu malo nestrpen, ko je gledal moj veliki trebuh, pa smo mu takrat pač dopovedali, da ga ne smem dvignit, pa je komaj čakal, da pride Alina, da ga bom lahko gor dvignilauser posted image . Jaz ga peljem na UZ zraven zato, da mi še 1x tako lepo sprejme novega družinskega člana. Alino je ful lepo sprejel in vsem je razlagal kako dojenčku bije srček v maminem trebuščku. Meni ni žal in jaz gledam optimistično na moje nosečnosti, kot da ne more kaj it narobe, ker se mi enostavno ne da črno gledat, ker ne znam. Punce vse se bo dobro izteklo!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.1.2008 20:29:39   
Anonimen
Uf, lex, a je možno, da bi ti meni malo posredovala svojega optimizma? Meni ga očitno zelo primanjkuje. Jaz si kaj takega ne bi upala narediti, da bi otroka peljala s seboj na NS. Morda na morfologijo, ja, na NS pa ne. Vidiš, kako smo različni. Jaz bi v tem primeru najprej preštudirala, kaj narediti, če slučajno pripeljem s seboj vzhičenega, vznemirjenega otroka, ki komaj čaka, da vidi user posted image , potem pa mi g. slučajno pove, da srček več ne bije. Kako pa bi to otrok prenesel? Ne vem,  meni se zdi, da še ne triletnik ravno ne more razumeti vsega tega in niti prav ne ve, kaj gleda na UZ. Kaj te vem......user posted image
Morda sem res pesimist, pa vseeno, vedno pomislim na vse možnosti. Zato pa rabim malo tvojega optimizma.user posted image  

anonimna user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.1.2008 21:19:36   
lex
meni je NS glih tak kot pa vsak pregled, pri prvem je sploh nisem imela. enostavno  ne mislim na to. tud moj reče, ne bo se zgodilo, vse je ok, ko pa pridemo do tega pa bomo takrat to reševali. smo pač pozitivciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.1.2008 22:13:31   
Anonimen
Res vse pohvale, da sta oba takšna pozitivca.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le glej, da boš nas, pesimistke, gor držala teh 9 mesecev, ok?user posted image

Tak, jaz sem zglancana in spucana (beri stuširana in glavo imam oprano)user posted image , zdaj pa grem......ne, ne grem spat, ampak puzzle sestavljat. Moj najljubši hobi. Juhu!!!!!! Čavči, moje souser posted image , do jutri. Naj vam bo lahka noč, s čim manj sprehodov do wc-ja.user posted image

anonimna user posted image  13t/2d

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.1.2008 7:26:19   
SM10
Mene še vedno ubijajo slabosti, brzhanje....in kile gredo kar dol je že -3kg.
Jutri imam NS.

Vsem pa srečno v 2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.1.2008 9:34:30   
Inigo
drage user posted image , ki imate danes NS... upam, da se boste imele čimlepše in da boste uživale sto na uro ob gledanju vaših Pikecov! 

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.1.2008 9:35:10   
Inigo
še ena vesela novička!!!

končno sem se zredila!!! za 0,8kg user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.1.2008 9:39:17   
Nasara88
Najprej srecno v letu 2008 in da bi vse rodile zdrave user posted image

Tudi jaz sem si cezpraznike kupila AS in moram reci, da je zadeva fantasticnauser posted image  Tako sedaj vsako jutro in vsak vecer poslusamo nasega user posted image , nas ta mali pa bi to pocel non stop user posted image  Glede na to, da smo preko AS srcka slisali, me ni strah NS, ki ga imam jutri. Tako, da je to sedaj prvi pregled katerega se res veselim, saj vem da user posted image  veselo bije.

Anonimna user posted image  ce se ne motim si tudi ti iz MB. Smem vprasati kje imas pregleduser posted image ? Jaz ga imam namrec na enak dan kot ti pri dr. Pelkicevi.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
3.1.2008 9:39:46   
Nasara88
ups 13 t

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.1.2008 9:45:48   
Anonimen
Dobro jutro!

Držite se punce, danes na NS. Držimo pesti.user posted image user posted image

Nasara88, jaz imam pregled na Ptuju pri mojem g., ki ima licenco. Tak da se žal ne bova srečali.user posted image

Grem nekaj jest. Kaj veste, če lahko jem "kiblflajš", tunko po slovensko?user posted image  Saj je to kuhano in potem prekajeno, ne?user posted image

anonimna user posted image  13t/3d

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
3.1.2008 9:48:24   
Nasara88
To je pa bilo res hitrouser posted image user posted image

Res skoda, pa vseeno drzimo pestiuser posted image  Za tunko pa ti zal ne znam povedatiuser posted image  
Grem zdaj nekaj pojestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.1.2008 12:36:06   
ksenci
po mojem lahko ješ tunko, saj je prekuhana. meni tud paše prekajena kuhana šunka oziroma se mi jo zelo lušta!user posted image
res pa je da moraš paziti, da je ne ješ v velikih količinah.

pa, pa grem na NS.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
3.1.2008 12:58:31   
pety78
Pozdravljene,

En novoletni pozdrav vsem nosečkam. Pri nas so bili prazniki bolj bolani, kot verjetno marsikje drugje. Jaz sem okoli božiča nekaj fasala, ampak sem se po treh dneh na nogah zlizala in hvalabogu nisem obležala. Pa še brez lekadola sem jo odnesla.user posted image Medtem ko je moj obležal, zadnjega decembra pa še sinek. Ojej, pa smo silvestrovali doma pred TV.

Me pa daje nespečnost. Sploh ne morem in ne morem zaspati, če pa že zaspim, se pa zbujam zaradi sineka, ki non stop dudo zgublja. Pa še preselili smo se v novo stanovanje glih na moj rojstni dan, pa se še malo navajamo na novo okolje, predvsem Vid. Je pa blo en kup dela in pucanja, sedaj pa še neprespane noči. user posted image Upam da bo bolje to letouser posted image

So pa vsaj slabosti minile, jupiiiiii. To je pa itak bila moja največja želja. user posted image

Drugače pa zaenkrat BP, samo malo slabo vest imam, ker mi rumove kroglice pašejo. Sreča, da smo že vse pojedli. user posted image Aja, pa pršut jem brez slabe vesti. Bi jo morala imeti?user posted image
user posted image

LP 13t/3d

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.1.2008 13:00:51   
pety78
Naj vam še to povem, da sem za RD od mojih sodelavcev dobila eno tako lepo rdečo majčko iz trgovine Popek, na kateri piše Prihajam julijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.1.2008 13:11:46   
Anonimen
Oj, pety78, zdravo tudi tebi. Čestitke ob tvojem RD, pa res si dobila ful lepo darilo. Jaz si tudi spomladi nameravam nakupit te majčke. So mi ful všeč.
Pa hvala bogu, da so slabosti minile. Pa se bo le začelo lepše obdobje za nas. user posted image

Upam, da se kmalu vsi pozdravite, tudi pri nas je enako. Jaz sem bila bolna čez cele praznike, pa že cel mesec pred tem, tak da.....

Glede pršuta pa ne rabiš imeti slabe vesti, če si že prebolela v preteklosti toksoplazmozo. Če je nisi, potem pa moraš paziti le, da ješ pršut, ki je vakumsko pakiran in kupljen v trgovini, da ne boš kakšnega domačega jedla. Zato sem jaz prej tudi spraševala za tunko, ker še nisem prebolela te bolezni, pa me je strah, da ne bi fasala še tega slučajno. Ker s tem se pa ni za igrat.....

anonimna user posted image  13t/3d

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 13:27:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.1.2008 13:30:25   
pety78
Jaz sem toksoplazmo že prebolela, tako da ni panike. user posted image
Zimska, nuhalna ni nič posebnega kot en UZ pregled. Malo dlje gleda, pa meri, pa gleda, ti pa ležiš in opazuješ malega fižolčka. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.1.2008 13:36:39   
Anonimen
Zimska, jaz sem živela z mačkami in psi celo otroštvo, spali so v moji postelji, res sem bila izpostavljena temu, pa je nisem prebolela. Sicer boš pa zdaj po odvzemu krvi izvedela, kako je na stvari in koliko moraš paziti.

NS pa poteka kot normalni UZ pregled, ko ti s sondo preko trebuha pregleda otročka, izmeri širino špranje na zatilju zarodka, ki je v tem obdobju, če ima plod kromosomsko napako, v 80% povečana. Najbolj zanesljive rezultate dobimo med 11. in 13. tednom, sicer pa se NS izvaja med 10. in 14. tednom. Hkrati ugotovijo tudi številne druge večje prirojene nepravilnosti. Pri izračunu tveganja z meritvijo NS je upoštevana tudi starost nosečnice in trajanje nosečnosti na podlagi UZ izmerjene razdalje teme-trtica pri zarodku. Če je tveganje večje od 1:300, kar se zgodi v 5%, nosečnici svetujemo kariotipizacijo z amniocentezo.

Evo, to sem prepisala z mojega prospekta, ki sem ga dobila pri g. Upam, da ti bo kaj pomagalo.user posted image  
V glavnem, on bo meril in meril, ti pa boš gledala svojega sončka in se smejala zraven.user posted image  Potem pa ti bo povedal, da je vse OK in boš vsa nasmejana in srečna odskakljala domov. Lex, sem se poboljšala??user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
3.1.2008 13:39:31   
pety78
Anonimna user posted image sem očitno sfalila, a je bilo kaj narobe s teboj? A si že povedala domačim veselo novico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.1.2008 14:03:05   
Anonimen
Pety78, misliš zaradi zdravja? Ja, v 6. in 7. tednu sem bila na antibiotikih zaradi začetka bronhitisa, potem sem se spravila k sebi, zdaj pa sem med prazniki znova dobila neko virozo, ki me je spet vrgla za 10 dni. Poln kufer imam že vsega.user posted image

Ja, vsem domačim, ožji in širši družini sva povedala, so bili veseli, najbolj pa moja tašča, zdaj pa čakam samo še NS, da potem povem v službi. Potem pa se bom tudi tukaj razkrila, ker se zaradi sodelavk še ne morem. user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
3.1.2008 14:10:13   
karamela6
Bejbe, najprej enga srečnga pa zdravga! user posted image In sobrodošle vse nove julijke. Me ni bilo že celo večnost. Sem se cele praznike razvajala doma pri starših in mi računalnik še na pamet ni prišel.
Sem pa uredu. Slabosti je čedalje manj, skoraj nič. Edino vožnja po teh naših groznih cestah mi še povzroča slabost.user posted image
Danes imam NS v Domžalah pri dr. Strahovi. A katera ve, če moram prinesti s sabo CD ali DVD? Vem, da je že bilo govora o tem, vendar nisem zasledila odgovora na to, kako je pri dr. Strahovi. Sicer me ni strah, mi pa vseeno dogaja v trebuščku. Čez kakšno uro pa štartam. user posted image Držite pesti in se javim zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
3.1.2008 14:19:36   
lex
evo mi smo nazaj! veseli, srečni in čisto nori ko smo dojenčka vidli, pa srček slišaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , z NS je tud vse ok. mer 0.16cm (ne dela razmerja, vendar sem si ga izračunala približno čez 1:6500) Aleks je že eni moji kolegici ko sva slikce iz UZ gledali razložil kje je dojenček, kje ima glavo in trebušček pa kje mu bije srček. punca je skor s stola padlauser posted image .
aja slikce mi je posnela in jih dobim drugič ko grem še na 4D oz. 3D (ona jih zna samo posnet, ne zna jih pa shranit na USB ključ - to dela njen sin ali hčerka)

anonimnauser posted image  si se že poboljšalauser posted image  le tako naprejuser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 14:24:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2874
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 15:01:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.