|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
2.1.2008 12:06:49   
Inigo
noup! sem pa slišala, da se to rado dogodi, ja... jst lahko rečem, da imam srečo - do zdaj! imam ful lepe lase. prej so se mi ful mastili... zdj so pa malce bolj suhi in mi zdržijo tut po 5 ali 6 dni brez, da bi zgledali obupno. res smešno! user posted image ampak to zadnjih par tednov... na začetku so bli pa nenormalno mastni... pa tut koža se mi izboljšuje. user posted image sm tolk vesela... prej sm bla pravi leteči mozolj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.1.2008 12:07:05   
Inigo
aja! 13t5d user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 12:27:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 13:03:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 13:33:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.1.2008 15:14:02   
lex
Srečnega, zdravega, veselega, debelega, predvsem pa da nam prinese zdrave julijske bebe, SREČNO 2008!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.1.2008 15:14:13   
papir
pozdravček!med temi prazniki sem se tudi jaz zredila za 2kg.pa okrog pasu sem kar široka (malo sem že od prej).NS imam 10.01 ,pregled pa 9.1.

NS 10.1,PREGLED PA 9.1

Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.1.2008 15:58:39   
Anonimen
Punce, ne vem, če ste ve tudi dobile prospekt od g. glede NS. Jaz sem ga. In Lunica, da te malo potolažim, bom tole prepisala:

V skupini, kjer je presejalni test (UZ) pokazal povečano tveganje, v povprečju v 3% potrdimo, da gre res za DS, pri 97% pa je test lažno pozitiven. To pomeni, da je kljub pozitivnemu testu število kromosomov in njihova zgradba normalna.

anonimna user posted image

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.1.2008 16:38:35   
Katy\o/
Čestitke Zimska. user posted image

Res je čudovit zvok ja. user posted image Pa ko se premika, kot bi neki alienčki notri peli. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.1.2008 16:54:28   
netki
Oj user posted image

Jaz imam pa jutri NS in me je zeloooo strah. Imam zelo čuden občutek, ker se mi pojavljajo tako čudni znaki. Izcedek je v gromozanskih količinah(bel), včeraj sem grozno bruhala, čeprav so slabosti že minile, kri iz nosa......vse me je nekako prestrašilo!!!user posted image
Vseeno pa upam na najboljše in upam da se ne motim. Držite pesti!

SREČNO 2008 IN ZDRAVE BEBICE!user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.1.2008 17:04:27   
Anonimen
Netki, vse bo v redu, misli pozitivno. Držim pesti jutri zate, ti pa v petek zame, ok?user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.1.2008 17:13:23   
Katy\o/
Tud jst mam jutr NS. Pa sem par ur nazaj govorila, da se prav čudno nč ne veselim, zdej pa že komej čakam, da vidim, kako je z mojim user posted image vse ok. user posted image

Netki
....Kot moja prijateljica pravi, (je v 7. mescu user posted image ) šc, šc, šc grde misli! user posted image

Men je mal čudno to, da sem odkar sm noseča shujšala za kilco pa pol, pa nisem nč bruhala in slabo mi ni blo nč, da bi kakšno hrano zavračala, al pa je ne mogla pojest. A ma katera tud kakšne take izkušnje? user posted image

Lep zadnji večer pred delovnim dnem.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.1.2008 17:17:11   
Inigo
netki, to so živčki! malo se sprosti. pejdita z dragim na kak sprehod... mogoče se pogovorita o tem... garantiram, da ti bo lažje... jutri pa... jutri pa bo tako veselje! boš videla! to je res nekaj tako lepega... jst bi šla vsak dan na nuhalno! hehe! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.1.2008 17:17:25   
Inigo
netki, to so živčki! malo se sprosti. pejdita z dragim na kak sprehod... mogoče se pogovorita o tem... garantiram, da ti bo lažje... jutri pa... jutri pa bo tako veselje! boš videla! to je res nekaj tako lepega... jst bi šla vsak dan na nuhalno! hehe! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.1.2008 18:20:47   
Anonimen
Inigo, ti srečka, ko je NS že za tabo. Me pa smo v skrbeh, dvomih, samo iščemo neke razloge, da je kaj narobe. Pa saj jaz se držim, nič kaj ne mislim na to, se trudim ne misliti na slabo. Upam, da bom tudi jaz v soboto tako dobre volje kot si ti zdaj in tako brez skrbi.user posted image

Punce, v mojem nosečniškem koledarčku piše, da se pričenja obdobje razcveta nosečnice. Da bomo polne energije, elana. Ko se spomnim prve user posted image , je bilo res tako. Delala sem po 10 stvari hkrati, kar letala sem po zraku od energije, res. Bilo je čudovito obdobje. V službi se že zdaj bojijo, kdaj me bo spet to prijelo, ker sem pisarno postavila na glavo s pospravljanjem, arhiviranjem, da so se počutile prav manjvredno zraven. user posted image user posted image user posted image  Nobenih slabosti, nobene zaspanosti, nobenih bolečin, tudi lulanja je bilo manj, res krasno obdobje. Komaj čakam spet na to, ker sem se res čisto zapustila pretekli mesec in pol, ko me je poleg vseh nosečniških tegob matralo še zdravje. No, prehlad še vedno ni minil, upam, da bo kmalu.user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.1.2008 18:27:44   
maja24
Ojla kako ste mi dones mlade dame?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.1.2008 18:40:05   
Anonimen
Oj, maja, ti pa se že dolgo nisi javila. Pa meni se zdi, da se danes že cel dan sama s sabo tu gor pogovarjam. Pa to je vedno tako, jaz imam med prazniki čas za klepet, pa ostalih ni nikjer, ko pa bom morala v službo in več ne bom imela časa, pa boste spet noro čvekale, ne?user posted image user posted image user posted image

Aja, maja, jaz sem OK. Nekaj me sicer preveč napenja, je francoska solata kriva.user posted image

anonimna user posted image   13t/2d

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.1.2008 18:45:27   
maja24
Jest sm tut v pondelk jedla fr. solato pa me je zvečer ful napihlno,kaj češ če je pa dobra.
A ti maš pa u petek NS nej te ne bo strah boš vidla kolk je to lep pregled,jest sm jo mela prejšn četrtek pa si loh pogledaš moji slikici v albumu,sm pa zej v 12t3d.Ko bo konec pregleda bosta z vašim vsa blažena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 18:45:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.1.2008 18:53:30   
maja24
Hruška skos sm prisotna sam da bl berem kot pa pišem.A teb tut dlesni krvavijo ko si zobe umivaš,men krvavijo samo na levi strani ampak bom že preživela,joj kdaj bo že konec tega prvega trimesečja.

12t3d

Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.1.2008 18:55:34   
Anonimen
Ma, anonimna sem sedaj še samo zaradi službe, ker še nisem povedala oz. bom enkrat po NS. Pa ker so gor tudi ene sodelavke, ki me lahko spoznajo in ljudje, ki poznajo moje sodelavce, ne želim, da šef izve od koga drugega.

Sicer pa domači že vsi vedo, tak da sem veliko bolj sproščena, samo tukaj moram vedno pazit, da kliknem tisto anonimno, da mi post ne pobegne.user posted image

anonimna user posted image  13t/2d

Neposredna povezava do sporočila: 2846
2.1.2008 18:59:43   
maja24
Anonimna user posted image  še malo pol jim boš pa že loh povedala veselo novičko,a jih bo kap?user posted image

A mi loh kira pove zakaj jest na nobeni nevidim avtarja,pa na mojmu ga tut ni,sm zadnič si neki prčkala po profilu pa se mi je to naredla zej pa ne znam nazaj naštimat(res sm en velk hlod)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
2.1.2008 19:03:49   
Anonimen
Ma kaj vem, šefico verjetno bo, ja. Bomo videli. Mi je pa čisto vseeno za njih, zase sem pa srečna, da bom lahko doma z mojima sončkoma.user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.1.2008 19:05:55   
Anonimen
Maja, sem opazila, da ti nimaš več svoje pujsike, ja. Jaz ostale avatarje vidim, tvojega pa res ni. Očitno si ga izbrisala. Samo zakaj pa ostalih ne vidiš, hmmm, pojma nimam. Mogoče je v profilu kakšna funkcija, ko lahko prikriješ vse avatarje? Ne vem....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.1.2008 19:06:27   
netki
Joj, hvala za vzpodbudo. Pa nikoli nisem bila panična, ne vem kaj mi je zdaj. Jutri bom že bolj na jasnem, vedela bom točen PDP, točno starost in v katerem tednu sem, mogoče celo spol user posted image user posted image user posted image . Po eni strani komaj čakam.

Itak bo pa vse ok na koncu in bom vesela priskakljala domov.

Ja anonimna....sigurno bom držala pesti zate, vem da prav pride....

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.