|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
3.1.2008 11:12:28   
jazzz27
Ti sploh nimaš pojma, kako sem jaz vesela za tebe!!!! Sem skor pod mizo padla, ko sem prebrala!! Res čestitam!! Sej sem ti rekla, da boš nosečka!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Prosim, če svje črene misli odmisliš in se prepustiš užitku nosečnosti in rasti tvojega bejbija!!! Boš vidla, da bo vse ok!!!
Sploh ne vem, kaj se naklepetale se mi ne da brat deset strani nazaj, raje sem z vami!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa povedat, da me je tečka danes obiskala!!user posted image  user posted image  (gemo naprej, kaj čmo)...bom še kar pri vas malo!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.1.2008 11:17:53   
Tiki55
Jazzzuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.1.2008 11:27:24   
KAHLO
neno jazzziiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj zdaj to .....a bo prišla kira iz klana na september ali ne!!!
jazzziiiiiii..... a je možno da bi še ti ta mesec mela O in boš pridno in bi pršla pol na september a jeeeeeeee, a jeeeeeeeeeeee ha haaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image daj reči da jeeeeeeeeeee!!!!user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.1.2008 11:27:25   
Anonimen
sončnica24... hvala... bom vesela, kar koli se dogodi.. al služba al pa user posted image . Upam pa, da ne bom ostala brez obojega... stran s črnimi mislimi, gantar.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
KAHLO... zate pa isto velja kot zame.... stran s črnimi mislimi.... Itak da bo vse ok, sej sem navijala...user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.1.2008 11:28:18   
KAHLO
gantar.....sej te bom po ritki našeškala, če bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.1.2008 11:28:54   
Anonimen
jazzz.... kaj je zdaj to... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.1.2008 11:29:58   
Anonimen
KAHLO... Oj jej.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... se bom kar nanjo vsedla, da ne bo bolel... sam itak da ne bo nič narobe....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.1.2008 11:32:32   
KAHLO
jazzi imaš da takoj pridrikaš za nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
xx.01. - maša82
XX.01. - netko34
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
01.01. - orhideje
03.01.-  Lorencia
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
07.01. - postira
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
11.01. - *TaMiKaaaa*
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
12.01. - ZalaTM
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
14.01. - sonček33
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
18.01. - trinty22
18.01. - matt
18.01. - Sončnica24
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
22.01. - pikicaa
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
28.01. - Veki_222
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***      
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 17,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.1.2008 11:32:41   
jazzz27
jaaaaaaaaa, itak, da bom imela, če bom imela ta mesec O, je možnost, da bom zanosila%! Ne vem, kako bo, če zanosim ta mesec, a bom šla potem s tabo v september!! 24 grem spet v ambulanto k Rešu, jutri pa bom dala kri na Parmovi!!!

Joj, jaz sem tako vesela zate, mi je pa hudo, ker jaz ne grem s tabo že zdajuser posted image user posted image

Drgač pa glavo gor in gremo naprej!!

A ve katera kje je Adria lab?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.1.2008 11:34:15   
KAHLO
gantar ..... le glej da bo resuser posted image user posted image saj jaz se močno bojujem in premagajume črne misli......in ne bodo mi prišle do živega pa amen....še posebaj z vami vsemi ne!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.1.2008 11:36:10   
KAHLO
jazzi.....mam občutek da ne bomo te altrajderke skupaj, gantar ne mora, ti nemoraš.....ma hudiča saj se nismo tako zmenle na začetkih tega našega januarja...drgače pa saj res nima veze....sam da bomo in da bomo donosile...in bomo skupaj mamice....po moje bi še lahko ujela september....daj potrudi seuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.1.2008 11:37:07   
Teni_
Punce, jaz sem pa malo zmedena. Danes bi naj bil en dan po ovulaciji in sem ravnokar opazila na papirju krvav izcedek. Ne vem, ali se ji je ta mesec spet malo zmešalo in bo prišla 14. dni po prejšnji (se zgodi mogoče 1 ali 2. na leto), ali bi naj bila vgnezditvena krvavitev(upam na to, ampak dvomim). Se zdaj trudiva za 3.user posted image , pa se mi v prejšnjih dveh nosečnostih ni pojavila vgnezditvena krvavitev. Kdo bi vedeluser posted image . Bom še malo počakala, potem pa javim, ali me bo treba že sedaj obarvati v modro ali ne.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.1.2008 11:43:09   
KAHLO
Teni RR.... jaz mislim da je možno da je vgnezditvena, ker jaz sem pri prejšnji nosečnosti imela vgnezditveno krvavitev zdaj pa ne....!!!....tako da po moje da je vgnezditvena...ti držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.1.2008 11:44:09   
Teni_
Hvala za pesti. Jutri javim, kam bo vodila ta krvavitev.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.1.2008 11:44:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

A ve katera kje je Adria lab?

Je na Parmovi, tik pred križiščem s Samovo. Če greš z busom, te 14 pripelje do vrat user posted image  zraven je pa še pizzerija Piazza, tako da se okrepčaš po tem, ko ti vzamejo kri user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.1.2008 12:00:58   
nf
Teni RR, kaj pa če je bila po ovulacija? Se mi zdi, da lsem nekje prebrala, da ahko ob ovulaciji vidiš malomalo krvi na hlačkah. Hitro v akcijo! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.1.2008 12:02:30   
nf
jaojao kolk enih tipkarskih napak...sem še pod vplivom silvestrovega user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.1.2008 12:04:13   
jazzz27
Ledenka hvala!!! Si bom zapomnila!!

In, drage moje kako ste preživele novo leto????

Mi2 z lubijem sva bla čist na drugem koncu slo...gorenjski...pa sploh ni blo nč snegauser posted image user posted image !! Dolenci ga pa mamouser posted image user posted image !!!

KAHLCA, sej ti si se mi pa zdela čudna....si tisto napeljavo nekaj zje.....!user posted image user posted image user posted image V svojo korist!!!user posted image user posted image user posted image
Na zadnje sem brala, da maš herpese za dva goleža....sem si misnla, to bo nekaj sumljivo in RES!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.1.2008 12:09:40   
KAHLO
ja jazzziii nisem zastonj v uno inštalacijo bulila, en plavalček je šal z mano, pa pr dedku mrazu sem tud 3 x sedela pa svoje želje natrosla....sicer so me uni mulčki vsi čudno gledali pa kej češ.....jaz vem da je dedku mrazu dolgočasno sam igrače nabavlat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne govori herpesi pa so mi čist podivjali...k da mi na moji faciki silvestrovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.1.2008 12:25:27   
jazzz27
Vi2 pa sta ene dva falota, čestitke!! Ti maš O, mal poslončkata, potegneš črto domov na štajer in glej čudež, ti si že kar nosečka!!!user posted image user posted image user posted image   Kak je tvoj picek prenesu?? Doma boš kaj povedala al bosta še kar mal počakala??!!

Jaz mislim, da vama je kuhanc mal pomagov....user posted image user posted image user posted image ...al pa sosed, k je mel tvoj same neke zaključkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.1.2008 12:31:03   
jazzz27
hej pufika, kje pa si ti, jutri poročaj dobro vest!!! Držim pesti, da boš šla s KAHLCO v septemberke!!!

gantar, kaj pa je zdaj s tabo, a ste se kar nhal borit??!!

polaris, kako kaj tvoji zobki?? Si že kaj boljš...maš mal srečo k je šampanjec tekočuser posted image user posted image !!!!

ledenka, kaj pa je s tabo???? Zakaj pa si ti samo navijačica??

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.1.2008 12:39:20   
METULJ1
Teni R - tud jaz sem mela ta mesec in tud že enkrat prej rahlo krvavitev med O. Tko, da
mislim, da je to O krvavitev. Sicer tud jaz želim sebi in tebi, da bi bla to vgnezditvena, sam
mislim, da je mal prekmal za njo. No sej boš videla, kaj bo jutri. Drugač pa držim pestke
za vse, ki je ta mesec ne čakamo.

Jazzz - pošiljam ti veeeeeeeeeeeelik objem. Bodi pridna, pa glej, da boste še ta mesec
pridno user posted image in naštimali user posted image .

Jaz sem pa ta mesec spet delala teste za O in mi je kr cel teden kazal šibko črtico za O.
A se je to že ker zgodil. Seveda smo pridno user posted image in zdej čakamo, če nam je kej uspel.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.1.2008 12:56:18   
naja2

Teni R  držim pestke, da je vse OK in boš konec meseca zagledala user posted image .
Jazzz tebi pa tudi jaz pošiljam user posted image , bo pa zagotovo drug mesec pokazalo user posted image .
Kahlo jaz sem tud inštalacijo večkrat šla pogledat (sem iz LJ) mogoče pa kaj še bo user posted image , pa še mal slabo mi je - če ni od preveč hrane med prazniki.

Kje pa so še vse ostale, k morajo delat testke, za vse navijamuser posted image , da M ne bo in zagledamo user posted image .
Reny19
mapa
orhideje
Lorencia
pa še kar neki je tistih z XX.

Tako kot kahlo pravi kupit testke in ciljat.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.1.2008 12:57:22   
maska
Dan! Najprej vsem soborkam in nosečkam eno lepo, zdravo in srečno novo leto, da čim prej dobimo svoje štručke.

Kahlouser posted image user posted image user posted image  sej ne morem verjet. en teden me ni pa je že cel cirkus. čestitam. sej sploh nism dojela najprej. vidš kok se je hitro obrnilo. zdej pa lepo pazi na svojo pikico in preženi vse črne misli. sej sm jest vedla, da more neki bit, če tisto inštalacijo gledaš!user posted image user posted image

ledenka kako pa kaj ti?pa jazzi?
kako ste preživeli silvestrovo? jest sm bla z lubijem v Piranu in je blo prov luštno pa še lepo vreme smo mel. smo lahko zunaj na terasi sedel na sončku in kavico pil.

zdej pa morm it delat k mam štalo v službi. se slišmo kasnej, če ne pa jutri. lepo se mejte in pridno lulajte na testke al pa user posted image user posted image  .

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.1.2008 13:01:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

gantar, kaj pa je zdaj s tabo, a ste se kar nhal borit??!!

Na žalost jazzz, smo morali user posted image  dat mal na stran, pa še z user posted image  nisva glih za user posted image , k se mal grd drživa user posted image  user posted image  user posted image . a sploh ne vem zakaj. On pa tud ne ve. Sem pa jst kriva, k me vse skup mal krivi user posted image  user posted image  user posted image ... prazniki, O, hujšanje, služba, user posted image ... tako da... pravi, da nisem glih za v družbo...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.