|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
3.1.2008 9:45:42   
KAHLO
točno tako , naj te kar malo crklajo.......sigurno si ti tud njih za praznike crklalauser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
3.1.2008 9:45:55   
sončnica24
Sem si zdaj še ta trakec nad imenom naredla, pa bi naj bilo če bo ciklus tak kot mora bit ovulacija jutri, tako da morama biti danes pa jutri še posebej pridnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1752
3.1.2008 9:53:39   
KAHLO
ja le glej, počivaj dokler ne pride blizu tebe tvoj picek....pol pa v napad user posted image ......pa res bodi pridna....user posted image user posted image

ti že dane spridno zažingajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1753
3.1.2008 10:00:13   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ja le glej, počivaj dokler ne pride blizu tebe tvoj picek....pol pa v napad user posted image ......pa res bodi pridna....user posted image user posted image

ti že dane spridno zažingajuser posted image

Saj sva že cel teden pridna pa boma danes in jutri še posebejuser posted image , ker ti ne pustim da odideš sama k septemberkamuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
3.1.2008 10:08:53   
Anonimen
jaz bi pa navijala za vas...
DAjmo, punce, da bo januar bolj roza kot december....

--------------------------------------------------------------------------------
anonimna/jokica   (z majhnim user posted image  pod srcem)

Neposredna povezava do sporočila: 1755
3.1.2008 10:14:00   
KAHLO
ne grem tja, dokler ve moje stare borke ne polulate svojih testerjev, pol bomo pa skupaj zdivjale tjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
3.1.2008 10:16:55   
sončnica24

ne grem tja, dokler ve moje stare borke ne polulate svojih testerjev, pol bomo pa skupaj zdivjale tjauser posted image user posted image user posted image

Ok, dobro potem pa le počakaj, morama še samo gantar prepričat da se prestavi iz navijačice med borkeuser posted image

Smo res kje pa hodi, da nič ne piše danes, mogoče še spiuser posted image , ali pa je pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
3.1.2008 10:21:52   
KAHLO
tud jaz se sprašujem kje so....od gantar, do pufike, jazzzii....(te že cel teden ni za slišat), kr ni jih?!?!?!? kaj pr hudiču počne...jazika bi mogla že pridno lulat!"!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1758
3.1.2008 10:24:57   
sončnica24

tud jaz se sprašujem kje so....od gantar, do pufike, jazzzii....(te že cel teden ni za slišat), kr ni jih?!?!?!? kaj pr hudiču počne...jazika bi mogla že pridno lulat!"!!!

Al pa so si privoščle podaljšan vikend pa pridno slončkajouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
3.1.2008 10:28:00   
naja2
Kok si dobra Kahlo, da nas boš počakala. Tam je pa res bolj žalostno, mogoče zato, ker niso med prazniki testerjev kupovale, navijamo za septemberke 2008 user posted image .
Jaz se spret javljam, da moje user posted image  tečke še ni, test je bil pa negativen user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
3.1.2008 10:28:01   
Tiki55
Jutro punce, kaj se dogaja z našimi rozikami??? Veliko sreče za vse, ki jo v januarju ne pričakujemouser posted image user posted image user posted image . Jaz sem že danes vsa na trnjih, testek pa delam šele v ponedeljek. Imam občutek, da je morda tokrat pa le ratalo...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
3.1.2008 10:35:30   
ledenka
jutro, malce sem prišla pogledat, če že kaj lulate user posted image  pa očitno nič od nič al kaj? user posted image  upam, da ste bile vsaj čez praznike pridne in ste user posted image user posted image user posted image  vsak dan user posted image  

KAHLO, ti kar tule ostani, da potegneš čim več punc s tabo na naslednji forum user posted image  kako so tvoji herpesi, kaj boljše?

gantar, tale čaj, ki si ga priporočila, je res dober user posted image  sva ga včeraj probala in je bil super za pred spanjem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
3.1.2008 10:42:06   
KAHLO
naja.....klko pa ti zamuja že ta tvojauser posted image

Tiki55.....ti kar pogumno bo ratalo boste vidle!!!

OOOO Ledenkica naša. ja herpesi so že dost bolš, sam se še zmeraj vidi da mam dva majhna otočka na zgornji čobikiuser posted image user posted image user posted image   pa ni panike

Jaz res že komaj čakam na kako roza novico.....da tist september za začetek mal razvedrimo...kr je res bl žalostno.....me pa res zanima kje se skrivajo vse pupe!!!??

Jaz ne grem nikamor....dokler se ta januar ne zaključi...bom  stoodstotno aktvina tukaj, tja na sept. bom šla samo pošpegat...če je kaj več poguma pr puncahuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
3.1.2008 10:42:45   
KAHLO
sončnica pol ap nevem kako za vraga zdržijo tako dolgo brez RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
3.1.2008 10:49:52   
Tiki55
KAHLO, jaz se takoj prijavim, da grem s teboj v september. Moja prva pikica je tudi septembrska, devičke so zakonuser posted image user posted image . No zdaj ni več pikica, ampak že kar mlada gospodična... Pa bi ji prav pršla družbauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
3.1.2008 10:51:40   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Sej ne vem kaj naj vam kaj napišem.
Ledenka... vesela sem, da ti je čaj všeč. Meni je tudi. Nikakor pa ne vem, kje naj kupim imsko pravljico (pravtako čaj od 1001 cvet). Sploh ga ni za dobit. Zgleda, da je tako dober, da so ga vsega pokupili. Ampak, nek ga bom že dobilo.

KAHLO... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sončnica24 ... user posted image  user posted image  user posted image

Punce, ful mi je hudo, ker z vami ne bom mogla it v september. Vas bom ful pogrešala. Upam, da bomo skupaj pa ta drugo user posted image , k bomo že imele enga zdravga user posted image  doma. Mogoče, da bomo s katero tudi prvo user posted image  skupaj, sam upam in želim, da ne, saj navijam, da bote vse že ta mesec user posted image .
Sicer za službo še čakam klic. Mi je včeraj ena sorodnica rekla, da pred prazniki niso imeli časa, da pa so rekli, da bodo danes al pa jutri poklical. Sam omoje bodo v ponedeljek poklical. Saj ni bitno. O... bom tak ali tak zamudila... saj je prisotna glih ta teden. Ampak se ne bom sekirala. Brez veze. Zato pa raje navijam za rozike... user posted image  user posted image   user posted image
lidija_21... tebi pa pošiljam ogromno user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
3.1.2008 10:52:38   
KAHLO
jah s temi devičniki, moj lubi je tud devičnik, tako da zgleda da če bo vse po sreči , bodo me doma obkrožale same devičniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enanobena...je itak že odprla rezervacije za sobe za septembra.....zdaj se je treba samo prfočkat...tak, da evo zbirama cimreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
3.1.2008 10:54:16   
KAHLO
Oj gantarčica......lej če pokličejo jutri....pa lahko vseeno skočiš pod odejo....daj noooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
3.1.2008 10:55:57   
Tiki55
A je tvoj tud tako redoljuben? Moja tamala pri 4-ih letih celo drobtince po tleh pobirauser posted image user posted image , pa omare zapira, ki jih pozabim odprte.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.1.2008 10:56:32   
Anonimen
KAHLO... ni variante... če pokličejo, bojo rekli, naj se pri njih oglasim v ponedeljek. takrat bo pa že mimo. Ma nč se sekirat. Še najmanj pa zaradi mene. Ti moraš paziti na svojo pikico in dati živčke na stran. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.1.2008 10:58:22   
naja2
Kahlo Danes je 37 dan, (včasih imam M na 30, 33 ali 35 dni).

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.1.2008 11:01:07   
jazzz27
dan!!

mislim, da me bo kap!! KAHLCA moja, si res nosečka?!! Sej ne vem, nekej sem prebrala na začetku, da čestitajo tebi!!

No, sedaj pa ti čestitam tudi jaz!! Saj veš, vse želje naj se uresničijo, želim ti uspešnih devet mesecev!!!user posted image
Veš mi internet ni delal dva dni pa nisem nč mogla bit tukaj gor, bi pa sigurno že prej kaj prebrala!!!

Grem zdej za nazaj brat!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
3.1.2008 11:01:15   
KAHLO
naja2 saj mogoče da si kaj kasneje zanosila pa še ni dost nos. hormončka v tebi....no ti držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gantar...če pa sem si tako želela da bi ble skupaj.....no bomo vidli kaj bo tel. pogovor rekeluser posted image

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
3.1.2008 11:06:50   
KAHLO
jazzzzzzzzzzzika...........si že nazaj ....ne moram verjet, sem te kar pošteno pogrešala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kako lahko sploh dovoliš da ti compi....crkne...hudičauser posted image user posted image

Ja ugledala sem user posted image , zdaj pa čakamo kaj bo na prvem pregledu...pol pa na dan z veseljem ali pa .......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.1.2008 11:07:10   
sončnica24
Pa ste se le zbudileuser posted image

Gantar za tebe pa upam da se ti vse lepo izide tako kot si želiš pa bomo tudi potem za tebe navijale, bodi brez skrbiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.