|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
2.1.2008 13:03:27   
Mojca B
mah ja... ušesa znajo v eni uri zabolet k ne vem kaj. kadarkoli naš Gaj jamra, da ga ušeska bolijo vem, da moramo takoj k dohtarju.. pa dežurni gor al pa dol otroka bodo pa menda ja pogledal. najslabše je pa to ja, če je brez vročine. Pr nas so ene dvakrat me tud grdo gledal k sem ga sredi noči pripeljala.. češ saj nima vročine.. uho pa baje adijo pamet ne... no pol so se navadli, ker itak smo bili tam vsake 2 tedna zarad ušesov...

in joj thumbelina pa ti si k en svodobni umetnik. leži tebi tole ustvarjanje..

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
2.1.2008 13:04:16   
Mojca B
ej juniorka.. važna je kvaliteta ne kvantiteta...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
2.1.2008 13:43:13   
ALESSA
Pozdravljene!

Danes pa sem se zbudila ob 05.00, ko sem slišala, da se je mali pokakal. Sem takoj vedela, da ima drisko. Sem ga takoj šla umit in preoblečt, ker mu je vse na hrbtu premočlo. Potem ga dam v postljico in spi menda pol ure in nato začne še bruhat. Sem bila v trenutku pokonci in ga hitro nesla v kopalnico. Sem ga mogla spet preoblečt. Sem ga spet dala v posteljo in čez 15 minut spet isto. Potem sem ga spet preoblekla in mu dala čokolino in ni hotel jest. Potem smo se pa vstali. Čaj pa je ful pil, mu je ful pasal. Vsaj to, če že ima drisko. Potem ob pol 9 pa je pojedel 150 ml čokolina in ni več bruhal. Pa čaj ful pije. Ja pa vročino imel 37.8 in sem mu dala Calpol pa mu je padla takoj, oz. v roku pol ure.  Ob 12.00 sem mu dala sadno skutko, ki jo ima zelo rad pa je pojedel samo polovico. Nima nekega apetita. Se mu ful vidi, da ni tisti pravi, je ful bled in ima stekle očke. Ampak drugače pa je še kar nesmejan in igriv, ne tako kot drugače, ampak je še kar. Ne vem kaj mu je. Če so zobki al kaj? Dlesni ima res ful napete. Ali pa kaka viroza. Če bo še jutri takšen in, če bo imel vročino bova šla k pediatrinji. Sedaj mi spi že 1 uro.

Lilka in Juniorka: ja, upam, da se ne ponovi več. Še dobro, da se je to sedaj zgodilo, ko je mož doma. Ne vem, kaj bi naredila, če moža ne bi bilo doma. Bi mogla moje poklicat, da bi me spravili v ZD in popazili na maladva. Res upam, da se ne ponovi več. Me je pa strah in grem ful z strahom spat.

LP

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.1.2008 14:12:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
samo imam eno kolegico, ki je imela tako zgodbo z mamo, pa si še danes ni opomogla psihično!

ja, saj otroci pa itak najbolj trpijo. tile imajo tudi hčerko, ki je letos sicer v prvem letniku SŠ, ampak je sigurno bil šok.
ampak ne moreš verjeti, kako so tile otroci čist v tej pijači zraven. sem enkrat slišala skoz okno, kak je hčerka mami razlagala, v tej trgovini je bil liter toliko in toliko denarja, v drugi pa toliko....pa ja bila mala takrat nekje v petem razreduuser posted image

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.1.2008 14:16:37   
Anonimen
za vse bolančke, pa si naj izberejo najlbjubšega:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.1.2008 15:20:16   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
kaj je s tabo, da te  zadnje čase ni nč tlele? pogrešam tvoje čveke?

Nimam časa, sem stalno v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja včeraj zvečer sem rekla, samo dr. Hausa pogledam, potem grem pa spati. Ja, moj je bil pameten in je šel, jaz pa sem šla v posteljo spet malo pred polnoči.

Bojana: kar se tiče bloka, važno, da je z vami vse ok. Je pa žalostno, da kaj takeg izveš, ko gledaš televizijo. Si kar predstavljam, če bi bilo kaj hujšega, kakšna panika bi bila. Jaz bi v takem primeru pograbila samo user posted image  in tekla. Briga te za ostale stvari, v takem primeru rešuješ svojo rit oz. svoje življenje (pa seveda otroci in partner).

Lonib, tale vaša soseda je pa faca. Dej povej, kam greste letos na morje?????? Da se vam pridružimo user posted image . Drugače pa greš konec julija v kamp Straško in to je to. Dopust, 24 ur na dan si zunaj, otroci uživajo, se igrajo, letajo po kampu, joj, jaz že premišljujem o poletju in dopustu.

Juniorka, no, danes Matic je že malo več, tako da bo. Malo kašlja, ampak ni panike. Pa tudi njegova sestrica je počasi, ampak res počasi začela jesti (za zajtrk toast z maslom).

Thumbelina, jaz bi tvojo princesko rajši peljala k zdravniku. Če te uho boli, ni nič prijetno. Mene je samo enkrat, ampak sem mislila, da bom od bolečin kar umrla. REs, mi je blo hujše kot porod.

Kratka pavza, ker imam za previt eno rit.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.1.2008 15:29:25   
mojčca
Hariba, kako pa kaj Zoja, a ima še vročino???

Alessa, ste imeli kar pestro noč, bruhanje, driska. NO, a je sedaj stanje v redu, a imate še kar pestro???????

Valika, naša Manca je izbrala kar vse, ker obožuje Medvedka Puja (no, njen ati pa isto). Meni je pa ful simpatičen sivček. Sva včasih z Manco brali eno knjigo od Medvedka Puja, pa je že obe znava na pamet.

user posted image

Nova fora Matica: pljuva po mizici, potem pa paca z roko in nadvse uživa. Saj ne vem, a naj se smejam al jokam????

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.1.2008 15:41:33   
ALESSA
mojčca: stanje je enako. Sem mu ob 2 dala čokolino in je pojedel 150 ml in takojhmvse izbruhal. Sem mu dala hruškin frutek zapit, da dobi v sebe vsaj nekaj, drugače pa čaj pije. Zdaj sem mu dala sadno skutko in je pojedo 5 žličk. Bar nekaj. To ni izbruhal. Pa ob 14.00 je imel vročino 37.6, zdaj pa ima 37.4. Upam, da bo kmalu bolje.
Kaj pri zobkih tudi bruhajo ali imajo samo vročino in drisko? Pri Neli nismo imeli takih problemov z zobki. Če sploh je to od zobkov.

LP

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.1.2008 15:51:02   
bojana1
Lep pozdrav!
JOJ vidim,da so naši aprilčki kr neki bubani!Vsem želim,da se čim prej pozdravijo,pa en user posted image z vse!!!!!
Sitni sosedi-ko smo se mi preselili ,nisem z nobenemu navezala stikov,samo pozdravim pa grem naprej!Imamo svojo družbo ,ki ve da mora poklicati prej in tudi razumejo če kdaj nimamo časa.Ne vem pa če bi se kateri kar vsilil-verjetno bi mu kar povedala-zamera gor ali dol!
Mojčca-fajn da vam gre na boljšeuser posted image upam da se hitro pozdravite
Tejkag-ja res se ne sekiraj glede kg,počakaj da naši navihančki shodijo,bo kr samo šlo doluser posted image
No kar se pa našega požara tiče,sem šla pogledat-GROZA,cel hodnik jim je zgorel,pa full je vonj po zažganem,nimajo kabelske ne interneta,nekje tudi elektrikeuser posted image .Sploh ne morem verjet ,da nismo 3 gasilskih avtov slišali ,pa še en kup policijeuser posted image No najbolj žalostno pa je to,da nam mislijo zaračunat 100E na stanovanjeuser posted image No najboljše je da kar pozabim na vse
Se še javim,grem se malo stisnat K Luku,ker sem tako utrujena.Zadnje čase sploh ne morem spat,ne vem kaj je to -mogoče živčkiuser posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.1.2008 16:14:26   
mojčca
Alessa, bruhanje pa jaz mislim, da nima nobene veze z zobki. Pri nas Manca tudi ni imela nikoli problemov, ko so ji rasli zobki, Matic je bil pa dva meseca obupen. Vročina, pa driska, pa non stop se je jokcal.

Moje mnenje: niso zobki, ampak kakšna viroza. Pri nas je Manca bruhala in imela drisko, pa sva bila pri zdravniku in ima virozo. Čim več piti, da otrok ne dehidrira. Ja vem, lažje je napisati, kot pa otroka v to prisiliti. Vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.1.2008 16:24:31   
smotka lonib
Mojčca!
Če te pa tukaj, ker ti doma ful user posted image user posted image user posted image , pol na srečanje pride samo tvoja srajca in tvoje hlače, ker boš pol ful shujšalauser posted image user posted image .
Kar se tiče morja, ti kr prid kadar hočeš, ker si vedno dobrodošla. Nisi take sorte kot ona. Na morje gremo pa najbrž spet v Aquapark Koper. kdaj točno ti pa sporočim?user posted image

Alessa!
Lahko, da ima je dobil virozo ali trebušno gripo. Naša je zadnjič, ko je imela virozo, imela samo vročino, jedla je pa vse po vrsti, pila pa tud velik.

Moram nehat.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.1.2008 16:42:58   
ALESSA
mojčca in lonib: če bom šla k zdravniku itak ne bo dobil ničesar, kaj? Ker otroci do 1. leta naj nebi nič dobili, edino res v skrajni sili.
Bom jutri samo poklicala in povedala kako je na stvari pa mi bo naprej povedala. Ni mi ga v ZD vozit, da se ne naleze še česa drugega. Sedaj mi spi in vročine tudi nima. Je pa bil malo siten. Bomo videli kaj bo ponoči.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.1.2008 16:48:31   
smotka lonib
alessa!
imaš pa prav glede zdravil, razen če bi zdravnik ugotovil, da ima  vneto grlo, bi mogoče dobila zdravila, drugače ne.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.1.2008 17:05:39   
thumbelina
Evo bli smo pri dežurnemu. Revca boga ima počen bebnič, sicer je kao čist micena luknjica, samo men je tok grozno. Dobr da je šel mož popoldne z njo k dežurnemu. Pišuka mi je žal da smo čakali dopoldne. Se tok žrem zaradi tega. Pa še včeraj ji je mož opral glavo... Pa kaj jaz vem. Ušes ni imela kljub grdemu smrklju vnetih že dve leti in sploh nisem pričakovala tegale. Prav krivo se počutim, ker smo jo takole zanemarili, nos smo sicer pucali, sam bolj tako neredno. Zdaj pa vidim, da bi blo treba kljub temu da je že 3 leta stara bit pozornejši ob vsakem smrklju. In štos vsega je da sploh nima vnetih ušes, sam luknjica je, nič hudo rdečega. Čist čudno....
Mislim, da jo bom imela zdaj pa kr lep čas doma. Poln k.... mam tega klinčevega vrtca, k skoz same smrklje vlačimo domov user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.1.2008 17:06:33   
thumbelina
Ma ja zdaj vidim, dami je še v glavo tale jeza udarila. BOBNIč in ne bebnič....

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.1.2008 17:09:34   
aischa
vsem ki bolehajo želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image

in kako ste kaj mamice, sedaj po praznikih. jaz se bom komaj malo naspala. sem z mojim zmenjena da mi ponoči on gre anjo pogledat, da jaz lahko celo noč spim. moj je še na dopustu do ponedeljka.

moja user posted image  še za enkrat nič ne kaže da bi bila kaj bolana upam da bo to tudi ostalo. smo bili prvih 6 mesecev nosntop nekaj bolani tako da imamo sedaj kakih 6 let rezerveuser posted image

valika za gorišnico vem ampak to mi je približno 30km od tu potem pa je tu še problem za varstvo anje.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.1.2008 17:48:21   
*piškotek*
Jaz sem pa tako vesela da so ti prazniki mimo, res no. Sicer bo ta teden še malo pestro, za drugi teden pa res že upam da se vrnemo v normalo.

Vidim da so vaši otročki kar nekaj bolančki, res verjamem da je grozno letat okoli zdravnikov, sploh dežurnih, zato držim pesti da se čimprej vsi pozdravijo!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pri nas tudi midva oba z mojim user posted image  nekaj smrkava in kihava, tako da upam da se mi ne bo še mali user posted image  kaj nalezel.

Današnja noč je bila sicer malo boljša od prejšnje, ampak še vedno je bila za znoret in sem čisto neprespana in čudna in tečna od vsega tega. Sem pa malo gledala in ne vem če mu slučajno spet kaj zobki ne nagajajo. Je pa danes čisto nič! Pojedel mi je zjutraj čokolino, popldan sadno skutko (pa še to je pustil za 1 veliko žlico), za kosilo pa 5 žlic testenin z omako.

Za komentiranje nimam časa, ker se mi je ravno zbudil in ga moram previt. No jutri sva pa dopoldan z malim končno sama doma in res upam da se vam bom lahko malo bolj posvetila, ker drugače me boste še odpikale s foruma, ker vam hodim samo še jamrat. Pa saj pravijo da bo letos boljše, baje...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.1.2008 18:33:24   
janca77
živjouser posted image
Ko sem vas prebirala vidim da imate kar nekaj bolnih otrok. Vsem želim hitro okrevanjeuser posted image user posted image
Danes smo bili pri tašči na kosilu, pol sem likala, zdele grem pa še Tilna mal zabavat. Mož mi je zbolu - tko da bom mogla jest njega crkljat.

valika včeraj je šel normalno spat ob 20.00 in spal do 8 zjutraj - tako da upam ne bo problemov

thumbelina vidim da imaš umetniške roke. A so slike tudi tvoje delo?
želim vam da se čim prej pozdravite.

alessa želim ti da se ti kaj takega ne ponovi več.Sem tudi sama doživela nekaj let nazaj ko nisem mogla dihat, dušilo me je, mravljinčaste noge in roke -sem mislila da me bo kar pobral. To se je nekaj časa ponavljal pol sem pa vseeno šla k zdravniku in je reku da imam napade panike. Pol sem pa dobila AD in je bilo v redu. Po porodu se je spet začel in sem še sedaj na AD.

zalbi  kako zdaj uživate na svojem?

Se slišimo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.1.2008 18:38:21   
zoom zoom
Živjo,

se po dolgem času spet javljam. Prej ni bilo časa. Smo bili zelo leteči.

Sicer je pa naša še vedno prehlajena, še vedno ni nič bolje. Se sicer tolažim s tem, da pa zdej ne bomo več lavfali naokoli in se bo hitreje pozdravila. Upam. Sicer pa vročine nima, kakšnih drugih znakov tudi ne, je normalno, samo ena smrketa je (jo tudi moti pri spanju).
Drugače pa zdej ko je smrkava, mora obvezno ko se zbudi ponoči dobit poleg sesanaj nosu še flašo z mlekom. Ampak ko se ji nos malo zrihta, bomo začeli pa res ukinjat.

Druga zelo moteča stvar, ki me res ful moti, da starejši noče čisto nič jest, on bi samo pil. Ah bo že-

Thumbelina: res škoda, da ste tako dolgo čakali. Naš je imel že večkrat vneta ušesa brez vročine. Zdej je vredu, ker že sam pov, da ga bolijo, ko je bil pa še dojenček pa res nisi vedel, dr. so te pa čudno gledal, kaj si pripeljal otroka brez vročine na pregeld. Samo so potem ugotovili, da ni bilo brez veze.

Bojana: res grozno, da izveš kaj se v bloku dogaja iz televizije.

Tako, vas pokomentiram še malo kasneje. Grem zdej tamalo zbudit, da ne bo šla potem spat spet jutri, ampak danes,

Aja sem pa tudi jaz vesela, da je konec praznikov, da bova spet svoj ritem imlei. Po drugi strani sem pa žalostna, ker bom morala spet kmalu v službo (letos)user posted image .

Lp

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.1.2008 19:04:02   
smotka lonib
zoom zoom!
ta zadnji stavek mi ni bil najbolj všeč. mislim to, ko bo treba v službouser posted image . jest sploh ne vem, kaj bom naredila, če mi šef ne bo pisal službe sam dopoldne (premestitve v bližino doma pa ne pusti). sejk tud, če bi imela službo sam dopoldne, bi bila na smrt utrujena, ker moram ponavadi zgodaj vstajati, da v službi dom parkirišče pred postajo. če sem prepozna, moram parkirati tja, kjer je treba plačati vsako uro (okoli 0,50 eur-nisem sigurnauser posted image  ).plačano pa ne dobiš za parkirišče. če delaš od 6-14, moraš plačati za 6 ur (od 08.00 ure dalje je treba plačat) okoli 3EUR, V 20 dneh to znese 60 EUR. naj se jebe (punce ne mi zamerit te besede, ker sem res besna) ta policija.

Zala je tečka

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.1.2008 19:17:55   
Anonimen
mojčca -me veseli, da malo manci polepšamo dan. upam, da bo kmalu bolje

alessa - jaz tudi mislim, da zaradi zobkov ne bruhajo. sigurno bo prej  kaka viroza

bojana - zakaj pa vam bodo zaračunali 100 €???? za gasilce al kaj????al za obnovo kleti menda???

thumbelina - joj, kaj berem??? luknjico v bobniču? to pa prvič slišim... joj, upam res da bo kmalu bolje

aischa - ja, saj sem vedela, da ti bo gorišnica mal predaleč.... za kaj drugega pa na žalost ne vem.

naj še povem, kaj se je nam danes zgodilo. smo šle popoldan na sprehod. ampak samo jaz, lara in pes. ker se naši ta starejši ni ljubilo iti ven. pa je nisem niti silila. in ko pridemo tak ene 50 m od doma, se je mala začela ful jokat. in to tako zeeeelo žalostno - sama žalost jo je bila. ni kričala ali kaj takega, ampak res žalostno. jauz sem si razlagala, da je ugotovila, da ni eve zraven in se je zarradi tega jokala. ko pa smo prišle domov, se ni in ni mogla pomiriti, tako da smo zamudili popoldanski spanec in smo imeli kar jokasto popoldan. potem je le ob 17.30 zaspala , je spala do 18.30.... sicer sem ji tudi dala svečko, ker je bila tudi vroča, pa verjetno še zobki - v glavnem tečka.....
sedaj pa je tudi tečka ...šibam...

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.1.2008 19:36:23   
hariba
Zoja še ima vročino, ko je iztegnila jezik ven, sem videla polno belih pikic, sva šli k dežurnemu in ima aftre. jedla še danes ni nič, jo pa silim z vodo in čajem, pa podojila jo bom, morda je zdravilo že prijelo in bo hotela. prej ni. Da bi le, da ne bi bilo treba it v bolnico na infuzijo. Ne joka pa veliko.
allesa Nočem izpast kot marička samo nikar mu več ne dajaj čokolina in še majn hruškovega frutka. Ta blato mehča.  Skuhaj mu raje na vodi riž, pa notri korenček, ali pa samo zmiksano korenje ali pa banano. Pije pa lahko čaj iz suhih borovnic ali pa šipkovega nesladkanega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.1.2008 20:06:58   
ALESSA
hariba: hvala za nasvet. Brez skrbi, nisi kot marička!!!!!!!!!!!!!!! Vsak vaš nasvet šteje! Zato pa smo tukaj, da si pomagamo,ne.? Zakaj pa čokolino nesmeš dajati? Ker na škatli piše od 8. meseca dalje. Sem ga Neli tudi začela dajati pri 8. mesecu pa ni bilo problemov. Pa še danes ga ima ful rada. Al misliš samo zdaj, ko ima drisko in bruha?

Maladva spita.  Sem Anelu pred spanjem dala mleko in prvo ga ni hotel pit, potem pa sem mu čez nekaj časa spet ponudla pa je spil 150 ml. Zaenkrat ni bruhal in upam, da ne bo več. Pred spanjem je imel vročino 37.6. Upam, da bo jutri boljše in mu bom res skuhala čaj iz suhih borovnic. Na to se pa sploh nisem spomnila, sem kot kura raztresena. Sama sem tudi ful srečna, da je teh praznikov konec. So se ful vlekli. Saj, ko so se bližali sem bila ful vesela, ampak zdaj pa sem že res komaj čakala, da je konec.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.1.2008 20:14:59   
hariba
Punce a je soor in aftre isto? Ko sta te pikice imela tastarejša so zdravniki govorili o aftrah. Tudi, ko je bil Žiga zaradi tega v bolnici na infuziji.  Sedaj pri Zoji so pa rekli da ima soor, pa tudi od koga večkrat čujem recti da je njihov otrok imel bele pikice in je bil soor. Meni se zdijo enake. Zoja se noče dojit, jogurta in jabolčnega frutka tudi ne. ne na flašo ne po žlički. Le  2 žlički vode, na flašo pa ne. Uh me skrbi, da ne bo treba v bolnico, tastrejši je mogel pri 20 mescih, je čisto dehidrral, so se mu potem še na ustnice razširile. V bolnici je bila pa katastrofa, je flašo z infuzijo potegnil iz žile, pol so ga pa privezali.
Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje.
Allesa kako je z malim?
thumbelina upam, da se hčerki čimprej zaceli.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.1.2008 20:17:32   
hariba
Sorry alessa jaz običajno hodim proč ko pišem in sva istočasno pisali. Ja samo zdaj, ker čokolada draži črevesje, mleko pa drisko še pospešuje.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?