mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib Mojčca! kaj je s tabo, da te zadnje čase ni nč tlele? pogrešam tvoje čveke? Nimam časa, sem stalno v akciji . Ja včeraj zvečer sem rekla, samo dr. Hausa pogledam, potem grem pa spati. Ja, moj je bil pameten in je šel, jaz pa sem šla v posteljo spet malo pred polnoči. Bojana: kar se tiče bloka, važno, da je z vami vse ok. Je pa žalostno, da kaj takeg izveš, ko gledaš televizijo. Si kar predstavljam, če bi bilo kaj hujšega, kakšna panika bi bila. Jaz bi v takem primeru pograbila samo in tekla. Briga te za ostale stvari, v takem primeru rešuješ svojo rit oz. svoje življenje (pa seveda otroci in partner). Lonib, tale vaša soseda je pa faca. Dej povej, kam greste letos na morje?????? Da se vam pridružimo . Drugače pa greš konec julija v kamp Straško in to je to. Dopust, 24 ur na dan si zunaj, otroci uživajo, se igrajo, letajo po kampu, joj, jaz že premišljujem o poletju in dopustu. Juniorka, no, danes Matic je že malo več, tako da bo. Malo kašlja, ampak ni panike. Pa tudi njegova sestrica je počasi, ampak res počasi začela jesti (za zajtrk toast z maslom). Thumbelina, jaz bi tvojo princesko rajši peljala k zdravniku. Če te uho boli, ni nič prijetno. Mene je samo enkrat, ampak sem mislila, da bom od bolečin kar umrla. REs, mi je blo hujše kot porod. Kratka pavza, ker imam za previt eno rit.