|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
31.12.2007 20:36:22   
ada2
še zadnjič letos novo stran odpremuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
31.12.2007 21:09:01   
*bubi*
Kaj naj napišem drugega kot....

LEPO PRAZNOVANJE!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
31.12.2007 21:33:36   
NinaŠ
Dokler imamo spomine... obstaja preteklost...
dokler imamo upanje... nas čaka prihodnost...
dokler imamo prijatelje... je lepa sedanjost!

Prijateljice moje user posted image user posted image user posted image ...naj vas vse lepo spremlja tudi v prihajajočem letu!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
31.12.2007 22:29:34   
Paštetka
Srečenega in veselga!!!!

Mi smo ga že dočakali user posted image user posted image user posted image  uro in pol nazaj na plaži,kjer so vozili še malo relija po pesku. 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
1.1.2008 0:16:34   
ada2
Srečno zdravo in veselo!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
1.1.2008 2:19:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dokler imamo spomine... obstaja preteklost...
dokler imamo upanje... nas čaka prihodnost...
dokler imamo prijatelje... je lepa sedanjost!

Prijateljice moje user posted image user posted image user posted image ...naj vas vse lepo spremlja tudi v prihajajočem letu!

SE PODPIŠEM! user posted image

user posted image user posted image user posted image   VSEM MOJIM NOVEMBRKAM IN NAŠIM NOVEMBRČKOM VELIKO, VELIKO ZDRAVJA...ZA VSE OSTALO JE ŽE POSKRBLJENO.user posted image  PA VELIKO NOSEČK user posted image  V 2008 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
1.1.2008 2:35:00   
petarda
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
1.1.2008 8:28:47   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo za vse vas. Pa naj bo lepo leto. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
1.1.2008 9:29:50   
petarda
Pa naj bo lepo leto.

Iz tvojih ust v božja ušesa.user posted image user posted image user posted image

Ampak te bom po riti veš, ko si me tolk privoščih s temi tvojimi ugankamiuser posted image ....

Evo še kavica za vse nas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
1.1.2008 9:39:56   
petarda
Drgač pa sva bila včeraj prvič sama na silvestrovo z mojim user posted image  po 8. letih (no, sama z petarditomuser posted image ). Leto 2000 sva nazadnje dočakala sama in to na ljubljanskem gradu.user posted image  Najprej sva imela tasta in taščo na predjedi...pol so oni šli k drugi žlahti, petardito spat...midva pa sva si po dooooolgem času naštimala kasete od petarditovega rojstva naprej in sva gledala....kmal bi polnoč zamudilauser posted image ....joj kak srček je bil, pa včasih sem ga ful več snemala, pa je govoril samo gu-gu, pa du-duuser posted image ...zdaj ko mi cele pesmice zapoje pa ga še nimam ničuser posted image ...takoj 3. moram it po kako novo kaseto. No, vmes sva malo nazdravljala, ob polnoči odprla šampanjc in zapela in zaplesala v novo leto user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pol sva dala pa na Severinin koncert in z njo pela in plesala, po tem pa je lubi prinesel kitaro in je bila fešta dokler se ni petardito zbudil in prišel v dnevno sobo user posted image user posted image user posted image ....pol smo šli pa vsi trije spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem....če bi bilo tako vsako leto, nebi imela nič proti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
1.1.2008 11:23:41   
amy26
Petarda lepo sta s user posted image svojim uživalauser posted image user posted image user posted image  pri nas ni bilo niti podobno vendar jaz sem vesela da sta oba otroka lepo spala in da sta dosti bolje kar se tiče zdravja, zaenkrat mi je to najbolj pomembnouser posted image .

Spomnila si me da še jaz začnem snemati svoja mala dva user posted image user posted image na fotič, sploh zdaj ko se skos kaj dogaja. Danes bomo bolj počivali, popoldne gremo pa malo k sosedom foščiti.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
1.1.2008 17:38:48   
Urša
Vsem mojim novembrkam želim veliko lepega v novem letu!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
1.1.2008 17:44:27   
Urša
Drugače pa sta včeraj Nika in Jaka dobila vročino (mislim da je viroza, ker naju z mojim tudi nekaj šraufa in da ni od bazena, kot naju obtožujejo) in tako smo malo spremenili plane. Naj bi silvestrovali vsi skupaj pri kolegih, ki imajo tudi enega majhnega otroka, pa sva naša dva potem dala mojim staršem, midva pa šla silvestrovat po planih. Vse je bilo že nabavljeno in nisva hotela odpovedat. user posted image  Njihov fantič ni bil nič prikrajšan za družbo, ker je cel večer prespal. user posted image user posted image user posted image  
Je pa zanimivo to... oba imata približno enako T (38-39), samo da je razlika ta, da Nika skoz leži na sedežni, Jaka pa se fura gor in dol po stanovanju s poganjalčkom.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
1.1.2008 18:24:01   
ŽELJA2
Drage moje, brez zamere ker sem šele zdajle prišla do računalnika. Že od jutra imamo obiske ali pa smo na obisku. user posted image
Sedaj pa je Andraž pri dediju in babi, moža pa sem vrgla dol iz računalnika.

Tako:

NAJ SE VAM V NOVEM LETU IZPOLNIJO VSE SANJE! IN, ČE MORDA STE POZABILE NANJE, NE OBUPAJTE IN SE VRNITE VANJE.

ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO, ZALJUBLJENO IN OTROŠKEGA SMEHA POLNO LETO 2008!!!!

ANDREJA (ŽELJA) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
1.1.2008 18:43:29   
Teni_
Tudi naša družina želi vsem srečno, zdravo in popolno novo leto.

Sem danes komaj ob pol dvanajstih prilezla iz postelje s glavobolom. Auč. Zdaj pa že tudi komaj čakam, da grem spat.user posted image

Aja, dokaz, da sem tudi plesala:

user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
1.1.2008 19:47:54   
Urša
Še ena naša praznička slikica:

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
1.1.2008 20:09:12   
NinaŠ
Na zdravje!
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
1.1.2008 20:14:43   
NinaŠ
Smo silvestrovali skupaj do 23., potem je šla Tina spat user posted image , Anže pa je zdržal do polnoči, tako da smo še enkrat nazdravili user posted image .
AAA zjutraj sta pa oba vseeno ob 7.30 vstala user posted image user posted image

Danes smo predvsem hodili po obiskih, jutri jih pa sprejemamo user posted image - tako da, ste vabljene tudi ve user posted image .

Drobižka sta danes pri mojih starših, midva sva si pa privoščila zgodnjo večerjo in romantično kopanje v domači banji user posted image   - matr, samo ne vem, če se ni tale naša banja mal skrčila v zadnjih letih user posted image user posted image user posted image -je bila kar gužva user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
1.1.2008 20:24:17   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  slikice.

Mi pa se sploh nismo nič slikali user posted image   Eh, meni letos nekak ni bilo do teh praznikov in sem prav vesela, da je mimo. Tako da je bubi šel včeraj kar lepo spat, midva pa sva počakala polnoč in si skupaj zaželela boljše leto.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
1.1.2008 20:25:24   
*bubi*
Samo Urša, tiste tvoje pujsike pa res ne razumem prav dobro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
1.1.2008 20:26:05   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj ste dobri Nina! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša vidim, da so pomaranče ostale na smrekci, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
1.1.2008 20:29:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Samo Urša, tiste tvoje pujsike pa res ne razumem prav dobro user posted image

Pujsek je simbol sreče in obilja...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
1.1.2008 20:31:08   
petarda
Aja, dokaz, da sem tudi plesala:

Če mene vprašaš je lahko to kdorkoli! Hočmo slikco na kateri se res vidi, da si ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
1.1.2008 20:33:54   
petarda
samo ne vem, če se ni tale naša banja mal skrčila v zadnjih letih -je bila kar gužva

user posted image  Ziher maste majhno banjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker na slikci ni videt, da bi vidva rabila veliko prostora user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
1.1.2008 20:34:37   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?