|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
30.12.2007 13:52:06   
petarda
joj...kak bi čvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa moram it za šporhatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
30.12.2007 14:12:49   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za Podgurko, lepa hišica. Pa dobra je tudi videt user posted image  Zakaj pa se ona nič ne javi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
30.12.2007 14:45:02   
Urša
Kletvic pa od tebe res nisem navajena

O,ja,sem bila res zelo, zelo razkurjena. No, zdaj sta mi zaspala. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
30.12.2007 15:09:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  za Podgurko, lepa hišica. Pa dobra je tudi videt user posted image  Zakaj pa se ona nič ne javi user posted image

Ne vem...očitno je ni zasvojilo user posted image user posted image user posted image user posted image ..se je pravi čas rešila user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Drgač pa ja...ZELO je pozorna, pa PRAVA umetnica user posted image user posted image user posted image user posted image ...ona mi vedno prinese nekaj za dušo user posted image ...meni so najlepša doma narejena darilauser posted image ...taka za katera se je treba vsaj malce potrudit...pa za katere veš, da so bila delana z mislijo nate user posted image ...

Ajdi...zdaj pa gremo.... otroci tako...

user posted image user posted image user posted image  Midva pa tako user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
30.12.2007 15:12:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

tam pod avatarjem ti piše kraj Mozirje....tam na trakcu pa je Okolica LJ

Aha, sem popravila. user posted image

saj sem rekla, da starost lahko pustiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
30.12.2007 17:07:47   
Urša
saj sem rekla, da starost lahko pustiš

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
30.12.2007 18:54:34   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Super smo se imeli user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Evo dveh slikic iz štarta...ker smo šli kot raketa in nas potem več noben fotograf nebi ujel user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Petardito je bil navdušen user posted image user posted image user posted image user posted image ... oči in mami pa tudi...nič naju ni zeblouser posted image user posted image user posted image user posted image ...dvakrat sva se celo skupaj spustila po hribu in to kljub temu, da je nosilnost sank "samo" 120 kg user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...V glavnem špica! Zdaj smo se pa najedli palačink in upam, da je petardita sneg kaj zmatral in bo hitro zaspaluser posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
30.12.2007 20:07:30   
petarda
Kje ste vse?

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
30.12.2007 20:09:10   
petarda
user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
30.12.2007 20:10:09   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
30.12.2007 20:10:17   
ada2
evo mene.....

sem vam prav favšna, ko ste tak uživale na snegu, jaz pa cel dan delala ko mulauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
30.12.2007 20:12:28   
ada2
mi se pa še sploh nismo uspeli iti sankat, ker ali jaz delam, ali je Adam bolan, ali pa ni snegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
30.12.2007 20:13:08   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
30.12.2007 20:16:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo mene.....

sem vam prav favšna, ko ste tak uživale na snegu, jaz pa cel dan delala ko mulauser posted image

Bo pa v novem letu kaj boljše, ne?user posted image  Kaj pa je s tisto službo, ki si jo enkrat imela nekaj v paciuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
30.12.2007 20:17:33   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
30.12.2007 20:17:39   
ada2
Adam je včeraj skušal nekaj peti, ko ga je Nuša cel dan silila, da bi plesal ringaraja in je zvečer še sam poskušal in je zvenelo nekako tako: iga aja muca čeče aša meče amam peše
(ringaraja muca priteče Aša (naš pes) pomeče Adam pleše) user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
30.12.2007 20:18:20   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
30.12.2007 20:19:45   
petarda
iga aja muca čeče aša meče amam peše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj to se mu je pa že ful odprlo, glede na to, da ni bil nič kaj zgovoren do zdajuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
30.12.2007 20:22:45   
ada2
Bo pa v novem letu kaj boljše, ne?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
30.12.2007 20:26:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Bo pa v novem letu kaj boljše, ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj lahko bo! VSE je v TVOJIH rokah! user posted image

Dobesedno user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
30.12.2007 20:28:08   
ada2
Kaj pa je s tisto službo, ki si jo enkrat imela nekaj v paci

nič, nisem bila izbrana, oz. na lahek način so se me odkrižali v stilu : ne kliči ti nas, bomo poklicali mi tebe.....pa se nikoli več ne bomo srečaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
30.12.2007 20:32:37   
*bubi*
Dober večer! user posted image

Ada, saj bo sp. Drugo leto bo sigurno šlo skoz user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
30.12.2007 20:33:39   
*bubi*
iga aja muca čeče aša meče amam peše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
30.12.2007 20:35:08   
*bubi*
Petardi pa se poje danes user posted image

Sicer pa ste se po slikicah sodeč imeli res super user posted image user posted image user posted image

Raje ne povem, kaj je meni danes bubi rekel, ko sem se hotela k njemu na sanke vsest user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
30.12.2007 20:35:18   
ada2
VSE je v TVOJIH rokah!

Dobesedno

ja samo potem se moram v bolj napredne kraje preselituser posted image , ali pa se začet ukvarjat z ilegalciuser posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image .....šengenska meja.....user posted image user posted image user posted image  hmmm.....ah user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?