|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
29.12.2007 14:27:14   
Bety upa

Hvala za vaše lepe želje.....

Tina28....

Ne sekiraj se preveč....Nosečnost ni čas za odvajanje od kajenja in drugih zasvojenosti...Enostavno je tistim, ki jim cigaret smrdi. Če tebi ne, potem je skoraj nemogoče, da ti bo ravno v nosečnosti uspelo prenehati s kajenjem. In še za otroka ni ravno najboljše, da mu prenašaš slabo razpoloženje....

Osebno poznam mamico, ki zelo veliko kadi. Zdaj ima 2 otroka, ki sta presenetljivo zdrava in nadpovprečno pametna. Ne poznate antibiotikov in drugih zdravil. Dojila jih je 4 leta...

In vse skozi kadila.....pa ne 5 cigaret....veliko več....

Živi tako, kot misliš, da najboljše znaš....Pa srečno...

LP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
29.12.2007 14:44:23   
Anonimen
Tina se strinjam z Bety, če ti paše ne poskušaj na silo nehati ampak poskusi vsaj zmanjšati število cigaret na dan. Jaz sem pred prvo nosečnostjo kadila kot turk, potem mi je pa zasmrdelo in od takrat ne kadim več je bilo že 3 leta.user posted image Bilo je enostavno nehati, ker so mi tako smrdele, da jih videti nisem mogla. Tudi jaz poznam nekaj mamic, ki so kadile celo nosečnost , pa z otroci ni nič narobeuser posted image .

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.12.2007 14:47:26   
Anonimen
Vse ste čisto noter padle za vozičke in tudi midva sva se odločila, da bova kupila drugega. Nekaj jih imava ogledanih nisva se pa še odločila. Veva samo to, da bo trikolesnik. Jaz malo bolj navijam za Peg peregota, ker imava še od ta male lupinico doma, moj pa še ne ve al Chicco, Jane, Peg perego ali pa Quinnya- no saj imava še čas

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.12.2007 18:15:13   
lonapo
Pozdravljene po doooollllgggeeeemmm času.

Božični večer smo preživeli v družinskem krogu-je blo luštno; v sredo sem jo mahnila na Veliko planino- gor z gondolo, potem pa 1,5 ure peš v eno smer-sem jo ful šibala.
Glede brcik- tud slučajno me še ni brcnil; nekaj sem sicer prejšnji teden čutila tam dol v trbuhu, ta teden pa čisto nič- moja G mi je rekla naj pričakujem brce blizu novega leta, ker sem pać bolj suha, ni pa nujno.

Tina- kot da bi sebe brala. Se trudim in trudim pa mi še ni uspelo nehat. Zmanjšala sem iz 1,5 škatle na dan na cca 5 cigaret, da bi pa čist nehala pa enostavno ne morem. Z vsakim prižganim cigaretom imam slabo vest.

Veliko kolegic je med nosečnostjo kadilo ko turki pa nobenemu otroku nič ne fali.
Jest pa med prvo noseč. čika še vidt nisem mogla, kaj šele da bi ga vohala, pa je imel sin hudo srčno napako.

Le kdo bi vedel kaj je prav?!

Bety upa- v letu 2008 ti iz dna srca želim enega (ali pa dva) zdrava dojenčka! SREČNO!

Lepo se mejte !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.12.2007 18:29:29   
nInAzWeRiNa
sej pomoje se vsaka zarad nečesa včasih mal zasekera, jst recimo nimam nevem kakšnega apetita in me je skos strah da ne dobi dost za svojo rast čeprov je blo do zdej vse ok pa tut vedno bolj me žgečka, tko da punce jst mislm da bo vse ok z našimi bebikami in da mormo bit vesele srečke nosečke, lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.12.2007 19:42:17   
*Mojca*
Da vas na hitro pozdravim. Dopoldne sem delala, potem pa šibala na primorsko.

Kar se tiče cigaret ne morem nič rečt ker ne kadim in nikoli nisem. Za bebico je kajenje škodljivo, prav tako pa je škodljiva živčnost, ki pride z odvajanjem. Tako da...poskusite počasi nehat pa bo. Držim pesti da vam rata!

Glede brcik pri meni še nič. Se pa ne sekiram, ker naj bi se pojavile nekje med 18 in 20t, tako da imam še ene 3 tedne fore user posted image  
Tudi jaz komaj čakam bebico in sem že prav nestrpna. Me je pa konstantno strah da bi bilo kaj narobe user posted image  Skrbi me to, da nič ne migam, zato bom po novem letu res začela s kako nosečniško telovadbo...

Dragi mi je za dedka mraza kupil slinčka in flaškico. Slinček je moder, ker bomo baje meli fantka...tak feeling ima on. Jaz pa nimam pojma...samo da bo zdravo a ne?

No, zdaj pa grem še malo gledat tv. Lep večer vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.12.2007 21:48:26   
Anonimen
Ojla bejbe. Kako ste? Jaz samo nekaj jem, ma bo že, kajne? Midva sva bla včeraj v LJ, sva mal vozičke gledala in jaz sem se ful ogrela za http://www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=2501-09-212&vari=4
in sem na netu tud našla, da je cenejši kot pri nas.

Upam, da mi bo tud kater drug všeč, al pa da bo kakšna akcija kje.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.12.2007 7:30:23   
alea01
Dobro jutro!

Sem zgodnja, ha? Kaj cmo, sem polna energije in bom zdaj sla pect pecivo. V mislih imam be mel, bananine kocke in pepelkino pecivo. Vse je za znoret dobro.
Kako so vasi busiji? Meni ze zdi, da je moj vsak dan vecji. Na zacetku sem se sekirala, da nic od busija, zdaj me pa moj ze zafrkava, da bom pocasi kot balonuser posted image . Nekam hitro raste, ta moj busi.
Brcike me veselo zbujajo sredi noci. Sem pa opazila, da reagira na zvok. Midva z mozem sva nora na klasiko in ker je zdaj polno koncertov, se jih tudi udeleziva. Pol pa ugotovim, da cez cas nase dete zacne ful migat in miga dokler je muzika. Najprej sva mislila, da je le slucajnost.
Sva pa vceraj poslusala klasiko doma ful naglas, in ta mali se je ful dogajalo. Kar trebuh se je premikal. Kolk se je sele nama dogajalo. Kaki obcutki. Ni kaj, imeli bomo mozarta-oz. mozartelouser posted image user posted image user posted image .
aja, sem pa poskusila nase dete mal zezat in sem ko sem se prepricala, da je vse mirno tam dol, vsedla za pianino in glej, to dete je zacelo migat. Kot kaze, je zacelo reagirati na zvok.
Punce, to je fuuuuuul dobr. Mislim, noooooro dobr!!!!

Lepo se imejte in uzivajte ter se pustite crkljat!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.12.2007 8:33:54   
Anonimen
Dobro jutro tudi od mene. Jaz bi pa samo ležala, mi ful paše, k sm mela ene tri dni bolj leteče. Sm si zdejle naštimala klasiko, da vidm, če naše dete tud kej na to miga. Prejšnji tedn sm čutila metuljčke, zdej pa ne. Al pa nism tko pozorna.

Kaj pa vem?

No, želim vam lepo nedeljo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.12.2007 10:44:53   
Anonimen
Jutro lunca14 - sm ti poslala zs. Aja, mi boš napisala številko, al maš isto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.12.2007 12:16:43   
j6
Hej tina 28 meni je tudi tako, čutim , potem pa dva dni nič, potem pa spet brca  zdaj sploh še ni nujno da ga čutiš vsak dan , tako da ne  skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.12.2007 12:36:09   
Kaja08
Dober dan!! No, sem ravno hotla mal pojamrat, da ne čutm brcik, pa vidim, da ste že Tino mirile, da je to normalno. Sploh ne vem, kaj mi je - včeri popoldne sem dobila tak ful slab občutek, da z malim ni vse v redu in od takrat čakam, da bo kaj brcnu. Pa nč - zjutri sem sicer neki čutila, sam imam občutek, da je bilo to bolj v glavi, kot pa v trebuhu user posted image  Skratka, zdej čakam in čakam, da bo kej dal od sebe, da se rešim tega slabega feelinga...Sej je vse v redu z malim, a ne punceuser posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.12.2007 12:52:31   
Anonimen
Kaja seveda, da je vse v reduuser posted image . Pač kakšen dan ga ne čutiš, to je čisto normalno na začetku. Meni je zmeraj pomagalo, da sem se ulegla na hrbet na kavč, in čakala, čakala in potem sem zmeraj čutila brcike. Poskusi še ti.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.12.2007 17:24:39   
Anonimen
*Mojca*...zdravnike vestno spoštujem in upoštevam navodila. user posted image

No, očitno sem tudi jaz fasala en malen virus, sem danes dobila vročino, popila na galone itak v 3 dneh čaja...temperatura hitro padla, ker sem se prepotila.user posted image  Pa seveda lekadol vzela, edino zdravilo, ki ga lahko.user posted image
Mi pa tamali v trebuhu nenormalno nagaja user posted image , včeraj sem bila na enem koncertu in sem komaj preživela, ker me je skozi srbel trebuh, kjer me je brcal(a).user posted image  Sem bla, kot bi imela sršene v riti.user posted image  So me kar čudno gledali moji in njegovi starši.user posted image  Jah, kaj čmo?
Komaj čakam v petek, ko imam pregled, oz grem že v četrtek, ker rabim za bolniško it prej. Moram potrdilo poslat pravočasno na komisijo.user posted image

Glede na to, da sem pred user posted image  shujšala kar precej, sem pridno dobila nazaj svoje kile in še dodatne.user posted image  Kar precej jih je že. Še dobro, da so vse vage crknile okol mene. user posted image  No, moderci so pa ratali problem, ker mi ni nobeden več prav, tudi tisti, ko sem v svojih časih imela št. 85, 90. user posted image  Mi kar kipijo zadnje dni. In grem v četrtek po nakupu za modercom, da bom imela udobno zizike nameščene.user posted image  

Ajd, se tipkamo bejbe.... grem na čaj, potem pa še na čaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.12.2007 18:59:03   
Anonimen
  No, moderci so pa ratali problem, ker mi ni nobeden več prav, tudi tisti, ko sem v svojih časih imela št. 85, 90. Mi kar kipijo zadnje dni. In grem v četrtek po nakupu za modercom, da bom imela udobno zizike nameščene.

S tem imam jaz tudi probleme in trenutno nosim modrce za dojenjeuser posted image , ker so edini, ki mi ne tiščijo, bo treba res iti po nakupih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.12.2007 19:48:24   
Anonimen
Kje se pa kupijo za dojenje moderci?  Sem že pozabila kje je sestra to kupila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.12.2007 20:44:26   
petea
Taly, v trgovinah z oblekami za nosečnice. Ne vem, od kod si; v Pikapolonici in La vie imajo dobre.
Jaz sem enega kupila v H&M, pa je kar hitro romal v smeti (imam veliko košarico, mi je bil obupen).

*Mojca*, jaz sem od sestre 'podedovala' en star voziček, ki pride prav za vožnjo po grših terenih, za doma. Nov (Janejev, je super) pa je za šibanje naokrog z avtom, tako da mi jih ni potrebno vedno sestavljat.
Pa je volk sit in koza cela.

Ah, še to, v H&M imajo razprodaje, tako da vse tiste, ki nosite številke XS, S ali XL - le pridite v MB po nakupih, ker imajo predvsem hlač v teh številkah kar pestro zalogo. M (in L) pa - kot običajno - le za vzorec.

Lepe praznike vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.12.2007 21:44:29   
Anonimen
Aha, no potem grem v tisto smer po modrce. No, ne glih v Maribor. user posted image
Pa so kaj kvalitetni? V čem je razlika? Razen tistega odpenjanja spredaj za dojit?

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.12.2007 22:08:01   
*Mojca*
Taly zdravnike je itak treba ubogat user posted image
Glede modrcev imam tudi jaz že malo problemov, nisem pa še razmišljala o nosečniških. Bo pa treba ja, ker mi joški že skoraj gledajo ven user posted image

petea to bo opcija ja, da bom imela njihovega za slabe terene (oz. za takrat ko bodo prišli na obisk), ta novega pa za vse ostalo. Definitivno bova kupila peg perego GT3 (to sem že ene 15krat napisala user posted image  ).

Jaz pa razmišljam da bi šla v Kranj v HM, ker imam februarja eno svečano prireditev pa rabim malo bolj fancy cunje. Maribor je vseeno malo daleč...

Kje boste silvestrovale? Jaz še ne vem...delam do 21h, potem pa bi se najraje pripeljala domov na primorsko, ampak moj neki hoče it ven v Ljubljani...bomo videli.

Lep večer še naprej, jaz grem kar spat user posted image

ps: a ste videle da imamo že septembrke...kako leti čas...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.12.2007 22:10:10   
Anonimen
No, lahko noč Mojca. user posted image  Meni tudi ni do klepeta, me postelja nekako vabi...bi najraje videla, da ona pride do mene.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.12.2007 22:11:45   
*Mojca*
Taly lahko noč tudi tebi. Jaz tudi čakam da se postelja primaje mimo, pa je kar ni...beda...grem res spat preden se mi spet začne dogajat user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.12.2007 22:13:21   
Anonimen
.....hormoni pa to. user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
31.12.2007 6:28:54   
nInAzWeRiNa
hej živjo na zadnji dan v tem letuuser posted image , ne morem spat ker me toook joške bolijo da bom znorela, bušija je še zmeri samo za vzorec- se je kr neki ustavu pa ne raste več zdej že mene mal skrbi da ni kej narobe, do morfologije je pa še tkooo dolga... lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
31.12.2007 7:31:12   
alea01
Dobro jutro!

Ninazverina ne sekiraj se glede busija. Mogoce pa nosis user posted image  bolj zadaj. Mah ja, se sekiramo da ni busija, pol da je ful. skoz neki najdemo. Sam da se sekiramo.user posted image
Drage junijcice!
Lepo silvestrovanje, se lepse prihodnje leto vam zelim in da boste rodile najlepse in zdrave otrocke!
SRECNO IN VSE DOBRO V LETU 2008

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
31.12.2007 8:23:14   
Kaja08
Dobro jutro! Pa je prišel zadnji delovni dan v letu 2007. Jaz sem kar v službi, ampak bom šla prej domov...sicer imam nadure, ampak upam, da se nas bo direktor usmilil in nas poslal domov. Kje boste pa kaj silvestrovale? Midva bova pri prijatelju / sosedu. Nič posebnega... Če ne bi bilo tako mraz, bi šla še malo do mesta, ampak tako bomo pa raje kar od doma gledali ognjemet.
Drage punce,
v prihajajočem letu vam želim vse naj naj, čimveč lepih in nepozabnih trenutkov v nosečnosti, ter še več takih trenutkov z novimi in starimi člani družine!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?