|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
28.12.2007 9:23:45   
Eva2008
Ja, končno no. Sem pozabila geslo in sem 2 dni razmišljala, kakšno je. Me že malce skleroza daje. Praznike smo preživeli v krogu družine in je bilo super. Dobila sva veliko daril, od tašče celo voziček. Bom poskusila poiskati in ga napopati. Je pa res ful dober.

Sem gledala tiste e zavitke in bova najbrž kar avtosedež vzela, ker sva tako ali tako hotela takšnega kupiti. Bova vzela 2 in to je vse.

Včeraj sva se sprehajala po Pohorju, ker smučat ne upam in je bilo tako super. Danes pa malce pospravljam. Moj je v službi, popoldan greva pa k prijateljem na obisk. Čez vikend pa se bova šla malce razvajat v toplice (na kakšno masažo). Komaj čakam, da pridejo po praznikih narediti zimski vrt, da bova imela bazen notri in se bova lahko doma razvajala. Ga že prav pogrešam, se nisem od septembra kopala.

Malidve sta živahni, sploh zvečer brcata ful, drugače pa spim kot polhek cele noči. Trebušček se čisto malo pozna, tako da mi večina ne verjame, da sem v 16t. Drugače pa komaj čakam, da ta teden mine, ker me je spet strah, da ne bo kaj narobe. Tisti grd občutek imam, ker sem imela lani v 16t splav. In nikakor se ne morem znebiti tega občutka. Saj ko bo mimo, bo boljše.

Punce, pridne bodite, se še kaj tipkamo. Preživite čimlepše praznike, uživajte v vsakem trenutku, božajte bušije in svoje drage, skupaj uživajte v brcikah, tiste, ki jih še čakate, držim pesti, da boste začutile še letos. Pa čuvajte se prehladov.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.12.2007 9:27:33   
*Mojca*
Dobro jutro!

Spet sem se pošteno naspala user posted image user posted image

Kaja08 čestitam za fuzbalerske brcike. Pri meni žal še nič, ampak bom še dočakala! Ali že brca kateri ki ima rok blizu mene, se pravi 17-20.6.?

Kar se tiče prebave moram potrkat, da pri meni super šiba, tudi kili stagnirajo že od 9t. Je pa res da pojem ogromne, ampak res ogromne količine sadja. Za tiste, ki vam sadje ne diši preveč imajo po novem v Mercatorju od Fructala Smootie. Taka 2dl flaškica s spasiranim sadjem, baje zadostuje dnevnim potrebam po sadju. Jaz spijem eno tisto na dan pa še jabolka, pomaranče...

Tako, zdaj pa grem še malo zabluzit, potem pa delat. Lep dan!

Taly, ti pa lepo razvajaj bolnika...zdravnikov ukazuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.12.2007 9:35:06   
Eva2008
Komaj sem ga našla:

user posted image

A ni lep? Meni je ful.

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.12.2007 9:44:10   
Eva2008
Me je zdaj možek klical, da se mu je zjutraj en 19-letni smrkavec zaletel v zadnji del avta. Na srečo je samo zadnji odbijač malce popraskan in ga je že dal na popravilo. Dobro, da je avto nov, je še v garanciji, tako ali pa tako je pa tudi kasko zavarovan. Smrkavec pa kar z novim BMWjem od tastarih. Pa ful gas, pa ga je zaneslo. Kakšni norci so danes na cesti. Nisi več varen. Me je kar strah, kako bo, ko bomo štirje v avtu. Groza, no.user posted image  

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.12.2007 9:45:51   
*Mojca*
Eva ful je hud ja user posted image user posted image

Pozabila sem vam še nekaj povedat. Imam namreč en problem. Stric mi je ponudil vse stvari od bratrancev. Od oblekic, postelje do vsega, med tem je tudi voziček. Tukaj pa pride problem. Voziček je od tastarejšega, kar pomeni da ima 10let. Ni mi ga še pokazal, ker je baje ne vem kje zapakiran, ampak se baje bolj težko pospravi za v avto, gor ne gre lupinica,....skratka pač ima 10 let. Ko sem omenila, da si ogledujeva nov voziček je bil užaljen zakaj ne bom njihovega, pa da voziček je itak bedarija, ki se ga rabi samo za bit šminkar, pa da naj ne bom butasta....res ne vem kaj naj naredim. Sem hvaležna za vse, vzela bom vse, ampak kar se tiče vozička hočem za mojega otroka res najboljše. In se bojim povedat, da tistega pač ne bi. Je že res, da ga še nisem videla oz. se ga ne spomnim izpred 10 let, ampak po pripovedovanjih sodeč me ne mika preveč. Kaj naj naredim, oz. kako naj jim povem da bova nabavla Peg Peregota GT3??

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.12.2007 9:54:20   
Eva2008
Joj, sem jaz ena buča. Sem šla zdaj voziček razpakirat, ker me je ful firbec dajal. In se mi je zdela ful ogromna škatla. Normalno, če sta pa notri tudi avtosedeža. user posted image user posted image  Ta moja tašča je pa res zlata vredna. Jo moram takoj poklicat. Zdaj vem, zakaj se je tako smejala.

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.12.2007 9:54:38   
tteeaa
*Mojca*, nič se ne sekiraj, jaz imam rok 15., pa še tudi nič ne čutim. Včeraj se mi je sicer enkrat zdelo, kot da bi imela metuljčka v trebuhu, ampak po mojem je bla to bolj psiha kot kaj drugega (prevelika željauser posted image ). pa bo že, če ne letos, pa drugo leto, kajne?user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.12.2007 10:11:03   
nInAzWeRiNa
eva2008 ti maš pa res kul taščo madonca se je izprsila-bravo tašča user posted image user posted image  ful mi je dobr voziček a je od jane?
lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.12.2007 10:13:55   
nInAzWeRiNa
aja jst pa mojga metuljčka vsake tolk začutim me tko nežno žgečkauser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.12.2007 10:19:39   
Anonimen
Eva res imaš dobro taščouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.12.2007 10:43:33   
Kaja08
Eva, odlično taščo imaš - ne je spustit iz rok user posted image
Ampak, tale božično - novoletni čas je pa odlična stvar!! Še dobr, da je pred rojstvom naših user posted image , ker sva midva tudi dobila voziček (od mojih), od tašče in tasta pa posteljco. Da se vsaj ta najdražjih nakupov lahko rešimo! Čeprav sem v baby centru gledala posteljnine in tisto obrobo za okoli posteljce in stane isto kakor cela postelja user posted image  Zlatarji....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.12.2007 10:56:06   
alea01
Mojca- enostavno reci, da bos vozicek kupila. (saj vem, enostavno je reci enemu kaj naj stori, jaz sem ista in bi se skoz sekirala. Sam kam bomo pa prisle, ce se bomo za vsako stvar sekirale. Nase bebike to ze cutijo in zato me moramo pazit nase in na svoje zakladke)
Meni so tudi ponudili posteljico izpred vec kot 10 let in to ljudje, ki so bolj revni. Tak, da tudi tista posteljica po moje ni bogve kaj. In tudi jaz hocem vse najboljse za mojo pikico. Seveda, pri tem ne smemo pretiravati. Meni se zdi, da je vozicek ful pomembna stvar in jaz nisem niti pomislila, da bi od koga imela.
Zamera gor, zamera dol. Tvoja pikica je najpomebnejsa. In ce cutis, da rabi dober vozicek, ga brez premisleka kupi. Sicer, pa nobenemu ni treba nic razlagat, zakaj, kajti to je vajina stvar!!!!!1

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
28.12.2007 11:08:10   
*Mojca*
alea01 hvala za spodbudne besedeuser posted image
Vem, da jim moram povedati, ampak mi je ful težko. Se dobro razumemo, vsak vikend smo skupaj, oba bratranca obožujem. Teta pa je vedno najbolj pametna in mislim da je to posiljevanje z 10 let starim vozičkom njeno maslo. Ni kaj, se bom pač uprla in kot si rekla, zamera gor ali dol. Za najinega otročička najboljše in glede na to, da imava dovolj sredstev za nakup vozička, ga bova tudi kupila! Zdaj sem se pa malo razjezila user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.12.2007 11:17:46   
Kaja08
Mojca, se strinjam z aleo. Zamera gor, al dol. V končni fazi boš ti tista, ki bo ta voziček porivala sem in tja, in zakaj ne bi imela takega, kot si ga sama želiš. Glede na to, da je izpred 10 let, je resnično vprašanje, kakšen je in pa v kakšnem stanju je...tud če leži 10 let v kleti, ni najbolj "zdravo" - veš koliko prahu se je nabralo, pa da o pršicah ne govorim!! Ti moraš gledati nase in na svojo pikico, ne pa na žlahto! Itak bojo pa hitr pozabil, samo da bojo vidl user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.12.2007 11:28:50   
sussy
lep pozdrav

me zanima če katero boli križ.zdej sm 2 dni doma in se zbudim z močno bolečino v križu.bolečina počas mine ko se mal razgibam.mogoče je kriva pojstla.čeprav me do zdaj ni motila.rok imam 3.6.08 in že čutim metuljčke

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.12.2007 11:39:45   
D.anna 76
Bolečine v križu čutim včasih tudi jaz, vendar ne vedno. Imam občutek, da je bolje če spim na boku. Bolje pa je tudi v tistih dneh, ko sem bolj fizično aktivna.

(odgovor članu sussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.12.2007 12:04:04   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sussy

me zanima če katero boli križ.zdej sm 2 dni doma in se zbudim z močno bolečino v križu.bolečina počas mine ko se mal razgibam.mogoče je kriva pojstla.čeprav me do zdaj ni motila.rok imam 3.6.08 in že čutim metuljčke

Ja mene včasih boli križ, ampak ne zjutraj, temveč zvečer. Za ponoč ti pa priporočam, da si kupiš tisti povšter za nosečnice, ker pride zelo prav. Še posebej potem, ko bomo že visoko noseče. V Neckermannu ga imajo za 6 jurjov (ta starih) - sicer ni nič ukrivljen, ampak je super - mi ga je božiček prinesel user posted image

(odgovor članu sussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.12.2007 14:42:59   
alea01
Mene tudi boli kriz. Ce dolgo sedim in vcasih se tudi zjutraj zbudim z bolecinami. Mal se pretegnem ali me pa dragi zmasira in je boljs. Pustimo se razvajatiuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.12.2007 17:51:49   
Anonimen
Danes imam prav poseben dan. Tile metuljčki razturajo do amena.user posted image user posted image
Tako prijetno, pogosto kot še nikoli. V bistvu čist skozi. user posted image  se je zbudil(a) nekje ob 11 h. In od takrat ni miru. user posted image

Se tipkamo. Grem na čaj pa večerjo kuhat.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.12.2007 9:43:16   
Bety upa
JOJ...KAKO LEPO....že metuljčke doživljate....user posted image user posted image

Želim vama vse dobro v letu 2008 in da srečno in brezskrbno dočakate junij 2008....

Vaša nekdanja soborka Bety

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
29.12.2007 10:18:05   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.

Tukaj gor spet vlada zatišjeuser posted image .

Bety upa jaz ti v letu 2008 želim, da bo čim bolj srečno in da dobiš user posted image .

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
29.12.2007 10:33:55   
lunca14
Po dolgem času....vsem želim vse naj....naj v letu 2008,tebi Betty upa pa še posebej,upam,da si v redu in lepo,da si se oglasila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.12.2007 10:44:26   
Tina 28
Ojla!

Upam da vse uživate med prazniki in da se veselite brcik naših malih.
Ravno glede tega pa me zanima, če jih čutite vsak dan? Jaz npr. sem jih že začela čutiti slabe 3 tedne nazaj, vendar pa njihov jakost sloh ne narašča. Včasih tudi dva dni nič ne čutim, pa se mi zdi čudno, ker naj bi se zdaj otrok veliko gibal. Imate mooče podobne izkušnje?

Lep dan še naprej

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.12.2007 12:58:27   
nInAzWeRiNa
tina ne sekiraj se mogoče pač nisi tok pozorna včasih, mene recimo žgečka najbol proti večeru...
a veste da sem že dobila voziček predvčerejšnim sem ga naročila včeraj pa je že prišel za enkrat je sestavljen do lupince ampak sem že vse pridno dokumentirala joj jst že komi čakam našega člana user posted image user posted image user posted image user posted image  btw a si bo kera dala delat majčko z napisom jst sigurno- madonca kaj me daje evforijauser posted image user posted image  
Bety upa tebi pa želim da ti 2008 prinese novo pikico pod srčka, ki se bo obdržala, ne obupaj jst vem da ti bo rataluser posted image  lp

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.12.2007 13:26:23   
Tina 28
Nina, verjetno maš prav...mi je ravno prej povedal, da miga. Mal sem zaskrbljena včasih, ker še nisem nehala kadit, čeprav si vsak dan dopovedujem, da bom jutri pa nehala. že pri prvem sem 4 mesece kadila, pol pa ne več, in je zelo zdrav. Problem pa je, da mi je to včasih tolažba, saj sem res obsedena s temi cigareti(ves čas mislim na to, da ne smem in ga pol še prej prižgem, ker o tem razmišljam). Greni mi nosečnost...pa imam vse v svojih rokah...smešno ane. Mi je dvakrat že skoraj uspel, pa me je partner zaradi živčnosti pol še bl maltretiral, ker se na njega pač ne bom znašala...in je šlo spet po zlu.

Upam...in mislik, ko vas berem, da ste vse zavedne mamice in ne škodite svojim bebicam. Moram priznat, da je tudi moj 4-letnik zame začel obstajati šele, ko se je rodil. Takrat sem spoznala radost materinstva...zdaj pa se spet kot takrat ne znam tako poglobiti v ta svoj trebuh kot se takrat nisem....pa čeprav je načrtovan in si ga zelo želim. Čudn, ane.

No, dost filozofiranja...spet je mal požgačkal in me razveselil. čaw

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?