|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
28.12.2007 22:32:13   
petarda
Naty čakam na poročilo knjige...pa na naslov in avtorjauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
28.12.2007 22:34:33   
petarda

Še ena čestitka za vse vas...user posted image    

Ko

hodis,

pojdi   zmeraj

do   konca.  Spomladi

do   rozne  cvetlice,  poleti

do  zrele psenice, jeseni do polne

police,  pozimi do  snezne kraljice,  v

knjigi  do  zadnje   vrstice, v  zivljenju  do

prave   resnice , v  sebi  do rdecice cez eno  in

drugo   lice.  A  ce  ne  prides  ne  prvic,  ne drugic

do     krova    in    pravega    kova    poskusi:   vnovic

in  zopet

in  znova!

(Tone  Pavcek)

< Sporočilo je popravil petarda -- 28.12.2007 22:41:02 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
28.12.2007 22:42:16   
ŽELJA2
Čer.

Malo sem vas prebrala za nazaj. Pa se vam tok dogaja, da sploh ne vem kako vse komentirati.

Kot vidim se je Paštetka oglasila. Lepo.user posted image user posted image

Pa enim se je vrtec podražil.user posted image  Upam, da nas ne doleti kaj takega.user posted image

Vsem bolančkom pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
28.12.2007 22:45:47   
ŽELJA2
NinaŠ, hvala za vse informacije in za povabilo. Ampak stvari so se tako hitro odvijale in teh 5 dni je minilo kot bi mignil, tako, da mi ni zneslo priti v stik s tabo. user posted image

Mogoče, če bi bili sami trije, tako pa nas je bilo več (7) in potem zadeve čisto drugače potekajo in se prilagajaš družbi.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
28.12.2007 22:53:27   
ŽELJA2
No, kot sem že napisala NinaŠ. Naš dopust je minil prehitro. Imeli smo se ful super. Tamau je ful smučal in sankal. Vsakič ko smo odšli iz smučišča je bil tak jok, da nisva več vedla če bi ga sploh še peljala tja.
Sploh v sankanju je noro užival. Pa atija je kepal in se zraven rešal kot počen maček.

Meni je v glavnem sprememba okolja ful pasala in sem ful vesela da smo šli.

No, včeraj pa smo šli v Ljubljano(zvečer) na sprehod in gledat lučke, ko je sedaj vse okrašeno. Pa smo imelu ful srečo, da smo glih ujeli DM na Prešercu in Nušo Direndo na Kongresnem trgu. Tko, da je mali ful užival. Pa še kakšnega hudega mraza ni bilo. 

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
28.12.2007 22:54:40   
ŽELJA2
Nikjer nobene. Je že mal pozna ura, al kaj?user posted image

Nočka.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
29.12.2007 7:58:27   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image  za vse

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
29.12.2007 7:59:06   
*bubi*
Petarda, čestitke za 3000. objavo user posted image user posted image user posted image

saj vem, da sploh vedela nisi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
29.12.2007 8:43:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, čestitke za 3000. objavo user posted image user posted image user posted image

saj vem, da sploh vedela nisi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo čist slučajno sem vedela user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
29.12.2007 9:08:49   
petarda
jao, jao...kakšne so povezave z vlakom do LJ user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
29.12.2007 9:23:13   
*bubi*
sklepam, da nikakve user posted image

Kak sem bila jaz enkrat besna, pridem v nedeljo na železniško, vlak ne pelje. Vprašam zakaj.... ker so zimske počitnice user posted image  HALO!!!! Ker imajo OŠ in  SŠ počitnice, se študenti, vojaki,.... ne bodo peljali v LJ user posted image  user posted image  No, takrat sem imela 1 uro čas ado novega vlaka in sem jim v knjigo pritožb par krepkih napisala user posted image

Še boljše..... čez kaka 2 meseca pride pismo iz SŽ in so napisali, da bodo v bodoče razmislili v tej smeri.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
29.12.2007 15:48:37   
*bubi*
Kje pa ste, drage moje?

Petarda je očitno peljala petardita na izlet v LJ user posted image

Kaj pa ostale počnete?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
29.12.2007 16:29:26   
ada2
dobro jutrouser posted image , pa brez heca, že drugičuser posted image

ob pol treh sem iz službe prilezla in poleg adama zaspala user posted image  se vidi, da ponoči skoraj nič ne spimo, v službi pa nič po praznikih ne diši. torej, jutri še 12 ur, v ponedeljek zjutraj, torek 12 ur, potem pa končno tudi zame pride praznik. žal samo en dan, a kdor z malim.......

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
29.12.2007 16:30:56   
ada2
ok, Adam še spi, grem Nušo poiskatuser posted image user posted image user posted image  nekam tiho je.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
29.12.2007 19:51:23   
*bubi*
Dober večer!

Pa kje ste? Z bubijem sva sama, bubi že pančka, meni pa bi prav prišel kak čvek user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
29.12.2007 19:51:43   
*bubi*
Petarda, mail te čaka!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
29.12.2007 21:11:29   
ada2
samo res, kje ste?

sicer bo pa res bolje, da grem kar spat. so še dolgi dnevi pred manouser posted image

aja, samo to vam še moram povedat:

včeraj dam lepo zvečer Adama v posteljo, prižgem pravljico na radio, mu dam lubčka, rečem lahko noč, ugasnem luč in seveda pričakujem, da bo kot vsak večer lepo zaspal..... in pol ure kasneje se grem tuširat in na poti v kopalnico kar naenkrat iz teme nekdo reče: O! user posted image user posted image user posted image  me je skoraj kap. kar tam med vrati je stal z nasmehom od uha do uhauser posted image user posted image user posted image  tega še nikoli ni napravil, vedno je lepo zaspal. no, pol je pa moral takoj nazaj spat, samo en avto si je še zraven nesel, danes sem mu pa že prej rekla naj si vzame vse kar bo rabil, pa si je nesel flokija (itakuser posted image ), pa knjigo o kmetiji (bo očitno še malo v temi braluser posted image ), pa malo žogouser posted image

eh, srček maliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
29.12.2007 21:46:14   
*bubi*
wau, kak ste zanimive danes user posted image

sem že cel RR prebrala, tukaj 100x refrešala, pa nobenega posta. user posted image

Ada se je na brzino javila, pa sem jo za 2 sekundi zgrešila na gmailu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.12.2007 8:07:42   
*bubi*
D O B R O     J U T R O ! ! !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    za vse user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.12.2007 9:30:55   
petarda
D O B R O  J U T R O tudi tebiuser posted image

Hvala za kavico, zdaj si grem pa še ta pravo skuhatuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.12.2007 9:50:51   
tincci
Si pa pridna navsezgodaj, bubiuser posted image

No, lep dan vsem. Moj otrok je ravnokar celo mleko zlil po mizi, tleh, knjigici, se pogovarjam po telefonu, ona se dere zraven kot vedno, kadar se pogovarjam, hoče met v tistem trenutku nekaj in mi dvignil piskeruser posted image zadnje čase ima obsesijo s polivanjem in prelivanjem in dere se skos in izsiljuje in mi skoraj vsak dan dvigne pisker. Prejle sem jo po riti in se je zdej upam umirila, ker pa čist preveč preiskuša mojo dobro voljo. Pa še zaradi njenega zdravstvenega stanja ji več pustim kot bi ji verjetno drugače. Ampak kar je preveč, je pa preveč. Ma včasih bi popizdila da je joj. Evo, in zdej mi bo itak hudo, ker sem jo po riti.user posted image Pa še mož mi gre na živce, ker zna bit osel. Tko da imam dons krasno jutro, dobr da je moj v službi.

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.12.2007 9:58:56   
Urša
Urša mal si profil zrihtaj

Sem že nekaj časa nazaj brisala in se mi pri avatarju nič kraja ne izpiše. user posted image  A tebi se?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
30.12.2007 9:59:28   
NinaŠ
Ojla!
Sem končno nazaj v civilizaciji user posted image user posted image ....

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
30.12.2007 10:12:16   
petarda
Evo, in zdej mi bo itak hudo, ker sem jo po riti

Naj ti ne bo...ker itak je ni bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ti pa verjamem, da ji zaradi njenih alergij pustiš več, kot bi ji sicer... jaz bi bila verjetno ista user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
30.12.2007 10:13:01   
petarda
Pa še mož mi gre na živce, ker zna bit osel.

kje si pa bila kake tri dni nazaj, da bi mal počvekale user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?