petarda
|
No...ok zdaj pa jaz Torej midva sva vzpostavila izmenični sistem uspavanja...se pravi...enkrat on, enkrat jaz. Itak, da to velja za čase, ko sva oba doma...če je on recimo v delavnici, ga dajem jaz spat...logično...in če grem jaz recimo ven...kot npr. včeraj...ga da on spat, pa četudi to pomeni dva dni zapored. Saj ne bom rekla, da ni bilo debate okoli tega...ampak sem vztrajala...saj navsezadnje...zakaj bi pa MORALA vse jaz .... No...in sva si vzpostavila vsak svoj red...s tem, da jaz VZTRAJAM, da petardito vsaj zaspi v SVOJI posteljici. Tudi, če ga daje spat oči. In potem to zgleda takole...jaz petardita zrihtam, ga dam v posteljico, ga vprašam, če mu zapojem pesmico...on itak protestira, da nebi šel spat....in mu rečem, da ko bo hotel pesmico...naj me pokliče. Zapustim sobo, priprem vrata in čakam....nikoli več kot dve minuti, čeprav priznam, da je od začetka trajalo tudi pol ure, pa tudi v večih ponavljanjih odhodov iz sobe...No potem zapojem pesmico, dve ali tri in petardito spi. In kako ga daje spat oči? Ubral je itak moj sistem , ki mu je na začetku tudi lepo laufal..zdaj pa se mu je začel rušiti, ker ima petardito itak vsakič nove fore...bi pil, lulal na kahlico, še enkrat pomahal sosedu čez okno in ptičkam za lahko noč, pojedel večerjo do konca...ker je lačen...(tukaj bi tisti, ki se po tleh valja prav prišel )....no in oči mu vse ustreže ...in itak ni nikoli konca...otrok zmatran, ata živčen...in potem mi prijavi, da ga naj kar jaz dajem spat, ker meni očitno to bolje gre ....In...da če bi bilo po njegovem, bi ga komot dajali spat v našo posteljo, če tako želi, tako pa JAZ samo KOMPLICIRAM ...Ej, me je orng pogrelo zadnjič
|