|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
28.12.2007 18:50:43   
Lunca1
Muzika jaz jih nameravam en čas nosit še po porodu, sploh če bom šivana, ker res ne čutiš nobenih šivov. Drugače jih pa dobiš ene 5 tudi v porodnišnici.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
28.12.2007 18:52:10   
Lunca1
Triš ne se sekirat zaradi kil, bodo šle že počasi dol, če ne bomo pa tudi preživele. Sicer pa naj ti namignem da nisi rekorderka.user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
28.12.2007 18:59:38   
Golobček
Evo še mene da se javim in da povem da je bilo vse ok. G se je malo začudla ker imam kr velik trebušček, je rekla da imam tako lepo žogico...user posted image

Drugače je vse ok in imam pregled 4.1.2008 upam da zdržim do takrat.

Urssyy ja super je bilo malo poklepetati s tabo na kavico pa bova res šle naslednjič, jaz grem prej še v laboratorij.

No se še beremo ko bo čas, tamala dva kličeta in morem it

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
28.12.2007 19:00:45   
martinca
pozdravljene souser posted image !

nana35, vas lepo pozdravlja. pravi da se s Klemenom cartata. da se že dojita in da mali samo spi in je. skratka je zelo priden proti prej ko je bil pravi razgrajač v trebuhu.

moje počutje je pa tako tako. imam občuttek kot da mi bo spodaj vse ven padlo, pa trebuh mi nekaj otrdeva. po moje so to kaki lažni popadki.

druge ki dajejo kake težave pa pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
28.12.2007 19:06:46   
katee
klepetka: če ti je luštno po trgovinah hoditi, ti kar. Jaz sem danes sicer uživala, ampak občutek v trebuhu je bil pa grozen, no pa tudi križ me je zelo bolel. Če ne bi imela teh težav, bi še kar okrog hodila. Jutri grem še malo hrane nabavit in potem tudi jaz končam za letos.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
28.12.2007 19:08:13   
katee
A se vam tudi zdi, da se ursulina že dolgo ni oglasila?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
28.12.2007 19:20:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Seksi hlačke - jih moramo same nabavit? Menda jih dobiš v p. Ali jih boste uporabljale tudi doma?

Meni so na pregledu ugotovili vnetje nožnice in ker bom rodila vaginalno, moram sedaj jemat te Canesten svečke in se s Canestenom tudi mazat. Ve mogoče katera, če se to dobi brez recepta?

Če misliš mrežaste hlačke, jaz sem jih nabavila, ker mi je bilo potem pri prvem žal, da jih nisem, ker sem še doma zelo krvavela. Tiste pa samo stran vržeš in ti jih ni škoda. Pa pe drage niso.

Canesten pa sem jaz vedno dobila brez recepta. Vaginalete in samo kremo. 

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
28.12.2007 19:58:38   
klaja
Muzika jaz imam Ctg v zdravstvenem domu na Vošnjakovi, ti pa verjetno v porodnišnici, če se ne motim.

Triš jaz sem pa danes ugotovila da bom kar po hitrem postopku shujšala, saj bo Julija  čez kak mesec ali dva shodla in bom imela kar precej dela z obema.  Ne obremenjuj se s tem, bo že kako.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
28.12.2007 20:24:58   
dašabina
Jana 26 user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
28.12.2007 20:29:47   
SuzanaKK
Muzika, jaz sem teh kompletkov Canestena v 9-ih mesecih porabila za izvoz, ampak mi jih je vedno dala na recept, trenutno jih spet uporabljam in mi gre ful na živce, ker se mi velikokrat zgodi, da se mi tableta zlomi, ko jo skušam dati iz embalaže. Potem si jo vstavljam po delčkih, grozauser posted image . Mojemu malemu se že spet kolca, se mi zdi, da se mu vsaj 1 x dnevno. Je blo pa prej smešno, sem si za večerjo pripravila razno sadje, ga dala na krožnik, potem pa pred tv in mi zdaj trebuh služi kot mizica. In je mali tako brcnil, da mi je krožnik kar odneslo, vse po tlehuser posted image .
A ima mogoče še katera čudne želje in kombinacije pri hrani? Jaz sem včeraj jedla čips in jabolko, pa saj nisem normalna.user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
28.12.2007 20:45:01   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

A ima mogoče še katera čudne želje in kombinacije pri hrani? Jaz sem včeraj jedla čips in jabolko, pa saj nisem normalna.user posted image

Jaz kakšnih extra kombinacij pri hrani nisem imela. Se pa tudi mojemu ful kolca, predvsem zvečer. Zdaj se mu je ful kolcalo par minut. Revež, je že zdaj pijanček user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
28.12.2007 20:46:50   
SuzanaKK
Katee, ja kaj češ, veseli december je tuuser posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
28.12.2007 20:47:01   
muzika
Suzana KK, si me ful nasmejala s situacijo prehranjevanja pred TV. Zgleda, da je tvoje dete zelo močnouser posted image

Klaja, imaš prav, jaz imam CTG v porodnišnici. Upam, da bova dobro opravili (pravzaprav najina user posted image )

Pa še eno vprašanje imam, ki mogoče ne spada sem, pa vseeno: glede na to, da bodo naši user posted image  zimski, boste imele v vozičku zimsko vrečo ali kaj drugega?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
28.12.2007 20:52:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Pa še eno vprašanje imam, ki mogoče ne spada sem, pa vseeno: glede na to, da bodo naši user posted image  zimski, boste imele v vozičku zimsko vrečo ali kaj drugega?

Jaz bom imela user posted image  ali v zimski vreči ali pa v pajacu. Če bo zelo hladno, pa ga bom pokrila še z dekico

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
28.12.2007 20:53:28   
SuzanaKK
Jaz imam košaro za novorojenčka, pa saj veš, da razmišlam, da bi kupila ovčko za notri, samo moram priti do celjske tržnice. Oblečen bo itak kot medo, pa pokrit z dekico.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
28.12.2007 21:27:22   
vaney
čer.

sem napisala cel roman, pa mi je vse ven vrglouser posted image

naprej...jaz bom imela za voziček zimsko vrečo

zanima me, če si ste si kupile nastavke za dojenje ali si jih boste kasneje, po potrebi?

imam pa še eno smotano vprašanje. zanima me, kako ločite lažne popadke od pravih? je fora samo v tem, da lažni ne bolijo in da so v neenakomernih presledkih ali je še kaj drugega? bojim se namreč, da pravih ne bom prepoznalauser posted image  vem, da sprašujem neumnosti, ampak kot prvorodka imam pravico, neuser posted image user posted image

danes me že cel dan zelo boli čisto spodaj v tebuhu, komaj sem prišla po stopnicah. in v nožnici me špika. saj to še nič ne pomeni, ne? prepričujem se s tem, da imam še 3 tedne časa, ampak januarčice nekam prehitevajo, tako da nikoli ne vešuser posted image

pridne bodite in počivajte, zgleda, da nam samo še to preostaneuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.12.2007 21:30:32   
Alfabeta
Pravi popadki praviloma bolijo in so v točnem razmaku minut (lahko na 10 min, lahko na 5 ali 3 min).
In dvomim, da jih boš "spregledala". Se pa ne čudim takemu vprašanju, ker jaz pri prvem zadnji mesec nisem nič spala, ker sem se bala, da bom prespala popadkeuser posted image . Tako, da te čisto razumem. In, ne, niti pod razno jih ne bi prespala. Ni bilo možno, od prvega pravega naprej.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.12.2007 7:13:49   
Ketrin24
JUTRO!

Evo nas, smo že tako zgodnji, ne morem spati, me je mali ob 6 zjutraj tako začel brcati, da ni bilo druge da sem vstala in pričakala dragija, ki je ravno piršel iz nočne. Skupaj sva pojedla, zdaj je šel pa spat, jaz pa veselo za računalnik. Ob 8 grem pa na pijačko s sodelavko pa v trgovino, sva se odločla, da bova danes jedla lignje, so se mi včeraj tako zaluštali, ko sem gledala eno kuharsko oddajo na TV-ju. user posted image

vaney jaz sem bila zaradi špikanja na pregledu že pred 2 mesecoma, pa me je g.pregledal in rekel, da je to čisto normalno. telo se pač pripravlja na porod, in evo me, sem še kar v enem kosu user posted image je pa res ,da me že vse boli, in na momente grem že sama sebi na živce, ker nevem kam bi se dala oz. kako bi se vlegla, da se mi ne bi bilo treba 100 krat prestavljati. Moj pravi če imam sršene v riti, da ne morem bit 5 minut pri miru. user posted image user posted image pa se tolažim samo stem še,. da bo vsak čas bolje. še dobre 4 tedne in user posted image bo tukaj, no ali pa mogoče že  kak dan oz. teden prej, kar me nebi prav nič motilo.

lepo soboto vam želim, midva se greva danes malo potepati, potem bojo drugi k nama hodili, midva verjtno na začetku ne bova mogla.

čao

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.12.2007 7:47:31   
Lunca1
Jutro punce.

No danes sem pa spala celo dlje kot do 7h. Me je tamala zbudila, češ da se že sonce dela. Ker je pa nisem ravno upoštevala, mi je pa na noge še nataknila copate.user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.12.2007 8:30:53   
ursulina
POZDRAVLJENE!

Se samo na hitro oglašam, ker imam še veliko dela pred zaključkom leta.
Katee saj bi ti sporočila na gsm, če bi bilo kaj novega :)

Jaz tudi že ker težko prenašam tole stanje, sicer je do roka še dobrih 10 dni, ampak imam skoraj vsak dan lažne popadke, križ me boli in zelo slabo spim... pa bo že, vseeno bi rada, da počaka mali na januar :)

včeraj sem bila na pregledu, pa me G sploh ni dala na CTG, ker srček ful lepo bije in brca tudi še, vse mi je razložila, kako je s temi lažnimi popadki in kdaj moram takoj v P: če se otroček čisto umiri, če glava boli še po lekadolu, če se zelo slabo počutim in seveda, ko bodo teli lažni popadki nesrečni postali pravi... kakorkoli naj bi že to izgledalo user posted image

čestitke vsem novim mamicam user posted image  user posted image  user posted image

se še kaj oglasim kasneje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.12.2007 8:34:04   
klepetka
jutro
jaz sem tud že tukajuser posted image Hvala vam za tolažilne besede včeraj ;m ije bilo takoj pol lažje,ko sem lahko pojamrala

Jaz sem že boljše volje;naše dete se je zvećer in ponoči malo bolj razživelo;očitno nas pripravlja na to ,da bomo imeli nočnega ptičauser posted image .

Sem pa tako utrujena zadnje čase,ne vem če mi je padel Hb,bom šla kar po tisto železo v lekarno,ker po tistem sem prava železna lady,polna energijeuser posted image

.In ne predstavljam si tele  zadne dneve ,da bi imela še kakšnega dvoletnika doma,ker sem trenutno  res ko crknjen konj,zato vas  prav občudujem tiste ,k i jih imate(raja,mml,sonček b.,klaja,nalin,benika,pa puri,mislim da ima tud golobček eno miceno tud doma...in ostale ,pa tud tebe lunca ,čeprav je Pina že malo večje ,ker vem da ste zeloo blizu obdobju trme i n"ne bom".user posted image )

vaney,lažni popadki lahko tud zelo bolijo ,preverjeno.In dokler se ne  pojavljajo v rednih intervalih ,so kljub bolečinam lažni.

triš
,ma ne sekiraj se zaradi kg.jaz si tud nisem z tehtnico zadnja dva meseca v ne vem kako briljantnih odnosihuser posted image ,sicer ne vem kaj sem se ji zamerila ,amapk se ne sekiram več;bomo že shujšale,ko bomo letale za otroci,tako kot pravi klaja.
Pa user posted image za korenjaka ,da  je pravilno postavljen.
muzika ,pri nas ne dobiš v lekarni canestena brez recepta.Sem šla že probat ,pa je bilo brez uspeha.

lunca ,glede plodovnice ;jaz sem pa zadnjič zasledila ,da ima ena 3dcl plodovnice ,pa se mi je zdelo res malo.Ampak baje da je to čisto ok.Pojma nimam ,kolk naj bi jo blo.

danes ponoči sem pa razmišljala,da nam ni ursulina kje ušla,ko see nič ne javi ,zdajle jo pa glih vidim tukaj goruser posted image .Ursulina ,pofoćkaj seuser posted image

aurora,jaz bi za rodit  rajš počakala na nov letnik ,če bi lahko.Zato kar lepo noge tišči skupajuser posted image

aja,pa včeraj sem pozabila zaradi moje tečnobe;jana 26 iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka  tud od mene

ursyyy,kako pa tvoje koleno?Si še na berglah?user posted image Vem kakot i je ,ker sem bila jaz na istem leto in pol nazaj .Imaš to vezi in/ali meniskus poškodovano?A boš mogla kaj na artroskopijo?Glede nosečniških "radosti"pa naj te potolažim ,da imam jaz čist iste.Še najbolj me pa bolijo ponoči medenične kosti.

grem ,pri nas se že kaže nekaj življenja iz otroških sobuser posted image

lepo bodite

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.12.2007 8:35:25   
klepetka
aha,ursulina  prisotna in prisebna user posted image ;sva istočasno pisale

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.12.2007 9:11:26   
SuzanaKK
Dobro jutro punce! Se morem na hitro javiti, ker potem šibam v Celje, tam je vedno gužva za računalnik in ne vem, če bom še lahko kaj napisala danes. Spala sem tako tako, ob 4-ih pa do 5:30 sem buljila v zid, gledala tv, nobena poza mi ne paše več, ker me trebuh boli ... Potem sem zaspala nazaj do 8-ih, ko me pride naš kosmatinec zbuditi.

Zunaj je siv in pust dan, edino limma se lahko menda te dni pohvali, da imajo sonček. Klepetka, super, da se je otroček razživel, da te ne bo skrbelo. A potem šoping odpade?user posted image

Nič, saj nimam kaj pametnega za napisat, zato se bom kar v kopalnico spravila. Lep dan vam želim in čim manj težav.
Lusa nič se ne javiš, si zdrava?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.12.2007 9:12:42   
klepetka
aja,vaney,jaz sem kupila tiste nastavke od Aventa.sem jih imela tud pri tamalmu ,pa so" krvavo" prav prišliuser posted image .Ta prvič jih pa nisem imela ,ker sploh nisem vedela da kaj takega tud obstajauser posted image ,pa sem glih tako preživela.
Pa še glede zimske vreče;jaz imam košaro in kombinezonček  ,sem pa glih v nedeljo dobila tud zimsko vrečo ,tak o da bo tud to kdaj za uporabituser posted image

Pa še Artikl bi okregala,ker nas samo bere in nič ne javi,čeprav je tud januarčica in glede na to da je iz našega konca(+15 km),bi bilo lepo ,da se kaj javi tukajuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.12.2007 9:13:54   
klepetka
suzanaKK,ma ja ,šoping potem odpade ,akr je po svoje tud koristno (stanje na računu ipd.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?