Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 16:10:29
|
|
|
|
barbas
|
Tonči midve imava pa zelo blizu PDP se bova še srečale na oddelku
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 16:12:53
|
|
|
|
TONČI.
|
A katera računa, da bo imela prvega Slovenčka? IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. A se splača? Finančno mislim! _____________________________ Tudi mi že odštevamo, še malo pa bo Julija dobila sestrico Hano! PDP 15. 1. 2008 (odgovor članu TONČI.) Splačalo se je le rodit 1.1.2000 Je prva Slovenčica dobila menda polno daril. Pri 18 letih dobi avto, Ne vem katere mlekarne so jim dale , da dobiva vsak dan 1 liter mleka (to z mlekom so podarili naprej eni revni družini),........ Pojma nimam kolk se splača. V cajtngah si
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 16:14:38
|
|
|
|
barbas
|
klaja jest sem bila v p. za en poletni praznik, tko da približn vem kakšno je vzdušje, ko ni nikjer nikogar.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 16:14:51
|
|
|
|
TONČI.
|
Tonči midve imava pa zelo blizu PDP se bova še srečale na oddelku Tud možno. Imam občutek da bova s Ketrin ( samo zato, ker delava pri istem delodajalcu) Jaz samo upam, da bomo prfural do tega datuma
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 16:25:38
|
|
|
|
urssyy
|
Jana26 čestitke ob rojstvu - Benika saj sem vedla, da boš počakala zraven nas do naslednjega leta. Aurora upam, da bo v ponedeljek zate dober dan in naj se res zgodi tako kot si sama želiš . Nalin ja ti pa res imaš smolo, poleg vseh nosečniških težav še zobobol....se mi smiliš . Golobček lepo te je bilo danes videti, škoda da nisva mogli na kavico. Pa čez 1 teden. Oprosti pozabila sem te vprašati kako je s tvojim hemoglobinom? In vse druga je ok? No glede na to, da si prišla iskrivih oči iz ordinacije in z nasmeškom na ustih predvidevam, da si ok. Ja Suzana moja je še vedno v medenični vstavi, torej z ritko naprej in glede na to, da se verjetno ne bo več obrnila, smo se dogovorile za CR 1 teden pred PDP-jem. Glede na vse moje predhodne težave pred zanositvijo in med nosečnostjo je to zame in mojo najboljša odločitev. Tudi vnetje nožnice imam ter povišan sladkor v vodi je pokazalo. No in skozi sem mislila, da nosim eno majno pikico v sebi, no danes pa mi G. pove, da sploh ni tako mala in da že tehta cca. 3200 g in da še imamo 3 tedne do PDP...... Sicer pa imam vse nosečniške tegobe: slabost, nespečnost, otrdevanje trebuha, bolečine, lažne popadke, bolijo mednične kosti, glavobol, kg rastejo........še dobro da se malo izmenjujejo med sabo .da ni vse naenkrat Tinča res ne vem kam se pa tebi tako mudi, a računaš na denarno nagrado dražve, če bo rojen 1.1.2008?? . Kr lepo počakaj na vrsto - vsaj tako rečejo v javnih državnih zavodih, ko hočeš kaj na hitro zrihtati Vidim, da smo danes večina nas dobro opravile preglede pri G. dobro (Mml, Katee, Benika....)..zdaj pa nov naval okoli 4.1.2008.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 16:29:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz imam pa pregled 3.1. dopoldne. Bomo videli kje smo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:28:11
|
|
|
|
mml
|
Evo jaz sem eno odlenarila in sedaj čakam, da prideta na obisk sestrični, je moral nazaj v službo, ker se jim je nekaj zataknilo in namesto, da bi bili gotovi ob 15. bodo kdo bi vedel kdaj , še dobro, da je šele 28. in ne 31., ker bi jaz sicer gledala še bolj grdo kot že gledam... klepetka a si ti resno vzela tole s petkom? Samo te nisem nič videla danes v P, ko sem bila tam... aurora držim pseti ,da bo v ponedeljek vse OK in boš mogoče počakala še par dni, da bodo prazniki mimo urssyy pa saj boljše, da že sedaj veš, da bo planiran CR, da si vse v miru prirpaviš, kot pa da bi čakali do konca in po tem šele ugotovili, da bo ptoreben CR, vsaj meni bi bilo tako boljše . Naslednji naval pregledov bo očitno takoj po praznikih, za tiste, ki bomo še v enem kosu tinča, tonči in vse iz druge polovice januarja naj se vam nikar preveč ne mudi, sicer bom morala jaz res med februarčice na čvek, te so pa take čveke, da jim je sploh nemogoče slediti jana iskrene čestitke ob rojstvu sinka, ki se mu je očtin ozelo mudilo na ta svet
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:29:06
|
|
|
|
lutiropan
|
Tudi jaz imam pregled 3.1. dop. Upam ,da bomo zdržali do takrat. Imamo doma že enega silvesterčka in res nebi ponavljala vaje. ( srednji je pri nas rojen 31.12.1999)
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:29:47
|
|
|
|
klepetka
|
živjo punce sam tolk da se j avim ,da vidite da sem še v enem kosu. Sem zelo tečne volje danes,ma kar jokala bi,res;namreč imela sem oz.naj bi imela danes pregled pri G ,pa me že zjutraj kliče da danes ni možno ,ekr je na bolniški.Tak osem zdaj naročena šele po praznikih. Ma ne bi se glih živcirala ,če bi bil otroček bolj živahen ,ampak je zadnje dni tako miren da je že prav zaskrbljujoče tole stanje.Sicer naštejem tistih obveznih 10 gibov ,amapak vseeno . Zdaj pa ne vem ,kaj naj nardim ;razmišljala sem ,da bi šla jutri kar v P na pregled,drugače se bom požrla zaradi živcev Nadomestnega G tukaj nimamo .Kaj bi ve naredile na mojem mestu,glede na to da naštejem 10 gibov dnevno?BI čakale na pregled po praznikih al bi šle kaj prej na pregled? se opravičujem ,ker sem še vas zamorila ,amap kmi je takoj malo lažje. lep pozdrav
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:41:10
|
|
|
|
mml
|
klepetka ni panike , jaz na tvojem mestu ne bi kar tako hodila v P, ker je tam obsedeno stanje in so vsi tečni in živčni, sploh če našteješ 10 gibov in se sicer počutiš OK. Če bi se pa tvoje detece umirilo in res ne bi več naštela 10 gibov, bi se pa jaz brez pomislekov pripeljala v P. Sicer pa ne bodi živčna, misli pozitivno in boš videla, da bo vse OK Moram iti, Manca ima v rokah flumastre
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:43:55
|
|
|
|
klaja
|
Klepetka tudi pri meni je tako, da se je ful umirila in da komaj naštejem teh 10 gibov. Sicer sem imela včeraj pregled, pa g pravi da je vse vredu. Ne vem, če misliš da čutiš premalo gibov se idi pokazat, če že druga ne, boš vsaj pomirjena. Jaz bom počakala do ponedeljka, ko imam spet pregled, razen če se ne bo preveč umirila. Lunca1 potem se pa ne splača it rodit takoj po polnoči, če si samo v cajtngah!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:44:57
|
|
|
|
klepetka
|
ja mml,tudi jaz sem istega mnenja,saj zato pa sem živčna ,ker ne vem kaj nardit.Ker teh 10 gibov ,kolikor jih naštejem ,je zelooo malo proti prej ,ko je bil odete živahno,ampak 10 jih pa je. Saj niti ne bi panicirala ,če ne bi imela dveh prijateljic,ki sta .......,naprej rajš ne napišem ,ker se ne smem spomnit. ti pa res teci k Manci,ja ,ker otroci brez kontrole in flumastri niso ravno za skupaj
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:46:12
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Zdaj pa ne vem ,kaj naj nardim ;razmišljala sem ,da bi šla jutri kar v P na pregled,drugače se bom požrla zaradi živcev Nadomestnega G tukaj nimamo .Kaj bi ve naredile na mojem mestu,glede na to da naštejem 10 gibov dnevno?BI čakale na pregled po praznikih al bi šle kaj prej na pregled? jaz sem ne ful obremenjevala. Jaz bi počakala do naslednjega termina, če bi pa kaj kazalo na to, da hoče ven, bi šla pa v P. Vem pa, da je neumno hoditi gor in dol iz Ribnice v Lj, če bi bil le lažni alarm. Čem manj se sekiraj in čim več uživaj!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:46:50
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Klepetka, nič nisi zamorila. Ja jaz bi šla v P. na ctg, ampak pri meni je pač to prva nosečnost in zelo rada zganjam paniko, četudi za brez veze. Vem pa, da P. nimaš ravno pred nosom. Ravnaj tako, kakor ti svetuje telo, če boš jutri imela občutek, da kaj ni u redu, pojdi.
< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 28.12.2007 17:47:17 >
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:47:11
|
|
|
|
klepetka
|
klaja,sem se kar odločila ,da bom počakala ,vkolikor ne bo slabše.Drugače pa pot pod noge in kar v Ljublajno
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:50:14
|
|
|
|
klepetka
|
sicer pa ravno razmišljam ,ker kot praviš ti katee,je res neumno zastonj hoditi iz Ribnice v Lj,da bi pa jutri združila prijetno s koristnim in šla na pregled ,po pregledu pa še zadnji šoping . Imam nore ideje ,a ne de?
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:54:09
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Ja najprej na pregled, tam ti povejo, da je vse v najlepšem redu, potem pa greš zaradi dobre novice še zapravljat. To je super ideja .
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 17:58:57
|
|
|
|
klepetka
|
no ,saj nekako tak osem imela v mislih Suzana,ja .Grem pol lahk obrez skrbi zapravljat.
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:01:25
|
|
|
|
mml
|
klepetka pa jutri ne hodi pred 10., če imaš namen se pokazat v P, ker se pred tem redko kaj dogaja , jutranja zamenjava službe, pa jutranje obveznsoti na oddelku, tako da se boš prej samo načakala. Sicer pa pusti otroku malo časa, da si spočije in nabere moči za veliko potovanje na ta svet . Sploh pa ne razmišljaj o groznih stvareh amak misli na kaj prijetnega. Mene tudi jutri čaka še zadnja velika nabavka pred koncem leta, po tem pa upam, da bom zaključila s pohodi po trgovinah, moj račun je že na meji praznega
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:04:37
|
|
|
|
klepetka
|
eh,mml, saj tud moj račun nekako tako meji ,amapk kaj bi se pa še našlo za zapravit,tako za dušo . Saj glede pregleda bom vidla, kako bo jutri tekom dneva z gibi,ker za danes je naše dete že izpolnilo normo predpisanega brcanja.Če ne drugače ,bom šla pa jutri proti večeru
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:16:34
|
|
|
|
mml
|
Ah za dušo bi se še kaj našlo...pa jaz računam na plastiko , se mi z 28. v mesecu začne nov obračunski mesec, tako da sem po tem samo v virtualnem minusu . Samo jaz računam, da bom v času razprodaj še v enem kosu in da bi bilo dobro Manci kupit kaj za do konca zime in naslednjo sezono, ker je v zadnjem mesecu zrasla in so ji vse majčke kratke, da o zimskih bundicah sploh ne govorim...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:34:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Klepetka jaz po moje tudi ne bi hodila, če ga čutiš. zdaj ima tudi precej manj prostora za gibanje in je verjetno to glavni razlog. Sem pa zadnjič poslušala, ko se je moja G z eno pred mano pogovarjala o količini plodovnice in ji je rekla, da je je samo pol litra. A je to možno. meni se to zdi zelo malo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:35:00
|
|
|
|
Lunca1
|
mml ti pa kar flomastre kontrolirat, da ne boste šli po naših stopinjah.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:38:22
|
|
|
|
muzika
|
Klaja, tudi jaz sem bila danes na CTG-ju. Ker ni bil iravno dealen in ker se trudim s temi 10 gibi do večera, sem naročena zopet v ponedeljek. Mogoče se bova celo videli. Jaz sem naročena ob pol enajstih. Pa ti? Ketrin, mene sicer ne muči preveč, ampak ko nekaj časa sedim in potem vstanem, pa hodim ko 100 letna babica. Kot bi mi mišice zakrnele in kolki ne bi delovali. Ampak pri meni je po nekaj korakih boljše, tako da to verjetno ni isto kot pri tebi. Upam, da boš čimprej boljše. Jana 26, čestitke! Očitno boš imela lepe praznike. Seksi hlačke - jih moramo same nabavit? Menda jih dobiš v p. Ali jih boste uporabljale tudi doma? Meni so na pregledu ugotovili vnetje nožnice in ker bom rodila vaginalno, moram sedaj jemat te Canesten svečke in se s Canestenom tudi mazat. Ve mogoče katera, če se to dobi brez recepta? Ja, samo februarčice pa so RES ene čvekulje
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 28.12.2007 18:46:45
|
|
|
|
TRIŠ
|
HALLO Vidim da gre kot po tekočem traku vsak dan nam kaka pobegne med mamice .Jest sem imela danes UZ in naš mali se je obrnil na ritko8ponovimo vajo iz prvega poroda).No upam da se obrne. Drugače pa drage moje sem danes stopila na tehtnico in me je dobesedno skorak kap Podobna postajam .IMAM 89 KG.Ne vem kako bomo shujšali Dobro da imam vas da se bomo mal spodbujal al pa tolažili Lep večer še naprej
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?