klepetka
|
jutro jaz sem tud že tukaj Hvala vam za tolažilne besede včeraj ;m ije bilo takoj pol lažje,ko sem lahko pojamrala Jaz sem že boljše volje;naše dete se je zvećer in ponoči malo bolj razživelo;očitno nas pripravlja na to ,da bomo imeli nočnega ptiča . Sem pa tako utrujena zadnje čase,ne vem če mi je padel Hb,bom šla kar po tisto železo v lekarno,ker po tistem sem prava železna lady,polna energije .In ne predstavljam si tele zadne dneve ,da bi imela še kakšnega dvoletnika doma,ker sem trenutno res ko crknjen konj,zato vas prav občudujem tiste ,k i jih imate(raja,mml,sonček b.,klaja,nalin,benika,pa puri,mislim da ima tud golobček eno miceno tud doma...in ostale ,pa tud tebe lunca ,čeprav je Pina že malo večje ,ker vem da ste zeloo blizu obdobju trme i n"ne bom". ) vaney,lažni popadki lahko tud zelo bolijo ,preverjeno.In dokler se ne pojavljajo v rednih intervalih ,so kljub bolečinam lažni. triš ,ma ne sekiraj se zaradi kg.jaz si tud nisem z tehtnico zadnja dva meseca v ne vem kako briljantnih odnosih ,sicer ne vem kaj sem se ji zamerila ,amapk se ne sekiram več;bomo že shujšale,ko bomo letale za otroci,tako kot pravi klaja. Pa za korenjaka ,da je pravilno postavljen. muzika ,pri nas ne dobiš v lekarni canestena brez recepta.Sem šla že probat ,pa je bilo brez uspeha. lunca ,glede plodovnice ;jaz sem pa zadnjič zasledila ,da ima ena 3dcl plodovnice ,pa se mi je zdelo res malo.Ampak baje da je to čisto ok.Pojma nimam ,kolk naj bi jo blo. danes ponoči sem pa razmišljala,da nam ni ursulina kje ušla,ko see nič ne javi ,zdajle jo pa glih vidim tukaj gor .Ursulina ,pofoćkaj se aurora,jaz bi za rodit rajš počakala na nov letnik ,če bi lahko.Zato kar lepo noge tišči skupaj aja,pa včeraj sem pozabila zaradi moje tečnobe;jana 26 iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka tud od mene ursyyy,kako pa tvoje koleno?Si še na berglah? Vem kakot i je ,ker sem bila jaz na istem leto in pol nazaj .Imaš to vezi in/ali meniskus poškodovano?A boš mogla kaj na artroskopijo?Glede nosečniških "radosti"pa naj te potolažim ,da imam jaz čist iste.Še najbolj me pa bolijo ponoči medenične kosti. grem ,pri nas se že kaže nekaj življenja iz otroških sob lepo bodite