Anonimen
|
Bom kar svojo temo odprla, da se ne bom tam k Lari štulila. Torej kopiram, svetujte mi: Tibor ima pa danes 41 vročine, tudi fajn, a ne? Pa včeraj, ko je imel 1. dan vročino, smo bili pri P in je dala v laboratorij na pregled kri in bris žrela, pa ni nič pokazalo. Potem je pa rekl,a da možno tudi da zato, ker je bil prvi dan bolan. No, danes je drugi dan in je v bistvu slabše ali pa enako, zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. Če gremo nazaj, nas menda še enkrat v lab. ne bodo dali, z AB za brez veze pa ne bi rada zdaj že 5. ali 6. od septembra naprej filala otroka. Ker do zdaj še nikoli zaradi angine nismo šli v laboratorij. Kaj pa sem jaz vedela, da je angina lahko tudi virusna. Sem mislila, da če pogledajo grlo in je rdeče in gnojno, da je potem Ospen in basta. No, pa moraš očitno biti kar sam zdravnik svojemu otroku ali kako. V glavnem zdaj ne vem, ali naj dajem AB ali ne. Še enkrat me na preiskave ne bodo dali. Včeraj ni pa nihče rekel, naj pridemo raje danes, da bo klinična slika bolj jasna. Fajn, a ne? Kaj naj zdaj naredim? Naj grem po AB danes, jutri, naj sploh grem, naj čakam do ponedeljka? Ko sme klicala zdravnico, je ni bilo, bila je nadomestna, tako, da mi je potem kar sestra rekla, naj pridemo popoldne nazaja. Itak da bodo dali AB, ampak brez preiskav.
|