Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja, v tem primeru res, kadar lažno pokaže. Ampak načeloma najbrž ni vsakič tako, da se zlaže, če ne ga ne bi uporabljali, ali kako. Nič mi ni več jasno. Jaz vem samo to, da so od prijateljice hčeri kar naprej dajali antibiotik na antibiotik, pa se je njej čudno zdelo, zakaj ne prime, pa zakaj ne poteka angina tako, kot tipično angina, če je vendarle dohtarca trdila, vsakič ko je pogledala v grlo, kar nekaj let zapored večkrat, da je angina. No, potem je enkrat zahtevala test, pa je bil negativen, pa ni bilo treba dat AB, pa drugič, pa tretjič, pa vsakič negativno. Mislim da od takrat naprej ni bila nikoli angina, pa vsakič čisto vneto grlo, pa vsakič se je samo pozdravilo. Na podlagi tega sem zapisala, da ni treba dati vedno AB, ob brisu. Lahko pa da nimam prav, pojma nimam.... Ja ne, saj imaš prav. Saj pri nas je točno tako do zdaj tole potekalo, le da smo zdaj angino brez AB pozdravili enkrat, zdaj, to zadnjo. Za naprej imam namen vedno zahtevati vsaj bris. Pa saj naša zdravnica brez problema da na preiskave, je zelo v redu in prijazna in vse, samo kaj, ko je nikoli ni in smo vedno pri enih nadomestnih. Te pa so vedno samo grlo pogledale in predpisale antibiotik. Kaj pa jaz vem, če je to O.K., ali ne, saj nisem jaz zdravnica. Sem mislila, da se to točno vidi in vsa vesela šla domov z antibotikom. Ampak se je treba očitno kar malo spoznat na vse tole. To o lažnih rezultatih brisa sem brala na netu, ne vem, koliko to drži. Itak pa dajo lahko kri na preiskavo. Po logiki bi lahko držalo.
|